Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:08 - 08/10/2014

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Αίτημα δεκαπέντε βουλευτών – “Παραιτήσου ή πάμε σε εκλογές”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νέος μοχλός πίεσης για άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του Αντιπροέδρου Ε.Βενιζέλου και σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας είχαμε πριν από λίγο από την ομάδα των δεκαπέντε Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Μετά τα βαρυσήμαντα στελέχη της ΝΔ που ζητούν απόχώρηση από την πρωθυπουργία του Α.Σαμαρά και δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, το ίδιο ζητά και η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών. Επεκτείνει μάλιστα τον κατάλογο των “ανεπιθύμητων” και στον Ε.Βενιζέλο, καθώς και αυτός και ο Α.Σαμαράς ανήκουν στο “παλιό” πολιτικό σύστημα που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή.

Ολοι συμφωνούν πως δεν πρέπει σε αυτή να συμμετέχουν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν κάποιοι που σημειώνουν πως «θα μπορούσε να συμμετάσχει καθώς δεν έχει δοκιμαστεί».

Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία έχουν βγάλει τα μολύβια προκειμένου να καταγράψουν όλους τους πιθανούς συσχετισμούς δυνάμεων ενόψει της κρίσιμης μάχης για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και την επικείμενη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχεται η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να δώσει οριστικό τέλος στις ουτοπικές ελπίδες του Α.Σαμαρά να εκλέξει Πρόεδρο συγκεντρώνοντας με κάποιο “μαγικό” τρόπο τους απαιτούμενους 180 βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της ομάδας που προέρχονται τόσο από την κεντροδεξιά όσο και από την κεντροαριστερά ετοιμάζουν κείμενο – μανιφέστο με το οποίο θα υποστηρίζουν την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής και την σύνταξη «εθνικού – πατριωτικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας το οποίο πρέπει να υλοποιήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα σχηματιστεί από την παρούσα Βουλή.

Την συγκεκριμένη άποψη – με επιμέρους διαφοροποιήσεις – που αναπτύχθηκε κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΚΟ φαίνεται να υποστηρίζει η πλειοψηφία των δεκαπέντε ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών μεταξύ των οποίων οι Πάρις Μουτσινάς, Γιώργος Κασαπίδης, Μίμης Ανδρουλάκης, Χρυσούλα Γιαταγάνα κ.α.

Θα θέσουν το ζήτημα και την πρότασή τους για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας στην παρούσα Βουλή όπως διαρρέουν. Οι επιμέρους διαφοροποιήσεις που προς ώρας ξεπερνιούνται έχουν να κάνουν με την σύνθεση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Ολοι σχεδόν συμφωνούν πως δεν πρέπει σε αυτή να συμμετέχουν οι κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ για τον κ. Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν κάποιοι που σημειώνουν πως «θα μπορούσε να συμμετάσχει καθώς δεν έχει δοκιμαστεί».Άλλωστε δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση και τις νωπές πρόσφατες Ευρωεκλογές είναι πρώτο κόμμα.

Πέραν αυτών, υπάρχουν και βουλευτές όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος που ξεκαθάρισε ότι δεν τον αφορούν οι εν λόγω σχεδιασμοί καθώς έχει αποφασίσει να συνεργαστεί με το «Ποτάμι» (αρχίζει και αποκαλύπτεται ο λόγς δημιουργίας της “Ποταμιάς”) αλλά και ο Οδυσσέας Βουδούρης που έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιο από τον κεντροαριστερό χώρο εξέφρασαν την ενόχλησή τους ότι η πρόταση αυτή θα φαίνεται σαν να ταυτίζεται με αυτή των Δεξιών Α.Τζιτζικώστα, και Γ.Βλάχου, αλλά μάλλον περισσότερο για το πολιτικό “θεαθήναι” συνέβη αυτό.

Επί της ουσίας αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι ο Α.Σαμαράς δεν μπορέι να βρει τους περίπου δεκα βουλευτές που χρειαζόταν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και σε αυτούς που θεωρούσε ότι μπορεί να τους υπολογίζει θα πρέπει να σκέφτεται ότι θα έχει αρκετούς λιγότερους.

Σημειώνεται ότι ο Ν.Νικολόπουλος εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ με τον όρο ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε και στους ανεξάρτητους δέκα βουλευτές (προστέθηκε χτες και η Ραχήλ Μακρή) πλην ορισμένων πρώην νεοδημοκρατών, για να υπερψηφιστεί η οποιαδήποτε πρόταση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας άρα οδεύουμε ταχύτατα προς εκλογές το αργότερο τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:29 ΜΜ

    Χρειαζεται καθαρση και οταν λεμε καθαρση εννοουμε εκκαθαριση……τα υπολοιπα ειναι,αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα αλλιως.Παμε καρφι για εθνικη τραγωδια και θα κλαιμε παλι,γιατι εχουμε συμπεριφορα ανοητου….

  2. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:38 ΜΜ

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΔΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ…ΚΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΑΝΕΚΕΝ ΑΓΚΕΛΑ-ΝΤΟΡΟΘΥ ΚΑΙ ΓΚΕΥ-ΟΜΠΑΜΑ…KAI ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΝΕΚΕΝ ΒΛΕΠEΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΙ '' ΙΝ UNITED STATES '' [ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ]…….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑΙΝΤΕ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ-CITY [ ΣΥΤΟΜΩΣ ] ,,, ΑΟΖ ,,,ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΗ…
    ΚΑΙ Η ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ…
    62[ ΜΑΙΩΝ ] 0 ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 86 [ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ] ΕΠΙΣΗΣ….
    ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΤΧΗ ΣΟΥ [ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΟΥ ] ΣΟΥ ΖΥΓΩΝΕΙ…

  3. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:38 ΜΜ

    πλησιαζει η πληρης πολιτιακη ανωμαλια…. Και μετα θα γινει το μπαμ και θα αποχωρησει το διεθνες κεφαλαιο απο την ελλαδα και θα ειναι σαν να απολυθουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι μετα τα εχουν σχεδιασμενα ολα θελουν πληρης ισοπεδωση της ελλαδας και μετατροπης της σχεδον σε ουδετερο κρατος χωρις ταυτοτητα αλλα δεν ξερουν οτι οσα και να σχεδιαζει ο ανθρωπος εναι για να φανουν οι πραγματικες του προθεσεις στο τελος τον τελευταιο λογο τον εχει ο θεος ο εξεταστης ειναι παντα σιωπηλος την ωρα του διαγωνισματος μετα ομως οταν ληξει ο χρονος ο καθενας μας θα βαθμολογηθει για να ξεχωρισει στο τελος αυτο που λεμε η ηρα απο το σιταρι…..

  4. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:40 ΜΜ

    Ω τι θεατρο

  5. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:45 ΜΜ

    Δεν ξέρεις που να τους στείλεις πιά τους βλαμμένους

  6. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 4:47 ΜΜ

    Καλα που τις βλεπετε τις ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ?
    Αυτοι ειναι ικανοι να αλλαξουν το συνταγμα και να κανουν εκλογες το 2045!

    • Ανώνυμος 10/08/2014 @ 7:07 ΜΜ

      να αλλάζουν το σύνταγμα…ναι μπορούν φιλέ / φίλη …αλλά η νομοτελειακή εξέλιξη των πραγμάτων ορίζει σκληρό τέλος για τέτοιυς εξουσιαστές…θα με ρωτήσεις μέχρι τότε ποιός θα αντέξει την αντιλαική πολιτική τους; είδομεν…αλλά για να τα λέμε κι όλα μας αξίζει σαν λαό αυτά που μας κάνουνε…η ποιότητα του μέσου Έλληνα δεν αξίζει καλύτερη τύχη…Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου

  7. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 5:28 ΜΜ

    Οπου λαλουν πολλα κοκορια αργεί να ξημερωσει

  8. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 6:58 ΜΜ

    Θέλετε δεν θέλετε θάβει καταλάβετε στο τέλος. Η μόνη σταθερά σε αυτήν τη χώρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

  9. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 7:30 ΜΜ

    Εντάξει θα τους διωξουν για να τους ανακυκλωσουν παλι οταν θα τους χρειαστουν.
    Τωρα πανε να μας δειξουν (εκλογες εν οψει) οτι θα διωξουν τους δυο κακους…
    Λες και οι δυο κακοι μονοι τους ψηφισαν τα μνημονια, την δανειακη, την φτωχοποιηση των Ελληνων, και βαλε…
    Λες και δεν ηταν ενημεροι για τις μαυρες σακκουλες που πηγαιναν στα ΜΜΕ και στους εργολαβους…
    Λες και δεν τα επαιρναν οι ιδιοι απο τον Αγγελοπουλο και την Γιαννα…
    Θελουν να πιστεψουμε οτι ειδικα αυτοι οι οβριοι ειναι καταλληλοτεροι.
    Λες και οι λογαριασμοι ολων αυτων ειναι αδειοι…,ταχατες δεν τα τσεπωναν για να ψηφισουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…

    Απλα ΤΩΡΑ τους δοθηκε εντολη, απο τα αφεντικα, να τους κατεβασουν.

    Τοσο καιρο δεν εβλεπαν οτι καταστρεφαν ολοι μαζι την Ελλαδα? Γιατι δεν τους εριχναν ?

    ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 δεν προκειται να ψηφισω, ολοι ειναι εβραιοπροδοτες ανθελληνες.

    • Ανώνυμος 10/09/2014 @ 4:19 ΠΜ

      Tην ζημιά δέν την έκαναν αυτοί αλλά ο bod ο τζέιμs bond που είπε ζήσε και άσε τους αλλους να πεθάνουν.Ισως ποτέ δε θα μάθεις τα πραγματικά μέσα χειραγωγησης

  10. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 7:31 ΜΜ

    Η πραγματικη αλλαγη θα ερθει οταν καποιος τους φυτεψει ενα μονοβολο αναμεσα στα ματια. Μεχρι τοτε, ολο το κοσκινιζουν και ποτε δεν ζυμωνουν, περναμε ταχα…κρισιμες στιγμες και μετα…. αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε το βρακι του αλλιως…

  11. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 8:31 ΜΜ

    Τι τραβάμε και τι αλλά θα τραβήξουμε μέχρι να ξεσπάσουν τα πιο τρομακτικά γεγονότα στο παγκόσμιο σκάκι.

  12. Ανώνυμος 10/08/2014 @ 10:49 ΜΜ

    ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ

  13. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 7:33 ΠΜ

    NA XEKOYMPISTOYN KAI OI 300 XARAMAFAHDES TEMPELHDES……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*