Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:40 - 30/03/2015

Διασκέδαζαν δίπλα σε παγκάκι όπου κοιμόταν άστεγος! Μήπως μας αξίζει ότι μας συμβαίνει;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια εικόνα που προκαλεί σοκ. Στην καρδιά της Πάτρας κάποιοι απολαμβάνουν τον καφέ τους και κάποιος άλλος προσπαθεί να βολευτεί σε ένα παγκάκι για να περάσει οπως όπως η νύχτα.

Ρήγα Φεραίου και Παντανάσσης ένα σημείο όπου η Πάτρα σφίζει απο ζωή.

Το να επιλέγεις να γλεντήσεις ή να κάνεις παρέα με άλλους ανθρώπους σίγουρα δεν σε κακοχαρακτηρίζει αλλά όταν έχεις δίπλα σου εναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει ούτε τα βασικά στην ζωή του σίγουρα πρέπει να σε προβληματιζει.

Στην Αχαική πρωτεύουσα ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των αστέγων. Διάφοροι σύλλογοι, η εκκλησία, ο Δήμος αλλά και απλοί πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που υποφέρει, άλλοι όμως σφυρίζουν αδιάφορα και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους γυρνώντας την πλάτη για να μην τους χαλάσει η όμορφη εικόνα που έχουν για τον κόσμο.

Υπενθύμιση: Σε αυτη την ζωή τιποτα δεν ειναι δεδομένο!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 6:49 ΜΜ

    δεν νομιζω να κοιμοτανε πριν πανε αυτοι. ολοι το ιδιο θα καναμε

    • Ανώνυμος 03/30/2015 @ 9:58 ΜΜ

      Δηλαδή ο άστεγος ήταν σωστός που πήγε και ξάπλωσε εκεί που ένα μαγαζί προσπαθεί να βγάλει το μεροκάματο για τόσους ανθρώπους;
      Ποιος ήταν νωρίτερα εκεί; Το μαγαζί ή ο άστεγος.
      Τι να κάνουν οι πελάτες; Αν έφευγαν θα έκαναν ζημιά στο μαγαζί και αν τον έδιωχναν θα τους έλεγαν ανεύθυνους και ρατσιστές.
      Κατά την γνώμη μου φταίει καθαρά ο άστεγος εφόσον ενοχλείται.
      Αν δεν ενοχλείται καλά κάνει εκεί και ακούει τραγούδια ή αισθάνεται ασφάλεια ανάμεσα σε κόσμο.
      Να βλέπουμε σφαιρικά τα πράγματα και όχι όπως μας "καπνίσει" κάθε φορά μόνο και μόνο για να κάνουμε τους "ευαίσθητους" ή τους πολιτισμένους.

    • Ανώνυμος 03/31/2015 @ 7:12 ΠΜ

      Εγω προτεινω να εκτελεσουμε τους αστεγους μια και ενοχλειται ο φιλος.ΒΛΑΑΑΑΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 6:51 ΜΜ

    Στην Πατρα δεν παμε καλα γενικοτερα.ευγενεια και σωστη συμπεριφορα ειναι μαλωμενες με την πολη.

  3. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 7:48 ΜΜ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ

  4. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 7:49 ΜΜ

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ

  5. Ανώνυμος 03/30/2015 @ 9:00 ΜΜ

    ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ
    ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ
    ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΡΙΓΥΡΝΩ
    ΣΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΑΖΕΙ

    ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ
    ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ' ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ
    ΠΟΙΟΝ ΚΑΙΝ' ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΝΟΙ

    ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑ
    Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΛΩ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ…….

    [ Γ, ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – Μ. ΛΟΙΖΟΣ ]

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. '' ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ '' YOUTUBE…
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

  6. Μας αξίζει ότι παθαίνουμε,ας μην αναρωτιόμαστε.

  7. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 7:24 ΠΜ

    και ποιος μας λεει οτι αυτος ο αστεγος δεν εκανε καλα κουμαντα στη ζωη του; μπορει να ειχε παρει δανεια και να μην μπορουσε να τα πληρωσει μπορει να ειναι τεμπελης ,και μπορει να δουλευε και να εκλεισε η επιχειριση ποιος ξερει; .Υπαρχουν ανθρωποι τοτε στο χρηματηστηριο που ειχαν παρει δανεια για να πονταρουν ,και αν μια φορα μπεις μεσα μετα ειναι δυσκολο να ορθοποδησεις.

  8. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:59 ΠΜ

    Πρέπει να γίνει πόλεμος να γίνουμε όλοι άστεγοι για να αρχίσουν ορισμένοι να καταλάβουν τι γίνετε γύρω τους

  9. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:12 ΜΜ

    Οταν ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ – ΕΞΟΛΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ…..

    ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ !!!..ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ …ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΕΣΥ !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*