06:55 - 01/03/2014

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ > ( ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ )!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά έχουμε ακούσει για την καταστροφή του κόσμου και πολλά έχουν ειπωθεί το πώς θα γίνει!!!! Πολλές προφητείες από διάφορους λαούς και από μεμονωμένα άτομα κτλ. κτλ.!!!! Σενάρια πολέμου και τρελά άλλα πράγματα για το ανθρώπινο μυαλό!!!! Μα τα ποιο καταστροφικά σενάρια τα οποία έχουν γίνει αληθινά και στο παρελθόν της γης είναι δυο!!!! Οι μετεωρίτες!!!! Και οι ηλιακές καταιγίδες που έχουν χτυπήσει την γη αλλά και που πρόκειται να την ξανά χτυπήσουν στο μέλλον!!!! Για τους μετεωρίτες ο φόβος κατά έναν τρόπο έχει φύγει και λένε ότι θα αντιμετωπιστεί με πυρηνικούς πυραύλους!!!! Τι γίνεται όμως με τον ήλιο!;! Πως μπορεί κάποιος να αντιστρέψει τις θανατηφόρες ακτίνες του όταν χτυπήσουν την γη!;!

Εδώ και 15 με 20 χρόνια σχεδόν όλες οι μεγάλες χώρες φτιάχνουν τεράστια καταφύγια τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα εκατομμύριο κόσμο ως και τέσσερα εκατομμύρια κόσμο!!!! Έχουν φτιαχτεί καταφύγια ονομασμένα τράπεζες σπόρων, ακόμη και υποβρύχια καταφύγια όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!!! Ας δούμε όμως αναλυτικά τι είναι το σχέδιο > ( KΙΛ ΣΟΤ ) = ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΧΤΎΠΗΜΑ!!!!

Κατά ένα παράξενο τρόπο τα ιεράτεια των Ιλλουμινάτοι και τα τσιράκια τους οι μασόνοι έχουν προβλέψει τις καταστροφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα της γης… μέσο ψευδοπροφητών και εκλεκτών συνεργατών τους!!!! Από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, τσουνάμι, αρρώστιες ( λέπρα και βουβωνική πανώλη στον μεσαίωνα ) με καινούριες αρρώστιες και πάει λέγοντας όπως προβλεπόμενοι 2 παγκόσμιοι πόλεμοι αλλά και οι ελεγχόμενοι νέο πόλεμοι που βλέπουμε εδώ και κάτι χρόνια ζωντανά από τις τηλεοράσεις μας!!!!

Αυτοί όλοι η σπορά του > έχουν όλη την τεχνολογία στα χέρια τους από αρχαιοτάτους χρόνους προβλέποντας πολλά κακά αλλά και δημιουργώντας άλλα τόσα. Και αν δεν την έχουν όπως λένε πολλοί τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουν κάποια βοήθεια από το διάστημα…..

Έτσι λοιπόν σε όλες τις ήδη προβλεπόμενες παγκόσμιες καταστροφές φυσικές και μη φυσικές τώρα τελευταία σε πολύ στενούς κύκλους κυκλοφορεί το ανησυχητικό νέο ότι οι υπερδυνάμεις έχουν φτιάξει και φτιάχνουν καταφύγια ώστε να φιλοξενήσουν ανθρώπους για την επερχόμενη ηλιακή απειλή που θα κάψει όλο τον πλανήτη!!!! Αυτήν την φορά όμως δεν είναι από το στόμα κάποιου προφήτη αλλά ούτε και έχουν βγει να το ανακοινώσουν ξεκάθαρα και ανοιχτά στον κόσμο, γίνεται στα κρυφά αφήνοντας να διανοηθούν κάθε είδος συνομωσίας με σκοπό την παραπληροφόρηση του όλου ζητήματος!!!! Να και ο λόγος αυτήν της ασφυκτικής κατάστασης στο θέμα χρήματων με βαρύτατες φορολογίες με σκοπό την συλλογή χρημάτων από παντού!!!! Να και γιατί ο χρυσός είχε φτάσει τόσο ψηλά και δεν έπεφτε με τίποτα η τιμή του….. καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι απίστευτα μα μόλις ξεκίνησα να σας λέω το τι μέλει γενέσθαι.

Το σχέδιο αυτής της ενέργειας έχει να κάνει με τον ήλιο!!!! Λένε λοιπόν ότι ο ήλιος θα χτυπήσει κάποια στιγμή την γη με τις ακτίνες του με πολύ καταστρεπτικά φαινόμενα, τόσο καταστρεπτικά που θα αφανίσει κάθε τι ζωντανό οργανισμό επάνω στην γη. Αυτό που δεν γνωρίζουν με ακρίβεια είναι το πόσο θα κρατήσει. Άλλοι λένε κάποιες ώρες και άλλοι λένε για μέρες και τα πιο τρομακτικά σενάρια είναι για μήνες!!!! Το πιο σίγουρο όμως λένε κάποιοι επιστήμονες ότι θα είναι από 22 ώρες ως και 44!!!! Λένε ότι το περιμένουν από το τέλος του 2013-2014-1015!!!!

Κάποιοι το θεωρούν αληθινό και εφιαλτικό σενάριο όπου θα γίνει πραγματικότητα και πολύ σύντομα μάλιστα!!!! Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που λένε ότι δεν είναι αληθινό το όλο θέμα και είναι μια κοινή παραπληροφόρηση και τίποτα άλλο!!!! Είναι όμως!;! Για να δούμε τι στοιχεία και αποδείξεις έχουμε για το όλο θέμα :

Ο Edward Snowden ( Έντουαρντ Σνόουντεν ), χάκερ-φυγάς από πρώην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας της Αμερικής (NSA), αποκάλυψε ότι μια σειρά ηλιακών εκλάμψεων έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2013 η το 2014, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Τα ντοκουμέντα αυτά παρέχονται από τον Σνόουντεν όπου αποδεικνύουν ότι, πριν 14 χρόνια η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) γνώριζαν ότι η εκδήλωση αυτή ήταν αναπόφευκτη!!!!

Από τότε, όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου ακόμα και η δική μας εδώ στην Ελλάδα ήσυχα και > προσπαθούν να προετοιμαστούν για την σαρωτική παγκόσμια που θα προκύψει αλλά και για την παγκόσμια καταστροφή. Μιλώντας από το δωμάτιό του στο αεροδρόμιο Sheremetyevo ( Σερεμέτγεβο ) του ξενοδοχείου Novotel ( Νόβοτελ ) αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση του ( ΗΠΑ ) κάνει προετοιμασίες για τις καταστροφικές ηλιακές εκλάμψεις του Σεπτεμβρίου όπου θα ήταν >. >, είπε, και είναι γνωστό σαν σχέδιο σε όλη την παγκόσμια κοινότητα ως «Killshot»!!!!

Edward Snowden
Ο Σνόουντεν ήταν για τρία χρόνια ειδικός πράκτορας της CIA και τα υπόλοιπα της NSA , κυκλοφόρησε μαρτυρίες από εκατοντάδες τηλεθεατές. Όταν είδε το τι γίνεται αποφάσισε να αυτομολήσει στην Ρωσία και να δώσει απίστευτες μαρτυρίες για πολλά πράγματα, το ποιο απίστευτο είναι έκθεση για τους εξωγήινους και το σχέδιο >, που αποτελείται από 4.472 σελίδες, κάθε μία εκ των οποίων, ανησυχητικά, μαρτυρούν τα όσα λέει ο πρώην πράκτορας ότι είναι αλήθεια!!!! Ας δούμε κάποιες μαρτυρίες υπογεγραμμένες από διευθυντές της CIA, NSA, πρόεδρο Αμερικής αντιπρόεδρο κτλ. κτλ.

1) “Η μαζική ηλεκτρομαγνητικών παλμών από τις ηλιακές εκλάμψεις, ή > λέει η έκθεση ότι: αυτοί που θα διατρέξουν μεγάλο κίνδυνο είναι οι άνθρωποι όπου στηρίζονται από ιατρικά μηχανήματα στην ποιο απλή περίπτωση λόγο του μπλάκ άουτ που θα γίνει όπου πέσουν οι ηλιακές ακτίνες σε μεγάλες ποσότητες δημιουργώντας ηλεκτρομαγνητικό παλμό …… επίσης το χάος που θα κρατήσει θα είναι τεράστιο και πολλά κράτη θα ξεκινήσουν πολέμους για την πηγή ενέργειας που θα έχουν μείνει!!!!

2) Καθ’ ‘όλη τη δεκαετία του 1970 και του 1990, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν απελπισμένοι στο να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον στην κατασκευή και τη συντήρηση των πυρηνικών συλών του άλλου. Οι . Η τιμή αυτή, δήλωσε ο Σνόουντεν, αποδείχθηκε κορυφαίος παράγοντας για την απόφασή του να υποβάλει στον Τύπο – τόσο για τα παγκόσμια Ολοκαύτωματα ( σεισμοί τεχνητοί, τεχνητά τσουνάμι, τεχνητοί τυφώνες, κτλ. κτλ. ) ώστε να προκύψουν από την εξουσία της NSA , με την παραμικρή ιδιοτροπία, και το κάθε έθνος να δηλώνει υποταγή με ένα απλό τηλεφώνημα.

4) Ο Σνόουντεν δήλωσε, για την σχέση της CIA και τους εξωγήινους , , συλλογίστηκε, >>

Ο Dames είναι διαβόητος για την παραγωγή προβλέψεων σχετικά με το θάνατο και την καταστροφή σε μεγάλη κλίμακα, κερδίζοντας το παρατσούκλι “Dr. Doom “. Το 1987, ενώ εξακολουθούσε να εργάζεται για το Star Gate ορισμένοι από τους συναδέλφους του, του έκαναν μια φάρσα, δίνοντας του σημειώσεις σε μια εικονική συνεδρία, περιγράφοντας έναν άνθρωπο να πετάει πάνω από τον βόρειο πόλο – μια περιγραφή του Santa Claus ( ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΟΥΣ ), συμπεριλαμβανομένων σκίτσα ταράνδων και ένα έλκηθρο.

Ο Dames ερμήνευσε αυτό ως μια προειδοποίηση για επικείμενη πυραυλική επίθεση.

Άλλες προβλέψεις που του αποδίδονται περιλαμβάνουν τον ισχυρισμό ότι ο κόσμος θα καταστραφεί από εξωγήινους σπόρους από μύκητες το 1998. Μια άλλη ακραία πρόβλεψη είναι «το Killshot”: “μια σειρά από ισχυρές, θανατηφόρες ηλιακές εκλάμψεις που θα επηρεάσουν τη Γη στο εγγύς μέλλον. Η ιστοσελίδα www.thekillshot.com δίνει μια περίοδο ” δέκα ετών, με εκτιμώμενο αριθμό νεκρών τα δύο δισεκατομμύρια.

Το 1993, ο Dames ισχυρίστηκε ότι αυτός και η ομάδα του, οι διαισθητικοί, είχαν δει από απόσταση, UFO να προσγειώνονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, στην οποία υπάρχουν αποικίες εξωγήινων που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη από έναν ετοιμοθάνατο πλανήτη, και έμαθαν ότι τα εξωγήινα-ανθρώπινα παιδιά υβρίδια υπήρχαν “όχι τόσο μακριά από τη Γη “. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Dames έκτοτε αρνήθηκε ότι έκανε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Ο Dames ήταν ένας από τους πρώτους πέντε που εκπαιδεύτηκαν από τον Ingo Swann ( Ίνγκο Σουάν ) στα πρωτόκολλα συντονισμένης απομακρυσμένης προβολής. Ο Ed Dames ήταν πολύ έκπληκτος και ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες της τεχνολογίας, αλλά ένιωθε ότι ο στρατός δεν θα αγκάλιαζε και θα αρνούνταν να συμβάλει στην εξέλιξη της διόρασης.

Αποδεικνύεται ότι ήταν σωστός και το πρόγραμμα RV έπεσε στο χάος από τους διαχειριστές του Υπουργείου Άμυνας. Ο Ed Dames έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λήψη της τεχνολογίας απομακρυσμένης προβολής από το στρατιωτικό απόρρητο σχηματίζοντας την ιδιωτική εταιρεία γνωστή ως Psi Tech το 1989.

Ως Γενικός προεδρεύων στην INSCOM και συνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων κάθισε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Psi Tech εξασφαλίζοντας την ασφαλή είσοδο της στον πολιτικό τομέα. Έχει αναφερθεί ότι η PSI Tech χρησιμοποιούσε τους επαγγελματίες διαισθητικούς για να παρέχει συμπληρωματικές επεξεργασίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο κ. Dames αποσύρθηκε από το στρατό το 1991. Λίγο αργότερα, έγινε ένας αμφιλεγόμενος επισκέπτης σε όλα τα νυκτερινά talk show του ραδιοφώνου προφητεύοντας την ημέρα της κρίσης και του σκότους χρησιμοποιώντας τη δική του δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Έχει κάνει αμέτρητους ισχυρισμούς που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν Δεν θα σας γράψω το τι λέει διότι το βίντεο που ακολουθεί είναι μεταγλωττισμένο!!!! Δώστε βάση στα τελευταία 8 λεπτά του βίντεο και αναρωτηθείτε…..

Ποιος σας είπε ότι στην χώρα μας την Ελλάδα δεν γίνονται τέτοια έργα με καταφύγια!;! Σας φαίνεται απίστευτο!!;!! Λοιπόν ο δημοσιογράφος Χιώτης έκανε μια έρευνα και ένα ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας ότι ανακατασκευάζουν τα τούνελ της βουλής όπου βγαίνουν στον Λυκαβηττό, Υμηττό ( το μέγα καταφύγιο για την Ελληνική ελίτ από Ιλλουμινάτοι και μασόνους ), λέγοντας ότι είναι για την διαφυγή των πολιτικών σε περίπτωση επανάστασης του Ελληνικού λαού προς αυτούς!!!! Δείτε εν λόγο βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είναι για αυτόν τον λόγο αλλά είναι για το σχέδιο > και δεν είναι μόνο τα τούνελ που τα ανακατασκευάζονται αλλά σχεδόν όλη η υπόγεια μυστική Αθήνα!!!! Το θέμα είναι τόσο παλαιό όπου όταν φτιάχνανε το μετρό υπάρχουν τρία υπόγεια καταφύγια στο τέλος κάποιων από αυτά!!!! Ο χάρτης με τα άγνωστα καταφύγια του μετρό αλλά και το η περιοχή του Υμηττού όπου βρίσκεται το καταφύγιο μαζί με την διαδρομή από την βουλή προς αυτό τα καταφύγια είναι σε ρομβοειδή κόκκινα σχέδια:

Πολλοί είναι αυτοί που θα μου πουν ότι ίσως δεν πάω καλά!!!! Μακάρι να είναι έτσι και να έχω ξεφύγει το μέλλον θα δείξει!!!! Το θέμα όμως είναι ότι όλα τα έθνη ανά τον κόσμο ακόμα και τα ποιο φτωχά δημιουργούν καταφύγια….ποιος ο λόγος να τα κάνουν όλα αυτά!;! Ας πούμε ότι δεν στέκει κάτι από όλα αυτά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια παραπληροφόρηση δεκτού!!!! Τότε προς τι όλα αυτά τα καταφύγια τα οποία κοστίζουν τεράστιους προϋπολογισμούς προς τους εποίκους τους!;! Και ειδικά το ερώτημα γεννιέται γιατί όλα μαζί τα έθνη να φτιάχνουν πυρετωδώς καταφύγια!;!

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ότι κάθε έθνος πάντα έφτιαχνε καταφύγια πολέμου ανά περιόδους!!!! Ναι!!!! Για επικείμενους βομβαρδισμούς και όχι για πυρηνικούς πολέμους ή επικείμενες καταστροφές του πλανήτη!!!! Δεν μιλάω για απλούς βομβαρδισμούς μιλάω για καταφύγια τα οποία θα σφραγιστούν και να ανοίξουν μετά από 50 ή 100 ή ακόμα και 500 χρόνια για να ξαναβγούν οι άνθρωποι έξω!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί καταφύγια μιλάμε και τον τεράστιο χώρο που θα διαθέτει….( ολόκληρες πόλεις )!!!!

Να είναι ψέματα όλα αυτά!;! Μακάρι!!!! Αν τα πιστεύω εγώ ο ίδιος!;! Ναι τα πιστεύω διότι έγινε στο παρελθόν και θα ξαναγίνει στο μέλλον!!!! Το αν θα γίνει τώρα ή σε ένα χρόνο ή ακόμα και 500 χρόνια δεν το γνωρίζω αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνει!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 0
  0
  μην ψαχνεστε! ΓΡΙΠΗ!!!!
 2. 0
  0
  Dont mperdeps the puts with the brush hair
 3. 0
  0
  πολλή καταστροφολογία βρε αδερφέ. Και παραπληροφόρηση, κυρίως. Άιντε μωρή βραδιάτικα…
 4. 0
  0
  ουαου!!! ναι!!! θα μας σκοτωσουν ολους και θα μεινουν μονο αυτοι!! η μονη λυση ειναι να παμε να μεινουμε στο διαστημα!! αλλα τι λεω,αυτοι που θελουν να μας σκοτωσουν ολους,εχουν την βοηθεια και του διαστηματος!! αχ τι θα κανουμε;;;
 5. 0
  0
  Αληθεια η ψεμματα? Ποιος ξερει? Οταν ομως διαβασει καποιος αυτο το αρθρο, δεν θα του "μπει" η ιδεα μιας επερχομενης καταστροφης? Και μαλιστα αναποφευκτης? Ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω! Εγω ΘΕΛΩ τον πλανητη μου ασφαλη, ειρηνικο, ομορφο, και ετσι θα τον φανταζομαι οσο ζω. Μεχρι να γινει.
 6. 0
  0
  Και τι σχεδιάζει λοιπόν η ελίτ?Να διασώσει τα εκλεκτά μέλη της σε ειδικά διαμορφωμένα καταφύγια κάτω από τη γη?Για πόσο διάστημα πιστεύετε ότι μπορεί να επιβιώσει ένας άνθρωπος μακριά από το φως του ήλιου?Κλεισμένοι σε "κιβωτούς",ακόμα και εάν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας,σύντομα θα αρχίζουν να εκφυλίζονται,οι γέννες θα περιοριστούν και θα σταματήσουν,το μόνο που θα απομείνει στο τέλος θα είναι τα εντυπωσιακά ντουβάρια τους.Το χόλλυγουντ προσπαθεί να μας πείσει με τις ταινίες του ότι ο πολιτισμός της χέστρας,όπως πολύ σωστά τον αναφέρει ο stranger,θα συνεχίσει να υφίσταται επειδή οι πρωταγωνιστές είναι σύνηθως "αγαπησιάρηδες" προτεσταντικής ηθικής.Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυταπάτη από το να πιστεύει κανείς ότι ο σημερινός Δυτικός κόσμος έχει τις σωματικές αντοχές και την πνευματική αυταπάρνηση ώστε να λειτουργήσει ως οργανωμένη κοινωνία σε συνθήκες που διαφέρουν ριζικά από την συνηθισμένη του καθημερινότητα.Ξεχάστε τις γενιές του πρώτου και του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου,από το 1945 και μετά έχει μπει σε εφαρμογή άλλο σχέδιο του οποίου τα αποτελέσματα τα ζούμε τώρα.Οι ελίτ πρόσφεραν σε πρώτη φάση μπόλικο άρτο και θέαμα,αλλά φυσικά τέτοιου είδους προσφορές απαιτούν κάποια ανταλλάγματα τα οποία δεν ανιχνεύονται εύκολα από το συνειδητό νου.Τέλος πάντων εύχομαι καλή διαμονή στους μελλοντικούς ενοίκους των υπογήινων παραδείσων,πόσο συναρπαστική θα είναι η ζωή σας,ώ άρχοντες του κόσμου, μέσα στα ντουβάρια.Να μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε spa και σολάριουμ.Εμείς το ασήμαντο πόπολο θα κοιτάξουμε κατάματα τον Ήλιο ακόμα και αν αυτή είναι η τελευταία μας πράξη.Τόσο απλά,τόσο ανθρώπινα.
 7. 0
  0
  Όταν βγεις από το κομπιούτερ θα δεις έναν άλλο,πιο πραγματικό κόσμο.
 8. 0
  0
  αλλου τα κακαρισματα και αλλου θα γεννησουνε οι κοτες…. οπως παντα
 9. 0
  0
  και ποιος ειναι ο σνοουντεν ρε φιλε; κολητος σου; αδελφος σου; τι ειναι και αναμασας ότι λεει;
  δε μπορει να τον εχουν βαλει να τα πει αυτα;
  δε μπορει να ειναι ο προωθητης ενος μερους του σχεδιου τους; τοσο ευκολα μασας;;;;;;;
 10. 0
  0
  8 ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΕΧΕΕ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΥΜΑΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡ
  9 ΚΑΙ ΕΚΑΥΜΑΤΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΥΜΑ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ ΠΛΗΓΑΣ ΤΑΥΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΝΟΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩΣΙ ΔΟΞΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ


  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΕΚΤΟ
 11. 0
  0
  ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ"ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ"Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ:ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ…ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΕΠΑΘΛΟ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΕΣ.ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΛΑ….ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΚΟΘΕΑΤΡΟ!!!

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
 12. 0
  0
  1 Μαρτίου 2014 – 7:40 μ.μ.

  ΚΑΛΑ ΛΕΣ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ…. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ….
 13. 0
  0
  1 Μαρτίου 2014 – 7:40 μ.μ.

  Επιπλέον υποτίθεται ότι τον κυνηγάει λυσσαλέα αλλά ….. δεν τον πιάνουν ποτέ ενώ αυτός συνεχώς "λαλάει" με την άνεση του και υποτίθεται ότι βγάζει "άπλυτα" τους στη φόρα …..  Και αυτοί είναι ανίκανοι και να του το βουλώσουν και να τον βρουν και να τον φάνε…..

  Κάτι δε μου κολλάει και μένα με δαύτον

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί