Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:59 - 07/09/2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Συναγερμός στην ΕΥΠ – Τζιχαντιστές σε φορτηγό με όπλα στον Έβρο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ελληνικές Αρχές έχουν στοιχεία ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα αραβικής καταγωγής που ανήκουν σε ακραίους μουσουλμανικούς κύκλους και θεωρούνται ύποπτα…
για σχέση με τους τζιχαντιστές, γράφει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του που υπογράφουν ο Δημήτρης Πώποτας και η Άρια Καλύβα.

Ο αριθμός των ατόμων αυτών, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε διακριτική παρακολούθηση καθώς προέκυψαν στοιχεία που τους συνδέουν με φανατικούς τζιχανιστές της Ευρώπης.

«Οι ελληνικές αρχές -Αστυνομία και ΕΥΠ- βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και τις αντίστοιχες γαλλικές και βρετανικές, καθώς υπολογίζεται ότι στην επικράτεια το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται 80-100 τζιχαντιστές (ενεργοί ή εν υπνώσει), που είτε ζουν είτε επισκέπτονται προσωρινά τη χώρα προκειμένου να μεταβούν ή να επιστρέψουν από τα μέτωπα της Συρίας. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις γίνεται διακριτική παρακολούθηση από τις Αρχές, ενώ καθημερινά φτάνουν σήματα από ευρωπαϊκές χώρες για Σύρους και Ιρακινούς που ζουν στη χώρα μας και φέρεται να έχουν συγγενική ή φιλική σχέση με τζιχαντιστές που ζουν κυρίως σε Βρετανία και Γαλλία».

Μέχρι εδώ, βεβαίως, το Πρώτο Θέμα δεν μας λέει κάτι που δεν θα μπορούσαμε και να το υποθέσουμε ή ακόμα και να το φανταστούμε. Ενδιαφέρον όμως έχει η αναφορά της εφημερίδας σε συλλήψεις.

«Μέχρι σήμερα επισήμως έχουν συλληφθεί τρεις φανατικοί τζιχαντιστές υπήκοοι Γαλλίας. Οι δύο (Ι.Μ. και Α.Τ.) μπήκαν στην Ελλάδα επιστρέφοντας από τα μέτωπα του εμφύλιου πολέμου στη Συρία, είναι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και συνελήφθησαν σε Γαλλία και Ιταλία μετά από πληροφορίες των ελληνικών αρχών, ενώ ο τρίτος πιάστηκε στον Έβρο μέσα σε ένα φορτηγό γεμάτο πολεμικό υλικό που προοριζόταν για τους αντάρτες.

Παράλληλα, από την 1η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους μέχρι και σήμερα έχουν συλληφθεί στα σύνορα από την ΕΛ.ΑΣ. 1.1190 Σύροι και 259 Ιρακινοί και για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ενώ απελάθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 154 Σύροι και 168 Ιρακινοί».
Αξίζει να επισημανθεί ότι στις 19 Αυγούστου ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα των τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα, ζητώντας απαντήσεις από την κυβέρνηση για το τι προτίθεται να κάνει.

Αφορμή για την ερώτηση του κ. Κακλαμάνη στάθηκε η ανάρτηση στο διαδίκτυο φωτογραφιών από τη Θήβα και την Αθήνα, σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάζονταν άτομα με τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 11:20 ΠΜ

    Γίνεται διακριτική παρακολούθηση από τις Αρχές………….

  2. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 11:43 ΠΜ

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/01/o-agnostos-polemos.html

    Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι εδώ υπάρχει μια ολόκληρη φάμπρικα εγκλήματος. Λαοί, όπως οι Γιουγκοσλάβοι, οι Έλληνες ή οι Αιγύπτιοι, μπαίνουν σε ένα "σφαγείο", επειδή απλά έτυχε οι πατρίδες τους να βρίσκονται στη "ζώνη" των συμφερόντων των Προτεσταντών …Μιλάμε για πραγματική "σφαγή" …Μιλάμε για εθνοκαθάρσεις, εφόσον αυτοί οι λαοί, προκειμένου να γίνουν εύκολη "λεία" των δολοφόνων, είτε εξωθούνται στην απόλυτη εξαθλίωση είτε σε έναν καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο. Όποιος δεν δέχεται να πεθάνει από την πείνα, θα πεθάνει από σφαίρα …Θα πεθάνει όμως, έτσι κι αλλιώς.

    Βλέποντας κάποιος τις εξελίξεις να "τρέχουν", αντιλαμβάνεται ότι ο σχεδιασμός τους έχει ήδη δρομολογηθεί. Μετά την Γιουγκοσλαβία θα "διευθετήσουν" το θέμα της Αιγύπτου και θα "έρθουν" και στην Ελλάδα.
    διαβαστε ολο το αρθρο!

  3. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 11:51 ΠΜ

    Δηλαδή στα ανακαινισμένα υπογεια των τζαμιών αποθηκεύουν μονο χαλβα και πιλαφια;

  4. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 2:49 ΜΜ

    Ε μα πώς θα φοβίσουν το πόπολο και θα το αδρανοποιήσουν….

  5. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 6:13 ΜΜ

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤζιχαντιστΟΥΛΟΙΔΕΣ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. + ΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕ.

  6. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 9:09 ΜΜ

    αρχικη πηγη ..πρωτο θεμα.
    οκ!!

  7. Ανώνυμος 09/08/2014 @ 8:51 ΠΜ

    Έλα για να σοβαρευτει η ΕΥΠ και να ασχοληθει με τίποτα σοβαρό.καμια παρακολουθιση για στιμενο αγώνα στροφιλιας-κολοπετινιτσας,καμία παρακολουθιση φουκαρά μικρομεσεου που χρωστά στην εφορία κανενα τρομοχρυσαυγητη,τι θέλουν και μπλέκονται με αυτά τα πραμματα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*