10:05 - 23/02/2015

Για επιθέσεις σε εμπορικά κέντρα των ΗΠΑ, της Αγγλίας και του Καναδά καλούν ισλαμιστές τρομοκράτες της Σομαλίας!

Με τον Ομπάμα να «εισάγει» στις ΗΠΑ 800 Σομαλούς κάθε μήνα!

Η ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση και παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Σομαλία, Shabaab al-Mujahideen δημοσιοποίησε βίντεο με αποσπάσματα της επίθεσης που εξαπέλυσαν μέλη της σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι στη Κένυα, τον Σεπτέμβριο του 2013 και που στοίχισε την ζωή σε περισσότερους από εξήντα ανθρώπους, απειλώντας με ανάλογα τρομοκρατικά χτυπήματα στα εμπορικά κέντρα της Αμερικής, του Καναδά και της Αγγλίας.

«Το Westgate ήταν μόνο η αρχή και με όλες τις ελπίδες για ειρήνη να εξανεμίζονται δια παντώς, οι πιο σκοτεινές ώρες για την Κένυα έχουν ήδη δρομολογηθεί», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο τρομοκρατικό βίντεο, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα την 21η Φεβρουαρίου, ενώ κυκλοφορεί στην αραβική και την αγγλική διάλεκτο.

Με διάρκεια περίπου 77 λεπτών, ο «εκπρόσωπος τύπου» της ισλαμικής οργάνωσης της Σομαλίας, Ali Mahmoud Ragi, απευθύνει προς τους δυτικούς και τους απανταχού Χριστιανούς: «Ο πόλεμος δεν έχει αρχίσει ουσιαστικά ακόμα και μεταξύ μας υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το Westgate είναι μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό, συγκριτικά με τον πόλεμο που έχετε κηρύξει στους μουσουλμάνους αδελφούς μας στην Mombasa, τη Garissa και το Jilib. Οι επιθέσεις και τα χτυπήματα θα συνεχίσουν και με την θέληση του αλλάχ δεν θα σταματήσουν μέχρι να αλλάξετε τις καταπιεστικές τακτικές σας ενάντια στους αδελφούς μας και αποκαταστήσετε πλήρως τα δικαιώματά τους. Αυτό που σας περιμένει θα είναι πολύ πιο θλιβερό και πιο πικρό με την άδεια του αλλάχ».

Μάλιστα, ο εκ των ηγετικών στελεχών της ισλαμικής οργάνωσης Al Shabaab απειλεί ευθέως στο εν λόγω βίντεο και τον αμερικανικό λαό, καλώντας τους ομόθρησκούς του που διαβιούν στις Ηνωμένες Πολιτείες να προβούν σε τρομοκρατικό χτύπημα εντός του εμπορικού κέντρου «Μall of America» στο Bloomington της Μινεάπολις. Παράλληλα, στο στόχαστρο της οργάνωσης βρίσκονται το εμπορικό κέντρο «West Edmonton Mall» στον Καναδά, καθώς και η ευρύτερη εμπορική περιοχή της Oxford street στο κεντρικό Λονδίνο.

Υπό τον κίνδυνο ισλαμικής τρομοκρατικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο των ΗΠΑ «Mall of America», οι αρχές έχουν ήδη αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στα καταστήματα, έναν κίνδυνο, τον οποίο, όμως, δεν φαίνεται να λαμβάνει υπόψη της η κυβέρνηση Ομπάμα, η οποία εξακολουθεί να επιτρέπει την είσοδο εντός των ΗΠΑ σε 800 Σομαλούς κάθε μήνα!

Ε.Μ.
hellasforce.com

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί