22:25 - 22/07/2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Θρίλερ με Boeing 747 πάνω από την Αθήνα!

Συναγερμός σήμανε στο Boeing 747 της Delta Air Lines με 273 επιβάτες και 17 μέλη πληρώματος, που εκτελούσε την πτήση DAL468 από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προς το Τελ Αβίβ.

Το αεροσκάφος έκανε στροφή 180 μοιρών πάνω από την Αθήνα και προσγειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 ώρα Ελλάδος στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αιτία για την αλλαγή στα σχέδια της πτήσης, ήταν ένας πύραυλος που έπεσε σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Σταματούν όλες οι πτήσεις προς Ισραήλ…

Όπως ανακοίνωσε η Delta Air Lines, ματαιώνονται όλες οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ επ’ αόριστον, λόγω των κινδύνων αλλά και της ανησυχίας που εκφράζουν οι επιβάτες μετά και την αεροπορική τραγωδία στο άλλο καυτό πολεμικό μέτωπο της Ανατολικής Ουκρανίας. Σε ματαίωση όλων των πτήσεών της προχώρησε και η United Airlines και λίγο αργότερα η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται όλες οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες.

Αφήνουν τους επιβάτες στο αεροδρόμιο και παίρνουν τα αεροπλάνα!

Η American Airlines ανακοίνωσε ότι ματαιώνει την πτήση της από την Φιλαδέλφεια προς το Τελ Αβίβ που επρόκειτο να αναχωρήσει απόψε και την πτήση από το Μπεν Γκουριόν προς την Φιλαδέλφεια, που θα απογειωνόταν το απόγευμα της Τρίτης. Στο πλήρωμα του αεροσκάφους δόθηκε εντολή να απογειώσουν το αεροσκάφος χωρίς επιβάτες και να το μεταφέρουν σε ασφαλές αεροδρόμιο σε άλλη περιοχή.

Ευρωπαϊκές εταιρίες δεν έχουν προβεί σε ματαιώσεις αλλά; παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις.

Την πληροφορία της εκτροπής της πτήσης, μετέδωσε και το Flighradar24 μέσω twitter, δημοσιεύοντας και τον σχετικό χάρτη με την αλλαγή της πορείας του Boeing πάνω από την Αθήνα.

thetoc.gr

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 0
    0
    Σήμερα, λοιπόν ΚΑΙ οι μεγάλες Ευρωπαϊκές εταιρίες, ακύρωσαν όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις τους προς Τελ Αβίβ…………..(????????????????) Μόνο η EL AL και άλλες Ισραηλινές εταιρίες πετούν στην ευρύτερη περιοχή καθώς και οι διερχόμενες πτήσεις παρακάμπτουν τον εναέριο χώρο γύρω από αυτήν.
  2. 0
    0
    Το θρίλερ που ακριβώς εντοπίζεται; στη στροφή 180 μοιρών;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί