22:19 - 26/12/2014

Γιατι μοιράζουν πακέτα επιβίωσης στους Αμερικανούς τραπεζικούς του Υπουργείου Οικονομικών;

Γιατι μοιράζουν πακέτα επιβίωσης στους Αμερικανούς τραπεζικούς του Υπουργείου Οικονομικών;

Οι εργαζόμενοι στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών θα λαμβάνουν πακέτα επιβίωσης. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ξοδεύει 200.000 δολάρια για να αγοράσει πακέτα επιβίωσης για το προσωπικό τους που βασική τους ασχολεία είναι η εποπτεία του ομοσπονδιακού τραπεζικού συστήματος. Τα πακέτα επιβίωσης θα πρέπει να παραδοθούν σε κάθε μεγάλη τράπεζα στην Αμερική. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει μια ηλιακή κουβέρτα, μερίδες φαγητού έκτακτης ανάγκης, ταμπλέτες καθαρισμού του νερού και μάσκες.

Τι περιμένει η κυβέρνηση τους και ετοιμάζονται να επιβιώσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Τι είναι αυτό που γνωρίζουν αλλά εμείς όχι; Το τμήμα των τραπεζικών που λαμβάνει τα πακέτα αποτελείται από ένα μικρό αριθμό 4.000 υπαλλήλων, σταθευμένων σε όλη τη χώρα σε μεμονωμένες τράπεζες. Μπορούμε να τους συγκρίνουμε με ενα είδος επιθεωρητών για λογαριασμό του Υπουργείου οικονομικών (βασικά της Κεντρικής τράπεζας).

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ένα Υπουργείο Οικονομικών δεν θα δαπανούσε ποτέ χρήματα άσκοπα. Η επιβίωση των τραπεζικών υπαλλήλων, πρέπει να είναι σημαντική για την κατάσταση που περιμένουν στο εγγύς μέλλον στο οποίο οι υπάλληλοι τους πρέπει με την βοήθεια των πακέτων να σωθούν ή να επιβιώσουν απο τί;

Αναμένουν φυσικές καταστροφές; Απο τί; Αναμένουν οτι το οικονομικό σύστημα θα κατερρεύσει εντελώς και γι αυτό οι υπάλληλοι πρέπει να επιβιώσουν αυτή την καταστροφή; Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε στις παραμονές της κατάρρευσης του οικονομικού συστήματος όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ένα παρόμοιο σενάριο περιγράφεται από τον Ιταλοαμερικανό Gerald Celente του Ινστιτούτου Διεθνών τάσεων.

Ο Gerald Celente είναι γνωστός γιατί τα λέει έξω απο τα δόντια. Πολλά χρόνια ασχολείται με το μέλλον της ανθρωπότητας και των οικονομικών τάσεων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλά από αυτά που προέβλεψε, αργότερα συνέβησαν. Τον Δεκέμβριο του 2000 ο Celente είχε μια περίεργη αίσθηση, οτι κάτι θα μπορούσε να ταρακουνήσει τον κόσμο. Προέβλεψε ότι το 2001 οι Αμερικανοί δεν θα είναι πουθενά ασφαλής. Το Σεπτέμβριο του 2001 είχαμε τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, την τρομοκρατία των Μυστικών πρακτόρων της Μοσαντ και CIA.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί με τον Alex Jones, ο Gerald Celente αποκαλύπτει πώς βλέπει να λήγει το επόμενο έτος. Εάν ο Celente έχει δίκιο για αυτά που έρχονται, αν και αυτά που λέει δεν είναι απίστευτα σενάρια στις μέρες μας, τότε οι τραπεζίτες και οι τραπεζικοί υπάλληλοι όντως χρειάζονται επειγόντως τα πακέτα επιβίωσης…

Δες το βίντεο:

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  ηλιακή κουβέρτα: ΧΡΉΣΙΜΗ ΓΙΑ ΘΈΡΜΑΝΣΗ ΑΝ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΟ
  μερίδες φαγητού έκτακτης ανάγκης: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
  ταμπλέτες καθαρισμού του νερού:ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟΥ
  μάσκες. : (εκτός από τα καρναβάλια) ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΟΝΗΣ, και ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ-ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Αναμένεται πιθανότητα αποκλεισμού κάποιων ατόμων τού τραπεζικού κλάδου για λίγες ημέρες στον χώρο εργασίας τους (με εκδήλωση επεισοδίων) εως ότου επέμβουν στρατός και αστυνομία για να διώξουν όσους έχουν δημιουργήσει «πρόβλημα» (η χρήση χημικιών είναι σίγουρη). Η κυβέρνηση μπορεί να εγκυηθεί ολιγοήμερες αναταραχές (και εκεί αποσκοπει) για να παραδειγματιστεί ο λαός και να επιβάλει νέο στρατιωτικό νόμο που θα έχει την αποδοχή των πολιτών (κατ' αναλογία με την 11η Σεπτεμβρίου)
  ΚΡΑΧ
 2. 0
  0
  Αν τα πακετα τα μοιραζουν στη δυτικη πλευρα των ΗΠΑ ειναι απολυτα λογικο γιατι εχουν ενα ριγμα του αγιου ανδρεα και ενα yellowstone! Οποτε σκεφτειτε λιγο τι εχει να γινει…
 3. 0
  0
  Ta eidia poulaei kai o Liakopoulos edo
 4. 0
  0
  Καποτες βαλανε?
 5. 0
  0
  γφδσδσ
 6. 0
  0
  Καλά και άμα θέλω το πιστεύω!
 7. 0
  0
  Το τι έχει να γίνει στο πρώτο εξάμηνο του 2015 στην Αμερική, Βρετανία, Βόρεια Ευρώπη, μόνο οι ταινίες αποκάλυψης τύπου Mad Max του Χόλιγουντ μπορούν να το περιγράψουν !!
  Χιονοθύελλες, Τυφώνες, έλλειψη τροφίμων, κατάρρευση του Δυτικού Νομισματικού συστήματος, είναι μια πρόγευση αυτών που έρχονται.
 8. 0
  0
  βαζελίνη, μπόλικη βαζελίνη για να μην πονέσουν
 9. 0
  0
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
  ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
  ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί