06:12 - 03/02/2014

Δεν είναι πείραμα Γεωμηχανικής είναι πείραμα Γενετικής !

Θα ζοριστεις λίγο άλλα πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για ποιο δύσκολα σενάρια»πραγματικότητας»

Σήμερα βέβαια υπάρχουν γύρω σου παντού νέοι ερευνητές και φωστήρες που σου δίνουν την «στημένη» τους αφύπνιση , εσύ μη έχοντας ξανά ακούσει όμορφες και παράξενες ιστορίες δένεσαι μαζί τους και τους θεωρείς σαν τους φορείς του φωτός !

Το ποιον-ποιους θα πιστέψεις θα στο αποδείξει ο χρόνος ,τα λάθη ,τα ντόμινο κάθε απόφαση σας ..

Η ιστορία η «πραγματική» αυτού του σύμπαντος είναι πολλυυυυ ποιο τρελή από όσο μπορείς να φανταστείς !

Θα μιλήσω με στοχευμενες θέσεις …

Την γη δεν την κυβερνούν ανθρώπινες δυνάμεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια …

Οι αρχηγοί , οι πραγματικοί αρχηγοί της μοίρας μας και του κόσμου μας δεν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Αυτή η ράτσα που απόμεινε εδώ προσπαθεί να καπηλευτή τον ορυκτό μας πλούτο άλλα συνάμα να εξελίξει το «είδος» της σε ένα είδος που θα είναι συμβατό με το δικό μας σύμπαν πραγματικότητα !!

Εδώ και δεκαετίες καθημερινά δεχόμαστε αλλαγή του dna μας μέσα από την τροφή ,από της δονήσεις , από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα!

Το μαντρί δηλαδή δεν είναι τίποτα άλλο πάρα ένα μεγάλο γενετικό πείραμα !

Κάποιοι από εμάς γεννιούνται με το μέλλον να γίνουν τροφή !

Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να είναι εργάτες !

Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να είναι ξενιστες !

Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να είναι πολεμιστές !

Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να είναι ανταλλακτικά -«δημιουργοί» οργάνων !

Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να είναι συγχωνευτικο dna ,δηλαδή μίξη έξω και γήινο dna !

Όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας από οικονομική κρίση μέχρι προσωπική Ζωή είναι ένα simulation αναγκαστικών γεγονότων ώστε να τεσταριστεί κάθε κομμάτι του dna σου με βάση το δένδρο του dna σου σαν εξέλιξη από το παρελθόν!

Σκληρό αν είναι αλήθεια εε..;

Μέσα στο μαντρί υπάρχουν «ελευθέρα» άτομα ,δηλαδή που δεν ασχολούνται άμεσα με το dna τους ,αυτή είναι η αποθήκη πειραματόζωων !

Σκέψου μια τεράστια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που καταγράφει τα πάντα , από που είσαι ,ποιος είσαι ,ποιο είναι το δέντρο σου , ποιες ιδιότητες έχεις ήδη εξελίξει ,που πρέπει το δικό σου dna να φτάσει κοκ κοκ κοκ !!

Οι αρχηγοί της μοίρας μας και της πραγματικότητας μας δεν κινούνται σε γραμμικό χρόνο !! ..

Έχουν την ικανότητα να πηγαίνουν μπροστά πίσω όποτε το επιθυμούν και να αλλάζουν τα δεδομένα ανάλογα την εξέλιξη του πειράματος !

Για αυτό το λόγο υπάρχουν ταυτόχρονα πολλές «πραγματικότητες» σε εξέλιξη ,για αυτό το λόγο ένα από τα σενάρια είναι και ο επερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος!

Το ποιο από τα σενάρια θα βιώσουμε έχει να κάνει με το πόσο καλά παει το πείραμα συγχώνευσης μας και συνέχειας του δικού τους γενετικού κωδικού!!!!

Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα , ταυτόχρονα υπάρχει από την φύση μια προστασία στην εξέλιξη του κάθε dna για αυτό αν ξεφύγουν από τα όρια είναι αναγκασμένοι να εξολοθρεύουν το παλιό και να αναγεννούν καινούργιο!

Τον τελευταίο καιρό μια και το χρονοδιάγραμμα και η άμυνα της Ζωής έχει αυξηθεί έχουν περάσει σε απροκάλυπτες πια για το κοπάδι κινήσεις !

Όταν το κοπάδι εξελίσσει μνήμη μέσω του dna του και αφυπνίζετε ώστε να μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς γίνεται ξεκινάνε την διαδικασία της μεγάλης συγκομιδής! Δεν πρέπει να υπάρχει μνήμη ανάμεσα στην παλιά γενιά πειραματόζωον και στην νέα !

Μέσα στο κοπάδι υπάρχουν ξενιστες οι οποίοι η εργασία του είναι να παρατηρούν και να επεμβαίνουν όταν κάποιο πειραματόζωο αρχίσει να ξυπνά!

Ταυτόχρονα μιας και τα όρια του μαντριού είναι απόλυτα δικά τους μόλις κάποιο πειραματόζωο ξυπνά μπαίνει σε νέα φάση πειράματος, αν το dna του δεν έχει υποστεί ξανά τα ίδια τεστ ,,..αν τα έχει υποστεί και δεν υπάρχει εξέλιξη το πειραματόζωο πηγαινει στον χασαπη!

Τη τελευταία δεκαετία παρατηρούμε το φαινόμενο τον χημικών ψεκασμών ! Η πληροφορία σβήνεται από τους ξενιστες η από ανθρώπους που η επιρροή στα πειράματα του dna τους έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη νόηση και πειθήνια στάση! Κοινώς τα συνεχόμενα πειράματα πάνω στο δένδρο της γενιάς τους τους έχει καταστήσει ανθρώπινους ξενιστες παρατήρησης της πληροφορίας ,με ποιο απλά λόγια τους έχει καταστήσει η αλλαγή του dna τους τους τσοπάνους της πληροφορίας . Κινούνται κάτω από μόνιμες τηλεπαθητικές εντολές και δεν έχουν σχεδόν καμιά δυνατότητα ανάλυσης και κρίσης έξω από την προκαθορισμένη που έχει δοθεί για το dna τους!

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένα θέμα που τα πειραματόζωα ανακαλύπτουν ένα ψεύτικο χιόνι να έχει πέσει στις πόλεις τους , πολλοί άνθρωποι ανα το κόσμο ανακαλύπτουν ότι αυτό το χιόνι δεν λιώνει και έχει ιδιότητες όπως μυρωδιά πλαστικού! Η κλασική απάντηση είναι ότι όλο αυτό προέρχεται από την γεωμηχανικη και τους ψεκασμούς ! Ωστόσο επειδή κάνεις δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους των ψεκασμών (όλα όσα ανάφερα παραπάνω) όλα αυτά τα πειραματόζωα θα σβηστούν σαν πληροφορία από τους παραπάνω πάλι πρωταγωνιστές !

Ο λόγος που γράφω την πληροφορία που παρέλαβα και ενημερώνω το σύστημα φυλακής τους ότι ξυπνάω από λήθαργο με κίνδυνο ακόμα και το τελείωμα του συγκεκριμένου μου dna είναι για να προειδοποιήσω όλους ότι …. Μετά τον πάγο …έρχεται η Φωτιά ….. Η αρχή της Φωτιάς θα είναι με συγκεκριμένο ιό….ο πάγος είναι Ιός …. είναι τεστ συμβατότητας του έσω dna με έξω dna ….

Κάποιοι δεν θα αντέξουν , κάποιοι θα αρρωστήσουν βαρια , κάποιοι θα αποκτήσουν νέες ιδιότητες (τους λυπάμαι ποιο πολύαπό όλους αυτούς) κάποιοι θα περάσουν σε επόμενο στάδιο πειραματισμού!

Και το μαντρί θα συνεχίζει να εξελίσσεται …

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον τρόπο αποκοπής από το μαντρί και ταυτόχρονα συμβιώσεις στην «πραγματικότητα» σας !

….δίπλωσα το γραμμα με προσοχή …κοίταξα γύρω μου …οι τοίχοι ήταν υγροί … σκοτεινοί … με μια μπόχα μούχλας !

Κοίταξα τον Κάρλος μέσα στα μάτια να δω αν πίστευε σε όλο αυτό..

Τι κοιτάς; ..με ρώτησε

Το πιστεύεις; ..ρώτησα

Αν πιστεύω την ουσία η την ιστορία; …με ξανά ρώτησε !

…Έκατσα να σκέφτομαι… Η ουσία είναι ότι ο Πάγος είναι Ιός και όχι Γεωμηχανικη ….τι σημασία έχει η ιστορία ..η πλοκή το σενάριο; ..Τι θες να κάνω ..τον ρώτησα !

ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ…. ΣΒΗΣΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ! ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ….ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…….

STRANGER…….

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (46)

 1. 0
  0
  Aντων το 2014 με αυτα που κάνετε πως δέν βλέπετε οι τανι σλαμιστες κατακτουν την γη με την προσευχη οι Ελληνες κατακτουν το σύμπαν που εν κυρτωνει λεγωντας τα ίδια λόγια.Πλέον εόιν ένα επαγγελμα που μετράς ωρες και αν δέν το κάνεις σωστα σε κανένα επάγγελμα δέν θα δείς προκοπη
 2. 0
  0
  Κοίταξα τον Κάρλος μέσα στα μάτια να δω αν πίστευε σε όλο αυτό..

  Τι κοιτάς; ..με ρώτησε

  Το πιστεύεις; ..ρώτησα

  Αν πιστεύω την ουσία η την ιστορία; …με ξανά ρώτησε !
  Ας μεινουμε σ αυτο που λεει ο καρλος…..
  ουσια?η ιστορια?
 3. 0
  0
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ …

  ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ' ΟΛΑ..!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥ, ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!

  ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ……..

  ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ) 4. 0
  0
  Ρη το το σωμα φέρει αρχεγονη ίωση για την ωρα ονομαστε κερας της σαμαελθειας.Με την προσευχή δέν χτίζεις κανένα πυργο της βαβ ελ όπου είναι στην 33 μοιραοστιες ως το μεδουλι του ανθρωπου υπου ζουτε 3Κ3 ουτε κανένα οικοδόμημα που θα γίνει σταχτη αφήνωντας θλιβερές αναμνήσεις οι οποίες δέν διδασκουν αν η ύλη δεν καει μεχρι το κοκαλο.Ρουλετα ω ξ ς
 5. 0
  0
  Ο μετατλάντιος πυρινικός ποιητής αλκμανας είχε πεί γεια την προσευχη μα τα κενε ολα θέλουν να δούν άλλες φορμουλες.Τα δοκιμάσατε όλα πλέον και όλα αποτυχια και απο τύχη ζήτε
 6. 0
  0
  δεν πας καλα στα σιγουρα
  χανεις βαλβολινες σαν βρυση.
 7. 0
  0
  Για όσους διαβαζουν γραμμικη γραφη Ι3 Α Ι3 ΕΛ ΚΕΙ ω θ ω ιο ι οι αθεοι παντα γκρεμίζονται. ΒΑΒ Μ ΒΟΜΒ
 8. 0
  0
  Εχουμε 5 αισθησεις.Θα μπορουσαμε να εχουνμε 10 η 50 η 10000 ? Πχ την αισθηση του βαρους της χημικης συνθεσης της ακτινοβολιας κλπ κλπ. Θεωρητικα θα μπορουσαμε.Πως θα ηταν καθε φορα ο κοσμος μας με την προσθεση διαφορων αισθησεων στο ηδη υπαρχον μενου?Απλα φανταστειτε.Θα ηταν ενας κοσμος πολυ διαφορετικος με ελαχιστα ψηγματα απο τον παλιο.Κρινοντας με την λογικη που εχουμε ποιος κοσμος θα ηταν πλησιεστερος προς τον αληθινο κοσμο? Μα ο κοσμος που ειναι αντιληπτος απο τις n αισθησεις.Αντιλαμβανομαστε ολοι ποσο μακρια απο την Αληθεια ειναι ο ανθρωπος.Θεατρο των 5 αισθησεων ο κοσμος μου ελεγε ο Καζαντζακης στην Ασκητικη.Ο κοσμος ως βουληση και ως παρασταση ηταν ενα εργο του Σοπεναουερ.Ποσα παραλληλα συμπαντα θα μπορουσαν να συνυπαρξουν με το αμεσα αντιληπτο συμπαν των 5αισθησεων?ΑΠΕΙΡΑ. Δεν γνωριζουμε τιποτα ουσιαστικα αν αποδεχθουμε αυτη την οπτικη.Καταληγουμε στον Σωκρατη και παλι.
 9. 0
  0
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ,ΜΟΝΟ ΦΩΣ ,ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ….ΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ…ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…..ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ.! Χρυσα
 10. Ανύπαρκτος 2Ε 3 Φεβρουαρίου 2014 @ 09:42
  0
  0
  Εντάξει έγραψες… Τι άλλο να πω… Αλλά ποιος μπορεί να εμβαθύνει και να δει την αλήθεια? Πολύ λίγοι…
  Οι αρχηγοί της μοίρας μας- οι μοίρες είναι πιο πάνω από τον οποιοδήποτε-όποιος ελέγχει γίνεται "θεός".
  Μετά τον πάγο έρχεται η φωτιά… Όσοι αποκτήσουν νέες ιδιότητες τους λυπασαι και καλά κάνεις. Κάποιοι έχουν ξυπνήσει αλλά ξέρουν να ελέγχουν… Έδειξες πολλά σήμερα stranger σε όλα όσα είπες… Πείραμα γενετικής… Τέλος.
 11. 0
  0
  Κάποιοι από εμάς με το μέλλον να
  είναι ανταλλακτικά -"δημιουργοί"
  οργάνων ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ
 12. 0
  0
  Το είπαμε. Το ψεκασμένο χιόνι δεν λειώνει. Ποιοι ψεκάζουν όμως; Πού ζουν αυτοί; Σε άλλο πλανήτη; Έχουν άλλο DNA; Είναι εσωγήινοι; Μήπως είναι εξωγήινοι; Ίσως είναι σεξωγήινοι; Μήπως έχουν και τίποτα λεφτά όπως ο Σώρρας (ή Σόρος κατά άλλους) και μας τα δώσουν να συνεχίσουμε να γλεντάμε με δανεικά κι ας μας ψεκάζουν;

  Τελικά ποιους εξυπηρετείτε με αυτές τις μπούρδες; Τι κρύβεται πίσω από την αποβλάκωση που προκαλείτε με αυτό το αναμάσημα όλων των ηλιθιοτήτων που κυκλοφορούν στα αμερικάνικα βλακομπλόγκ;
 13. 0
  0
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ
 14. 0
  0
  το γενετικό πείραμα κάποιων υπερκαλύπτεται από την ελεύθερη βούληση του αντικειμένου ή αλλιώς αυτόβουλο του ανθρώπου . Τα ' ελεύθερα ' άτομα μέσα στο μαντρί μπορούν να γίνουν αυτόβουλα και επομένως ανεξάρτητα των επιδράσεων του μαντριού , όπως και το αντίθετο τα αυτόβουλα να εκπέσουν του υψηλού ιδανικού που διακατέχοντε και να γίνουν 'ελεύθερα' βασιζόμενα αποκλεθστικά στις 'δικιές' τους δυνάμεις(ύβρις).Οτρόπος αποκοπής από το μαντρί είναι η αυταπαρνητική αγάπη.Μέσω αυτής και χρησιμοποιώντας το αυτόβουλο γίνεσαι άτροτος των επιδράσεων τπυ μαντριού πάντα στο βαθμό που σου επιτρέπει ο Κύριος.Έστι το όνομά σου γράφεται στο Βιβλίο της Ζωής Του Αρνίου (Αποκάλυψη Ιωάννου)
  Το όνομα είναι το DNA μας….
  χάρης.
 15. 0
  0
  Τα εχω ακούσει αρκετες φορες συμφωνώ μαζι σου, τα λεει συνέχεια και ο Τουλατος και ο David iche… και πολύ άλλοι….
 16. 0
  0
  Αυθαιρεσιες φοβικοτης και φωνες.
  Αποδειξεις με προτασεις και φυγαμεεεε!
 17. 0
  0
  Πως και ποιες οι νέες ιδιότητες ?
  Και γιατί προς λύπηση ?

  Βοηθάτε λίγο εσείς που βλέπετε !!!!
 18. 0
  0
  Πιστη και προσευχη στο Θεο . Μπορει ο κοσμος αυτος να κυβερναται απο αυτους , αλλα και ο Κοσμος και εμεις , ανηκουμε στο Θεο . Ειμαστε κομματι του . ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ . Ουτε αυτη τη φορα θα τους περασει …Σβηστους τα φωτα , ριχτους στο σκοταδι , εκει που ανηκουν…ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ . Μονο να μας σκοτωσουν μπορουν…το αν πεθανουμε θα το αποφασισουμε εμεις . Ι . Χ . Ν Υ.Γ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ . Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ .
 19. 0
  0
  2:33 Δεν είναι τρομερά υπεροπτικό που μερικοί θρησκευόμενοι χριστιανοί, στα όρια του θρησκόληπτου, θεωρούν εαυτούς "ξεχωριστούς" και "ανώτερους" ανθρώπους; Αυτά διδάσκει ο χριστιανισμός; Την ανωτερότητα των χριστιανών έναντι όλων των άλλων; Τότε σε τι διαφέρει από το φανατικό ισλάμ που διδάσκει τα περί πιστών και απίστων; Γιατί δηλαδή να πρέπει ο Θεός να ρίξει "αυτούς" στο σκοτάδι και να μην τους φέρει και "αυτούς" στο φως; Μονοπώλιο το έχουν οι χριστιανοί το φως; Τελικά ο ρατσισμός έναντι οποιουδήποτε διαφέρει σε έθνος, χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, απόψεις, επιλογές, κλπ. είναι απλά ρατσισμός και – τουλάχιστον από ότι διδάσκει ο χριστιανισμός – δεν είναι χριστιανικό χαρακτηριστικό.
 20. 0
  0
  Τα μισά από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι αλήθεια.
  Τα υπόλοιπα απλώς δεν είναι ψέμα.
  Ανάμεσα στις δύο καταστάσεις η επικρατέστερη είναι πάντα η
  κατα περίπτωση βολικότερη.
  Ο Σωκράτης, ο σοφότερος όλων…. αποστρεφόταν τον όρο ΣΟΦΟΣ που του κότσαραν κι έκανε την αναζήτησή του για να το αποδείξει.
  Όλοι μετά από αυτόν "τυγχάνει" να αποστρέφονται την ιδιότητά τους.
  Πχ ( οι τρελοί δεν παραδέχονται την τρέλα τους, οι πουλημένοι δεν παραδέχονται ότι είναι πουλημένοι και ούτω καθ' εξής….).
  Τεράστιο το μάθημα απ' τον σοφό Σωκράτη.
  Ας ξανατσεκάρει ο καθ'είς και με αυτούς τους όρους τον κύκλο εμπειστοσύνης και ενημέρωσής τους, διότι εγώ δεν πείθομαι από κανέναν ότι, ενώ ήταν μία ζωή πρόβατο στο μαντρι ξαφνικά…. ξεστραβώθηκε και ξεμαντρώθηκε. Έτσι ξαφνικά δεν γίνοντε αυτά.
  Ο Πόλεμος ήταν και συνεχίζεται εκεί έξω.
  Πολλοί έχουν σκοτωθεί σε μάχες.
  Οι δάφνες ανήκουν σε αυτούς.
  Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να το παίζουν ξερόλες, ενημερωμένοι, πληροφορημένοι και μαχητές. Θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα. Μέχρι τότε οι φαύλοι ας αλλάξουν την ροή των χειροπιαστών γεγονότων που όλως τυχαίως συμπορεύονται με το κέρδος, ή ας παραδεχτούν ότι είναι παπατζήδες και πλανούν τον κόσμο στον βωμό του ψιλικατζή μαμωνά.
 21. 0
  0
  ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ και ΤΟ ελλην και Χαος πέσανε?
  ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ με αυτό…
 22. 0
  0
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ . Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ .

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!
 23. 0
  0
  Εγω λέω να ψάξουμε περί ΘΕΟΥ… δεν εχουμε δυναμη χρημα και εξουσια αλλα εχουμε ο ενας τον αλλον να μην τους αφησουμε να μας χωρίσουν στο χερι μας ειναι αλλα και αν το κανουν ενα πραγμα ξερω το σωμα μου μπορεί και να το αλλάξουν ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ θα ειναι αιωνια ελευθερη γεματη αγαπη και καλοσύνη γιατι κατοικεί μεσα μου Ο ΘΕΟΣ..προσευχή λοιπόν…καλοί μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
 24. 0
  0
  οργάνωση σχεδίων ΑΜΥΝΗΣ.

  ΔΙΑΤΡΟΦΉ

  ΠΆΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΦΑΡΜΆΚΩΝ ΈΞΙ ΜΗΝΏΝ..

  ΠΌΣΙΜΟ ΝΕΡΌ.

  ΣΧΈΔΙΟ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..

  ΚΑΎΣΙΜΑ

  αχρείαστα νάναι…

  χιόνι πέφτει από ψηλά…
  χιόνι πέφτει και σκεπάζει την αυλή μας…

  ΚΑΙΕΙ Ο ΠΆΓΟΣ.. ΠΑΓΏΝΕΙ Η ΦΩΤΙΆ

  ..Η ΑΚΙΝΗΣΊΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  καλά το σκεφτεσαι… ΠΡΟΧΏΡΑ!

  ΕΡΩΤΑΣ ΣΕΞ ΧΑΡΆ ΑΓΆΠΗ ΑΣΠΊΔΑ ΑΦΟΒΙΑ!
 25. 0
  0
  2.47 η κατι πινεις και σε χαλαει απιστευτα…η -το πιθανοτερο-προσπαθεις να σβησεις πληροφορια . σημαντικοτατη , που δινεται μεσα απο το μηνυμα που κριτικαρεις . Το διαβασα προσεκτικα και δεν βρηκα μεσα του ουτε τη γνωστη χιλιοειπωμενη ιδεα του " ρατσισμου " , ουτε διαχωρισμο , ουτε υπεροψια , ουτε μισος ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , ουτε τιποτα απ ολα οσα εσυ κρυβεις μεσα σου και προσπαθεις να του προσαψεις . Σε λιγο , εσυ και οι ομοιοι σου , θα μας απαγορευετε να λεμε π.χ θα ζησουμε , θα τα καταφερουμε , θα το αντεξουμε κι αυτο κλπ…γιατι μεσα απο τη φραση μας θα διακρινετε υφερπον ρατσισμο και λανθανουσα ανωτεροτητα , εναντι αυτων που δεν το λενε η δεν το πιστευουν η δεν θα τα καταφερουν . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΑΝΤΑΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΑΣ .
 26. 0
  0
  ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ
 27. 0
  0
  Φαέθων νόμισα πως έχεις καταλάβει κάποια πράγματα μα βλέπω πως θέλεις ακόμα δουλειά……
  Καλο είναι να είσαι έτοιμος για παν εδεχόμενο.Πρόσεξε όμως σε παρακαλώ τι σκέφτεσαι και τι γραφεις γιατί μπορεί να επηρεάζεις συνειδητά η ασυνείδητα και άλλους……
  Κατεύθυνε σε παρακαλώ την σκέψη και την φαντασία σου αγνά και χρηστά γιατί είναι μεγάλα υπερόπλα που διαθέτει ο καλόβουλος συνειδητοποιημένος άνθρωπος.Και τέλος πρόσεξε πολύ πως εκφράζεις την σκέψη σου γραπτώς……..

  …΄?
 28. 0
  0
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ?
 29. 0
  0
  5:44 ++++++++
 30. 0
  0
  ετσι οπως τα γραφεις ειναι σαν να λες οτι ειμαστε χαμενοι απο χερι!κ οταν λες "σβηστους τα φωτα βαλτους στο σκοταδι" να λες κ με ποιον τροπο.απο γενικοτητες αλλο τιποτα..
 31. 0
  0
  Ανάμεσα στις δύο καταστάσεις η επικρατέστερη είναι πάντα η
  κατα περίπτωση βολικότερη.
  Ο Σωκράτης, ο σοφότερος όλων…. αποστρεφόταν τον όρο ΣΟΦΟΣ που του κότσαραν κι έκανε την αναζήτησή του για να το αποδείξει.
  Όλοι μετά από αυτόν "τυγχάνει" να αποστρέφονται την ιδιότητά τους.
  Πχ ( οι τρελοί δεν παραδέχονται την τρέλα τους, οι πουλημένοι δεν παραδέχονται ότι είναι πουλημένοι και ούτω καθ' εξής….).
  Τεράστιο το μάθημα απ' τον σοφό Σωκράτη.
  Ας ξανατσεκάρει ο καθ'είς και με αυτούς τους όρους τον κύκλο εμπειστοσύνης και ενημέρωσής τους, διότι εγώ δεν πείθομαι από κανέναν ότι, ενώ ήταν μία ζωή πρόβατο στο μαντρι ξαφνικά…. ξεστραβώθηκε και ξεμαντρώθηκε. Έτσι ξαφνικά δεν γίνοντε αυτά.
  Ο Πόλεμος ήταν και συνεχίζεται εκεί έξω.
  Πολλοί έχουν σκοτωθεί σε μάχες.
  Οι δάφνες ανήκουν σε αυτούς.
  Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν να το παίζουν ξερόλες, ενημερωμένοι, πληροφορημένοι και μαχητές. Θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα. Μέχρι τότε οι φαύλοι ας αλλάξουν την ροή των χειροπιαστών γεγονότων που όλως τυχαίως συμπορεύονται με το κέρδος, ή ας παραδεχτούν ότι είναι παπατζήδες και πλανούν τον κόσμο στον βωμό του ψιλικατζή μαμωνά.

  ε λιγο , εσυ και οι ομοιοι σου , θα μας απαγορευετε να λεμε π.χ θα ζησουμε , θα τα καταφερουμε , θα το αντεξουμε κι αυτο κλπ…γιατι μεσα απο τη φραση μας θα διακρινετε υφερπον ρατσισμο και λανθανουσα ανωτεροτητα , εναντι αυτων που δεν το λενε η δεν το πιστευουν η δεν θα τα καταφερουν

  Εισαι ερευνητης της πλακας, ενας απλο; περιπτερας που παιζεις με τον πονο και τον τρόμο πουλας. Εισαι και μασονος εισαι και λάτρης των τελετων το παραμυθακι τελειωσε αχιλλεα11 Αλογομουρη11 το ΣΔΟΕ ειναι κοντα στις νεες αποκαλυψεις, ξερεις εσυ…. στην Βουλγαρια ξερεις λαμογιο απατεωνα του χρυσου Stranger Νικο Γκονο!
 32. 0
  0
  Εχουμε 5 αισθησεις.Θα μπορουσαμε να εχουνμε 10 η 50 η 10000 ? Πχ την αισθηση του βαρους της χημικης συνθεσης της ακτινοβολιας κλπ κλπ. Θεωρητικα θα μπορουσαμε.Πως θα ηταν καθε φορα ο κοσμος μας με την προσθεση διαφορων αισθησεων στο ηδη υπαρχον μενου?Απλα φανταστειτε.Θα ηταν ενας κοσμος πολυ διαφορετικος με ελαχιστα ψηγματα απο τον παλιο.Κρινοντας με την λογικη που εχουμε ποιος κοσμος θα ηταν πλησιεστερος προς τον αληθινο κοσμο? Μα ο κοσμος που ειναι αντιληπτος απο τις n αισθησεις.Αντιλαμβανομαστε ολοι ποσο μακρια απο την Αληθεια ειναι ο ανθρωπος.Θεατρο των 5 αισθησεων ο κοσμος μου ελεγε ο Καζαντζακης στην Ασκητικη.Ο κοσμος ως βουληση και ως παρασταση ηταν ενα εργο του Σοπεναουερ.Ποσα παραλληλα συμπαντα θα μπορουσαν να συνυπαρξουν με το αμεσα αντιληπτο συμπαν των 5αισθησεων?ΑΠΕΙΡΑ. Δεν γνωριζουμε τιποτα ουσιαστικα αν αποδεχθουμε αυτη την οπτικη.Καταληγουμε στον Σωκρατη και παλι.

  Το είπαμε. Το ψεκασμένο χιόνι δεν λειώνει. Ποιοι ψεκάζουν όμως; Πού ζουν αυτοί; Σε άλλο πλανήτη; Έχουν άλλο DNA; Είναι εσωγήινοι; Μήπως είναι εξωγήινοι; Ίσως είναι σεξωγήινοι; Μήπως έχουν και τίποτα λεφτά όπως ο Σώρρας (ή Σόρος κατά άλλους) και μας τα δώσουν να συνεχίσουμε να γλεντάμε με δανεικά κι ας μας ψεκάζουν;

  Τελικά ποιους εξυπηρετείτε με αυτές τις μπούρδες; Τι κρύβεται πίσω από την αποβλάκωση που προκαλείτε με αυτό το αναμάσημα όλων των ηλιθιοτήτων που κυκλοφορούν στα αμερικάνικα βλακομπλόγκ;
  Οσο και να προσπαθείς να θυμίσεις στα νοητικα καθηστεριμένα και φαντασιοπληκτα γατάκια που σε διαβάζουν και πιστέυουν καθε φαντασια και καθε μύθο του αρχηγατιου11 δεν θα χαρεις την κονομα για πόλυ ακομα.Τα 2000 εγιναν 1000 τα 1000 εγιναν 500 και τα 500 θα γινουν συντομα 0. Λοιπον φαντασιοπληκτο γατακι Αχιλλεα καθε παραμιθακι εχει και ενα φιναλε δεν υπαρχει παραμυθι διχως τελος, τα χρονια περνανε και γερνας μπαρμπΑχιλλεα το ρολοι κανει τικ τακ τικ τακ ασπρα μαλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψολη, εσυ μην μπερδευεσαι επιδη δεν εχεις μαλια, αυτο δεν σημαινει οτι εισαι μωρο η εφηβος αυτο δεν δικαιολογει τις μαλακιες που κανεις, σοβαρέψου επιτελους, βαλε επιτλελους μυαλο στο φαλακρο σου κεφαλι , αλλιως θα μπει απο πισω το κατω το κεφαλι, γατακι!

 33. 0
  0
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ….. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ… ΕΦΑΓΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ " ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ" ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!!! Ο ΤΡΟΠΟΣ ΞΕΝΕ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ … ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ…. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ… ΜΗΠΩΣ " Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ"?? ΜΗΠΩΣ " ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ"?? ΜΗΠΩΣ " ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ" ?? ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΚΙΕΣ….. Η ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΤΟΥ " ΘΕΙΟΥ " {ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ, ΕΛΠΙΔΑ ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ?? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ , ΑΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ "ΣΠΙΡΑΛ", ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΩΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ…… ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ…. ΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ… ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΜΑΡΙΑ…
 34. 0
  0
  http://blogs.pathfinder.gr/eyzein/write/post?e=927222
  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 3/2/2014 9.25μμ ΒΛΕΠΩ ΠΩς Ο STRANGER
  ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΛΕΒΑ
 35. 0
  0
  6.49 Μια χαρα τα λεει ο ΦΑΕΘΩΝ . Δεν βλεπω κατι κακοβουλο η υπερβολικο η απαισιοδοξο στα σχολια του . Ετσι εχει η κατασταση και οφειλουμε να τη γνωριζουμε για να την αντιμετωπισουμε . Το πως θα το χειρηστει ο καθε ενας , ειναι δικο του θεμα . Αλλιως να μιλαμε ολοι για ανθησμενα λιβαδια και πρασινα αλογα μη και χαλαστει καποιος …αμ δεν κανουμε δουλεια ετσι μαστορα…..απο το εικονικο στο πιο εικονικο…το χασαμε το κορμι πατριωτη .
 36. 0
  0
  1:37 ο Φαέθων νομίζω πως αν διαβάσει το σχόλιο θα καταλάβει τι θέλω να του πω και επίσης νομίζω πως δεν ζήτησε η χρειάζεται δικηγόρους.

  …;?
 37. 0
  0
  ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ.
  ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΕΙΜΑΙ.
  ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΕ Η ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ.
  ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΣ ΘΑ ΖΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΣ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ.
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
 38. 0
  0
  Έρως ανίκατε μάχαν,

  Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις,

  ός εν μαλακαίς παρειαίς νέάνιδος εννυχεύεις,

  φοιτάς δ’ υπερπόντιος εν τ’αγρονόμοις αυλαίς,

  καί σ’ούτ’ αθανάτων φύξιμος ουδείς ούθ’αμερίων σέ γ’ανθρώπων.

  Ο δ’έχω μέμηνεν.

  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ….

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ..

  ΦΑΕΘΩΝ

  ..ευχαριστω για τις χρηστές και αγνες συμβουλες…
  θα προσπαθησω να καταλαβαινω περισσοτερο…
  θέλω πολλη δουλειά ακομα ο τάλας…
 39. 0
  0
  10.43 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΟΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ….ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Μ,ΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ . ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ; Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ….
 40. 0
  0
  maria vaia με την υψηλη αδρεναλίνη μπράβο.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ……
  χάρης.
 41. 0
  0
  Το ξερω οτι δεν χρειαζεστε καλα λογια για να συνεχισετε να πολεματε με καθε τροπο και σε πολλα επιπεδα,ενοιωσα ομως την αναγκη,υστερα απο ολα αυτα τα καταπτυστα σχολια….., να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την πληροφορηση ,την δυναμη και την αισθηση οτι δεν παλευεις μονος,τρελλος και απροσαρμοστος σ'ενα ετσι κι αλλοιως εχθρικο περιβαλλον!
  Ε Υ Χ Α ΡΙ Σ Τ Ω !!
  Αθηνα
 42. 0
  0
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ…ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ .
 43. 0
  0
  ekvantana na paremo rte se ligouria stra vimana frekoumbou louvetou ra sewbko oklemo nia ki amorta so quinten la sogia.
 44. 0
  0
  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ

  ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ ΜΕΣΆΝΥΧΤΑ ΜΈΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΉ ΎΨΙΣΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ!

  ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΑΡΆ ΑΓΆΠΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…

  ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΩΛΕΑ…

  ΔΙΑ-ΣΚΕΔΑΣΗ…

  ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ

  ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ…

  ΓΑΊΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΉΜΕΡΟ Η ΦΩΤΙΆ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΆΣΕΙ… ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΤΗ…

  ας φυσάει και ας βρέχει το αγριολούλουδο ΑΝΤΈΧΕΙ…

  ΦΑΕΘΩΝ…

  ..σοκολατακι?
 45. 0
  0
  θα περασουν τα συννεφα , διπλα μου προχωρα , χωρα Αθανατη …των γενναιων οι θανατοι , Μοιρα δοξασμενη , Μοιρα αιωνια χαραγμενη….θα την ξαναβρουμε μια Κυριακη ασπρη μερα γαλανη , με Σταυρου το σχημα την καινουργια ζωη …Κοιτα της νικης τα κατασπρα φτερα…θα ξαναβρουμε στους δρομους τη χαρα , με καινουργια φτερα .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί