16:30 - 14/02/2014

ΓΑΛΛΙΑ: ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ

του Ευάγγελου Νιανιού

Ουδέποτε άλλοτε τα λόγια του Χριστού, «Άφετε τα παιδία ελθείν προς με», ήταν τόσο τραγικά επίκαιρα όσο είναι σήμερα. Η ανθρωπότητα βρίσκεται ενώπιον ενός νέου «παιδομαζώματος». Μόνο που σήμερα τη θέση του τυράννου Σουλτάνου, Λένιν ή Χίτλερ έχει πάρει η «δημοκρατικά» εκλεγμένη κυβέρνηση. Δεν πρόκειται για μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας ενός ευφάνταστου και γραφικού δημοσιογράφου αλλά για επίσημη κρατική πολιτική: με βούλα και υπογραφή.

Ο καινούργιος κόσμος που προωθούν θα κτισθεί πάνω στα ερείπια ψυχών και σωμάτων της νεολαίας μας. Είναι καιρός οι γονείς να καταλάβουν ότι έξω από την Εκκλησία καιροφυλακτούν οι πάσης φύσεως έμποροι για να τους αποσπάσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν: τα παιδιά τους. Και τώρα στο προκείμενο: Όπως πληροφορούμαστε από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde (24 Δεκεμβρίου 2013, ρεπορτάζ της Clarisse Fabre*) το γαλλικό υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με το γαλλικό Κέντρο Κινηματογράφου, έχει θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Σχολείο και κινηματογράφος» και «Κολλέγιο και κινηματογράφος» (δηλαδή για όλες τις σχολικές τάξεις).

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, τον Νοέμβριο σε ένα κολέγιο έγινε προβολή της ταινίας Tomboy – Αγοροκόριτσο, της σκηνοθέτιδας Celine Sciamma. Η υπόθεση αφορά σε ένα δεκάχρονο, ξανθό και κοντοκουρεμένο, κοριτσάκι. Εμφανίζεται στην καινούρια γειτονιά ως αγόρι και συνάπτει σχέσεις με ένα κοριτσάκι – σε μια ηλικία που τα παιδάκια παίζουν ανέμελα σχοινάκι, μόνο ένας διεστραμμένος εγκέφαλος θα μπορούσε να σκεφθεί κάτι παρόμοιο!!! – και όταν αντιδρά η οικογένεια – η οικογένεια, πάντα αυτή αντιδραστική και ο τελικός στόχος των εκσυγχρονιστών – ο πρωταγωνιστής αποκαλύπτει το φύλο και το όνομά του. Λέγεται Λάουρα και όχι Μίκαελ.

Το ευχάριστο και ελπιδοφόρο είναι ότι οι μαθητές αντέδρασαν θετικά, δηλώνοντας ότι το έργο προωθεί την ομοφυλοφιλία, και ότι αν τους είχαν ενημερώσει για το περιεχόμενο δεν θα πήγαιναν στην προβολή. Άλλοι δήλωσαν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και χαρακτήρισαν την όλη ενέργεια των εκπαιδευτικών αρχών παλιανθρωπιά. Γονείς διαμαρτυρήθηκαν στον διευθυντή το Κολεγίου.

Η καθηγήτρια – το ρεπορτάζ δεν αναφέρει αν είναι μητέρα παιδιών – και συντονίστρια της προβολής και συζήτησης που επακολούθησε, δήλωσε ότι μετά από αυτήν: «κατάλαβα ότι υπάρχει η δυνατότητα να βγούμε από τη διαδικασία της φανατικοποίησης (άλλος καινούριος όρος μας προέκυψε!..). Ο κινηματογράφος μπορεί να ανοίξει τις συνειδήσεις (ούτε η επιστήμη μας χρειάζεται πλέον, ούτε η Εκκλησία, αφού έχουμε τον κινηματογράφο!!!) και το σχολείο είναι εδώ για να σπάσει τους ηθικούς φραγμούς.» Το ίδιο ακριβώς είχε δηλώσει λίγους μήνες νωρίτερα και η Ελληνογαλλίδα πρωταγωνίστρια της ταινίας Adele.

Η κα καθηγήτρια βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει στα παιδιά τη Χάρτα της λαϊκότητας (το ψευδώνυμο του αντιχριστιανικού κράτους) και να τους τονίσει ότι η θρησκεία είναι για το σπίτι και όχι για το σχολείο και να προωθήσει τα φληναφήματα της Νέας Τάξης για το πως διαμορφώνεται το φύλο, για τα στερεότυπα του παιχνιδιού στα παιδιά, πώς κάποιος γίνεται άνδρας ή γυναίκα!!!

* Το σχετικό δημοσίευμα της Le Monde θα το βρείτε
(http://www.lemonde.fr/culture/article/2013/12/24/apres-la-projection-de-tomboy-des-eleves-m-ont-dit-l-homosexualite-c-est-peche_4339340_3246.html).

πηγή

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Οι ομοφυλόφιλοι αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της Νέας Τάξης. Είναι τα νέα τάγματα εφόδου. Αυτοί που περιμένουν τους πολίτες να "σφάλουν" για να τους "τιμωρήσουν". Αυτοί είναι οι νέοι SS του νέου Ράιχ. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Με όλα αυτά δεν προσπαθούν να δημιουργήσουν "ρεύμα" ομοφυλοφιλίας". Αυτό δεν το επιτρέπει η ίδια η ανθρώπινη φύση. Με αυτά προσπαθούν απλά να προκαλέσουν τον κόσμο στην αντίδραση ώστε να αποκτήσουν το "άλλοθι" ευκαιρία να πουν τα δικά τους. Αυτά που έχουν έτοιμα εδώ και καιρό. Ο Τραϊανού αυτά τα έχει γράψει προ πολλού και μας έχει προϊδεάσει για μερικά πράγματα. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html. Όταν έχεις γνώσεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Τα πάντα αντιμετωπίζονται αν υπάρχουν γνώσεις.
 2. 0
  0
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ… ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ…

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ… ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΟΥ 1878… ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ (ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΥΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

  ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

  ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ.

  Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΕΝ.. Η ΗΓΕΣΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ.

  Ο ΔΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ… ΟΙ ΜΑΖΑ (ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ) ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ (ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ).

  ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ… ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ… ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ… ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟΥ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΣΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΣΛΑΥΟΙ).

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΩΣ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΟ ΟΠΛΟ Κ.Λ.Π. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΣΛΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΟΥ Α. ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟ 1945.

  Ο ΔΕ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ. ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ), ΕΠΕΣΕ ΤΟ 1992…

  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΩΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ,. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ… ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

  ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΩΣ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΟΕΘΝΙΑ.. ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Ο ΡΟΥΝΤΟΦΛ ΕΣ.

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ… Ο Α. ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ι. ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ… ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΕΤΗ… ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ… Η ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ; ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΚΑΙ "ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙ"; ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
 3. 0
  0
  Eνας από τους τρόπους μείωσης του πληθυσμού
 4. 0
  0
  plakomonitor
 5. 0
  0
  Ναρκωτικά παίρνετε όλοι;;; Τι λέτε;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί