22:37 - 04/02/2015

Γαλλική «Δικαιοσύνη»: 30.000 ευρώ πρόστιμο στον κωμικό Dieudonné

Ο γάλλος κωμικός Dieudonné κατηγορήθηκε απο την γαλλική δικαιοσύνη σαν υπερασπιστής της τρομοκρατίας!….επειδή ανέβασε στο Facebook την ημέρα της διαμαρτυρίας για τον Τσαρλυ οτι αισθανόταν σαν τον τρομοκράτη που σκότωσε τους τέσσερις Εβραίους.

Ο κωμικός εξήγησε οτι αισθανόταν σαν τον Coulibaly επειδή αισθάνεται φοβερή απομόνωση στην γαλλική κοινωνία. Το ίδιο αισθανόταν και ο τρομοκράτης….Δεν ειναι η πρώτη φορα που η «δικαιοσύνη» εχει βάλει στο μάτι τον κωμικό που τολμά την κριτική απέναντι στην εβραϊκή μειονότητα. Πολλές παραστάσεις που δίνει στην Γαλλία εχουν απαγορευτεί απο την δικαιοσύνη λόγω του αντισημιτικου τους περιεχομένου!

Η γαλλική ελευθερία του λόγου εχει τα όρια της….δεν επιτρέπει την κριτική κατα των Εβραίων διότι εκεί βρισκεται η μεγαλύτερη μειονότητα στην Ευρώπη. Εξάλλου η «τρομοκρατική» επιθεση εις βάρος του Τσαρλυ ηταν μια εβραϊκή απάτη οπως εχουμε αποδείξει με όλες τις απατες των λεγόμενων ισλαμιστών!!! Ο μόνος ισλαμιστής που βρισκεται πισω τους ονομάζεται Μοσαντ και ΣΙΑ.

Οι φαρισαίοι και η τάση τους για «δικαιοσύνη» παντα για δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς, εχει πολλα επεισόδια να μας δείξει. Σοκ και δέος…απάτη η θάνατος….περιορισμός των πολιτικών δικαιωμάτων και δημιουργία της Σιων. Ο απόλυτος φασισμός με σάλτσα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, ετσι για τους λεγόμενους γκοιμ…τους υπηρέτες του περιούσιου λαού.

Ο γάλλος κωμικός σαν αντισημίτης και σαν «λάτρης» της τρομοκρατίας δεν κανει πίσω. Ποια αλλη κατηγορία θα μπορουσε να εφεύρει η εβραϊκή τους δικαιοσύνη για να μπορέσει να τον καταδικάσει με την ποινή των εφτά χρόνων φυλάκισης και πρόστιμο των 100.000 ευρώ για αντισημιτισμό!!!

Η υπερτιμημένη δικαιοσύνη και το θέατρο επικίνδυνων σκιών σε ολο τους το μεγαλείο!

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί