09:10 - 10/12/2014

Δήλωση ΒΟΜΒΑ Σημίτη: “Δεν βγαίνουν οι 180 για την εκλογή Προέδρου. Πάμε σε εκλογές τον Φεβρουάριο”

Ο πρώην Πρωθυπουργός από το… Λονδίνο εκτίμησε ότι η παρούσα Βουλή δεν θα εκλέξει πρόεδρο και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Σαφείς αποστάσεις από την πρόβλεψη ότι η παρούσα Βουλή θα εκλέξει τον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, κράτησε ο Κώστας Σημίτης μιλώντας χθες σε εκδήλωση στο Λονδίνο για την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, περιγράφοντας χωρίς υπεκφυγές τη δική του οπτική μέσα από την οποία αναλύει τις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα, χαρακτήρισε συγκεκριμένα “μη ρεαλιστική την προοπτική να συγκεντρώσει η συγκυβέρνηση τις απαιτούμενες 180 ψήφους και να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η παρούσα Βουλή και εκτίμησε ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές τον Φεβρουάριο”.

Τη δήλωση αυτή, έκανε σε εκδήλωση του LSE στο Λονδίνο για την παρουσίαση του νέου βιβλίου – απαντώντας σε ερώτηση για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Δηλαδή,

  δίνει οδηγίες στους δικούς του να μην ψηφίσουν. Άρα, περιμένουμε ΠΑΣΟΚους να μην ψηφίσουν. Η φράξια της φράξιας του Μπέν Εζιέλ…. Κατάντημά τους…

  Άργος.
 2. 0
  0
  Καλησπέρα!.. Συνέλληνες, τι ακούμε και δεν μας έπεσαν ακόμα τα μαλλιά; Όταν τους δόθηκαν εντολές να υπερψηφίσουν το μνημόνιο, τα συμπληρώματά του και όποια άλλη αντισυνταγματική νομοθεσία για να μην υπάρχουμε πια σαν κράτος, φρόντισαν να τους βγουν μια χαρά τα νούμερα και να τους περισσέψουν. Τώρα πού κόλλησαν και δεν τους βγαίνουν; Μη μου πείτε στον Σύριζα γιατί θα είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Όλα είναι προκαθορισμένα και το θέατρο που μας παίζουν και αυτό σχεδιασμένο έξωθεν για να σπρώξουν τα γεγονότα εκεί που θέλουν οι πονηρές κουμπάρες της Βουλής.
 3. 0
  0
  Αλλος ένας πρόεδρος του'βλέπε,άκουγε και σώπα';Τα πλοκάμια της πολιτικής μαφίας είναι παντούΈχουν πάντα τους ανθρώπους τους για τις κατάλληλες θέσεις την κατάλληλη στιγμή.Το βλέμα τους ,η ανάσα τους,η ομιλία τους έχουν διαπλοκή.Είναι αλωβητοι από κάθε φορέα αυτης της χώρας,γιατί οι ίδιοι αποτελούν τους φορείς,τους θεσμούς,τα αρμόδια όργανα.Χαρακτηρίζονται εθνικοπαράφρονες γιατί ενώ καίνε την πατρίδα,θεωρούν ότι την σώζουνΑρνούνται πεισματικά να υπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτου του τόπου γιατί τα άλλα συφέροντα είναι πανίσχυρα και τα υπηρετούν ως πιστά σκυλιά.Ο πατριωτισμός είναι ένα επικίνδυνο συναίσθημα που αν σε κάποια στιγμή τολμήσουν να το εκφράσουν,αυτομάτως ανοίγουν οι πόρτες της φυλακής.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί