Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:17 - 26/06/2014

Βόμβα στο κέντρο του Άμστερνταμ, στο πολυκατάστημα Bijenkorf

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Βόμβα στο κέντρο του Άμστερνταμ, στο πολυκατάστημα Bijenkorf

Μέρος του κεντρου του Αμστερνταμ κλειστό

Βόμβα στο κέντρο του Άμστερνταμ, στο πολυκατάστημα Bijenkorf

Εχθές το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ οτι τοποθετήθηκε μια βόμβα στο πολυκατάστημα Bijenkorf, στο κεντρο του Άμστερνταμ, στην πλατεία Dam.

Ο δήμαρχος του Άμστερνταμ Eberhard van der Laan, έδωσε διαταγή να εκκενωθεί ολη η περιοχή γυρω απο το πολυκατάστημα Bijenkorf αλλα και μέρη του κέντρου, μεχρι την ανεύρεση της βόμβας που βρισκόταν σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας στο πολυκατάστημα.

Απο τις 3 το μεσημέρι μεχρι τις 8 το βράδυ εκκενώθηκε ολη η περιοχή. Οι υπαλληλοι του καταστήματος αναγκάστηκαν απο τις αρχές να μην δώσουν καμία πληροφορία στα μέντια.

Τελικά όπως θα καταλάβατε δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε βόμβα, ούτε πυροκροτητής αλλά και κανένας τρομοκράτης-τεροριστας! Όπως ονομάζεται στην διεθνή ορολογία τρομοκρατίας.

Δες τον κομπάρσο Σμιθ σε άλλα ρούχα; τον βλέπεις; δεν ξέρει τίποτα, ετσι δηλωνει με την εκφραση του.

Η κατασκευασμένη «αλήθεια» της πραγματικότητας μέσα απο την μηχανή του κιμά πέρνει στροφές. Δείτε στις εικόνες πως κατασκευάζουν την πραγματικότητα των περαστικών, πως επιδρουν στην συναισθηματική τους υγεία με σκοπό τον προγραμματισμό του απροσδόκιτου μπάμ και φόβου.

Ο φόβος που θέλουν να περάσουν στη μάζα έχει πολλους σκοπούς. Ένας απο αυτούς είναι το μασαζάκι για την δεκτικότητα της μάζας στα δρακόντεια μέτρα που τους ετοιμάζουν. Όπως στην Ελλας δημιούργησαν μια πραγματικότητα του ατελειωτου χρέους και της μαζικής συναισθηματικής ενοχοποίησης του Ελληνα, ετσι στις βόρειες χώρες το Ματριξ έχει άλλο προγγαμματάκι.

Το πρόγραμμα εκεί βγάζει βόμβες και συνεχής εκφοβισμός εναντίων του πολίτη. Ο ατελείωτος τρομοκράτης βρίσκεται παντού, και εσύ βρίσκεσαι σε κίνδυνο. Έτσι η μάζα θα πει ναι σε όλα αυτά που της ετοιμάζουν. Υπάρχουν βέβαια και άλλα σενάρια που σύντομα θα γράψουμε γι αυτά. Το σενάριο των Αρχόντων, πως επιδρούν στην ανθρωπότητα και πως εκτρέφονται εις βάρος μας;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 06/26/2014 @ 1:18 ΜΜ

    Eγώ βλέπω και κάτι άλλο στη φωτογραφία. Από την κάτω αριστερή γωνιά της μέχρι πάνω όλοι είναι ν τυμένοι με χοντρά μπουφάν ενώ μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού.
    Θυμάμαι σε παλαιό ταξίδι μου στο Άμστερνταμ, Ιούλη μήνα ότι στο εστιατόριο που μπήκαμε να γευματίσουμε, ψάχναμε να καθίσουμε δίπλα στο καλοριφέρ για να αντέξουμε.
    Έπειτα διερωτώμαστε γιατί οι Ολλανδοί (μετά τους Γερμανούς) είναι οι περισσότερο ανθέλληνες.Η Ελλάδα προκαλεί άθελά της τον φθόνο, γιατί είναι ευλογημένος από τον Θεό τόπος (το αντίτιμο που "πληρώνει" γιαυτή την ευλογία είναι η δυστυχία που υφίσταται από τους πολιτικούς της.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*