18:03 - 09/09/2014

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Πολλοί συγγραφείς θεμάτων εσχατολογίας, και ανάμεσα σε αυτούς και ο γράφων, έχουν κατά καιρούς θέσει την «υποψία» ότι οι καιροί που ζούμε κάθε άλλο παρά «συνηθισμένοι» είναι… Ότι δηλ. οι ημέρες μας θα πρέπει να θεωρούνται όχι βέβαια «εσχατολογικές» (με την έννοια ότι θα δούμε τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου!), αλλά ημέρες τουλάχιστον στις οποίες τα περιβόητα Σημεία των Καιρών είναι τόσο πολλά και τόσο εμφανή, που αξίζει πράγματι να προβληματιζόμαστε! [ΣΗΜ.: Αξίζει εδώ να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι ΟΥΔΕΙΣ, πλην του Πατρός Θεού, γνωρίζει επακριβώς την ημερομηνία της δευτέρας ελεύσεως του Ιησού Χριστού.].

Στο άνω πλαίσιο έχουμε θέσει πολλές φορές μαρτυρίες από την πλούσια γεροντική παράδοση της Ορθοδοξίας (ελληνικής και όχι μόνο), όπου γίνεται σαφής αναφορά στα περί Αντιχρίστου και της παγκόσμιας τυραννίας του, περί Αρμαγεδδώνος και τελικής λύσης, αλλά και περί της Δευτέρας Παρουσίας. Και είναι όντως μέγιστο λάθος και αμάρτημα να «ορίζουν» μερικοί ημερομηνίες πάνω σ’ αυτά τα θέματα! Π.χ. το έπραξαν κάποιοι, τα τελευταία χρόνια, και διαψεύστηκαν πανηγυρικά: ούτε ο Χριστός ήλθε το 2012, αλλά ούτε και ο Αντίχριστος εμφανίστηκε τελικά ως παγκόσμιος κυβερνήτης το 2013… Παρ’ όλα αυτά, η προβληματική που έθεσαν θεόπνευστες γεροντικές μορφές παραμένει (ακόμη και ο Γέροντας Παΐσιος ανεφέρθη σχετικώς) και γι’ αυτό παραθέτουμε όλα τα σχετικά στοιχεία.

Σε ένα πολύ καλό βιβλίο (υπό τον τίτλο «Ο Ιερεύς Νικόλαος Κογιώνης (1928-2006)», γ΄ έκδοση, «Ορθόδοξος Κυψέλη», Θεσσαλονίκη, 2009), συγκεκριμένα στη σελίδα 113, γίνεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από μαρτυρία περί του ιερέως Νικολάου Κογιώνη, όπου και ο λόγος περί των εσχάτων καιρών! Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα, ακριβώς επειδή ο πατέρας Νικόλαος υπήρξε μία πολύ σεβάσμια μορφή της Ελληνορθοδοξίας, συνεπώς ο λόγος του είναι αξιόπιστος. Το εν λόγω απόσπασμα έχει ως εξής:

«Απέφευγε να αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα, όπως το θέμα της Κωνσταντινούπολης κλπ… Μια φορά μετά από επίμονη παράκλησή μας είπε ότι θα γίνουν αυτά τα γεγονότα αλλά ο ίδιος δεν θα ζει τότε. Ανέφερε όμως σε ομιλίες του, ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς, κατά τα τελευταία δε χρόνια έλεγε ότι έχουμε μπει στον αιώνα του αντίχριστου. Ο κ. Απόστολος Σ., πνευματικό παιδί του πατρός που βοηθούσε στον Ναό ένα διάστημα ως νεωκόρος, μας ανέφερε το εξής γεγονός, που του έκανε μεγάλη εντύπωση.

Σε μια καθημερινή Θεία Λειτουργία, που παρακολουθούσαν παιδιά του Δημοτικού, ο πατήρ κατά την διάρκεια του κηρύγματος, είπε και τα εξής περίπου, αφού έδωσε ιδιαίτερη σοβαρότητα στην φωνή του: «…Παιδάκια μου ακούστε με. Ακούστε με προσεκτικά. Σε λίγα χρόνια θα φύγω εγώ. Εσείς όμως θα δείτε τον αντίχριστο. Σας το λέει ο παππούλης. Ο παππούλης δεν θα είναι κοντά σας, εσείς όμως να μην δεχθείτε το χάραγμα του αντίχριστου. Προσέξτε καλά, να μην δεχθείτε το χάραγμα και ο παππούλης θα προσεύχεται για σας από τον Ουρανό…».

Όντως, φοβερή μαρτυρία!!! Ειπώθηκε δε, μερικά χρόνια προ της κοιμήσεως του ιερέως αυτού, κατά συνέπεια όσοι ήταν τότε παιδάκια και είχαν ακούσει αυτό το κήρυγμα είναι πλέον σήμερα ενήλικες… Και τα χρόνια περνάνε και, ασφαλώς, φθάνουμε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των όσων ειπώθηκαν από το στόμα του θεόπνευστου αυτού ιερέα! Άλλωστε όλα αυτά είναι απολύτως συμβατά με το πνεύμα της ορθόδοξης παράδοσής μας, ενώ συμπίπτουν σε γενικές γραμμές και με όλα όσα είπαν αναφορικά με το τεράστιο αυτό ζήτημα μεγάλες σύγχρονες μορφές της πίστης μας, όπως π.χ.

ο Γέροντας Παΐσιος στον οποίο αναφερθήκαμε και προηγουμένως!…
Μήπως εξάλλου δεν είναι αλήθεια ότι ο κόσμος μας έχει χειροτερέψει κατά πολύ ακόμη και από το έτος κοιμήσεως του ιερέως Νικολάου, δηλ. το 2006; Ποιος άραγε μπορεί σήμερα να ισχυριστεί ότι τα πράγματα σε παγκόσμια κλίμακα είναι καλύτερα από ό,τι ήταν πριν από οκτώ ολόκληρα χρόνια; Αντιθέτως, βαθύτατη είναι πια η πεποίθηση ολόκληρης της ανθρωπότητας ότι πλησιάζουμε σε δραματικές εξελίξεις και ο άνθρωπος της καθημερινότητας στενάζει μες στην απόγνωση και την κατάθλιψη, λέγοντας μέσα του «κάθε φέτος και χειρότερα»!… Αυτή είναι, δυστυχώς, η κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει οι διεθνείς τοκογλύφοι (κάτι Ρότσιλντ και κάτι Ρόκφελερ) και τα κατά τόπους άθλια όργανά τους… Είναι το ανθρώπινο δράμα της Νέας Τάξης, το οποίο θα απολήξει στην απόλυτη πλανητική τυραννία του Αντιχρίστου, ως (δήθεν) «μοναδική διέξοδο» στα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα την ανθρωπότητα.

Άλλωστε, παντού πλέον γύρω μας δεσπόζει ο αριθμός του Θηρίου! Ακόμα και σε κουτάκια αναψυκτικών, όπως αυτό στην εικόνα, ο αριθμός 666 βρίσκεται «κεκαλυμμένος», αλλά μπροστά στα μάτια μας!… Η συγκεκριμένη εικόνα μάς δείχνει ένα παράξενο σύμβολο ενός ποτού, το οποίο όμως απαρτίζεται από… 3 εξάρια, σύμφωνα με τη σειρά του εβραϊκού αλφαβήτου!!! Είναι το γράμμα-αριθμός «Vav» (ήχος στα εβραϊκά μεταξύ «β» και «ου»), το οποίο βρίσκουμε πάνω στο κουτάκι του αναψυκτικού που ονομάζεται… «Monster», δηλ. «Τέρας»!!!!!! Και η διαφήμιση από κάτω αναγράφει στα αγγλικά: «Unleash the Beast!», που μεταφράζεται… «Ελευθέρωσε το Θηρίο»!!!… Χρειάζεται να προσθέσουμε άραγε εμείς κάτι παραπάνω; Δεν είναι πλέον εμφανές το πλανητικό «παιχνίδι» του Σατανά;…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (38)

 1. 0
  0
  Γιατί ρε φίλε κατηγορείς τους ανθρώπους που επανειλημμένα ψηφίζει η πλειοψηφία;;;
 2. 0
  0
  ο γιατρός είπε να σου λέμε πάντα "ναι"
 3. 0
  0
  ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ!!!
  • 0
   0
   Ο γιαννης κοζανη εχει φουλ προγραμμα. Σε κανενα ρεπο ισως.
   • 0
    0
    ΦΙΛΕ 10.06 ΝΤΟΝΤ ΓΟΥΟΡΙ …ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΑΖΟΜΑΙ [ ΠΕΔΙΑΚΑ ] ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΕΤΣΙ……Η ΝΕΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ…ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ [ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ] ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 0
  0
  Νικόλαε Γόνο…
  έχεις άφθονο χρόνο!
 5. 0
  0
  …«…Παιδάκια μου ακούστε με. Ακούστε με προσεκτικά. Σε λίγα χρόνια θα φύγω εγώ. Εσείς όμως θα δείτε τον αντίχριστο. Σας το λέει ο παππούλης. Ο παππούλης δεν θα είναι κοντά σας, εσείς όμως να μην δεχθείτε το χάραγμα του αντίχριστου. Προσέξτε καλά, να μην δεχθείτε το χάραγμα και ο παππούλης θα προσεύχεται για σας από τον Ουρανό…».

  Πάνω από όλα το παιδαγωγικό έργο…

  … ….
  • 0
   0
   Ναι όπως και τα υπόλοιπα "παραμυθάκια" που έλεγε περί οικονομικής κρίσης εεε;;;;;; Δεν έγινε τίποτα απο αυτά εεεε;;;;;;;;;
   Κοιμήσου παιδάκι μου κοιμήσου……
 6. 0
  0
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ
 7. 0
  0
  παίδες…εσείς οι από πάνω. Κακό πράμα η χλεύη. Έχει τις απόψεις του και τις γράφει εμπεριστατωμένα….δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε τη γλώσσα και να κοροϊδεύουμε. Τουλάχιστον αυτός, καλώς ή κακώς, έχει έναν τρόπο σκέψης.Εσείς απλά δείχνετε κάκιστη διαγωγή και ρηχή σκέψη. Κι εγώ δεν ενστερνίζομαι τα όσα λέει. Αλλά μην ξεχνάτε οτι και τον Σωκράτη κάτι τέτοιοι σαν εσάς τον χαντάκωσαν.
  Καλοπροαίρετα το λέω έτσι; Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν σας.
 8. 0
  0
  Χιλιο ειπωμενες ανοησίες απευθυνομενες σε ανθρωπους αφελείς άλλων εποχων, απο το θανατο του Ιησού -δηλαδη σχεδον 2000 χρόνια οι χριστιανοι πιστευουν αλλος περισσότερο αλλος λιγότερο πως ζει η κοντευει να ζησει την αποκαλυψη και τις εσχατες μερες….
  Ματαια όμως, τοσοι ανθρωποι εζησαν και πεθαναν με τις ανησυχίες και τις φοβιες αυτων των γεγονότων που υποτίθεται πως αρχιζουν και διαδραματιζονται στη διαρκεια της ζωης τους, ποιος εδωσε αραγε λόγω σ'αυτους που βιωσαν και βιωνουν αυτα τα συναισθήματά φοβου εξαιτιας του????
  Βεβαια την μεγαλυτερη ευθύνη έχουν αυτοι οι ιδιοι που πιστευουν σε αυτες τις ανοησίες, η κατάσταση τους ειναι σχεδον μη αναστρέψιμη, η αποφυγη της πραγματικοτητας απόλυτη, ας αναρωτηθούν:αξίζει τοση ενασχόληση με τετοια θέματα?εαν επιλέξουν οτι αξιζει ας τους λυπηθεί ο Δρ Ησαΐας λίγο…..
  Κλείνοντας αγαπητοι ηλιθιοι θα ήθελα να επισημάνω πως κανεις δεν διωκει την ορθοδοξια και δεν σας εμποδιζει ουτε θα σας εμποδισει να πατε στις εκκλησιες και να προσκυνατε κοκκαλα κρανια,ζωνες κλπ.
  Επισης αν ειστε ειλικρινείς θα διαπιστώσετε πως η ανθρωπότητα με οοοολα τα προβληματα της-διανυει την καλυτερη περίοδο!!!δεν θα μπορούσατε να αντεξετε ουτε μια μερα της εποχης των παππουδων σας…..
  Αποδειξη του παραπανω ειναι πως μπορουμε να συζηταμε για πιπες χωρις καμια ενοχληση και με απεριόριστο χρονο γι αυτές!!!!!!
  ΝΙΚΟΣ
  Υ.Γτην ανοιξη ειχα γραψει για τις προφητειες του καλοκαιριού πως αν δεν επιβεβαιωθουν πρεπει κατι Δρες να πανε για εγκλεισμο και θεραπεία!!!!καιρος για μαντρωμα!!!!
  • 0
   0
   για πιπες μιλα οσο θες , αλλα μην πεις τιποτα για τους εβραιους και τους φιλους μας τους μουσουλμανους γιατι θα σε τρεχουν οι ορθολογιστες σαν και του λογου σου που τραβουνε τα χαληναρια της ανθρωποτητας , ασε που σε λιγο αν δεν εχεις καρτα του πολιτη θα εισαι εκτος συστηματος σε ολους τους τομεις , θα σου προτεινουν βεβαια να την εμφυτευσεις στην παλαμη για να μην της χασεις (ΟΠΩς ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕς ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ) αλλα δεν μασαμε γιατι μπορουμε να μιλοαμε για πιπες . Ελπιζω παντος να σου κανανε πιο πολλες απο οσες εκανες εσυ.
  • 0
   0
   Απο το θανατο του Παισου-πριν απο 20 χρονια-αρχισαν διαφοροι να ασχολουνται με τα "εσχατα"συδεοντας τα με την ανακαταληψη της πολης…
   Οταν ξεκινησαν ολα αυτα ηδη ο πολεμος στη Γιουγκοσλαβια βρισκοταν στον 3-4 χρονο και πιθανολογω πως ηταν "αφορμη εμπνευσης"στα επομενα χρονια ουτε πολεμος με την Τουρκια εγινε ουτε την πολη πηραμε.
   Φτιαχνανε σιγα σιγα και τα οικονομικα μας και τα ξεχασαμε οοοοολα αυτα!!!!τωρα που ξαναζοριστηκαμε τα ανακαλυψαμε ξανα….
   Συμπερασμα:οταν ζοριζομαστε ανακαλυπτουμε εχθρους που φταινε γι'ολα κι ενα θεο που θα μας σωσει επειδη αξιζουμε(χωρις εμφανη λογο).
   Οσο για τους οβραιους απο τον 2 παγκοσμιο πολεμο φταινε για οοολα!!Ξερεις αραγε πολλους οβραιους που να μην αφηνουν τους Ελληνες εργοδοτες να κολλανε ενσημα στους εργαζομενους?να παροτρυνουν τους συμπατριωτες μας να πετανε τα σκουπιδια τους και τα μπαζα τους οπουδηποτε κλπ.
   Οι λιγες παραπανω δρασεις ειναι ενδεικτικες ,ειναι απειρως περισσοτερες και δειχνουν την ποιοτητα μας…
   Με τους οβραιους "ασχοληθηκαν"οι Ισπανοι οι ρωσοι και τελευταιοι οι Γερμανοι….αν σε βολευει φταινε για οοολα!!
   Οσο για τους μουσουλμανους ειναι ενα η πολλα κλικ πιο ακραιοι απο τους δικους μα παλιοημερολογιτες,αν ηταν στο χερι μου θα τους εξαφανιζα για να μην υποφερουν απο αυτα που πιστευουν και κανουν,ειναι πραγματι απειλη για τον πολιτισμενο κοσμο.
   ΝΙΚΟΣ
   • 0
    0
    Νικο το οτι τα ξεχασαμε και τα θυμομαστε αργα ειναι δικο μας προβλημα
    δε σημαινει οτι δε θα γινουν ολα αυτα οταν ειναι να γινουν..
  • 0
   0
   Αυτο σημαίνει 117 πως αφήσατε το χρόνο να κυλά άσκοπα ενω σε 2000 θα μπορούσες να κάνεις …
  • 0
   0
   Εσυ πραγματικα δηλ ζεις εκτος τοπου και χρονου κοιτα γυρο σου και βγαλε την τσιπλα μεγαλε
 9. 0
  0
  άντε να γίνει ο πόλεμος, να έρθει και ο αντίχριστος, να πεθάνουμε της πείνας και να λυτρωθούμε επιτέλους!!!!!!!!!!!!! δεν την μπορώ άλλο αυτήν την αναμονή! :(
 10. 0
  0
  καλα σαραντα γεια χαρα νταν
 11. 0
  0
  Κουκουρουκου μεγάλο νόημα η λεξη όπως λέμε θρησκεια
 12. 0
  0
  666 the number of the beast
  Lol x 15678865457788999865
  Τωρα έρχεται ο Αντίχριστος με κανό απο την νικαραγουα. Περιμένετε κ να προετοιμαστείτε… Πχ κάντε όλο το σώμα τατουάζ για μην υπάρχει χώρος για το 666, αγοράστε κονσέρβες, σταυρούς κ Σκορδα κ πηγαίνετε εκκλησία 12 με 16 ωρες την μέρα.
  Μετανοηστε ρε γιατι ο έλληνας ίσον Ορθοδοξία.
  Αμήν κ ο ζορο μαζί σας
 13. 0
  0
  Δεν μπορω να καταλαβω πως μια χουφτα τρελλων για εξουσια και χρημα,
  τα βαζουν με δισεκατομμυρια κοσμου,
  και εμεις τους αφηνουμε να μας κλεβουν να μας φυμωνουν και
  εμεις απλα κοιταμε….
 14. 0
  0
  Καλά τα λέει το άρθρο, Οι περισσότεροι από εσάς έχετε μάτια και δεν βλέπεται έχετε αυτιά και δε ακούτε, δεν πιστεύετε πουθενά μόνο στην ύλη είσαστε σαρκολάτρες και χρηματάνθρωποι, Η τέχνη του διαβόλου όπως έλεγε σε κάποιο βιβλίο του ο Ντοστογιέβσκι είναι να σε πείσει ότι δεν υπάρχει, οι δε θρησκείες με τον τρόπο που παρουσιάζουν το κακό έχουν καταντήσει να μην τις πιστεύει κανείς και να καταντάνε γραφικές. Όλοι περιμένεται τον διαβολο με κερατάκια και ουρίτσα, χαχαχαχαχα Ε, όχι είναι ψευτικη αυτή εικόνα την οποία ι ίδιος ο διαβολος σας την έχει δώσει ο διάβολος είναι πολυπρόσωπος παίρνει ότι μορφή θέλει κατα βάση είναι πνεύμα το οποίο μπαίνει σε μέσα σε σώματα ανθρώπων (δαιμονοκατάληψη) ανθρώπων φύσει κακών και διεφθαρμένων εκεί βρίσκει γόνιμο έδαφος για να τρυπώσει. Μπορείτε να γελάτε όσο θέλετε ο καιρός είναι κοντά πολύ κοντα, μια ανάσα και θα τα δείτε όλα χαχαχαχαχαχα?????
  • 0
   0
   Το ότι εκτατομύρια ανθρωποι στον κόσμο τον παρουσιάζουν τράγο με κέρατα…κάπου θα έχουν δίκιο…. κάτι θα είδαν,μην το γελάς διότι ισως παγώσεις αν τον δείς ξαφνικά πριν ετοιμαστείς
  • 0
   0
   Και …εχει και μιά βρώμα….αστα
 15. 0
  0
  Ανωνυμε 10:42 ειδες που εχουμε φτασει σε μια εποχη που ο λογος αγαπης δεν μας αρεσει; ''παιδακια μου…'' το λεει από αγαπη και όχι όπως το ερμηνευεις εσυ στο κατω κατω ,γιατι και ο παιδαγωγηκος λογος κακο θα εκανε;Βεβαια εσυ μππορει να εχεις μαθει να σε αποκαλουν όχι ''παιδακι μου '' αλλα ισως να σου αρεσει το ''κολοπαιδο''
 16. 0
  0
  Γιατι όταν ριχνουμε -όχι απροκλητα- ''ταπες'' σε ορισμένους που καταφέρονται εναντια στην Εκκλησια δεν τις δημοσιευετε; Σας ποναει και εσας;
  • 0
   0
   Ποιοι είστε εσείς που ρίχνετε ΤΑΠΕΣ; Μήπως οι εργαζόμενοι στα αποστακτήρια του JACK DANIELS, που πετούν τάπες στα άδεια βαρέλια περιμένοντας το ουϊσκι να ωριμάσει;
 17. 0
  0
  Δεν μπορω να καταλαβω πως μια χουφτα τρελλων για εξουσια και χρημα,
  τα βαζουν με δισεκατομμυρια κοσμου,
  και εμεις τους αφηνουμε να μας κλεβουν να μας φυμωνουν και
  εμεις απλα κοιταμε….

  Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ 3.13 π.μ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΙ …. ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…
  ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ…..
  ΧΟΥΦΤΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ???? ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

  ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ … ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΛΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΥΛΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ….. ΟΛΑ ΧΟΥΦΤΕΣ η ΧΟΥΦΤΙΤΣΕΣ….
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ?????
  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ….
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ… ΜΑΡΙΑ
 18. 0
  0
  ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 19. 0
  0
  ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.
 20. 0
  0
  Καλα πιες εσυ ένα τζεεεαακ ντεανιελshshsh και ενοια σου
 21. 0
  0
  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ….ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΕΣ…..
  ΕΔΩ ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ…ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ-ΕΝΤΟΣ ΥΜΩΝ.ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΘΟΚΗΠΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓ.ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ-ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ ΝΑ ΧΩΜΕΝ!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί