Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:54 - 23/04/2015

Γνωρίζουν τι έρχεται γιαυτό το πολεμούν! (Ελέγχουν αέρα, έδαφος, υπέδαφος)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Σε μια μάχη ο κάθε εμπλεκόμενος χρησιμοποιεί τα όπλα που νομίζει εκείνος ότι θα τον οδηγήσουν στην νίκη. Η γνώση των δυνατοτήτων του αντιπάλου είναι είναι βασικό ζητούμενο. Μη ξεχνάτε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών είναι το Α και το Ω ενός κρατικού μηχανισμού. Δηλαδή η πληροφορία είναι η αιχμή του δόρατος.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η δυνατότητες που σου παρέχει είναι ένα ακόμα παρακλάδι του μηχανισμού επίθεσης η άμυνας. Η ειδοποιός διαφορά είναι όμως όπως έχουμε ξανά πει από αυτό εδώ το βήμα ότι…..ολόκληρη η τεχνολογία του πολιτισμού μας από την βάση της είναι λάθος!

Ακόμα και τα καταγεγραμμένα ιστορικά στοιχεία τα τελευταία 3.000 χρόνια που ζούμε, είναι λάθος, η αποκρυβεί, ως γνωστό την ιστορία την γράφουν οι νικητές, λογικό είναι λοιπόν να την γράφουν όπως την θέλουν και τους εξυπηρετεί.

Κάποιοι μας βλέπουν σαν κουνούπια στον κόσμο τους που ζούμε και λογικό είναι αφού τους μολύνουμε το περιβάλλον τους και ουσιαστικά δεν τους χρησιμεύουν σε κάτι τόσα εκατομμύρια κάτοικοι επί της γης, μας το λένε με κάθε τρόπο. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους, τις μηχανές που τυπώνουν χρήμα.

Τα κουνούπια λοιπόν τι τα κάνουν; Τα ψεκάζουν … Εσύ μετά από τόσες πληροφορίες ακόμα πιστεύεις ότι δεν μας ψεκάζουν; Με αυτό τον τρόπο ελέγχουν τον αέρα μας.

Με το χρήμα ελέγχουν την ζωή μας και δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς μας γιαυτό. Γενικά επί της γης ελέγχουν τα πάντα πια!

Το τελευταίο τους όπλο όμως για να κλείσουν τον κύκλο προστασία τους από τον υποτιθέμενο που εκείνοι ονομάζουν “Εξωγήινοι” είναι το CERN. Με αυτό προσπαθούν να ελέγξουν πια τον πυρήνα της γης αφού έχουν προσδιορίσει πως κινείται αντίστροφα από την κίνηση της γης. Αυτή η κίνηση μπορεί να προκαλέσει την μεγάλη μετατόπιση των πόλων της γης που θα προκαλέσει την μεγάλη πλημμύρα. Έτσι θα προσπαθήσουν να αντισταθμίσουν την τάση αυτή και ίσος προκαλέσουν τεράστιο “τσουνάμι” σύντομα, εντός του 2015 αρχές του 2016 με αποτέλεσμα αυτό που θα γεννιόταν φυσικά, να είναι ακόμα πιο ισχυρό από το αναμενόμενο.

Εσύ θα μπορέσεις ποτέ να δεις τα νετρίνα που σου λένε ότι είναι πιο γρήγορα από το φως και προκάλεσε το CERN; ΠΟΤΕ! Άρα αυτοί έχουν την πληροφορία και αυτοί την τεχνολογία να την ερμηνεύσουν. Το μόνο που ξέρουμε εμείς είναι πως ο επιταχυντής CERN το 2012, δημιούργησε την μεγαλύτερη ιστορικά θερμοκρασία που έχει καταγραφεί επάνω στην γη ποτέ, πως μόλις εντόπισαν τα υποτιθέμενα νετρίνα ο επιταχυντής έπαθε “βλάβη” και τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Γνωρίζουν λοιπόν τα ερπετοειδεί που κυβερνούν και ελέγχουν τα πάντα επάνω στον πλανήτη μας μας (Αέρα, γη και υπέδαφος) ότι οι άλλοι έφτασαν και είναι. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσουν συνειδήσεις και μνήμες, γιαυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, Τα ‘Ελ” ( ένα μεγάλο κομμάτι των “Έλ”ληνων δηλαδή και τα ερπετά είναι σε αιώνια διαμάχη.

Ο πόλεμος έχει αρχίσει λοιπόν και είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον έλεγχο συνειδήσεων και την πρόσβαση στην μνημη που σου απαγορεύουν να έχεις.
Τα αποτελέσματα αυτής της σύγκρουσης θα τα αντιληφθείς σύντομα στην ζωή σου, όσο αλλόκοτα και αν σου φαντάζουν αυτό που διάβασες πιο πάνω. Αν κάθισες να τα διαβάσεις και δεν έφτασες στο τέλος απλά για να δεις τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο είναι αν κατάφερες να φτάσεις μέχρι σήμερα να έχεις διαύγεια πνεύματος, έτσι ουτοσώστε να κατανοήσεις τα ανωτέρω και να μπορέσεις να λάβεις τα μέτρα σου για να μην επηρεάσουν εσένα και σε παρασύρουν στο λάθος.

nyxtobaths



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/23/2015 @ 9:28 ΜΜ

    πως το κανατε ετσι το κατοχικα ρε παιδια το χεσατε τη μανα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*