11:14 - 10/06/2014

Είκοσι μαχητικά αεροσκάφη Su-27 αποστέλλει άμεσα ο Πούτιν στην Kριμαία

Είναι γνωστό πως το ΝΑΤΟ ανακύρηξε στρατιωτικές ασκήσεις στην μαύρη θάλασσα οι οποίες θα διαρκέσουν για 12 ακόμη ημέρες και επιπλέον ακόμη 2 πλοία πληροφοριών εισέρχονται στην περιοχή αναβαθμίζοντας έτσι την ισχύ της Νατοικής Συμμαχίας σε τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες μονάδες .

Η κίνηση αυτή από την μεριά της Δύσης έχει στόχο πέρα από το να δηλώσει παρών στην περιοχή , να παρέχει ηθηκή υποστήριξη στις Αρχές του Κιέβου.

Σαν ένα μικρό και πρόωρο δείγμα αντίδρασης για την υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών πλοίων του ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα , η Μόσχα αποστέλλει στην Ρωσική πλέον Κριμαία, είκοσι (20) μαχητικά αεροσκάφη Su-27 , με σκοπό την “έγκαιρη επιχείρηση ” εάν και εφ όσον χρειαστεί.

Σύμφωνα με το έγκυρο πρακτορείο ειδήσεων Novosti, το οποίο επικαλλείται πηγή στο υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας , στο “τιμόνι” των αεροσκαφών θα είναι αρχικά Ρώσοι πιλότοι , ενώ Ουκρανοί πιλότοι οι οποίοι παραιτήθηκαν από τον Ουκρανικό στρατό, για να είναι έτοιμοι επιχειρησιακά σύμφωνα με τα πρότυπα της Ρωσικής αεράμυνας , θα περάσουν πρώτα από εκπαίδευση 6 μηνών .

Σήμερα όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται η διαδικασία της μεταφοράς των Su-27 στην Κριμαία και φτάνει μόνο να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ήδη θερμή και τεταμένη κατάσταση που επικρατεί εδώ και ημέρες στην Μαύρη Θάλασσα…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΟΥ-Α-ΟΥ!
  Συνεχίστε να ταιζεται τους βρωτους, με εντυπωσιακες ειδησεις ;-)
 2. 0
  0
  Το ΝΑΤΟ έβαλε σκοπό να καταστρέψει τα κράτη μέλη του…τα ευρωπαϊκά εννοείται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί