19:09 - 30/04/2015

Για να τα πούμε λίγο όπως είναι και όχι όπως θέλουν να σε πείσουν ότι είναι…

Ο καλύτερος τρόπος να ερευνήσεις κατi είναι να ρωτας τις σωστές ερωτήσεις …!

Για αυτό σε αυτό το άρθρο θα ρωτώ και θα απαντώ ….!βάση της δικής μου λογικής …!

Έχουμε μια παγκόσμια κρίση που πάνω από όλα εχει σαν στόχαστρο την Ελλάδα … !

Έχουμε όμως και οικονομικά εργαλεία όπου σε μια κρίση μπορείς να βγάλεις χρήματα , παίζοντας ανάποδα τα «χαρτιά» σου στις αγορές !

Νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι, ότι κάποια «χρυσά» αγόρια κερδοσκόπησαν και κερδοσκοπούν πάνω στην καταστροφή και στην επικοινωνία της καταστροφής!

Έχουμε ένα σχέδιο που έχει ανακοινωθεί από όλους τους παγκόσμιους ηγέτες …την Νέα Παγκόσμια Τάξη!

Τώρα η κρίση δημιουργεί στον άνθρωπο συγκεκριμένες συμπεριφορές , δημιουργεί ανασφάλεια, μη εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα , δημιουργεί κινήσεις όπως πχ απόσυρση καταθέσεων η εναλλακτικό τρόπο να επενδύουμε τα χρήματα μας !

Αυτά τα παραπάνω δεν χρειάζεται να είσαι και τζίνι να τα διακρίνεις !

Ερώτηση λοιπόν….Αφού έχουν τους καλύτερους οικονομολόγους στον κόσμο γιατί εδώ και χρόνια διαλέγουν πάντα την λάθος στρατηγική;

Απάντηση δικιά μου…Γιατί η Νεα Παγκόσμια Τάξη θέλει να σε εκπαιδεύσει να σιχαθείς το τραπεζικό σύστημα ..τι; τι είπες stranger ; Αυτό που άκουσες …πρέπει πρώτα εσύ να φέρεις τον όλεθρο …τα πάνω κάτω …και μετά αυτοι να φέρουν την λύση !!!

Το πρόβλημα στο να το κατανοήσεις αυτό είναι ότι εσύ είσαι αγκιστρωμενος στα χαρτάκια με ένα αγκίστρι ΝΑΑΑΑΑΑ σαν ψαρακλας ενώ αυτοί δεν είναι…μιας και αυτοί ελέγχουν τον χρόνο σου και την παραγωγη σου μέσα από το σύστημα τους !!

Προσεκτικά τώρα…Νομίζεις ότι τα συστήματα της αχρηματης κοινωνίας δεν τρέχουν ήδη σε έναν υπερκομπιουτερ και ήδη οι τραπεζίτες δεν έχουν πάρει ο καθένας το μερίδιο του;…ενω εσύ θεωρητικά νομίζεις ότι θα χάσουν!!

Ξυπνα λίγο..το χρήμα είναι το δικό σου ναρκωτικό όχι το δικό τους …αυτοί έχουν φύγει μίλια πιο ψηλά στις ανάγκες τους !

Το χρήμα είναι απλά ο τρόπος να σε ελέγχουν…και τίποτα παραπάνω !Καμία πια αξία για αυτούς που ήδη έχουν μοιράσει την ανθρωποφαρμα και τρέχει εικονικά στον κεντρικό υπολογιστή …το λεγόμενο ‘Θηριο’ !

Θα σου δώσω λίγο ενα κομμάτι από έναν γνωστό οικονομολόγο να δεις ότι δεν σκέφτονται πια μόνο οι συνομοσιολογοι ότι κάτι δεν παει καλά…

Ο οικονομολογος John Mauldin λεει ..

«Έχουν δημιουργήσει όλα τα είδη των κακών επενδύσεων. Είχαμε έξι χρόνια μηδενικών επιτοκίων. Και να σκεφτείς ότι δεν στρεβλώνουν την οικονομία και τις επιχειρήσεις αλλά και την ίδια την λειτουργία των ανθρώπων. Οι άνθρωποι για να σώσουν τα χρήματα τους τα χρησιμοποιούσαν σε κάποιους τραπεζικούς λογαριασμούς. Δεν μπορούν να το κάνουν τώρα. Έχουμε τα συνταξιοδοτικά ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρείες, που είναι κυριολεκτικά ανίκανα – αφού είναι μαθηματικά αδύνατο – για να φτιάξουν τους αριθμούς τους με τις εντολές που έχουν δοθεί.

Σε μερικά ελάχιστα χρόνια από τώρα θα δημιουργηθεί μια τεράστια κρίση με αφορμή τα διαθέσιμα των ταμείων και των ασφαλιστικών εταιρειών (ήδη στις μέρες μας ζούμε την αρχή αυτού του πραγματικά μεγάλου προβλήματος. Το σοκ για τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν θα μπορούν να λαμβάνουν πλέον τα χρήματα που δικαιούνται, θα είναι πολύ μεγάλο γιατί ήδη από τώρα το σύστημα τους ενημερώνει πως εγγυάται για τα κεφάλαια τους!!!

Και δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ασφαλιστική βιομηχανία είναι πολλαπλάσια του μεγέθους της τραπεζικής. Είναι πολύ μεγαλύτερη, πολύ πιο ευρεία και πολύ πιο σημαντική. Και η Fed έχει κάνει ότι είναι δυνατό για να μην καταφέρουν να βγαίνουν τα νούμερα και ο ασφαλιστικός τομέας να καταρρεύσει μέσα στην επόμενη δεκαετία. Αυτή είναι η επόμενη κρίση».

Αρα είμαστε θεατές ενός καταπληκτικού σεναρίου όπου οι επικυρίαρχοι έχουν αποφασίσει να μας οδηγήσουν στο να κάνουμε συγκεκριμένα βήματα ..με σκοπό να φέρουν την αχρηματη κοινωνία τους !

Από το Σχέδιο Αχιλλέας φωνάζω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κατανοήσουμε την δύναμη του εχθρού! Δεν το βλέπω να το κατανοούμε … Έχουν την γη και την ελέγχουν χιλιάδες χρόνια μέσα από ένα γενεαλογικό κρυφό δέντρο … Λες να έχουν ξεκινήσει ένα παγκόσμιο σχέδιο πριν ήδη να το έχουν δοκιμάσει δεκαετίες πριν στο πως θα βγει ; στο πως θα πετύχουν;Τα έχουν όλα έτοιμα …και απλά τώρα τραβάνε τα σχοινιά …!

Αν σου έλεγα τώρα ξανά τα ίδια για την άμεση ανάγκη της νέας σύμβασης αλήθειας μεταξύ μας …… θα γινόμουν πιο κατανοητός;

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  mpoyrdes…….
 2. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 02:02
  0
  0
  Eise gia desimo re file..ti allo na pw
 3. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 07:50
  0
  0
  Ο καλύτερος τρόπος να ερευνήσεις κάτι είναι να ρωτάς τις σωστές ερωτήσεις …!
  http://www.altani.gr/greek/arthra/keimeno17.htm
  τι σημαίνει "φρόνησις", "προσευχή", "οσιότης", "γνώθι σαυτόν"
  Ποία η φύσις "της διπλής αγνοίας";

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί