Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

03:00 - 08/11/2014

ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δημοσιεύουμε τμήμα από την ερεύνα μας, σχετικά με τις κινήσεις – θέσεις των ουράνιων σωμάτων στα μεγάλα οικονομικό-στρατιωτικά γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη μας στο παρελθόν. Επειδή υποστηρίζουμε ότι οι ¨σκιές¨ έχουν την αστρολόγο δίπλα τους πριν κάνουν το παραμικρό, δείτε συμπτώσεις και κρίνετε μόνοι σας. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να δείτε ¨ευθυγραμμίσεις¨ και συγκεντρώσεις πλανητών στον ουρανό¨…

Ξεκινάμε με τα τρία μεγάλα οικονομικά κραχ της παγκόσμιας οικονομίας:

Α) ¨Μαύρη Δευτέρα¨ 29 Οκτωβρίου 1897. ΗΠΑ, η Γουόλ Στριτ έχασε σε μία ημέρα 22%!!!

Β) Τρίτη 24 Οκτωβρίου 1929. ΗΠΑ, απότομη πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη, διάλυση της εθνικής οικονομίας, ή αλλιως η “Μεγάλη Ύφεση”. Είχε προηγηθεί μεγάλη πτώση από την προηγούμενη μέρα (Δευτέρα).

Γ) Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008, κατάρρευση του επενδυτικού κολοσσού Lehman Βrothers. Παγκόσμιες επιπλοκές στις αγορές.

Οι δύο μεγάλοι πολέμοι. Έναρξη & λήξη:

Α΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 1914, δολοφονήθηκε στο Σαράγεβο της Βοσνίας (επαρχία της Αυστροουγγαρίας) ο αρχιδούκας διάδοχος της Αυστρίας Φερδινάνδος και η σύζυγός του. Έναρξη Ά Παγκοσμίου πολέμου.

Στις Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 1918 υπογράφεται η πρώτη ανακωχή του πολέμου, η Συνθήκη ανακωχής του Μούδρου. Λήξη Ά Παγκοσμίου πολέμου.

Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβριου 1939, η Γερμανία εισβάλει στην Πολωνία.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 1945, λήξη Β΄παγκοσμίου πολέμου, με την επίσημη υπογραφή της άνευ όρων παράδοσης της Ιαπωνίας, επάνω στο θωρηκτό “Μιζούρι”.

Όπως βλέπετε οι οικονομικές καταρρεύσεις, πάντα γίνονται Δευτέρα, άρα από παρασκευή που κλείνουν οι αγορές, κάποιοι ήδη γνωρίζουν τι ακολουθεί στις επονομαζόμενες ¨μαύρες Δευτέρες¨. Κάποια Δευτέρα θα γίνει και πάλι το νέο κραχ και θα είναι το ισχυρότερο όλων. Λίγοι θα καταλάβουν από παρασκευή τα ¨μαύρα μαντάτα¨.

Γενικά αρέσκονται να προκαλούν σοβαρά γεγονότα με αρνητικό χαρακτήρα, τους μήνες Σεπτέμβριο Οκτώβριο Νοέμβριο. Τους αρέσει η εποχή που πέφτουν τα φύλλα το φθινόπωρο…

δείτε και αυτό:

Τρίτη 11 Σεπτεμβριου 2001, πτώση δίδυμων πύργων , Νέα Υόρκη.

Και τελος, η ισημερία σττις 21 Μαρτίου 2015. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Σιγουρα οι θεσεις των αστρων και οι ευθυγραμμυσεις παιζουν ρολο…..

    αλλα φορμουλα δεν εχει αυτο;;;

    πετας ενα ξερο για την ησιμερια και το αφηνεις ετσι….

    εκτος απο τις ευθυγραμμυσεις ΠΑΝΩ πρεπει να σχετιζονται και με τοπους που ελαβαν δραση τα γεγονοτα ΚΑΤΩ….εδω στη γη…..

    οποτε αντι να κανεις τον μαντη καλχα……δςν ψαχνουμε να βρουμε τις παραμετρους που δουλευει αυτο;;;

    ετσι θα γνωριζουμε τον εχθρο απολυτα…..μεγα πλεονεκτημα για να τον νικησουμε….

    αν ειδη γνωριζεις τη φορμουλα πες τη μας να την κατανοησουμε…..

  2. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 10:11 ΠΜ

    θέλει μελέτη η δουλεία παιδια. κατι ετοιμαζουν και σίγουρα συμβουλέυονται τους πλανήτες

  3. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 10:59 ΠΜ

    Δηλ ειμαστε ερμαιο των πλανητων,δηλ υπαρχει περιπτωση οι πλανητες να ειναι νοημων,δηλ εμεις που ειμαστε τα μικροβια των μικροβιων ω μικροβια,θελουμε να διευθυνουμε το ολο σωμα με τους ανοητες πραξεις μας…..

  4. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 12:54 ΜΜ

    Ναι οτι πειτε οι πυργοι επεσαν 2002/9/11…

  5. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 12:57 ΜΜ

    Χαχαχα και το κραχ εγινε τελικα 1887 ή 1897 παρτε μια αποφαση… Ετσι δωστε αφορμες να σας τρολαρουν ολοι…

  6. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 1:25 ΜΜ

    λογικα η ερευνα γινεται μεσω του προγραμματος stellarium ειναι free για κατεβασμα…αλλα χρειαζονται ειδικες γνωσεις και σιγουρα μετρανε και οι γωνιες σε σχεση με το εδαφος

  7. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 1:40 ΜΜ

    …για πες και για τον Υδροχοο…εχω ρεντα ή να περιμενω απο βδομαδα?

  8. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 1:43 ΜΜ

    Παιδιά συγνώμη. Δεν θέλω να απορρίψω κάτι αν δεν το έχω κατανοήσει πρώτα. Κοιτάω, ξανακοιτάω αλλά δεν καταλαβαίνω γρι. Τι ιδιαίτερο δηλαδή έχουν στις εικόνες οι θέσεις των πλανητών σε σχέση με τον ήλιο; Ας μας πει κάποιος που καταλαβαίνει από αυτά.

  9. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 2:44 ΜΜ

    ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΟΙΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΙΔΟΙΠΟΤΕ, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΤΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

  10. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 2:51 ΜΜ

    Ναι ρε ξυπνοπούλι τα λαμόγια χρησιμοποιούνε και τις πλανητικές θέσεις …. στο έργο τους.
    Αλλά σίγουρα αυτοί ξέρουν τι κάνουν και δεν τραβούν απλά γραμμές …. στον ουράνιο θόλο, εσύ δεν ξέρεις τι βλέπεις και τι γράφεις.

    Και πετάχτηκε … ο φωστήρας και είπε … εύρηκα ….. τον κακό μου τον καιρό.
    Βρήκε λέει συνδέσεις …. ευθύγραμμες, καμπύλες, ζικ-ζακ και βάλε, τις ημέρες κάποιων γεγονότων, και γρήγορα-γρήγορα είπε να μας πληροφορήσει μην και προλάβει κάνας άλλος και του πάρει την δόξα.
    Τώρα από που τράβηξε όλη αυτήν την έμπνευση …. άϊντε βρες το.

    Δεν κάθισε όμως …. έτσι για πλάκα, να δει μήπως βρει τέτοιες…. να το κάνει ο διάολος συνδέσεις, και όλες τις άλλες μέρες του χρόνου, του αιώνα, από διάφορα γεωγραφικά πλάτη και μετά να μιλήσει, αλλά τσακ πετάχτηκε γρήγορα-γρήγορα σαν πορδή, μπας και δεν προλάβει και του ξεφύγει το παράσημο της βλακείας.

    Κάποιος πήρε ένα πρόγραμμα αστρονομίας …….. και είπε να μην πάει χαμένο, οπότε και ξεκίνησε να το παίζει φωστήρας.

    Άϊντε να δούμε πόσο μακριά θα πάει η μαλακία.

    Με αυτό δεν έχω καμμία πρόθεση να υποτιμήσω τον εν λόγω "ΑΝΑΞ ΑΥΤΟΝ" αλλά απλά να επιστήσω την προσοχή και σε κείνον καθώς και στους άλλους ώστε να μην τρέχουμε φουρ-φουρ και γράφουμε ότι μας κατέβει, αλλά να το ψάχνουμε λίγο το πράμα και αν δεν φτάνει το μυαλό μας μέχρι εκεί …. τουλάχιστον να ρωτάμε πρώτα δυο-τρεις που σκαμπάζουν κάτι παραπάνω στο θέμα.

    Αυτά ………..

    και να 'στε όλοι καλά !
    και συ ρε Νίκο ρίχνε καμμιά ματιά και μην επιτρέπεις να αναπαράγεται ότι μαλακία να 'ναι.

  11. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 5:56 ΜΜ

    Σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα
    .Ειναι πιο περιπλοκα ,παιζουν ρολο και οι πλανητες που παιρνουν μερος στις ευθυγραμμισεις και η σειρα με την οποια μπαινουν στην ευθυγραμμιση , και ο χρονος που παραμενουν σ'αυτη και οπωσδηποτε τα ζωδια στα οποια βρισκονται (οι πλανητες) τη συγκεκριμμενη χρονικη στιγμη του συμβαντος.
    Σοβαροι ερευνητες ισως θα μπορουσαν να βοηθησουν στην αποκρυπτογραφηση του ουρανιου θολου……να μην ξεχναμε ομως, οτι παντα υπαρχουν πολλαπλες εκδοχες ……….πραγματικοτητας!

    Αθηνα

  12. Ανώνυμος 11/08/2014 @ 9:03 ΜΜ

    Σωστα τα λεει ο τυπος που τα εγραψε απλα ισως δεν θελε ινα αναφερει αλλα.οπως κ να εχει κατι συμβαινει με τους πλανητες

  13. 19 ΕΩΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΠΑΡΆΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ 2015 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*