23:34 - 08/02/2015

Εγώ το έχω ξαναπεί ότι ο σκατοψυχης σπάει Πλάκα..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ .
 2. 0
  0
  Πάντα είμαι υποστηριχτείς της άποψης, ότι όποιες ψευδό-προφητείες είναι σχέδια που έκαναν κάποτε, με φινίρισμα μεταφυσικό για να υποτάσσουν τα πλίθοι και υποσυνείδητα-συνειδητά να τους σπρώχνουν προς αυτό το μονοπάτι. Το τι συμβαίνει σήμερα, είναι ένα φυσιολογικό σενάριο να επιφέρει ίσως και έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και να πάμε με ρώσους.
  Οι προφητείες κολλανε στο κομμάτι με τα υποτιθέμενα εξαμιλια, ζωνάρια με κόλλυβα τούρκων, οτι το ΝΑΤΟ θα κάνει πόλεμο στην Κωνσταντινούπολη και οτι οι Νατοϊκοί θα σφαγιάζουν την κεντρική Ελλάδα στο πέρασμα τους.
  Σκεφτείτε τώρα…. Έτσι όπως είμαστε σήμερα, με τίποτα οι Νατοϊκοί εαν προκαλούσαν την Τουρκία, να σφάγιαζαν έλληνες στην κεντρική Ελλάδα. Άρα…πάμε εκτός ευρώ και γινόμαστε αντίπαλος του ΝΑΤΟ.
  Άρα σε κάνα 1-2 χρόνια θα ξεκινήσει το σχέδιο τους (υποτιθέμενη προφητεία).
 3. 0
  0
  ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΡΑΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΒΙΚΥ
 4. 0
  0

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ …….ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

  ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ …….ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. .

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  • 0
   0
   Με λίγα λόγια, απορρίπτετε και την αποκάλυψη του Ιωάννη εώς προπαγάνδα μυστικών υπηρεσιών. Ένα πράγμα ρε παιδί μου, να είστε τόσο γάτες…όλα να τα ξέρετε και χωρίς αποδείξεις… το καπέλο σας βγάζω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί