05:29 - 23/07/2014

Εικόνα-ντοκουμέντο: Ο Μπ. Ομπάμα με μπλουζάκι του ιδρυτή του Σατανισμού Αλ. Κρόουλι – εικόνες

Εικόνα-ντοκουμέντο: Ο Μπ. Ομπάμα με μπλουζάκι του ιδρυτή του Σατανισμού Αλ. Κρόουλι – εικόνες

Μία εικόνα, μοναδικό και σπάνιο ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να ποζάρει σε κάποιο γυμναστήριο – πιθανόν κάποιου σχολείου – με έναν έφηβο μαθητή, κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2012, φορώντας ο ίδιος ένα μπλουζάκι με τον ιδρυτή του σύγχρονου σατανισμού, το Βρετανό Άλιστερ Κρόουλι.


Μία εικόνα (χίλιες λέξεις) που γεννά πολλά και αδήριτα ερωτήματα για τον «πλανητάρχη» Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος καμαρώνει φορώντας την εικόνα του… «θέλω βλασφημία, θάνατο, βιασμό, επανάσταση» Άλιστερ Κρόουλι…

Όσο για το ποιος ακριβώς ήταν ο περιβόητος αυτός Βρετανός, ο οποίος για όλους τους νεοταξίτες υποστηρικτές του ήταν απλά μία… «παρεξηγημένη προσωπικότητα» και γιατί η παρουσία του προσώπου του στην μπλούζα ενός προέδρου των ΗΠΑ μπορεί να προκαλεί τόση θυμηδία, διαβάστε παρακάτω από τη «Μηχανή του Χρόνου»…

«Θέλω βλασφημία, θάνατο, βιασμό, επανάσταση. Οτιδήποτε κακό ή καλό, αλλά δυνατό». Η παραπάνω δήλωση ανήκε στον μάγο, φιλόσοφο και νυμφομανή, Άλιστερ Κρόουλι. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο κυνήγι της ηδονής και την καταπάτηση κάθε κοινωνικού ορίου.

Στη «βίλα των οργίων» που έστησε στη Σικελία, ο Κρόουλι και οι ακόλουθοί του αφοσιώθηκαν, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, στην τέλεση των πιο αρρωστημένων σεξουαλικών πρακτικών που μπορούσαν να φανταστούν.

Και όλα αυτά, στο όνομα της «Θελέμα», της θρησκείας που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Κρόουλι. Πολλές δεκαετίες μετά, μεγάλοι μουσικοί της ροκ, από τους Beatles μέχρι τους Black Sabbath, ύμνησαν τη ζωή και το έργο του.

Γεννήθηκε το 1875 στην Αγγλία. Η οικογένειά του ανήκε στην Αδελφότητα του Πλίμουθ, μία απ’ τις συντηρητικότερες ομάδες του προτεσταντισμού. Ο Κρόουλι μεγάλωσε με κηρύγματα που καταδίκαζαν την απόλαυση ως αντι-χριστιανική και στην αρχή τα κολουθούσε πιστά. Μάλιστα, ήλπιζε να γίνει ιερέας.

Όμως ο αργός και επίπονος θάνατος του πατέρα του από καρκίνο, το 1887, γέννησε το τεράστιο μίσος του Κρόουλι για το χριστιανισμό. Στην πολύ νεαρή ηλικία των 11 ετών, ο Κρόουλι αποφάσισε να περάσει τη ζωή του πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία του, χωρίς να τον νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών του.

Ως έφηβος, άφησε αχαλίνωτες τις σεξουαλικές του ορμές. «Ικανοποιούσε» ιερόδουλες στο κρεβάτι της μητέρας του, σύναπτε παράνομες ομοφυλοφιλικές σχέσεις και μιλούσε ανοιχτά για τον αυνανισμό, μία πρακτική που απαγορευόταν από την εκκλησία. Παράλληλα φοιτούσε στο Κέιμπριτζ, έπαιζε μανιωδώς σκάκι και έγραφε πορνογραφική ποίηση.

Το Φεβρουάριο του 1904, ένα νιόπαντρο ζευγάρι ταξίδεψε στο Κάιρο για μήνα του μέλιτος. Ήταν ο Άλιστερ Κρόουλι και η σύζυγός του, Ρόουζ. Παντρεύτηκαν μόλις μία μέρα μετά τη γνωριμία τους, γιατί ο Κρόουλι ήθελε να σώσει τη Ρόουζ από ένα ανεπιθύμητο γάμο.

Ήταν ένας μήνας γεμάτος πάθος, σεξ και ναρκωτικά. Ήταν αναμένομενο η νεαρή και άμαθη Ρόουζ να επηρεαστεί από τη ζωή του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του Κρόουλι, η Ρόουζ συχνά παραμιλούσε σαν υπνωτισμένη και επαναλάμβανε την ίδια φράση: “σε περιμένουνε”. Μία νύχτα, η Ρόουζ τον οδήγησε στο Μουσείο του Καΐρου και χωρίς να το έχει επισκεφτεί ποτέ πριν, σταμάτησε ακριβώς μπροστά από την αίθουσα “666”.

Λίγες μέρες μετά, στις 8 Απριλίου, τον επισκέφτηκε ο αγγελιαφόρος του Αιγύπτιου Θεού “Ορου και του μετέφερε το “θείο” λόγο. Ο Κρόουλι έγραψε ό, τι του είπε ο αγγελιαφόρος σε ένα βιβλίο, που το ονόμασε “Το Βιβλίο του Νόμου”.

Ήταν το “Ευαγγέλιο” της Θελέμα, της θρησκείας που δημιούργησε ο Κρόουλι. Και η φιλοσοφία αυτής: “Κάνε αυτό που επιθυμείς. Αυτός είναι όλος ο νόμος”.

Με την κήρυξη του πολέμου το 1914, ο Κρόουλι ζήτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μεγάλη Βρετανία. Η πρότασή του απορρίφθηκε και ο Κρόουλι είτε για εκδίκηση είτε από συμφέρον, πήρε το μέρος των Γερμανών.

Έμενε στη Νέα Υόρκη και έγραφε για τη φιλογερμανική εφημερίδα “The Fatherland”, όπου τον προσέλαβε ο Γερμανός κατάσκοπος Τζορτζ Βίρεκ. Τα κείμενα του Κρόουλι ήταν τόσο έντονα προπαγναδιστικά, που πολλοί πίστευαν ότι στην πραγματικότητα ειρωνεύονταν τη Γερμανία, αντί να την εκθειάζουν

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι καθ” όλη τη διάρκεια του πολέμου, ο Κρόουλι ήταν διπλός πράκτορας που υπηρετούσε τη Βρετανία.

Το αποκορύφωμα της φιλήδονης ζωής τους Κρόουλι ήταν η βίλα στη Σικελία, όπου μετακόμισε το 1920. Θαυμαστές, πιστοί και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος ήταν ευπρόσδεκτος στην οικία, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάκουε τυφλά τους κανόνες.

Έπρεπε να συμμετέχει σε κάθε μυστικιστική τελετή και σεξουαλική πράξη, όσο διεστραμμένες κι αν ήταν. Η λέξη “εγώ” ήταν απαγορευμένη και όποιος την ξεστόμιζε, τιμωρούνταν σκληρά.

Τα ναρκωτικά ήταν πιο πολύτιμα κι από χρυσάφι μεταξύ των παρευρισκόμενων, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και παιδιά που παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα.

Η «Αίθουσα του Εφιάλτη» από το σπίτι του Κρόουλι στη Σικελία:

Άνθρωποι και ζώα ζούσαν μαζί, οι ακαθαρσίες στοιβάζονταν στην άκρη και πολύ γρήγορα ο σεξουαλικός παράδεισος του Κρόουλι μετατράπηκε σε χωματερή.

Η διαμονή στη Σικελία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια πρώιμη μορφή του κοινόβιου, που επικράτησε στους χίπις της δεκαετίας του ’60. Η μόνη διαφορά ήταν ότι οι ακόλουθοι του Κρόουλι συνήθιζαν να πίνουν το αίμα θυσιασμένων ζώων, αφού είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με αυτά.

Ήταν όλα μέρος της “σεξουαλικής μαγείας” της Θελέμα, που απελευθέρωνε τον άνθρωπο από τα ασφυκτικά δεσμά της πουριτανής κοινωνίας. Οριστικό τέλος στις “διασκεδάσεις” του Κρόουλι έδωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μπενίτο Μουσολίνι.

Ένα απ” τα μέλη της ομάδας είχε αποκαλύψει στον Τύπο λεπτομέρειες για την καθημερινή ζωή στη βίλα και προκλήθηκε σάλος. Ο βρετανικός Τύπος αποκάλεσε τον Κρόουλι τον “αισχρότερο άντρα στον κόσμο” και η φήμη του διαδόθηκε σε όλη την Ευρώπη. Ο Μουσολίνι τον απέλασε τον Απρίλιο του 1923.

Από τότε άρχισε η σταδιακή παρακμή του “μάγου”. Ταξίδευε από περιοχή σε περιοχή και έμενε σε σπίτια φίλων και γνωστών, γιατί η δική του περιουσία είχε κατασπαληθεί. Έφτασε στο σημείο να μηνύει όποιον τον κακολογούσε, ελπίζοντας να πάρει αποζημίωση.

Η πρακτική πετύχαινε πολύ σπάνια και τα ύπερογκα έξοδα των δικηγόρων τον άφησαν κυριολεκτικά απένταρο. Με την έναρξη του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, ο Κρόουλι βρήκε νέα ασχολία, τον Αδόλφο Χίτλερ.

Πίστευε ότι ο Χίτλερ εξασκούσε μαύρη μαγεία και ο Κρόουλι ήθελε απεγνωσμένα να τον προσηλυτίσει. Δεν τα κατάφερε ποτέ. Πέθανε την 1η Δεκεμβρίου του 1947, σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία του χαρακτηρίστηκε “σατανιστική τελετή” από τον Τύπο.

Το ενδιαφέρον του κιθαρίστα των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ, για τη μαγεία, τον παγανισμό και το μυστικισμό, ήταν γνωστό. Στις αρχές της δεκαετίας το 1970, ο Πέιτζ αγόρασε το σπίτι του Άλιστερ Κρόουλι, κοντά στη λίμνη Λοχ Νες της Σκωτίας.

Ο μουσικός είχε αποκαλέσει τον Κρόουλι «μια παρεξηγημένη ιδιοφυία του 20ου αιώνα». Το 1982, το τραγούδι των Led Zeppelin, «Stairway to Heaven» κατηγορήθηκε για σατανισμό. Ο τηλε-ευαγγελιστής Πολ Κράουτς το έβαλε στο στόχαστρο και ισχυρίστηκε ότι αν κάποιος γυρίσει με το χέρι το δίσκο ανάποδα, τότε ακούγονται κάποιοι στίχοι οι οποίοι υμνούν το Σατανά!

Οι πραγματικοί στίχοι ήταν: If there’s a bustle in your hedgerow, don’t be alarmed now, It’s just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There’s still time to change the road you’re on.

Τα λόγια που άκουσε ο ευαγγελιστής γυρίζοντας το δίσκο ανάποδα ήταν τα εξής: Here’s to my sweet Satan The one whose little path would make me sad, whose power is Satan He will give those with him 666 There was a little toolshed where he made us su¬ffer, sad Satan».

Δηλαδή: «Ορίστε στο γλυκό μου Σατανά Αυτόν που το μονοπάτι του θα με στενοχωρήσει, του οποίου η δύναμη είναι Σατανάς Θα δώσει σ’ αυτούς μαζί τους 666 Υπήρχε μια αποθήκη όπου μας έκανε να υποφέρουμε, λυπημένε Σατανά».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή του Πολ Κράουτς:

Το συγκρότημα απλά τον χλεύασε: «Εντελώς γελοίο! Γιατί να σπαταλήσει κάποιος τόσο χρόνο κάνοντας κάτι τόσο χαζό;» Κι όμως ασχολήθηκαν ο ευαγγελιστής Πολ Κράουτς και ο καλεσμένος του, ο νευρολόγος Γουίλιαμ Γιάρολ.

Σύμφωνα με τον τελευταίο, πολλά ροκ συγκροτήματα συνεργάζονταν με την Εκκλησία του Σατανά και περνούσαν υποσυνείδητα μηνύματα στη νεολαία, με την τεχνική του ανάποδου ακούσματος.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν και ανησύχησαν με την «ανακάλυψη» του ευαγγελιστή. Ο οργανισμός «Parents Music Resource Center», που είχε ως στόχο να προστατέψει τα αθώα νιάτα της Αμερικής από τις κακές επιρροές της ροκ μουσικής, κατηγόρησε τους Led Zeppelin για Σατανισμό.

defencenet

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (23)

 1. 0
  0
  Θα θελες να μάθεις λεπτομέρειες για την σφηκοφολια
 2. 0
  0
  Α …και σύ ΄δεν είσαι ψιλοσατανιστης;
 3. 0
  0
  Εχεις δεί το νο νο… ναι και ποιός δεν τον εχει δει….θα πρεπε να τον ξαναδείς πολλές φορες για να τον καταλαβεις εκτος αν
 4. 0
  0
  Οι άνθρωποι αρκούντε σε αυτά που βλέπουν
 5. 0
  0
  Καλα μου θυμισες τους led zeppelin,παω τωρα να σατανιστω,να βγάλω κερατα,να αναποδογηρισω το κεφάλι,να περπατάω στο ταβάνη,να τρώω μύγες με την διχαλοτή γλώσα μου και να κουνίσω την ουρίτσα μου……άσχετα την πλάκα..ο αλιστερ κρουλι είναι πατέρας την μανα του μπους τζουνιορ…ο ομπαμιας ειναι μακρινος ξαδελφος του τζουνιορ.Για τον αλιστερ άλλα έχω διαβάσει,οτι είναι θεοσοφιστής,ασχολήθικε με τα ελευσίνια με τον ΘΩΘ και άλλα….αλλά ήταν και λάγνος..εκει στιρίχθηκε η εκκλησία..Πάντως άνθρωπο δεν σκότωσε= https://plus.google.com/u/0/+NikolaosGonos/posts !Δεν ξέρω ποιός είναι ποιο σατανας???τουλάχιστον αυτος τα εκανε φανερα..ενω καποιοι άλλοι στα κρυφά(ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ Π…….Σ ΚΑΙ Μ….Α ΟΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ) όπως λέει ο σοφός μας λαός.
  ποιο κάτω λέει = Ο τηλε-ευαγγελιστής Πολ Κράουτς το έβαλε στο στόχαστρο και ισχυρίστηκε ότι αν κάποιος γυρίσει με το χέρι το δίσκο ανάποδα, τότε ακούγονται κάποιοι στίχοι οι οποίοι υμνούν το Σατανά!

  Οι πραγματικοί στίχοι ήταν: If there’s a bustle in your hedgerow, don’t be alarmed now, It’s just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There’s still time to change the road you’re on.

  Τα λόγια που άκουσε ο ευαγγελιστής γυρίζοντας το δίσκο ανάποδα ήταν τα εξής: Here’s to my sweet Satan The one whose little path would make me sad, whose power is Satan He will give those with him 666 There was a little toolshed where he made us su¬ffer, sad Satan».
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Ο ¨"""τηλε-ευαγγελιστής Πολ Κράουτς"" ΑΧΧΑΧΑΧ σαλτα και γαμίσου ΖΩΟ Ε ΖΩΟ. κοροιδεύετε απλούς ανθρώπους γεμίζοντας φόβο για να τους πέρναιτε τα λεφτά…LED ZEPPELIN και ξερό ψωμί https://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8 προσέχτε μπορεί να σατανιστίτε απο ένα απο τα ποιο ωραια τραγουδια που γράφτηκαν ποτέ.
  υ.γ. ο μαγός στην φωτο ποιο πάνω αλλά και σε όλα τα LP τους είναι ο Γκαταλφ!
  • 0
   0
   ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ZEPPELIN. AKOY LED ZEPPELIN ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ….
   • 0
    0
    Εγώ ξέρω ότι το αγγούρι το βάζουν στην σαλάτα!!από τι βλέπω εσύ ξέρεις και άλλους τρόπους να το τρως!Δοκίμασε να αλλάξεις και βάλτο στη σαλάτα….έτσι για αλλαγή!

    επειδη δεν κατάλαβες…το σχολιό μου είναι για αυτούς τους ""δαίμονες"" που το παίζουν αγιοι ανθρωποι…το ξερό ψωμι που είπα είναι σαρκασμός..και όχι κυριολεκτικά..αλλά αμ δεν έχεις κριτικη σκέψη και "Νου",και το μονο που ξέρεις είναι να βρίζεις τότε θα κατανοούσες και τι είπα!
 6. 0
  0
  πρεπει να αλλαξει στυλιστα
 7. 0
  0
  Β όρε ιος Δεσμός πολυτιμος ποτε εμφανιστηκε η εννοια καρμα
 8. 0
  0
  καρμικη σχεση θα χουν ολοι μαζι
 9. 0
  0
  ρε συ Μπαμπη…πολυτεχνητης— πολυγνωστιδης!!! με εκπλησεις…..
  γνωσεις σε βαθος …σε λεπτομερια….και για καθε θεμα!!!!
  κατα τα αλλα…
  μαλλον της ηλικιας μου πρεπει νασαι …. led και παλι led !!!!
 10. 0
  0
  Τώρα μόλις είδα το βίντεο με αυτούς τους δύο ηλίθιους να λένε για το στεργεη το χεβεν..πανηβλακες ηλίθια ανθρωπίδια…οσο οι LED ZEPPELIN """"δημιουργούσαν""" αριστουργήματα και όμορφες μουσικές για την ανθρωπότητα εσείς καραγκίοζηδες καθόσαστε και βάζετε ανάποδα δίσκους και """"δημιουργήτε""" φόβο …εσείς είστε ο διάβολος..διότι εσείς ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…διότι αν υσχύει τότε το τραγούδι όταν είναι κανονικό τότε ακούγετε και κανονικά ΕΝΩ αν το βάλεις αναπόδα τότε έχεις αλλό αποτέλεσμα=είναι άλλο τραγούδι!….ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ….ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ-αν βάλεις ανάποδα ,τότε έχεις άλλο αποτέλεσμα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ????…κοιτάχτε φάτσες που μιλάνε για καλοσύνη……ουστ!
 11. 0
  0
  …ξεχασα να σου πω και οτι η ορθογραφια σου στα εγγλεζικα ειναι πιο σωστη απο τα ελληνικα σου ρε φιλε….
  απο που μας ποσταρεις;;; απο αγγλοφωνες περιοχες ;;;; ξεχασες τα ελληνικα σου;;;… αν και λενε οτι οι εφυεις εχουν απαισια ορθογραφια ….
 12. 0
  0
  Photoshop…
  Κκουλλας
 13. 0
  0
  παντως εσυ πολυ ωραιος τυπος σχολιαστη και σε χαιρομαι απολαμβανοντας τις αποψεις σου
  επιμενω οτι εισαι απο τους σοβαροτερους των σχολιαστων στην γειτονια μας
  λογω και της μορφωσης σου και των αποψεων σου που ειναι εφυεστατες
  ειμαι γυρω στα 55 φευγα φιλε αρα πολυ επικαιρος της εποχης που μεσουρανουσαν οι led
  το θεμα ειναι η δικη σου σχεση με αυτους που απο οτι φαινεται και απο τα σχολια σου σε αναδεικνυουν και ως γνωστη/μουσικοφιλο
  σχετικα με το δικο μου ερωτημα απο που εισαι ηταν μαλλον αστειοτητα με ροπη προς την οικειοτητα παρα ως ανακριση
  • 0
   0
   σε ευχαριστώ..διαβάζω τα πάντα,όπως είπε ο μέγας ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ(να συλέγουμε τα πάντα όπως οι μέλισσες)΄.Όσο αφορά την μουσική…με γκαραζ πανκ μεγάλωσα από 60-80 και γκόθικ αλλά και κλασικά όπως όλοι οι ροκάδες!
 14. 0
  0
  Δεν λέω ότι δεν είναι σατανιστής ο ομπάμιας, αλλά το συγκεκριμένο μου φαίνεται για δουλειά photoshop.
 15. 0
  0
  Οτι μαλακία σέρνετε στο ίντερνετ την καταπίνετε αμάσητη…Φότοσοπ είναι.Έλεος
 16. 0
  0
  813
  δεν νομιζω οτι ανηκεις σε αυτην την γειτονια
  εκτος του χαμηλου επιπεδου της παρουσιας σου που …δεν λεει και τιποτα
  βγαζεις και κακκιουλες χωρις πνευμα …αρα ανοες χυδαιοτητες

  μετα απο την απαντηση του συνσχολιαστη Μπαμπη
  παρε την ντροπη σου και τα ρεταλια που σε εκανε …και στο καλο

  δεν εχουμε αναγκη τις υβρεις χωρις νοημα και ουσια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί