00:22 - 19/11/2014

Για να συμπληρώσουμε το μοτίβο εχτές το απογευμα είχαμε και αεροπορική τραγωδία …

Αρα έχουμε ..λεωφορείο ,σεισμός ,τραίνο ,αεροπλάνο …και η ερώτηση της κουρτίνας είναι ..ποια θα είναι η επανάληψη;; !!

Ένα δικινητήριο μεταφορικό αεροσκάφος συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, λίγη ώρα από την απογείωσή του από το αεροδρόμιο, νοτιοδυτικά της πόλης.

Όπως μεταδίδουν αυτή την στιγμή κρατικά μ.μ.ε. από τη συντριβή του μεταφορικού αεροσκάφους τύπου Aero Commander 500, τραγικό θάνατο βρήκε ο κυβερνήτης του, ενώ οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο κατέπεσε, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λίγη ώρα από την απογείωση ο κυβερνήτης είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου για προβλήματα που αντιμετώπιζε στον έναν κινητήρα και έτσι επιχείρησε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο. Όπως είπε η εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας των ΗΠΑ, Ελίζαμπεθ Κόρεϊ, ο πιλότος δεν κατάφερε να επιστρέψει και να προσγειωθεί.

Η κατοικία στην οποία το αεροσκάφος συνετρίβη βρίσκεται ανάμεσα στην 65η Γουέστ και τη Λεωφόρο Νοτίου Νοξ, ενώ κατέστρεψε τμήμα του σαλονιού και της τραπεζαρίας, καθώς και του υπογείου, όπως είπε άνδρας της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Για λόγους ασφαλείας η γύρω περιοχή εκκενώθηκε, ενώ μία 24χρονη που ζει σε απόσταση ενός τετραγώνου από το σημείο της τραγωδίας, δήλωσε πως βγήκε στο δρόμο αφού άκουσε τον ήχο αεροπλάνου και στη συνέχεια έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, σε συνεργασία με την εταιρία Central Airlines Inc.μ στην οποία ανήκει το αεροσκάφος…

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί