19:11 - 17/02/2014

Δεν είχα ιδέα για τον νόμο 3907 του 2011…

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
Νόμος 3907 του 2011, άρθρο 37 παρ.5:

«Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας.

Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα.»

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 25.000 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2000. ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ.
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΝΟΥΝ….

ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…

(Να αναμένεις και την επίσημη πρεμιέρα του έργου
«Η Κοσοβοποίηση της Μακεδονίας»
…..Σύντομα στα σχολεία της περιοχής σου….)

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  Το χάρτη που δημοσιεύεις τον παρατήρησες καθόλου;
  Τουλάχιστον μας αφήνουν και τρία νησιά Λήμνο, Χίο και Ρόδο !!!!!!
 2. 0
  0
  Καλά ρε γ@μ@μ@νοι τι χάρτης είναι αυτός που παρουσιάζει ελληνικα νησιά ως Τουρκιά;α να χαθείτε βλακόμετρα.
 3. 0
  0
  ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.

  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΣΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΒΙΑΙΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΥΞΗΣΕΙ, ΛΟΓΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΕΡΜΑ.

  ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ.. ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ. Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΥΧΕ. ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ…

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ… ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΗΤΤΟΠΑΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΙΡΗΝΗΣ"…. ΕΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ.

  ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ… ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ… ΣΕ ΜΙΑ "ΛΕΥΚΗ" ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

  ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ, ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ…. ΤΩΝ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΕΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΑΔΙΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ…. ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ… ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ.

  ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ… ΕΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ.

  ΑΥΤΑ.
 4. 0
  0
  Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα ότι την ύπαρξη σχεδίου κοσοβοποίησης της Ελλάδος, την γνώριζε και το είχε εμπιστευθεί σε στενούς του συνεργάτες,ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.Τα σύνορα της Ελλάδος θα φτάσουν στην Λάρισσα.
  Ελπίζω να μην γίνει πραγματικότητα.Εγώ το έμαθα το 1983 και παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις που δυστυχώς όλες οδηγούν εκεί.
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 5. 0
  0
  kaloperasakides xaxaxa
 6. 0
  0
  Αυτή η μόνιμη καταστροφολογία είναι κληρονομική ή την πάθατε στην πορεία;
 7. 0
  0
  Θεέ μου βρέξε μυαλά και πέτρες άλλα
  να τους πετύχεις……..
 8. 0
  0
  Ενω εσυ ανωνυμε 11.53 ολα γυρω σου τα βλεπεις μελι-γαλα ε? Τουμπαρε απο το αλλο πλευρο χρυσο μου κ σκεπασου μην κρυωσεις κιολας. Ανυποτακτη
 9. 0
  0
  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

  ΝΤΡΟΠΗ!!!
 10. 0
  0
  17 Φεβρουαρίου 2014 – 10:11 μ.μ.
  πάρε λοιπόν τους γονείς σου και τον εαυτό σου και πάρτε δρόμο να πάτε να ζήσετε αλλού όπου οι επιλογές των λαών δε θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση. Και γρήγορα, δεν έχεις πολύ χρόνο.
  Τα μπογαλάκια σας και όξω από την παράγκα.

  Γιατί εμένα οι γονείς μου δεν είχαν τη δυνατότητα να πληρώνουν ξένους παράνομους εργάτες αλλά και να είχαν δε θα το κάνανε γιατί όταν δεν γουστάρεις κάποιον δεν τον βάζεις σπίτι σου και στη δουλειά σου (έτσι είναι το σωστό και το τίμιο) και εγώ ως επαγγελματίας σήμερα αν φτάσω να μπορώ να πληρώσω λίγα χρήματα έναν άνθρωπο να με βοηθάει θα τα δώσω μόνο σε Έλληνα και αν του φανούν λίγα, θα ψάξω να βρω ένα νεαρό Ελληνόπουλο που θα του μάθω και τη δουλειά μου μαζί με τα όποια χρήματα θα μπορώ να του δίνω.

  Θα τα καταφέρουμε λοιπόν όσοι μείνουμε εδώ αρκεί να έχετε φύγει εσείς. Εσείς που δεχτήκατε και αναγνωρίζετε τέτοιου είδους νοοτροπίες.

  Είμαστε και άλλοι σ'αυτή τη χώρα, πολλοί και πολύ διαφορετικοί από όσα έχετε μάθει, αλλά δε φαινόμαστε, δε φαινόμασταν ποτέ γιατί δεν ήμασταν ποτέ σαν τα μούτρα σας!
 11. 0
  0
  Το χάρτη που δημοσιεύεις τον παρατήρησες καθόλου;
  Τουλάχιστον μας αφήνουν και τρία νησιά Λήμνο, Χίο και Ρόδο !!!!!!
  17 Φεβρουαρίου 2014 – 9:51 μ.μ.

  gia tin rodo ime siguros oti den ine kan dikia mas..twra stis ales 2 thema xronu..
  apoto na apodokimazete pigente mia volta sta xoria sas panw na dite tin eikona tou 2014 kai meta 3anabite ston kosmo tou net..
 12. 0
  0
  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
 13. 0
  0
  4:56 τι θες να πεις ακριβως?γιατι αρχιζω να εκνευριζομαι..
 14. 0
  0
  θελει να πει οτι στα χωρια μας πλεον μενουν μονο αλβανοι βουλγαροι ρουμανοι και γερμανοι , ξυδακι αμα νευριαζεις αθηναιε αλλα ετσι ειναι , πηξε στην αθηνα σου τωρα και βουλοστο
 15. 0
  0
  το ξερω ρε ζωντοβολο 10:56 και η αθηνα απο τι νομιζεις οτι ειναι γεματη?αλλα αυτο δε δικαιολογει το χαρτη!
 16. 0
  0
  ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 10.11! ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί