Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:28 - 24/10/2014

Εικόνες χάους από την καταιγίδα στην Αττική

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η βροχή στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σχεδόν 200 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική, για κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και για αντλήσεις υδάτων σε διάφορες περιοχές όπως σε Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι κλπ. Τεράστιες είναι οι καταστροφές σε Νίκαια και Κοκκινιά , όπου η εικόνα μετά το πέρασμα της βροχής θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο: δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δεκάδες Ι.Χ. καταπλακώθηκαν.

Στη λεωφόρο Θηβών συσσωρεύτηκαν νερά με αποτέλεσμα οδηγοί να εγκλωβιστούν στα αυτοκίνητά τους και να χρειαστούν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίστηκαν και στην περιοχή του Μενιδίου

Στο λεκανοπέδιο επιχειρούν συνολικά 100 πυροσβέστες με 50 οχήματα.

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά έως και 10 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι την Τρίτη. Τα πρώτα χιόνια κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα, Παρασκευή.

Το κύμα κακοκαιρίας θα επεκταθεί σταδιακά σε ολόκληρη τη χώρα και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η επιδείνωση του καιρού πιθανόν να δυσκολέψει και όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν για τα νησιά λόγω της 28ης Οκτωβρίου, καθώς η ένταση των ανέμων το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Μικροπροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Μικροπροβλήματα παρατηρούνται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων που φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ κατά τόπους τη νύχτες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, θα αγγίξουν τα 9.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτερύγων και των καταμαράν από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό.

Τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Επίσης από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε στις 4 το απόγευμα το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου speedrunner για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.

Κλειστές παραμένουν οι πορθμειακές γραμμές Αγ.Μαρίνα -Νέα Στύρα και Σαλαμίνα-Πειραιάς.Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Σαλαμίνα για το Πέραμα.

Ακόμη από τις 4 το απόγευμα επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Θάσο.

Με προβλήματα η κυκλοφορία στην Αττική λόγω της βροχόπτωσης

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της βροχόπτωσης που προηγήθηκε.

Κυκλοφοριακά προβλήματα στις λεωφόρους Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, παραλιακή, Κηφισό και Συγγρού.

Συγκεκριμένα, δυσκολίες στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας έχουμε στην κάθοδο της Κηφισίας μετά το νοσοκομείο Υγεία, στην Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Αμπελοκήπους, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο και κάτω.

Επίσης, στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το αεροδρόμιο έως και τον Φλοίσβο, ενώ στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως και τον Φλοίσβο, λόγω

Στην κάθοδο του Κηφισό από την Λυκόβρυση έως και τα ΚΤΕΛ, αλλά και στην άνοδο από το ύψος του Ρέντη έως και την Αχαρνών.

Τέλος, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Συγγρού μετά την οδό Λογουμιτζή.

Κρύο, βροχές και τα πρώτα χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Με κρύο «ξύπνησε» την Παρασκευή η Θεσσαλονίκη. Η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και η συννεφιά, είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στις πόλεις της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Στους 8 βαθμούς Κελσίου, με συννεφιά και υγρασία 87%, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Κατερίνη, τη Βέροια, και τις Σέρρες.

Στους 7 βαθμούς, με συννεφιά και υγρασία 79%, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο και στους 9 στη Λάρισα.

Στους 5 βαθμούς, με βροχή και υγρασία 93% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, τα Γρεβενά, την Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και στο Μιτσικέλι.

Χιονίζει από τα μεσάνυχτα στις κορυφογραμμές της Πίνδου και τα ορεινά χωριά της Ηπείρου, που βρίσκονται σε υψόμετρο 1250 μέτρα, ντύθηκαν στα λευκά.

Στα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας, το Δίστρατο, τα χιονοδρομικά του Ανήλιου και της Βασιλίτσας και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Ανατολικού Ζαγορίου το χιόνι φτάνει 5-10 εκατοστά, ενώ την νύχτα χιονόπτωση σημειώθηκε και μέσα στο Μέτσοβο.

Η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή σε όλη την Ήπειρο. Στην πόλη των Ιωαννίνων ο υδράργυρος δείχνει 7 βαθμούς, ενώ στις περιοχές που χιονίζει η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός. Στο Μέτσοβο και την Κόνιτσα το θερμόμετρο δείχνει 2-3 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Βροχές, καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές αναμένονται για το Σαββατοκύριακο. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα παραμείνουν ισχυροί, φτάνοντας μέχρι και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Σε πτώση η θερμοκρασία.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Δευτέρα, με τον υδράργυρο να κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο τα έντονα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Σταδικά βελτίωση αναμένεται από την Τρίτη, με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 7-8 μποφόρ με εξασθένηση την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*