10:45 - 20/02/2014

Δεκαεφτά οι νεκροί σήμερα στο Κίεβο

Εκκενώθηκε η έδρα της ουκρανικής κυβέρνησης

Τουλάχιστον 17 διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα στο Κίεβο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δημοσιογράφων του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Δημοσιογράφος είδε έξι πτώματα να κείτονται επάνω στην Πλατεία της Ανεξαρτησίας μπροστά από το ξενοδοχείο Kozatski, ενώ άλλος δημοσιογράφος μέτρησε επτά πτώματα στην υποδοχή του ξενοδοχείου Ukraina, από την άλλη πλευρά της Πλατείας.

Η έδρα της ουκρανικής κυβέρνησης εκκενώθηκε από το προσωπικό, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο.

newsbeast

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Καλά κρατείστε μικρό καλάθι,σέ ότι δημοσιεύουνε τά ευρωπαϊκά Μ.Μ.Παραπληροφόρησης όλα δίχως την παραμικρή εξαίρεση είναι ιδιοχτησία των Χαζαροεβραίων, ή Σιωνιστική Νέα Τάξη, εάν αποτύχει στην Ουκρανία έχει αποτύχει σε όλον τον κόσμο!! όλοι όι διαδηλωτές πού έχουνε συγκεντρωθεί στην πλατεία του ανεξαρτησίας στο Κιεβο δεν είναι περισσότεροι από 25 με 30.000 ένα συνοθύλευμα, από ακροδεξιούς απόγονους συνεργατών των ναζί πληρωμένα μέλη από ΜΚΟ, καθώς και μερικές χιλλιάδες από αλλοδαπούς πράχτορες, οί οποίοι έχουνε έλθει στην Ουκρανία για ενισχυση των υπαρχόντων ρουφιάνων και ένας αριθμός από ηλίθιους ουκρανούς μπαχαλάκηδες, Τι ποσοστό αναλογούν οί 2500-30000 στα 50 εκατομμύρια του ουκρανικού λαού;;?? Τίποτε απολλύτως!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί