17:48 - 02/07/2014

ΕΙΔΗΣΗ ΦΩΤΙΑ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..

Αποκαλύπτουμε αυτά που μας κρύβουν οι εθνοπροδότες!

• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος

• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες

• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!!!

• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!

• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών • Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος! Οι κάτοικοι των Αθηνών συσπειρώνονται προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα.

Πρόκειται για οργανωμένη από το πολιτικό σύστημα ολομέτωπη επίθεση εναντίον του ελληνισμού και της Ιστορίας του. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα θα είναι έγκλημα και θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα για μια σειρά εκρηκτικών προβλημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η αυτόματη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η επίσημη εγκατάσταση μουσουλμανικού τόξου εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είναι από τις πρώτες συνέπειες που θα υποστεί η χώρα μας με τη δημιουργία τεμένους.

Οι πολιτικοί ολετήρες, δεν φτάνει που υπέγραψαν το «Δουβλίνο 2», σύμφωνα με το οποίο οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας εγκλωβίζονται σε αυτή και απαγορεύεται να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τώρα, με τη δημιουργία τεμένους, νομιμοποιούν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα! votanikos2 Οι κάτοικοι του Βοτανικού με συγκέντρωσή της στην πλατεία Φλέμιγκ, στις 20 Ιουνίου διατράνωσαν τη σφοδρή αντίθεσή τους στη δημιουργία τεμένους αλλά και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν μέχρις εσχάτων τον αγώνα τους κατά της διαγραφόμενης από το πολιτικό σύστημα, προδοσίας σε βάρος της Πατρίδας και της Ιστορίας της.

Ανάμεσα στους ομιλητές της συγκέντρωσης ξεχώρισε ο Ανδρέας Χαϊκάλης, επικεφαλής της «Δράσης Ανεξάρτητων Πολιτών» κατά του τεμένους, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταστροφικές συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα σε περίπτωση που φτιαχτεί τέμενος στη χώρα μας, σε οποιοδήποτε σημείο και αν γίνει αυτό. Τα χαρακτηριστικότερα σημεία της ομιλίας του Ανδρέα Χαϊκάλη, ήταν: «Έχουμε θεσπίσει μία κίνηση, την «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» κατά του τεμένους , κατά της κατασκευής ή της αδειοδότησης του τεμένους.

Όχι μόνο στον Βοτανικό αλλά σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Όταν όλοι σιωπούν, συναινούν και είναι συνυπεύθυνοι για την συγκάλυψη που συντελείται από σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και τους εκφραστές του εντός και εκτός Βουλής, αναλαμβάνουν οι Ενεργοί Ανεξάρτητοι Έλληνες Πολίτες για να γκρεμίσουν το κατοχικό καθεστώς που θέλει να φέρει στην Ελλάδα και να νομιμοποιήσει μουσουλμάνους έποικους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας.

Μπαίνουν παρανόμως στην Ελλάδα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τα σχετικά έγγραφα, χωρίς την θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Τους νομιμοποιούν αντισυνταγματικά και παράνομα κι εμείς σε όλο αυτό το έγκλημα σιωπούμε και συναινούμε. Η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών» είναι κίνηση που θέλει να συντονίσει επιτροπές κατοίκων σε όλη την επικράτεια, σε όλη την Ελλάδα και να ενημερώσει τον κόσμο για το πρόβλημα που θα προκύψει από την κατασκευή τεμένους, όχι κατ” ανάγκη στον Βοτανικό αλλά οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ξεκινήσαμε ως συμπαραστάτες στους κατοίκους του Βοτανικού και πλέον έχουμε εδραιωθεί σε πολλές συνοικίες και πολλούς δήμους της Ελλάδος. Καθημερινά γίνονται επαφές, συζητήσεις κι ερχόμαστε σε συνεννόηση και συστρατευόμαστε με πολλούς κατοίκους απ” όλη την Ελλάδα. Θέλω να σας επισημάνω τα εξής πολύ βασικά σημεία:

Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος εντός επικρατείας, πέραν των ορίων της Θράκης, όπου η Συνθήκη της Λωζάνης ορίζει σαφώς ότι μουσουλμανικό τέμενος κατασκευάζεται μόνον εκεί όπου υπάρχει μειονότητα, δηλαδή στην Θράκη, σημαίνει αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. Θα μιλάμε δηλαδή για νόμιμη, αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού. Αυτομάτως και υποχρεωτικά, η Πολιτεία αναγνωρίζει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα, παρά την θέληση του ελληνικού λαού και οι οποίοι εξακολουθούν και μένουν εδώ παράνομα.

Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο θα έχουμε ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου, αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εθνική ασφάλεια και για την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Έχουμε δει πολλά περιστατικά σε όλη την Ελλάδα με ισλαμιστές και μουσουλμάνους να επιτελούν παράνομες πράξεις και να μην τους συλλαμβάνει η ελληνική αστυνομία. Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει δρόμος χωρίς επιστροφή, για δημιουργία τζαμιών και τεμενών σε όλες τις περιοχές. Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε όλη την επικράτεια.

Το σημαντικότερο είναι πως το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού, έχει εθνικές διαστάσεις και απασχολεί όλους τους Έλληνες πολίτες. Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον εποικισμό της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα. Όσοι κάτοικοι του Βοτανικού εγείρουν θέμα να μην γίνει το τέμενος μόνο στον Βοτανικό, εγείροντας θέμα έννομου συμφέροντος επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν το δρόμο στους εγκάθετους πολιτικούς ή μη να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη περιοχή, όπως για παράδειγμα στο Σχιστό.

Αυτό όμως σημαίνει αυτόματη αναγνώριση της ανάγκης να υπάρχουν τεμένη εκτός της Θράκης και αλλού! Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους του τεμένους, υποπίπτουν σε μια άλλη παγίδα. Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα και μην νομίζετε ότι θα στοιχίσει-όπως σας λένε- 946.000 ευρώ! 946.000 ευρώ δεν θα φτάνουν ούτε για την περίφραξη του τεμένους.

Μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το πρόβλημα, γιατί μπορεί να έρθει ένα κονδύλι από κάποιο Σαουδάραβα κροίσο που θα πει, «πόσα λεφτά θέλετε; 15 εκατομμύρια ευρώ; Πάρτε τα». Δεν είναι το πρόβλημα του κόστους. Ναι μεν, σαφώς δεν πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός τον χώρο λατρείας των μουσουλμάνων, αλλά προσ3ξτε το, δεν είναι μόνον αυτό.

Επίσης, το δημοψήφισμα είναι πολύ μεγάλη παγίδα. Από τη στιγμή που τίθεται το ερώτημα «ναι» ή «όχι» στο τέμενος, οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν και την επιλογή του «ναι». Δηλαδή ακόμη κι αν πάω να καταψηφίσω την κατασκευή του τεμένους , συμμετέχοντας στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι αναγνωρίζω και την περίπτωση που εκλεχτεί το «ναι». Επίσης, ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν; Θα πάτε εσείς; Ναι.

Θα πάνε κυρίως να ψηφίσουν οι συντεταγμένοι, οι ορισμένοι , οι πληρωμένοι, θα πάνε όλοι οι «διεθνιστές» και οι δήθεν «ανθρωπιστές» , θα πάνε όλες οι αριστερές δυνάμεις , θα πάνε όλοι οι νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες και αυτοί που θα τους νομιμοποιήσουν την τελευταία στιγμή για να ψηφίσουν. Και αν πάμε σε δημοψήφισμα θα ψηφίσει μόνο το 23% του ελληνικού λαού, το υπόλοιπο 77% θα ψηφίσει «ναι»!

Επίσης, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ποιος θα το βγάλει; Αυτός που ψηφίζει ή αυτός που καταμετρά τις ψήφους; Θα το βγάλουμε εμείς ή μια ιδιωτική εταιρεία που θα χρήσει η κυβέρνηση για να βγάλει όπως τη συμφέρει το αποτέλεσμα; Πρέπει να συστρατευθούμε και να μαζέψουμε κοντά μας και άλλους κατοίκους των Αθηνών και της Ελλάδος. Μην νομίζετε ότι το ζήτημα είναι τοπικό, είναι εθνικό».

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Ο Σύλλογος Κατοίκων Βοτανικού «Αθηνά», παράλληλα με την εκδήλωση διαμαρτυρίας, μοίρασε φυλλάδια-ανακοινώσεις με τις οποίες καλούσε τον κόσμο σε συσπείρωση και συμμετοχή στον αγώνα κατά του τεμένους. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ «ΑΘΗΝΑ» Συμπολίτες, Αθηναίοι, κάτοικοι του Βοτανικού και της Αττικής Σας καλούμε για…

Να ανατρέψουμε την προδοσία σε βάρος του τόπου μας, να ανατρέψουμε την μεθοδευμένη υποδούλωση του, των παιδιών μας. Προωθούν ό, τι αντισυνταγματικό και παράνομο. Ο τόπος μας, η γη μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας δεν θυσιάζονται στους φερτούς έποικους. Δεν έχουν καμία σχέση με τον τόπο, τα ήθη, τις χριστές αξίες. Τουναντίον, ακόμα δεν κατάλαβαν που βρέθηκαν και έδειξαν ήδη την βαρβαρότητα που κουβαλούν: δολοφονίες, ληστείες, βιασμοί. Η θεσμοθέτηση της βαρβαρότητας αυτής φέρνει τα χειρότερα. Ελαιώνας και Βοτανικός χρειάζονται ανάπτυξη – όχι ισλαμοποίηση, οπισθοδρομική γκετοποίηση, ανεπανόρθωτη υποβάθμιση. Ο Σύλλογος «Αθηνά» και η Επιτροπή Κατοίκων Βοτανικού απευθύνουν κάλεσμα για ανατροπή της φασιστικής αυτής συμπεριφοράς και εξαναγκασμού.

Για να σταματήσουμε το έγκλημα που διαπράττουν στο κέντρο της Αθήνας, το ιστορικό, το αιώνιο, το αθάνατο. Όχι ισλαμικό τέμενος τότε στην Παιανία, όχι και τώρα στον Βοτανικό. ( η Παιανία είχε Δήμαρχο, η Αθήνα … ! ) Όχι στη νέα ισλαμική κατοχή. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ – ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !

ΠΗΓΗ – http://elladanea.gr/ –

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (84)

 1. 0
  0
  Περαστικά και καλό μυαλό.
 2. 0
  0
  ουστ φασιστες
  • 0
   0
   Καλά είσαι και πολύ μαλακας! !!!!
   Ποιος είναι φασίστας ρε βόδι νεοταξιτικο? ???
   Βάλτους στο σπίτι σου ρε ζώο. ..
   Ψευτοκουλτουριαρη νεοέλληνα του φραπέ. …
   Και λίγα σου είπα. …

  • 0
   0
   Ainte re vromopraktora pou tha me peis kai fasista gamw ton antixristo sou gamw…
  • 0
   0
   Παρε ΕΝΑΝ (Πακιστανο-Σομαλο-Μαροκινο…οτι θες) και φιλοξενησε τον στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ για ΕΝΑ βραδυ!!!!! Αντε ρε ανθρωπιστη………αντε ρε αντιρατσιστη!!!! πεισε μας για την αλληλεγγυη σου……ιδου η Ροδος, ιδου και το ..πηδημα (το δικο σου)………….Ενας σας εχει το θαρρος να το κανει νεοταξικα σκουλικια;
 3. 0
  0
  αμην και ποτε.η εκδικηση χριστιανοπουλα μου ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.και για να αποδοθει και δικαιοσυνη καλο θα ταν να γκρεμισουν τον αγιο παντγελεημωνα και να το χτισουν εκει μιμουμενοι τους πεφωτισμενους αγιους πατερες μας
  • 0
   0
   Πόσο πιό κάτω μπορεί να κατέβεις βρε αναίσθητε ?> Μόνο τους χριστιανούς θα επηρεάσει η εισβολή και η πραγμάτωση τέτοιων φενομένων από Ισλαμιστές ?>?> Εσύ θα το έχεις σκάσει για Μάτσου Πίτσου βρε ψευτοαφιπνυσμένε παγανιστή ???
   • 0
    0
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΣΥ ΑΡΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.
  • 0
   0
   οταν τα ελεγα εγω μερικοι με κοροΙδευαν!
   τωρα λοιπον σας λεω και κατι ακομα…εαν χτιστη αυτο το μπουρδελο που το λενε τζαμι τοτε να εισαστε σιγουροι οτι θα βγουν οι καραμπινες και θα γινη της πουτανας το καγκελο.παντος εγω θα ειμαι απο τους πρωτους.για να μην ξεχνιωμαστε σκατο μογγολοι που θελετε να μεινετε εδω και να σας κανουμε ιδιοκτητες στα χωραφια μας.-
  • 0
   0
   κ εσενα θα μαμησουν μαζι ρεεεεεεεεε
   μ αυτα που λετε δεν ξερω ποιοι ειναι χειροτεροι οι ισλαμιστες ή οι παγανιστες!!
 4. 0
  0
  i xrisi augi ftee
 5. 0
  0
  Καταλαβατε τωρα ωρε Χριστιανοπουλα τι ρολο παιζουν οι Θρησκειες ?
  • 0
   0
   ΑΘΡΗΣΚΕ!!!!!!!!
   Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ειναι μια !!!
   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ΕΝΑΣ !!!
   Η ΠΑΝΑΓΙΑ ειανι ΜΙΑ!!!!
   ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ επισης ΕΝΑ!!!!
   Τα υπολοιπα δεν μας αφορουν οπως δεν μας αφορουν και καποιοι που το πεζουν προχω και οταν δουν τα σκουρα κανουν το σταυρο τους και φωναζουν!!!!!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!αληθεια γιατι ΤΗΝ φωναζουν!!!!!

   Οσα τζαμια και να φτιαξουν αυτοι που πιστευουν δεν αλλαζουν
   Οπως δεν αλλαξαν και οι χιλιαδες κρυπτοχριστιανοι ποη ζουν στα βαθυ της Τουρκιας!!!
   Οποιος πιστευει φιλαρακια δεν τον κλωνιζει κανεις !!!!και τιποτα!!!
   Ολα τ αλλα ειναι μπαρουφες για να κανετε τους τσαμπα μαγγες σε οσους δεν σας ξερουν
   Τρολερνετε λοιπον για να σας περνα !και μας αφηστε μας στην πιστη μας δικο μας θεμα !κοιτατε μονο τον καθρεπτη σας!
   Αυτος ειναι ο κοσμος σας !
 6. 0
  0
  Η επισημη εκκλησια τι θεση παιρνει?.
 7. 0
  0

  να φτιαχθει ο βωμος στον αγνωστο Θεο οπως ειχαν οι Αθηναιοι
  και σε αυτον τον Ναο/κτηριο να πηγαινουν ολοι οι αλλοθρησκοι
  ετσι δεν θα εχουμε ουτε γκετοποιηση ουτε φαυλοποιηση
  αλλα Πολιτισμο του υψους των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΓΟΝΩΝ μας

  διαφορετικα τζαμι απο εδω…βουδισμος απο κει…στοα απο αλλου..
  ιουδαισμος στο ετσι .κ.ο.κ. αυτο θα φερει δεινα και προστριβες μεταξυ των εναπομειναντων Πιστων και των φανατισμενων ορδων που οι περισσοτεροι αποκαλυπτονται στους μουσουλμανικους θυλακες και σεκτες…

  κοινος βωμος στωον αγνωστο Θεο και ας πηγαινουν να κανουν οτι θελουν.-

  Υ.Γ: ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΟΝΟΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΚΚΙΡΑΣ"

  ΜΠΟΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ """" ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ""" ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ…

  ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
  .
 8. 0
  0
  κοινοποιήστε . ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗ
  πατέρας Ιωάννης Ιωάννης .τήν τετάρτη θά έρθουν καί άλλοι πατριώτες νά καταθέσουν στήν αστυνομία τήν Ιερή Δύλωση..Περιμένω νά ενημερωθούν καί άλλοι περισσότεροι καί νά έρθουν… όσοι ενδιαφέρονται νά μέ πάρουν τηλέφ.210..2585653
  ..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985
 9. 0
  0
  αρη ψαρακι,εγω θα ακολουθησω το παραδειγμα των πατερων του ΄μεγα΄ορους.ναι πολυχρονεμενε μου ζικ χαιλ φυρερ μου,και θα επιβιωσω
 10. 0
  0
  Αυτό ψηφήσατε στις εκλογές τι φωνάζετε τώρα? Είμαστε άξιοι της μόιρας μας πρόβατα.
 11. 0
  0
  xaxax tha prolavoun na to xtisoyn i tha to ANATINAXOUN me antiarmatika……
 12. 0
  0
  ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ ΕΒΡΑΙΚΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΙΑ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ;;;;;;
  • 0
   0
   Ας φυλαμε λοιπον εμεις οι χριστιανοι Θερμοπυλες !αξιζει θα το δειξει ο χρονος!
   Καθενας στον παγκο του λοιπον!
 13. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 3 Ιουλίου 2014 @ 00:28
  0
  0

  Την εντεκατη (11) Κυριακη απο του Πασχα του 2014 την 
  Γ' Κυριακη του Ματθαιου
  (Παλαιο 16/06/2014 και
  Νεο 29/06/2014)
  οι οικουμενιστες ποδοπατησαν διεστρεψαν και εξαφανισαν ξανα οπως πολλες φορες το συνηθιζουν το
  Κανονα του Κυριακοδρομιου
  της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου στους ιερους ναους που λειτουργουνε αρνηθηκαν να διαβασουνε τον Αποστολο και το Ευαγγελιο που διαβαζανε ολοι οι Ορθοδοξοι.
  Οι Ορθοδοξοι διαβαζανε την
  Αποστολικη Περικοπη :
  ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ Ε' 1-10 και την Ευαγγελικη Περικοπη :
  ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ' 22-33.
  Οι οικουμενιστες αρνουνται να
  ακολουθησουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
  Πολλες φορες κατα τον ετησιο Λειτουργικο Λατρευτικο και Ευχαριστιακο κυκλο του
  Κυριακοδρομιου Κανονα που τηρουμε ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
  ερχονται οι οικουμενιστες που
  εσχισαν την ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  με μασονικη εντολη, που αθετουν ολη την παραδοση
  ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αφου αρνουνται πολλες φορες να νηστεψουν, που εχουν τοσα αναθεματα απο τις ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ αφου αρνουνται να  ακολουθησουν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου ακολουθουν ευχαριστως την δευτερη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια την μετα   του 1924, που συνεχιζουν να  καταστρεφουν το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ερχονται λοιπον να διαστρεψουν να ποδοπατησουν και να συντριψουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου.
  Οποτε θελουν ακολουθουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ οποτε θελουν ακολουθουν τους οικουμενιστες της μασονιας
  αλλαζωντας τα Ευαγγελια του Ορθρου ( Εωθινο ) της Θειας Λειτουργειας τον Αποστολο και τον Ηχο. Ενα πνευματικο μπαχαλο δημιουργουν διοτι μια ακολουθουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μετα φευγουν ακολουθουν τους μασονους του οικουμενισμου μετα παλι ακολουθουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ τυπικο και μετα παλι ακολουθουν το μασονικο τυπικο και παλι απο την αρχη.
  Αυτοι ολοι που γνωριζουν τι
  κανουν δεν απαλασονται απο το  σχισμα του σατανα που ουτε το αιμα του μαρτυριου τους σωζει
  εαν δεν μετανοησουν στην πραξη φευγωντας απο την  σχισματικη "εκκλησια"των μασονων οικουμενιστων  επιστρεφωντας στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.
 14. 0
  0
  ΡΕ ΑΡΗ, ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο"ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ" ΟΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ, ΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΨΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ… ΥΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΑΡΑΝ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ… ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ… ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΑ, ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ Κ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΑΘΝΙΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Κ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ, ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΟΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ… ΘΑ ΕΙΑΝΙ ΑΡΓΑ Κ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΟΙΗΤΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΡΙΑ??? ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ???ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ,ΞΕΠΑΤΙΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Κ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ… Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ… ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΕΩ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!Α, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!!!
 15. 0
  0
  Ασ προσεχαμε.
 16. 0
  0
  Αν υπ'ηρχε που υπάρχει ένας ηλεκτρονικος μετρητης αφρίσματος θα έσπαγε απο λύσσα.Λιβέντες όσοι βγάζουν καντήλες εχουν τον αρχέγονο κουλουρριασμένο στα σωθικά τους.Το πάνκρεας είναι ο αρχαίος εγκεφαλός του που ζητε μόνο μασα κι τροφη .Ο αντιλέγων συνήθως πηγαίνει απο κοΨιμο η ευκοίλια για όσους δέν καταλαβαν τσέρλα ζουλι ζουμί.Τα ζωα δέν τιμωρούντε υπόλογος βρίσκεσαι σαν ξεπερνάς τα όρια που σου χει βάλει.
  Γιαα….δες βλέπεις τιποτα τριγυρω;;;
 17. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 3 Ιουλίου 2014 @ 05:34
  0
  0

  > Την εντεκατη (11) Κυριακη απο του Πασχα του 2014 την 
  > Γ' Κυριακη του Ματθαιου
  > (Παλαιο 16/06/2014 και
  > Νεο 29/06/2014)
  > οι οικουμενιστες ποδοπατησαν διεστρεψαν και εξαφανισαν ξανα οπως πολλες φορες το συνηθιζουν το
  > Κανονα του Κυριακοδρομιου
  > της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αφου στους ιερους ναους που λειτουργουνε αρνηθηκαν να διαβασουνε τον Αποστολο και το Ευαγγελιο που διαβαζανε ολοι οι Ορθοδοξοι.
  > Οι Ορθοδοξοι διαβαζανε την
  > Αποστολικη Περικοπη :
  > ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ Ε' 1-10 και την Ευαγγελικη Περικοπη :
  > ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΣΤ' 22-33.
  > Οι οικουμενιστες αρνουνται να
  > ακολουθησουν ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
  > Πολλες φορες κατα τον ετησιο Λειτουργικο Λατρευτικο και Ευχαριστιακο κυκλο του
  > Κυριακοδρομιου Κανονα που τηρουμε ολοι οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,
  > ερχονται οι οικουμενιστες που
  > εσχισαν την ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  > με μασονικη εντολη, που αθετουν ολη την παραδοση
  > ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ αφου αρνουνται πολλες φορες να νηστεψουν, που εχουν τοσα αναθεματα απο τις ΑΓΙΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ αφου αρνουνται να  ακολουθησουν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου ακολουθουν ευχαριστως την δευτερη καινουργια παραλληλη διαφορετικη και ξεχωριστη εκκλησια την μετα   του 1924, που συνεχιζουν να  καταστρεφουν το ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ερχονται λοιπον να διαστρεψουν να ποδοπατησουν και να συντριψουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου.
  > Οποτε θελουν ακολουθουν τον Κανονα του Κυριακοδρομιου των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ οποτε θελουν ακολουθουν τους οικουμενιστες της μασονιας
  > αλλαζωντας τα Ευαγγελια του Ορθρου ( Εωθινο ) της Θειας Λειτουργειας τον Αποστολο και τον Ηχο. Ενα πνευματικο μπαχαλο δημιουργουν διοτι μια ακολουθουν τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ μετα φευγουν ακολουθουν τους μασονους του οικουμενισμου μετα παλι ακολουθουν το ΟΡΘΟΔΟΞΟ τυπικο και μετα παλι ακολουθουν το μασονικο τυπικο και παλι απο την αρχη.
  > Αυτοι ολοι που γνωριζουν τι
  > κανουν δεν απαλασονται απο το  σχισμα του σατανα που ουτε το αιμα του μαρτυριου τους σωζει
  > εαν δεν μετανοησουν στην πραξη φευγωντας απο την  σχισματικη "εκκλησια"των μασονων οικουμενιστων  επιστρεφωντας στην ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.
 18. 0
  0
  Μην ανησυχείτε όταν βγει ο σύριζα κάθε γειτονιά θα έχει το τζαμί της.
 19. 0
  0
  Θα είναι σιιτικός ή σουνιτικός ναός,ποιός θα ανατινάζει ποιόν;
 20. 0
  0
  Άντε ρε γατακια. Θα μου πείτε τι εστί παγανιστης τι εστί ηδολολατρεις??? Περιμένω.
 21. 0
  0
  Ήσαστε όλοι ειδωλολατρες.
 22. 0
  0
  Παιδιά επιτέλους μάθαμε ποιος είναι ο άγνωστος θεός.καιρός ήταν όνομα έχει??????
 23. 0
  0
  Αν ηξερες πόσες Ελληνιδες θα ήθελαν να φορουν μπούργκα
 24. 0
  0
  Οι αρχαίοι πρόγονοί μας υπέστησαν τα ίδια από τους Χριστιανούς. Τώρα τα τραβάνε οι Χριστιανοί από τους Μουσουλμάνους. Και οι δύο πιστεύουν στον ΙΔΙΟ ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Πείτε μου πότε οι πρόγονοί μας έκαναν πόλεμο για τη διάδοση της θρησκείας τους;;;;;
  Πότε έκαναν ένα πόλεμο με θέμα Θρησκευτικό;;;;
  Ποτέ, Ποτέ, Ποτέ ΠΟΤΕ, Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!……….

  Σε αντίθεση οι οπαδοί των Αβρααμικών θρησκειών (Ιουδαίοι, Χριστιανοί όλων των αιρέσεων και μουσουλμάνοι όλων των αιρέσεων) έχουν ρημάξει την ανθρωπότητα και εξακολουθούν να την ρημάζουν με θρησκευτικούς πολέμους και με δολοφονίες "απίστων" για τη διάδοση ή μάλλον για την επιβολή της θρησκείας τους!!!! Έλεος πια!! Νισάφι πια!! Ουστ!!!!!

  Και μια συμβουλή-συμβολή προς τους Έλληνες Χριστιανούς: Αν θέλετε να ΜΗΝ γίνει το τζαμί στον Βοτανικό, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, πηγαίνετε να ρίξετε ένα κεφάλι από γουρουνόπουλο στον τόπο που θέλουν να το κατασκευάσουν και να κάνετε το ίδιο κάθε φορά που θα εξαγγέλλεται ένας τόπος κατασκευής τζαμιού ή τεμένους!!!! Μολύνεται ο τόπος με αυτό τον τρόπο και ΔΕΝ επιτρέπεται η κατασκευή του εκεί!!!!!!

  Αυτό έκαναν σιωπηλά οι Ισπανοί, χωρίς φανφάρες, συγκεντρώσεις και φασαρίες και καθάρισαν μια και καλή!!!!

  Εμπρός λοιπόν Χριστιανοί!!!! Όχι μόνο λόγια και κατάρες!!!! ΕΡΓΑ!!!!
  • 0
   0
   Έχει δίκιο γρήγορα ένα γουρούνι
  • 0
   0
   Συμφωνώ. Όσοι εχουν χοιροστάσια και σκοπεύουν να τα σφάξουν για να τα πουληςουν, ας φορτώσουν τα ζώα τους σε φορτηγά και ας πανε να τα σφάξουν εκεί. Δεκάδες, εκατοντάδες σφαγμένα γουρούνια. Τελείωσε το θέμα.
 25. 0
  0
  Αρουκο κ.τ.λ. ευαγγελια σου

  το σαητ δεχεται επιθεση
  ο εχθρος εντος των πυλων
  λεγεται ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  …εσυ τους εφερες αραγες η τους εριξες "συρμα" …

  βαρετααααααα–βαρεταααααα– αληλουλια αμην!
  • 0
   0
   μπραβο Ελληναραααααα μου εχθροι σου οι συμπατριωτες σου ε???
   χειροτερος και απο τους ισλαμιστες εισαι,ετσιιιιι συνεχιστε να εκτιθεστε!!!!!!!!
 26. 0
  0
  θα σε παρακαλεσω να μην αποκαλεις ελληνες τους χριστιανους.οι χριστιανοι του ελλαδικου χωρου λεγοντε ρωμιοι.το προνομιο του ελληνα το χουν λιγοι που απ την μια στεναχωριουνται και θλιβονται απ τον αφανισμο των ομοαιμων αλλα κι απ την αλλη λενε και το καλα να παθουν γιατι απ το να ειναι δουλοι και διαφημιστες της εβραικης ιστοριας καλυτερα να αφανιστουν εστω και σε βαθος λιγων δεκαδων ετων
 27. ΟΡΔΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ 3 Ιουλίου 2014 @ 20:48
  0
  0
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ.
 28. 0
  0
  η δουλικοτητα σας ιουδαιοχριστιανοι ειναι τοσο γλειωδης που ουτε για βρισιμο δεν ειστε
  η δεν βλακεια και η ΜΗ ικανοτητα σκεψης σας ειναι προφανεσατη
  εαν ειχατε ενα δραμι μυαλο θα καταλαβαινατε τουλαχστον τα αυτονοητα
  αρα ειστε πνευματικοι ΝΕΚΡΟΙ
  καληνυχτα σας
  • 0
   0
   και τωρα που μας μειωσες,αισθανθηκες ανωτερος,καλυτεροτερος,εξυπνοτερος?μπραβο παιδι μου!
   • 0
    0
    θες κουβεντα σοβαρη ?
    αμα θες
    ευχαριστως
    αλλα δυστυχως κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα
    αμα πιστευεις την εξ αποκαλυψεως αληθειων των εβραιων παει να πει οτι εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ
    αμα εισαι απεδειξε το
    ΠΟΙΑ η αξιοπιστια ενος βιβλιου που αυτοαναιρειται συνεχως και λεει εν σωρο βλακειες ??
    αυτα τα ολιγα
    • 0
     0
     μπορει να λεει βλακειες για σενα για μας οχι.αυτο το πραγμα που γινεται εδω μεσα ο ενας να τη λεει στον αλλο πρεπει να σταματησει.ο καθενας κανει τις επιλογες του και εχει τις δικες του αποψεις.ας τις εκφαζει χωρις να βριζει τους συνσχολιαστες του.και οποιος θελει τις δεχεται η οχι.
     • 0
      0
      αμα εκανες την επιλογη σου να πιστευεις τις βλακειες του γιαχβε – αβρααμ – μωυση
      δυστυχως δεν εισαι ελληνας πλεον
      τοσο απλα
      ποτε θα το καταλαβετε ??
      ο ελληνας ειναι ελευθερο πνευμα
      δεν το λεω με κανενος ειδους κακιας
      αλλα ετσι ειναι ΛΟΓΙΚΑ
      δεν μπορει να δεχεσαι ΒΛΑΚΕΙΕΣ σαν μοναδικη αληθεια και να περιεμενεις οι αλλοι να σε βλεπουν ελληνα
      ΔΟΥΛΙΚΟ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ
      ΕΚΕΙ ειναι ΟΛΟ το προβλημα
 29. 0
  0
  Φιλελευθερα κουνιστα γυναικοτα των ΒΠ όπου σας βρισκουμε θα σας μαμαμε. Και το τεμενος θα το χτισουν οχι στο βοτανικο αλλα εκει που το απολαμβανεται. Στο βοτανικο όσοι αλλοδαποι περασαν θα φυγουν στη χειροτερη οριζοντια
 30. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4 Ιουλίου 2014 @ 02:57
  0
  0
  ΟΙ ΟΡΘΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΙΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
 31. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 4 Ιουλίου 2014 @ 03:08
  0
  0
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΦΥΤΟ.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
 32. ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 4 Ιουλίου 2014 @ 03:12
  0
  0
  Τι ασχολειστε οι Ορθοδοξοι και απαντατε στα ανωνυμα φλωρια αφου τους βλεπετε οτι ειναι αρωστοι.
 33. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ 4 Ιουλίου 2014 @ 03:24
  0
  0
  Ψευτομαγκες και μπλαμπλαδες ξερετε ποσοι πιο μπροστα απο εσας ειχαν τα μυαλα τα δικα σας και μολις παθανε χοντρες ζημιες πηγανε σε χρονο ρεκορ μετανοημενοι στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ αφου τους εφυγε η πρωτα η μαγκια ηρθε μετα και η θεραπεια.
 34. αντιμασονος 4 Ιουλίου 2014 @ 03:39
  0
  0
  Παιδια οποιος γκρεμισει κανενα σπιτι
  παλιο τις πετρες να μην τις πεταξει γιατι τις αγοραζουν τα θυματα οι αρχαιο-ειδολολατρες.
  • 0
   0
   ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

   μεγάλε χαλάρωσε λίγο.
   εγώ είμαι φίλος του Χριστού και ορθόδοξος 'Ελληνας

   και δεν γουστάρω καθόλου το υφάκι σου.

   οι ορθόδοξοι 'Ελληνες μετράνε τα λόγια τους δυό φορές.

   ο Χριστός θέλει φίλους,όχι οπαδούς..

   πολλοί οπαδοί μαζευτήκατε και μιλάτε εκ'μέρους του..

   σταματήστε να Τον σταυρώνετε και να εμφανίζεστε σαν

   τα πρωτοπαλίκαρα του.δεν σας έχει ανάγκη…

   sketo original
 35. ΑΗΤΗΤΗ ΔΥΜΑΜΗ 4 Ιουλίου 2014 @ 03:51
  0
  0
  Ειδατε δυο τρεις βαρεμενους που πιστευουν σε φιδια και αγαλματα και τους εχετε στο δουλεμα? Ποιος σας ειπε οτι δεν εχει ιντερνετ και στα ψυχιατρεια
 36. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 4 Ιουλίου 2014 @ 05:25
  0
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ" ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣΙ… ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ.. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ???
  • 0
   0
   ναι αλλα δεν μου ειπες ακομα παγανιστης???????τι?????
  • 0
   0
   ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΤΟΝ GOOGLE ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 37. 0
  0
  μπεεεεεεε
  • 0
   0
   φιλοσοφημενο σχολιο
   • 0
    0
    ενω το ορθοξια και ελλαδα περιεχει πολυ φιλοσοφια
    απ τη μια ΑΙΩΝΕΣ φιλοσοφικης αναζητησης
    και απο την αλλη
    εξ αποκαλυψεως αληθεια γιαχβε αβρααμ μωυση
    ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΗ ΣΧΕΣΗ
    αι μπεεεε ΠΑΛΙ
 38. 0
  0
  ΝΑΙ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΒΑΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΙ ΟΜΟΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 39. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 Ιουλίου 2014 @ 18:22
  0
  0
  Οποιος εχει μπαζα απο παλια σπιτια να τα πουλησει στους ειδωλολατρες
  απο αχυρο πετρες κεραμυδια.
  Πισω μασονακια ψευτοελληνακια αχορταγα ειδωλολατρακια.
 40. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ 4 Ιουλίου 2014 @ 23:56
  0
  0
  ανωνυμακια μασονακια τουρκοσπορακια εδω στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ η γυναικια ψευτομαγκια σας δεν περναει ειμαστε ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ και εχουμε ΓΕΝΙΑ δεν ειμαστε γυναικοπροσωποι. Αντε λοιπον στις σατανικες στοες σας
 41. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ 5 Ιουλίου 2014 @ 02:30
  0
  0
  Πηγε μια φορα ενας τσιχλομαγκας λελες να πουλησει τρελα σε εναν ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ και του λεει για να τον πειραξει : τι να μας πεις και εσυ για την εκκλησια ποιος πιστευει σε αυτα σημερα το 2014 ?, και απανταει
  ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ : αφρων αφρων μονος σου το ομολογησες χωρις φυσικα να παρεις χαμπαρι αφου εισαι χαμενος στο διαστημα, απο που μετρας 2014 ?
  απο την Γενηση Του Χριστου και Θεου μας μετρας, αλλα ο ψευτομαγκας εκανε τον καμερουνεζο τι να πει?
  Και ακομη ενα, ετρωγαν σε μια ταβερνα κατι αθεοι ( αθεος ειναι μονο Ο Θεος ) και διπλα ετρωγαν μια παρεα Ορθοδοξων Ελληνων, πριν ομως να αρχισουνε οι Ορθοδοξοι να τρωνε σηκωθηκαν κανανε τον Σταυρο τους στην προσευχη. Οι αθεοι αρχισαν τα ειρωνικα σχολια οπως φυσικα κανουν παντοτε αφου ο σατανας τους απαγορευει και δεν τους επιτρεπει να κανουνε τον Σταυρο τους, και ενας απο αυτους λεει στους Ορθοδοξους καλα γιατι κανετε τον Σταυρο σας προτου φατε ?
  Και του απανταει ενας Ορθοδοξος και του λεει : καλα δεν ξερεις τι διαφορα εχουν οι ανθρωποι απο τα ζωα οταν τρωνε ? οι ανθρωποι προτου φανε κανουνε τον Σταυρο τους ενω τα ζωα δεν κανουν Σταυρο.
  • 0
   0
   να ξερες και τι ειναι ο σταυρος που κανεις
   καλα θα ηταν
   αμφιβαλω αν ξερεις ΠΟΙΟΣ ειναι ο χριστιανικος σταυρος
   αλλα αφου το κανεις θεμα ,
   για πες .
   ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ???
   χαρ χαρ χαρ
  • 0
   0
   Για πες μας να μαθουμε μια που εσυ διαβαζεις περισσοτερο απο μας γιατι φαινετε σε καιειτο ΘΕΜΑ!!!!
   Εμεις απλα πιστευουμε !
   Δεν χρειαζομαστε αποδειξεις!
  • 0
   0
   Ναι!!!!!μονο εμπιστοσυνη φιλε τ αλλα περιτευουν!!!
   Τ αφηνω ολα στα χερια του τα ΑΓΙΑ!!!!!
   Δεν μ ενδιαφερει τιποτα και κανενα κειμενο !!!για επαληθευσει!!!!μονο για ευχαριστια που ειδα τη Θεια βοηθεια του και τον παρακαλω να βοηθα ολο τον κοσμο και την οικογενεια μου!!
   ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΛΕΗΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ!!!!!!
   ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ!!!!!!
   ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ!!!!!!!

   ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΑΚΛΟΝΙΤΗ ΠΙΣΤΗ!!!!!!!
   • 0
    0
    Π-ισηη
    Πυλη-ισταμαι
    περνω μια "πυλη" και γινομαι εθελοντης δουλος
    σκεψου λιγο
    αι μπραβο
    • 0
     0
     οταν πιστευεις στον εαυτο σου?οτι μπορεις να καταφερεις κατι?γινεσαι δουλος του εαυτου σου?
  • 0
   0
   Οταν ΑΓΑΠΑΣ !!!!!!!!γινεσε εθελοντης δουλος !!!!!!!της αγαπης σου!!! Φιλτατε μου !
   Αυτη την πυλη την εχομε περασει ολοι μας ακομα και συ που το παιζεις εξυπνος !!!για σκεψου να δεις !και για να σου πω ενα απλο παραδειγμα την μαμα σου την αγαπας??????της το δειχνεις με το να κανεις τα χατηρια της??????οταν γερασει θα την πεταξεις να την φανε τα σκυλια??????αρα ειδη εισαι δουλο της ποιο αδολης αγαπης που υπαρχει!και δεν θελω να σε προσβαλω μ αυτο αλλα ετσι ειναι οταν εισε για μενα σωστος ανθρωπος!ετσι νιωθω και για τον Θεο μου!!και ειναι τοσο ομορφο πιστεψε με !
   Ξερεις τι ζηλευω περισσοτερο στη ζωη ????
   Αυτο που ειδα στα προσωπα των μοναχων στην μονη Πεντελης!
   Την ηρεμια την γαληνη που κανει τα προσωπα τους να λαμπουν σαν αγγελοι!!
   Ολα για το ΧΡΙΣΤΟ!!!!
   ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!!
   ΟΛΑ ΑΠ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!!
   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!!!!
   ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ !!!
  • 0
   0
   Και ποιος ειναι ο εαυτος μας????
   Τον γνωριζουμε αραγε??
   Η γνωριζουμε μονο τα θελω του!
   Αυτα σιγουρα τα γνωριζουμε και τα πραγματοποιουμε!
   Ναι μπορουμε!
   Την ψυχη μας ομως ?????
   Αν εισε τοσο γεματος γιατι ψαχνεις να αποδειξης οτι η πιστη μας ειναι λαθος!
   Και ναι γινομαστε δουλοι του εαυτου μας !!!!!που ειναι τοσο ανικανοποιητος !!!ολο θελει επιβεβαιωσεις και θαυμασμο!!!
   Να τον θαυμαζουν ολοι οτι ολα τα μπορει!!!!ααα!!τι ωραια!!!
   Ομως καποτε αυτο τελειωνει σε κουραζεις ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! Και ψαχνεις να βρεις την ηρεμια και την γαληνη που σου προσφερει η χαρη του Θεου μας !!!!οχι οτι δεν μπορεις να τα κανεις μονος σου οπως λες!αλλα !!ειναι μεγαλειο να μην εχεις τα συνεπακολουθα του ΕΓΩ ολα τα μπορω!!!! Και ξερεις πιστευω ποια ειναι?????εεεε????
   Εγω παντως ετσι προσπαθω να ζησω !!
   Εσυ οπως νομιζεις κανε για τον εαυτο σου !!!
   Αργισα να το νιωσω αλλα τωρα ειναι ο αερας που αναπνεω !!
   Και οπως θες λεγε με !!!!δεν με νοιαζει γιατι πραγματι η ψυχη μου γαληνεψε απο την αγαπη μου στο Θεο μου !
   Δουλη ομως του εαυτου μου θα προσπαθω καθε μερα οσο μπορω να μην γινομε !!δεν αξιζει να μην δινεις και να μην περνεις αγαπη!!!!!ειναι αδικο να επιβαλουμε αυτο στον εαυτο μας για να ειμαστε εγωπαθη κτηνη!!!!
   Ετσι μου λεει το φτωχο μυαλο που διαθετω!!!!
   Εσυ κανε οτι νομιζεις!!!!!!!!
  • 0
   0
   Σωστα κανε το σταυρο σου μονο αυτο πρεπει!
 42. 0
  0
  τα εχετε μπουρδουκλωσει παλι
  για την πιστη στο θεο εξ αποκαλυψεως των εβραιων μιλαμε
  αλλο η πιστη στον εατο σου
  αλλο η αγαπη
 43. 0
  0
  Ολα ενα ειναι !
  Οταν πιστευεις στον εαυτο σου δε φοβασε να ομολογισεις την πιστη σου στο Θεο και την αγαπη σου σε ολους χωρις να τους κατακρινεις !
  Η η πιστη σου σε κανει τοσο ηρεμο που αγαπας τους παντες και εισε σιγουρος οτι κανεις το σωστο γιατι το νιωθεις μεσα σου !
 44. ΧΑΤΛΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΑ 2 Νοεμβρίου 2015 @ 21:36
  0
  0
  Ερχονται και ειναι πολλοι…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί