14:40 - 24/03/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σε διάφορα τμήματα της χώρας μας μετά τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 24 Μαρτίου, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά :

Με συννεφιά θα ξεκινήσει η μέρα σε όλη την Ελλάδα. Λίγα διαστήματα ηλιοφάνεια προβλέπονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Από το μεσημέρι, θα σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα σημειώνονται σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία αλλά και την δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.

Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες και προς τα ξημερώματα της Τρίτης, στην βόρεια Ελλάδα πάνω από τα 800-1000 μέτρα υψόμετρο και στην κεντρική Ελλάδα πάνω από τα 1100-1200 περίπου μέτρα υψόμετρο.

ΠΗΓΗ

Loading...
12:28 - 01/06/2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σημαντική αλλαγή με βροχές και καταιγίδες μετά από αρκετές ημέρες, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από το βράδυ του Σαββάτου, ως και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά :

Από το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε νησιά του Ιονίου Πελάγους αλλά και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Προς τα ξημερώματα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένεται να σημειώνονται και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, στην Θράκη και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας. Βροχές τοπικού κυρίως χαρακτήρα, θα συνεχίσουν να σημειώνονται στη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα συνεχίσουν να σημειώνονται στο Ιόνιο Πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής και περίπου ως και τις απογευματινές ώρες της ημέρας, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειώνονται στα νησιά του βόρειου Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, αλλά και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα φαινόμενα θα έχουν λίγο πιο έντονο χαρακτήρα.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα σε όλη τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    1st comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί