18:42 - 14/02/2014

Γυναίκα, το τρομερό θηρίο της Δημιουργίας.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 0
  0
  Τα πράγματα δεν είναι μονοσήμαντα όπως θέλει να "περάσει" το βίντεο. Και εξηγούμαι:

  Η ιδανική γυναίκα που περιγράφει το βίντεο υπάρχει σε μειοψηφία πλέον και δεν αντιπροσωπεύει πια την αγνή, άξια και πολύτιμη θηλυκή ενέργεια που ήταν κάποτε… π.χ. δείτε μανάδες που παρατούν τα παιδιά τους από δω κι από κει στους παιδικούς σταθμούς επειδή δουλεύουν (εξαιρούνται περιπτώσεις όπου αναγκαστικά πρέπει να εργασθεί και η μάνα)!

  Επιπλέον, αν η γυναίκα εξασφάλισε την επιβίωση του ανθρώπινου είδους κάτι πήγε μάλλον "στραβά" στην πορεία και η ανθρωπότητα έφθασε εδώ που έφθασε με την πτώση αξιών που ΠΡΩΤΑ το παιδί μαθαίνει στο σπίτι του! Άρα οι περισσότερες μανάδες δεν γαλούχησαν με ορθή παιδεία τα παιδιά τους! Διότι, δεν φθάνει μόνον η επιβίωση (και τα βακτήρια επιβιώνουν), χρειάζεται και η ΠΑΙΔΕΙΑ που θα αναδείξει άξιους και μετρημένους ανθρώπους με ήθη και αρχές κάτι στο οποίο αποτυγχάνουν παταγωδώς και οι δυο γονείς πολλές φορές!

  Το ζητούμενο δεν είναι να κυριαρχήσει το ένα από τα δύο φύλα ούτε καν η μία από τις δύο ενέργειες (αρσενική – θηλυκή). Χρειάζονται και οι δύο σε ισορροπία. Και οι δύο ενέργειες υπάρχουν μέσα στον καθένα μας, το θέμα είναι ποια αφήνουμε κάθε φορά προς τα έξω να κυριαρχεί.

  ~Εχετλαίος~
 2. 0
  0
  MΠHKA ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΕΝΑΝ " ΥΜΝΟ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΩΣ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ . ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ . ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ , ΕΤΣΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ . ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ , ΑΝ ΘΕΛΕΙ …ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙ ; ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΜΕ , ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ , ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ; Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΓΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 13 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΖΑ … ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ; ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ , ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΑΝΤΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΔΟΣ , ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ . Υ.Γ Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΜΝΟΥΣ , ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
 3. 0
  0
  ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ…

  ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΦΡΩΝ.

  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ – ΑΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ… ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ… ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ…

  ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 1821 ΟΙ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ… ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΑΣ, ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΤΑΝ 2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ… ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΜΕ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ Κ.Λ.Π. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΤΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΣΕΙ "ΑΘΩΑΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ (;) ΓΚΡΟΥΠ PUSSY RIOT…
  http://el.wikipedia.org/wiki/Pussy_Riot

  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, MADE IN U.S.A…. Η MADONA, ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ… ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ… ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ… HELL MOTHER FUCK YEAH…

  ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ… ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

  ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΛΕΜΟΙ…

  ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΚ ΤΟΝ ΕΣΩ, ΤΑ ΕΘΝΟΙ!

  ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΛΟΓΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ… ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΟΥΔΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

  ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ "ΠΑΡΑΓΕΙ' ΓΥΝΑΙΚΕΣ…. Η ΔΥΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΡΜΠΙ…. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΜΠΑΡΜΠΙ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ… Η ΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΜΟΔΑ…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ… ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΤΙΩΝ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ, ΚΩΛΟΥ Κ.Λ.Π. ΞΩΣΤΗΘΑ…. ΕΞΩΜΑ… ΞΩΠΛΑΤΑ.. ΞΩΦΑΛΑ… ΞΈΚΩΛΑ…. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΞΕΜΟΥΝ@!

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΓΟΣ.

  Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ… ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  ΥΓ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, Η ΤΗΝ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟ!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ,ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!… ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΙ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, Η ΤΗΝ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΡΟ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΗ… ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΠΟΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ… ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ", ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ.

  ΑΥΤΑ.
 4. 0
  0
  ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΠΥΡ, ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ….
  .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
 5. 0
  0
  Πάει το 2012 πέρασε. Πάλι ληγμένα σερβίρετε;
 6. 0
  0
  μαλλον για το 2012 πχ ειναι το αφιερωμα .
 7. 0
  0
  ΚΑΤΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ,ΤΟ ΘΕΜΑ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΘΥΛΗΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.
  ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΛΗΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΜΗΝ ΜΠΡΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
  ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΑΜΑΕΛ(ΔΙΑΒΟΛΟΣ).
  Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ,ΑΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
 8. 0
  0
  Μου αρεσει που καποιοι , πιστευουν οτι θα σπασουν το ματριξ …κρατοντας σφιχτα τα στερεοτυπα και τις δομες μιας κοινωνιας που χρησιμοποιει τους θεσμους και τις δομες και τα στερεοτυπα αυτα γιατι ετσι βολευεται χιλιαδες χρονια τωρα . Σαπια και βρωμικη και δηθεν κι αυτη και τα στερεοτυπα της , αποτυχημενη και βαναυση απ τη γεννηση της κι ομως δεν θελουμε να παμε ουτε βημα περα απο αυτη τη δομη . Εκει , σκλαβοι των γνωστων και πεπατημενων , των κατα γενικη παραδοχη αποτυχημενων …αλλα εκει . Να σου λενε καταμουτρα οτι εισαι συζυγος με καποιον , δηλαδη οτι εισαι σκλαβος , ζωο -αφου φορας ΖΥΓΟ-κι εσυ να καμαρωνεις γιατι θες η οχι , κολλας απο διπλα κι ενα ΣΥΝ-ΖΥΓΟ κι ολα καλα , αφου ετσι πρεπει …κι αντι να απαιτησεις να εξαλειφθει και η λεξη και το βαθυτερο νοημα της …εσυ , το χαβα τους . ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ…ΟΙ ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ , ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΑΥΛΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΓΓΕΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ . ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ , ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΑΚΕΣ ; ANY ΙDEAS ?
 9. 0
  0
  Ολους αυτους τους αιωνες πριν την " γυναικεια χειραφετηση" που η γυναικα εκανε την κλωσσομηχανη , την υπηρετρια και το σκευος ηδονης , ποια τα χαιρια και η προκοπη του πλανητη και των αντρων που μεγαλωνε και τον διοικουσαν ; Ειχε παρει την καλυτερη και τωρα που η γυναικα οριζει τον εαυτο της , οταν θελει και στο μετρο που μπορει , πηρε τον κατηφορο ; Ετσι δεν ηταν παντα ; Υπηρξε ποτε εποχη χωρις υποκρισια , ψεμα , εκμεταλλευση , πονο , πεινα , πολεμο , ανισοτητες , σεξομανια , ανωμαλιες , κακια απληστια και ολα αυτα τα καλουδια ; Τωρα τελευταια τα ανακαλυψαμε ολα αυτα μαζι με τα παντελονια ;
 10. 0
  0
  "poutso kai xulo" <—– vlepe utube
 11. 0
  0
  ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ , ΤΗΝ ΜΗΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ , ΤΗΝ ΠΟΘΗΣΑΝ , ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΕΣ ΘΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ , ,ΑΓΑΠΗ , ΜΑΝΑ , ΓΗ , ΘΑΛΑΣΣΑ , ΜΟΥΣΙΚΗ , ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ , ΙΑΤΡΙΚΗ , ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΓΑΛΗΝΗ, ΦΥΣΗ , , ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΘΥΛΗΚΗ ΕΝΟΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ , ΠΥΡΚΑΙΑ , ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ , ΘΥΕΛΛΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ , ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΠΟΡΑ , ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ . ΠΧ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ , ΑΘΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ , ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ,ΓΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ , ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ123
 12. 0
  0
  1.40 Eσυ παντως πρεπει να εχεις φαει πολυ χυλο…πιτα και σουπα .
 13. 0
  0
  Το αρθρο θα επρεπε να μετανομαστει σε : "η μανα"

  Επισης θα ηθελα πολυ να δω και ενα αρθρο με τον πατερα.


  Περα απο τα παραπανω : πρεπει να ποναει πολυ ε, που η γυναικα ξεφυγε απο τον ρολο της μανας και θυμηθηκε οτι ειναι και γυναικα.
 14. 0
  0
  10.32 και ΑΝΘΡΩΠΟς θα συμπληρωνα εγω . ΟΜΩς ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ-ΙΣΜΟ . ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗς .
 15. 0
  0
  ΑΔΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΟΡΤΑΣΘΗΣΟΝΤΑΙ…
 16. 0
  0
  οπως λεν και οι παλαιοτεροι ''τη γυναικα και το διαολο σε μπουκαλι να τους κλεισεις θα βρουν τροπο να βγουνε''.

 17. 0
  0
  Η ΦΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ , ΜΕ ΠΡΟΙΚΙΖΕΙ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ . Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΩ . ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΟΛΟ , ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ; ΟΛΟΙ-Ες ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ , ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΓΕΩΡΓΟΙ ΚΛΠ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΡΟΛΟ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΔΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ . ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΡΑΨΕΙΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΓΩ , ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ . ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ , ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΑ ΘΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ…ΤΡΕΞΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ…ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ … ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ .
 18. 0
  0
  αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα
 19. 0
  0
  Ορε τουρκεψαμε ξανα και δεν το καταλαβαμε ; Ξεκινησε η σαρια και πρεπει να βρω μπουργκα η αμοιρη ; Οιμε , οιμε , οιμε και τρεις αλι μου , τσαμπα οι μασκες και οι κερατινες , δεν θα ειδει ξανα ποτε κανενας το μαλλι μου . Εκλαψετε κομμωτριες και σκουξτε κραγιοναδες , μονο μολυβομασκαρες θα βαζουν οι κυραδες . Αφηστε κορες τα στυλο , αφηστε τα τιμωνια πανες , σκατα και μπιμπερο μοναχα στα σαλονια . Εληγησα η βαριομοιρη , ποτε θα γινω μανα , εγω δεν θελω αλλα αυτοι μου κρεμασαν καμπανα . Μου λεν πως ειμαι αχρηστη που θελω να σπουδασω , να ζησω να χω αποψη για οτι μου συμβαινει κι οχι μου λενε τιποτα , αν δεν εισαι παντρεμενη . Ααααχ αχ αχ , τι τοθελα κι αγορασα μοναχα παντελονια , μονο φαρδια , μονο μακρια τωρα προσταζει η μοδα . Πως θα σταθω στη γειτονια χωρις παιδι στα χερια αφου ειν απαραιτητο για σουρτα και για φερτα . Τι θα μου πουν οι γειτονες , οι φιλοι κι οι γνωστοι μου που δεν αφηνω απογονο , οποια η αποστολη μου . Ρακο με καματε καλε , ειμαι για να πεθανω κι αν κατσω λιγο ακομα εδω , τη βγανω δεν τη βγανω . Γι αυτο κι εγω σας χαιρετω , μια χαρη θελω μονο , τραβα να δεις αν ερχομαι και φεξε μου το δρομο . ΤΑ ΜΕΛΕ . ΑΡΟΥΡΟΜΑΟΥΣ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί