Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:12 - 14/07/2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το διήμερο 5 με 7 Μαΐου διοργανώθηκε στο Τέξας το South by Southwest Interactive festival. Εκεί ο Andras Forgacs ένας επιχειρηματίας που ειδικεύεται στην μηχανική των ιστών, συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Modern Meadow, μιας επιχείρησης που αναπτύσσει νέες μεθόδους για να δημιουργήσει κρέας του εργαστηρίου , χωρίς την ανάγκη να σφαγιαστούν ζώα με πολύ χαμηλότερο κόστος ,με σεβασμό στη γη, του νερού και της ενέργειας.(Άλλος ένας οπαδός της πράσινης ανάπτυξης)

Ο Forgacs πριν την ομιλία του κάλεσε άτομα από την επιστημονική κοινότητα, να δοκιμάσουν μια νέα μορφή κρέατος. Με την βοήθεια της τεχνολογίας, από ιστό βοδινού κρέατος, δημιούργησε μικρά κομμάτια μπριζόλας. Ένα χρόνο μετά την δημιουργία μπιφτεκιού από ιστό, μια άλλη ομάδα επιστημόνων, κατάφερε και δημιούργησε ένα πιο ολοκληρωμένο κομμάτι κρέατος.

«Ήταν πολύ νόστιμο. Η γεύση είναι σαν ένα κανονικό κομμάτι από βόειο κρέας, ποτέ δεν θα πίστευα ότι δεν ήταν πραγματικό κρέας». Δήλωσε ο Michael Wang ένας εκ των παρευρισκόντων και δοκιμαστών του συγκεκριμένου ‘κρέατος’.

«Αν δούμε τα τρόφιμα ως παρακλάδι της τεχνολογίας, γιατί να μην τα κάνουμε καλύτερα; Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα, τι είναι πραγματικό και τι ψεύτικο;» Δήλωσε ο Rob Rhinehart, Διευθύνων Σύμβουλος της Rosa Labs, μια νεοσύστατης εταιρείας μηχανικής των τροφίμων που έχει έδρα το Λος Άντζελες. «Για τους λόγους αυτούς, οι επιχειρηματίες της βιοτεχνολογίας τροφίμων έχουν δύσκολο δρόμο ακόμη μπροστά τους» συμπλήρωσε.

Δειλά δειλά το κρέας του εργαστηρίου ή κρεατόμαζα , κάνει την εμφάνιση του στη διεθνή κοινότητα. Με το πρόσχημα ότι αυτή η μέθοδος δεν επιβαρύνει το περιβάλλον όπως η κλασσική κτηνοτροφία ( σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, παράγει περίπου υ το 14,5% των παγκόσμιων εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίο), θα προσπαθήσουν να την φέρουν ως την απόλυτη λύση υπόσχοντας ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ . Παρότι η ιδέα αντικατάστασης του κρέατος είναι ακόμη στα σπάργανα οι παγκοσμιοποιητές δημιουργώντας την κατάλληλη κρίση θα είναι σε θέση να μεταπείσουν και τον πλέον δύσπιστο.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

aoratopedio

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 7:13 ΜΜ

    ο Λιακοπουλος τα ελεγε πριν 15 χρονια αυτα,πριν ακομα κανει υπερβολες με την προωθηση των βιβλιων του…αν εξαιρεσεις αυτο,σε γενικες γραμμες δεν ελεγε χαζα πραγματα!

  2. μπλακ-αης 07/14/2014 @ 8:32 ΜΜ

    καλλιτερα να τρως μια μπριτζολα απο κρεατομαζα παρα να ξερεις οτι ειναι απο το πλευρο του οποιου ζωου

    ακομη καλλιτερα να μην εχουν και σχημα τομεος σωματος ισως το κυκλικο ναναι πιο ευπαρουσιαστο

    το θεμα ειναι τι διαβολο ουσιες θα μας βαζουν μεσα ωστε να μην μας προκαλουν ορμωνικες διαταραχες με οτι αυτες συνεπαγονται

    και τελικα ετσι θα σταματησει και ο βασανιστικος τροπος μεγαλωματος των ζωων και ο ακομα βαναυσοτερος τροπος θανατωσης τους

    ο ασχημος ομως αντικτυπος ειναι οτι θα χασουμε εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ το φαγητο των Θεων μας που ειναι τα εντοσθια …το κοκορετσι…το σπληναντερο…η μαγειριτσα…

    (εντος-θυα Ανθρωπων … και εκει που εδραζεται η Ψυχη του Ανθρωπου… και εκει που δημιουργουνται ολες οι ασθενειες στον Ανθρωπο…και εκει που εδραζεται η ψυχικη ισορροπια του Ανθρωπου…)

    αλλα εχω εμπιστοσυνη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να ανακαλυψουμε το υποκαταστατο του εθνικου εδεσματος μας…

  3. Ανώνυμος 07/14/2014 @ 10:21 ΜΜ

    Μια χαρά, μακάρι να προχωρήσει και να πωλείται κανονικά που έχουμε μείνει στην εποχή των σπηλαίων με σφαγές και αίματα…

  4. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 1:19 ΠΜ

    φιλε ανωνυμε 1:21 αυτο θα σας φαει η εξελιξη και μετα θα επελθει ο απολυτος ελεγχος στα παντα ….

  5. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 9:18 ΠΜ

    ελα οι νεοταξιτες να αποκαλυπτωντε,μπραβο

  6. Ανώνυμος 07/15/2014 @ 12:37 ΜΜ

    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΤΩΝ ΜΥΘΟΜΑΝΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*