Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:51 - 11/03/2014

Δεν νικηθήκαμε ποτέ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δεν Νικηθήκαμε ποτέ από κανέναν παρά μόνο από τον εαυτό μας.
Μήνυμα στείλε συ Ερμή
και πες στην Παλλάδα
πως τα κλειδιά αφήναμε
στην πόρτα στην Ελλάδα

—————————-

Μα θες περάσαν οι καιροί
κι ο χρόνος έφερε άλλα
κι ξένοι γίνανε πολλοί
μπουκάραν στην Ελλάδα

———————————

Χαθήκανε κι εμορφιές
που χες εχθές Ελλάδα
μες την Ομόνοια σαν χθες
φωνάζαμε αράδα

——————————–

Πράσινοι, Κόκκινοι πολλοί
μιλάγαν για την μπάλα
στημένο ήταν είπανε
δεν έμπαινε κι μπάλα
για το Προπό για τ΄ άλλα

———————————-

Λέγαν Κυβέρνηση κακή
βουτάει Μέλι Γάλα
πως κίναιδοι πολιτικοί
την έχουν την κουτάλα

————————————

Τις εμορφιές πουλήσανε
κουνήσαν την αχλάδα
για λίγο μέλι στο ψωμί
φτώχυναν την Ελλάδα

Είναι αυτή η πατρίδα που δεν νικήθηκε ποτέ παρά μόνο από τον εαυτό της. Σε όλες τις εκφάνσεις της ιστορίας της σε όλους τους αγώνες που έδωσε με μεγαθήρια, με ύπουλους εχθρούς, ποτέ δεν νικήθηκε αλλά πάντοτε προδόθηκε από μέσα.
Αρχικά θα παραθέσω την μάχη τον Θερμοπυλών, δεν ήταν ο Εφιάλτης που έριξε τα τείχη των 300 εναπομεινάντων πολεμιστών που κρατούσαν Θερμοπύλες.

Δεν ήταν που τα τείχη της Βασιλεύουσα, της χιλιόχρονης μας αυτοκρατορίας έπεσαν και πάλι από μέσα. Από αυτός τους λίγους κατέχοντες που με κάθε μέσο προσπαθούσαν να γίνουν ο Βασιλιάς των Βασιλιάδων του τότε γνωστού Κόσμου. Παραδίδοντας γη και ύδωρ στους ξενόφερτους άρχοντες της δύσης. Πωλώντας για λίγα αργύρια την Πατρίδα.

Δεν ήταν αυτοί που μετά από την επανάσταση του 1821 για την κατάκτηση της εξουσίας φυλάκισαν τον γέρο του Μοριά.
Δεν ήμαστε εμείς που το 1922 από λάθος πολιτικές οδηγηθήκαμε στην ανταλλαγή των πληθυσμών, μιλώντας σήμερα για αλύτρωτες πατρίδες.

Δεν ήμαστε εμείς που μετά από την εποποιία του 1940 και το έπος του αγώνα φτάσαμε να αλληλοσπαρασσόμεθα μεταξύ μας σε έναν αγώνα για την κατάκτηση και πάλι της εξουσίας.

Δεν ήμαστε εμείς που το 1973 πουλήσαμε την υπόθεση της Κύπρου.

Δεν είναι οι πολιτικοί που τώρα (τα τελευταία χρόνια από το 1974 και εντεύθεν ) με την άσκηση της πολιτικής τους δώσαμε τα ιερά και όσια.

Δεν είναι Ο ΓΑΠ που πρόδωσε τον Ελληνικό λαό

Δεν είναι ο Αντώνης που άλλα έταζε και άλλα κάνει.

Δεν είναι ο Σύριζα που μιλάει σε χρόνο μέλλοντα ‘’ΘΑ’’ .

Δεν ήμαστε εμείς που τους στηρίξαμε τους πολιτικούς μας, που τους παραδώσαμε τις τύχες των παιδιών μας. Δεν ήμαστε εμείς που πάνω σε έναν καναπέ θέλουμε να λυθούν όλα μας τα προβλήματα ως δια μαγείας.

Δεν ήμαστε εμείς που ακόμη και τώρα που μιλάμε δεν κάναμε ένα FLASH BACK να πούμε στον εαυτό μας Πως και Είσαι και Συ ένας από τους φταίχτες της κατάντιας σου.

Άρα είμαστε όλοι που εθελοτυφλούμε, που αδιαφορούμε για τον αν πρέπει να πληρώνουμε τους φόρους μας, φτωχοί και πλούσιοι, όχι τώρα που δεν υπάρχουν τα αργύρια αλλά όταν υπήρχαν και λέγαμε ότι το κράτος είναι πλούσιο και για την δική μας κονόμα κάναμε αυτά που κάναμε. Που λέγαμε κοίτα τι κάνει ό άλλος, κοίτα πως κλέβει , γιατί και εγώ να μην κάνω το ίδιο.

Δεν ήμαστε αυτοί που κλείσαμε τα μάτια μπροστά στο Κόλπο του χρηματιστηρίου.

Δεν είμαστε αυτοί που κάναμε ντουμπεκί όταν οι Τράπεζες μας δάνειζαν και εμείς τα παίρναμε, από πού και με τι αντίτιμο τα πήραμε . Όταν όλοι οι πουλημένοι πολιτικοί ξέραν ότι , αν ήμαστε εμείς χρεωμένοι δεν θα αντιδράσουμε και θα σκύψουμε στωϊκά το κεφάλι. Και θα μας θωπεύσει ο κάθε Τραπεζίτης.

Δεν Ξέραμε πανηγυρίζοντας, όταν πήραμε τους ολυμπιακούς αγώνες, ότι το μάρμαρο θα το πληρώσουμε εμείς. 70.000.000.000 € Στοίχισε η εθνική μας ανάταση.

Δεν ξέραμε ότι κάθε αγορά που κάνα με σε όπλα μας στοίχισε από 50.000.000.000€

Και όλα αυτά γιατί εμπιστευτήκαμε αυτούς οι οποίοι χάριν της εξουσίας δεν υπολογίζουν τίποτε ούτε καν την πατρίδα τους. Ούτε και τα παιδιά τους γιατί ποιος τους εγγυάται ότι και οι ίδιοι θα είναι πάντοτε αφεντικά.

Ήτανε λίγοι αυτοί που είπαν το Μολών Λαβέ. Ήτανε μοναχά τριακόσια Σπαρτιατόπουλα. Δεν ήταν αργόσχολοι, δεν ήταν δούλοι των μίντια, αγωνίζονταν υπέρ βωμών και εστιών. Είχαν αξίες και υψηλά ιδανικά, ήταν απλά ΕΛΛΗΝΕΣ.

Χαράλαμπος Τσακαλίδης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 12:03 ΜΜ

    καλα κατι μας ειπες τωρα.το πως φτασαμε ως εδω το ξερετε ολοι να το λετε.ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ φιλαρα εχεις καμια ιδεα για το τι γινεται?καμια λυση κανεις?μαλλον η δυναμη μας ειναι στην καλπη μαυριστε τους να τελειωνουμε!
    κ αυτο που ειπες για την ανταλλαγη πληθυσμων μεγαλο φαουλ..

  2. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 1:09 ΜΜ

    Ναι ! ετσι !
    ΟΛΟΙ μαζι τα φαγαμε !
    καλο το παραμυθι αλλα φανηκε ο δρακος !!

  3. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 1:46 ΜΜ

    Η λύση βρίσκεται στο ποτάμι το βαθύ…

  4. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 1:57 ΜΜ

    Δεν νικηθήκαμε ποτέ ή πότε δεν νικηθήκαμε…θες να πεις ρε βούρλο;

  5. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 2:26 ΜΜ

    Ποιος σεβαστηκε κατι τα τελευταια τουλαχιστον 70 χρονια στην Ελλαδα???Δειτε τι σπιτια εχουμε χτισει…..πληρη καταστροφη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ολης της αρχιτεκτονικης κληρονομιας της χωρας…..ενα κιτσαριο απο ακρη σε ακρη….τι κρατησαμε….την αρχιτεκτονικη???τις μοναδικες φυλες ζωων που ειχαμε???τους σπορους ???καλιεργιες???τα αμπελια???
    Τι προστατευσαμε….τις ακτες???τα βουνα μας???την χλωριδα και την πανιδα της χωρας???τα ηθη και τα εθιμα???τι???πειτε μου τι???
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…..δεν αγαπουμε αυτη την χωρα….ασελγησαμε και ασελγουμε ακομη πανω της.
    Αφου καταστρεψαμε τα παντα μας επιασε πονος για την χωρα….ρε ουστ….βαρεθηκα τοσα χρονια να βλεπω την καταστροφη της και να ειναι ολοι στη κοσμαρα τους και τωρα που ηρθε το αυγο στον κ@λο ζοριζονται……ΒΡΕ ΟΥΣΤ…..μονο οι νεοι εως 30 δεν φταινε….ολοι οι αλλοι ειμαστε για φαπες…αν οχι ολοι αντε το 99% σιγουρα.
    Εδω κοντευει να εξαφανιστει καθε ιδιαιτεροτητα που ειχε η καθε περιοχη στα ηθη στη μουσικη στη διατροφη στην αρχιτεκτονικη σε ολα…..ρε ουστ….ουστ….που επρεπε για να μπουν μεσα στη χωρα να βγαζουν τα παπουτσια τους και να φοραν παντοφλες…..βρε ουστ….ουστ….
    Ας κλαψουμε τωρα αναπολωντας τους αρχαιους ημων προγονους και τριχες……αν τους ειχαμε εστω και λιγο στη σκεψη μας δεν θα καταστρεφαμε αυτη τη χωρα που ομοια της σε πολιτισμο και ομορφια δεν υπαρχει.
    Αυτα γμτ αυτα.
    Ενας αλλα Λεων….αλλα κριμα πειναλεων

  6. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 3:21 ΜΜ

    απλά δεν πολιτικός. Αντιδρρω μονάχα σαν μονάδα και δεν είμαι σε κανένα μαντρί. Για πες για την ανταλλαγή εσύ τι έχεις να πεις.

  7. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 3:36 ΜΜ

    Ακου 2:03 , Το μονο που μπορεις να αλλαξεις σε αυτον τον κοσμο ειναι ο εαυτος σου. Το αρθρο της αναρτησης ειναι πολυ σωστο. Εσυ λες, κατι μας ειπες τωρα… Το ΦΙΛΑΡΑ της ατακας σου μας εφαγε. Αλλαξε τον εαυτο σου κ τη μαγκια σου και μετα να σχολιαζεις αλλους με αυτον τον τροπο.

  8. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 3:43 ΜΜ

    Περί πτώχευσης της Ελλάδας.Να το βουλώνουν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι!Να μας δώσουν ΤΩΡΑ τον χρυσό και τις πολεμικές αποζημιώσεις.
    http://alfeiospotamos.gr/?p=261

  9. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 6:42 ΜΜ

    το ξερουμε ρε 5:36 οτι ειναι σωστο.το θεμα ειναι να διαβαζουμε αναρτησεις σχετικα με το τι κανουμε στο εξης!τι δεν καταλαβαινεις???

  10. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 7:29 ΜΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ..

    ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ..

  11. Ανώνυμος 03/12/2014 @ 6:59 ΠΜ

    "ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ."
    πχ.
    "Δεν είμαστε αυτοί που κάναμε ντουμπεκί όταν οι Τράπεζες μας δάνειζαν και εμείς τα παίρναμε, από πού και με τι αντίτιμο τα πήραμε""

    Σαν Ελλαδα εχουμε το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
    ενω οι ευρωπαιοι με διπλασιους μισθους ειναι καταχρεωμενοι
    ααα
    και εχουμε εδω και παρανομα επιτοκια και παρνομες αλλε χρεωσεις !
    Λοιπον καλα τα παραμυθακια ειπαμε αλλα αλλου !
    Θα ερθει η ωρα που θα λογοδοτησετε ορισμενοι
    Ενω αλλοι παραπλανημενοι καταλαβετε ΕΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ οτι ΠΑΝΤΟΥ σας εχουν πει ΨΕΜΑΤΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ κανει καλο
    αλλιως πιστεψτε οτι σας εχουν πει ή οτι λεει ο καθενας
    βοηθαει στην προβατοποιηση !

    ΛΙΓΟ κριτικη ικανοτητα ΔΕΝ υπαρχει ?????

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*