Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:21 - 28/07/2014

Γάζα: Πύραυλος έπληξε παιδική χαρά – 8 νεκρά παιδιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

KATOXIKA NEA: ΓΑΜ@ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!

Μία τεράστια έκρηξη σημειώθηκε σε ένα δημόσιο πάρκο στη βόρεια Γάζα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 8 παιδιά και δύο ενήλικες και να τραυματιστούν 40 άνθρωποι.

Οι ισραηλινές βόμβες έπεσαν πάνω σε μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας γιατρός του νοσοκομείου Σίφα όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.

Παλαιστίνιοι απέδωσαν την έκρηξη σε αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε το Ισραήλ, ωστόσο το Ισραήλ αρνείται την ευθύνη και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αστοχία ρουκέτας που εκτόξευσαν μαχητές της Χαμάς. Επιπλέον το Ισραήλ, που είχε προηγουμένως κατηγορήσει τους μαχητές της Χαμάς ότι κρύβονταν στο νοσοκομείο Σίφα, έκανε λόγο και για έναν «αδέσποτο» πύραυλο που έπληξε το νοσοκομείο.

Αίμα είχε πλημμυρίσει το έδαφος στους κήπους του καταυλισμού των προσφύγων μετά την έκρηξη.

«Βγήκαμε από το τέμενος όταν είδα τα παιδιά να παίζουν με τα ψεύτικα όπλα τους. Δευτερόλεπτα μετά ένας πύραυλος έπεσε» είπε ο Μούντερ αλ Ντέρμπι, ένας ένοικος του καταυλισμού.

«Μακάρι ο Θεός να τιμωρήσει… τον Νετανιάχου» ευχήθηκε ο ίδιος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ …

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. γιώργος 07/28/2014 @ 6:33 ΜΜ

    Μαζεύουν κάρβουνα στο κεφάλι τους για την ημέρα της κρίσης . Ας αφήσουμε την ανταπόδοση στον Κύριο .

  2. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 6:43 ΜΜ

    ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ …

  3. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 6:49 ΜΜ

    Μα ποσο κτηνη μπορει να ειναι επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. "Αστοχία ρουκέτας;;;;;;;, της Χαμάς;;;;;"
    Έ Λ Ε Ο Σ

  5. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 7:36 ΜΜ

    Έλα καλέ, θα είχαν ρίξει & …φέιγ βολάν, πριν!
    Αφού, αγαπάνε την ζωή & την …προστατεύουν.

    art

  6. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 7:41 ΜΜ

    Κατάλαβα, έριχναν ρουκέτες οι φασιστες απο την παιδική χαρά με την ελπίδα οτι θα απαντήςουν οι Ισραηλινοί. Αναρωτιέμαι τι χαρά θα έκαναν οι Άραβες ηγέτες, της Χαμας (καμία σχέση καταγωγής με παλαιστινη) όταν είδαν καλή εικόνα φρέσκου αίματος να κάνει κάτι τύπους σαν εσάς να δικαιολογούν το χιτλερικό μίσος τους απέναντι στους Εβραίους

    • Ανώνυμος 07/28/2014 @ 9:43 ΜΜ

      Το μίσος της «Χανουκά» για τον Ελληνισμό
      Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces»

      Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».

      Πηγή: diadrastiko: Το μίσος της «Χανουκά» για τον Ελληνισμό http://diadrastiko.blogspot.com/2012/07/blog-post_1489.html#ixzz38njVUfku

      The Maccabees’ victory had nothing to do with military skill and was completely unrelated to physical strength. Chanukah represents this victory of mesirat nefesh. The conflict was ultimately a spiritual one and therefore it was not the sword, but the spirit, that conquered. The Maccabees fought with raw will and brutal determination. Their secret weapon was a self-sacrifice that stemmed from clarity of purpose. Their victory came from their willingness to fight against elephants with their bare hands. It was the victory of spirit over might.
      http://www.aish.com/h/c/b/My_Big_Fat_Greek_War.html

      &…σχόλιον ουδέν

      art

    • Ανώνυμος 07/28/2014 @ 9:59 ΜΜ

      Συμπλ.
      Περί Μακκαβαίων διευκρινήσεις…
      http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/297-2010-12-17-13-13-01.html

      ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κωνσταντίνου …

      antipliroforisi.blogspot.com/2011/11/blog-post_04.html
      4 Νοε 2011 – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κωνσταντίνου Πλεύρη στον Εβραίο δημοσιογράφο Ζαν Κοέν.

      art

  7. Να που είναι μωρέ εκείνο το καλοπαιδο που λέει να αγαπάμε το ισραήλ(με μικρό ι το θέλω),και ότι είναι αδέρφια μας ;;;;;

  8. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 8:10 ΜΜ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΣΡΑΗΛ? ΛΟΥΦΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ… ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ !

    • Ανώνυμος 07/28/2014 @ 9:48 ΜΜ

      ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΛΑΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ-ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΣΒΟΥ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ Κ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ.

  9. Ανώνυμος 07/28/2014 @ 8:31 ΜΜ

    ΦΟΝΙΑΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΦΟΝΟ…

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ…

    ΣΦΑΓΕΑΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ…

    ΕΒΡΑΙΟΙ = ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ,,, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ [ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ] ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ…

  10. Κρατήστε με , γιατί θα πλακώσω τον 10:41 !!!!

  11. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 2:16 ΠΜ

    Συνεργατες του διαβολου οι εβραιοι.βρωμεροι και αθλιοι υπουλοι υπανθρωποι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*