22:03 - 07/04/2015

Για πρώτη φορά δείτε βίντεο μέσα από Στοά με Ναΐτες Ιππότες στην Ελλάδα!

Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.

Ο πλήρης τίτλος του Τάγματος είναι Τα Ενωμένα Θρησκευτικά, Στρατιωτικά και Τεκτονικά Τάγματα του Ναού και του Αγ. Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Παλαιστίνης, της Ρόδου και της Μάλτας.

Στα μέσα του 17ου αιώνα Ελευθεροτέκτονες άρχισαν να ενσωματώνουν σύμβολα και παραδόσεις του μεσαιωνικού τάγματος των «Ιπποτών του Ναού».

Το πρωτότυπο μεσαιωνικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού ιδρύθηκε μετά την Πρώτη Σταυροφορία, και υπήρχε περίπου από το 1118 έως το 1312.

Δεν υπάρχουν γνωστά ιστορικά τεκμήρια που να συνδέουν τους Ιππότες του Ναού του μεσαίωνα και τον Τεκτονικό Ναϊτισμό.

Τα δύο τάγματα διαφέρουν ώς προς την δραστηριότητά τους, αλλά έχουν κάποια κοινά ιδεολογικά σημεία και σύμβολα.

Οι Ναΐτες Ιππότες συναντώνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που ονομάζουν «Διοικητήρια».

Μέλος των Ναϊτών μπορεί να γίνει κάθε Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας Χριστιανικής Πίστεως (σε κάποιες επικράτειες μέλη μπορούν να γίνουν και Διδάσκαλοι Ελευθεροτέκτονες που δεν είναι Χριστιανοί, αρκεί να ορκιστούν οτι θα υπερασπιστούν τη Χριστιανική Πίστη), αφού έχει ήδη τιμηθεί με τον βαθμό της «Βασιλικής Αψίδας».

Σε κάποιες επικράτειες απαιτείται ο Διδάσκαλος Ελευθεροτέκτονας να συμμετέχει σε κάποιο «Κρυπτικό Τεκτονικό Συμβούλιο», ενώ σε άλλες είναι προαιρετικό.

Όπως σε όλες τις Τεκτονικές οργανώσεις, για να γίνει κάποιος μέλος του Τάγματος πρέπει να έχει υγιείς ηθικές αξίες, η φήμη του να είναι υποδειγματική και να πιστεύει στο Υπέρτατο Όν.

Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από τη Wikipedia. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ: Templar News

Στη συνέχεια, δείτε για πρώτη φορά βίντεο από Ναϊτικές Εργασίες στην Ελλάδα. Το ακόλουθο βίντεο είναι από την εγκατάσταση των νέων Αξιωματικών του Διοικητηρίου ΙΤΝ Αγ. Βερνάρδος και του νέου Μεγ. Διοικητού Ρόδου:

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  οξωωωωω ρεεε ……………….
 2. 0
  0
  Χαχαχαχα,ετούτα τα ετοιμόροπα γερόντια έχουν σύνδεση με τους μεσαιωνικούς ναίτες όση έχουν και οι σημερινοί "δωδεκαθειστές" με τους Αρχαίους Έλληνες.Χλαμύδες,ρόμπες,ηγεσίες και μπλα
  μπλα μπλα μπλα μπλα
  • 0
   0
   Πράγματι, δεν έχεις άδικο! Να συμπληρώσω όμως και κάτι άλλο! Όση σύνδεση έχουν και οι χριστιανοί (ορθόδοξοι, καθολικοί, προτεσταντες, διαμαρτυρόμενοι κλπ) με τους Έλληνες και τον Ελληνισμό!
 3. 0
  0
  ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ «ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΝ ΤΡΙΓΩΝΩ »ΤΩΝ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ» ΚΑΙ «ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ» ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ, «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΛΟΥ ΤΗΣ «ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ» ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ», ΕΙΣ ΤΙΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ» – ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΕΝ ΤΡΙΓΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ, ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΚΑΙ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ» ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ – ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ, «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ «ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html
 4. 0
  0
  Τί έγινε; στερέψανε από νέα μέλη;
 5. 0
  0
  Αυτοι οι .. ΙΠΠΟτες .. κρυβονται οταν ακουν μπαμ απο καμια εξατμηση μηχανακιου…,και το παιζουν τυφλοποντικες στις στοες τους !!
  Φανταστητε τι θα παθουν.. και τι θα γινουν.., ετσι και σκασει η παγκοσμια φουσκα τους !!

 6. 0
  0
  βλαμενα παιχνιδια για ανδρες που εμειναν μικρα παιδια οξωω ρεεε
 7. 0
  0
  ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ—–
 8. 0
  0
  Φωτια ΕΛΛΗΝΙΚΗ στα οβριακα κορμια μυαλα και ψυχες τους.

  Αυτοι γνωριζουν ΚΑΛΑ
 9. 0
  0
  Μία βόμβα θελουν μέσα στό μπουρδέλο πού μαζεύωνται……….
 10. 0
  0
  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ'''
 11. 0
  0
  τι επες ρε φιλε !!!!!!,ντου εδω και τωρα
 12. 0
  0
  Παιδιά μην κοροϊδεύετε!!!! αυτοί οι γέροι ή καραγκιόζηδες όπως λέτε…. είναι υψηλόβαθμοι τέκτονες (μασόνοι)!!!! δεν έχουν καμία σχέση με τους ψευτοναίτες που ευλόγησε ο Βαρθολομαίος ή ο Ιερώνυμος και είχαν πάει και δεσποτάδες σε αυτούς….ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! (αυτοί έχουν ένα τάγμα το OSMTH το οποίο είναι πιο πολύ ένα κλειστό club όπου πάνε φαντιασμένοι και αργόσχολοί νεόπλουτοι και το παίζουνε ιππότες ναίτες και στην ουσία κοροϊδεύουν τα μούτρα τους και τους τρώνε τα λεφτά!!!! όπως άλλωστε και διάφορες άλλες ομάδες όπως νεοδωδεκαθεϊστές που νομίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων ή νεοπυθαγορείων κλπ κλπ… και άλλωστε το δηλώνουν και οι ίδιοι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον τεκτονισμό….και ούτε βέβαια αξιώνουν αυθεντική διαδοχή από τους ναίτες απλά λένε ότι στηρίζονται στις ηθικές αξίες των ιπποτών μπλα μπλα μπλα….και αυτοαποκαλούνται ναίτες στην μνήμη του αρχαίου τάγματος…..τρέχα γύρευε…..)
  Οι εικονιζόμενοι όμως παιδιά….. ψάξτε το και θα δείτε….. είναι αυθεντικοί απόγονοι και συνεχιστές των αρχαίων ιπποτών ναϊτών, υψηλόβαθμοι μασόνοι!!! ψάξτε και θα δείτε ότι οι ναίτες μετά το μεγάλο κυνήγι από τον πάπα και τον Φίλιππο τον ωραίο….όσοι γλύτωσαν…. δημιούργησαν αυτό που λέμε σήμερα ΜΑΣΟΝΙΑ και όλοι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι είναι ναίτες ιππότες όπως και αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι οι 33ου βαθμού μασόνοι… είναι ιππότες του ναού!!!! δείτε τους τίτλους των βαθμών τους από τον 18 βαθμό και πάνω….ξεκινάνε από ροδόσταυροι και φτάνουν ταξιάρχες του ναού……ψάξτε και θα τα βρείτε όλα αυτά…. αυτά επιγραμματικά….. πάντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να μπαίνουν κάποιοι και απλά να βρίζουν ή να κοροϊδεύουν…… αυτοί κυβερνάνε στην ουσία τα κράτη!!!! οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται….αυτοί οι πρόγονοι τους και οι απόγονοι τους θα είναι πάντα οι ίδιοι…. χωμένοι σε όλα τα πόστα….και σιγά σιγά θα πραγματοποιούνε τους στόχους τους…..και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιήσει τους περισσότερους…. ψάξτε και θα βρείτε…….
  • 0
   0
   ΤΡΙΧΕΣ … ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΚΙΝΑΣ ΜΕ 4.000.000 ΜΕΛΗ !!!.. ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ "ΜΤΜ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ…
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ…ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ "ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ"…
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΟΥΡΝΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί