Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:32 - 26/11/2014

Βρετανός αστροβιολόγος: «Βρήκαμε εξωγήινη ζωή»!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κορυφαίος επιστήμονας της Βρετανίας, υποστήριξε μετά από έρευνα ότι ανακαλύφθηκε εξωγήινη ζωή που ζει στην ατμόσφαιρα της Γης.

Την αδιάσειστη απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής αποτελεί μια εκπληκτική εικόνα- πειστήριο, σύμφωνα με κορυφαίους αστροβιολόγους.


Η φωτογραφία απαθανατίζει έναν μυστηριώδη οργανισμό σε σχήμα δράκου που εντοπίστηκε στο διάστημα, ο οποίος – όπως υποστηρίζουν αναγνωρισμένοι επιστήμονες – αποδεικνύει πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένης και της ανθρώπινης είναι εξωγήινης προέλευσης.

Ο οργανισμός ανακαλύφθηκε μέσα σε σκόνη και αιωρούμενα σωματίδια, βαθιά στη στρατόσφαιρα του πλανήτη μας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μια «βιολογική οντότητα» από άνθρακα και οξυγόνο. Τα δομικά στοιχεία δηλαδή της ζωής.

Οι επιστήμονες μάλιστα που προχώρησαν στην πρωτοποριακή ανακάλυψη καθιστούν σαφές πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο συγκεκριμένος οργανισμός να «ξέφυγε» στο διάστημα από τον πλανήτη μας και άρα είναι εξωγήινος.

«Είναι απόδειξη όχι μόνο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αλλά και για το γεγονός (πλέον) ότι εξωγήινοι οργανισμοί εισβάλλουν συνεχώς στη Γη», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Milton Wainwright. Στην έρευνα συμμετείχαν ομάδες του Πανεπιστήμιο του Sheffield και του τμήματος Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Buckingham .

Επίσης πρόσθεσε: «Η φωτογραφία του σωματιδίου “δράκος” που αποτελείται από άνθρακα και οξυγόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει και δεν είναι κομμάτι της κοσμικής ή ηφαιστειακής σκόνης. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι ένας ενιαίος οργανισμός ή ένωση μεμονωμένων μικροβίων. Είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό και σε άριστη κατάσταση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προήλθε από το διάστημα, καθώς το επιβεβαίωσαν τα δείγματα βιολογικού υλικού που μελετήσαμε από αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνταρακτική ανακάλυψη έγινε λίγες μόλις ημέρες αφότου αστροναύτες υποστήριξαν ότι βρήκαν ίχνη ζωής στην επιφάνεια του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Το συγκεκριμένο μικροσκοπικό πλαγκτόν αποτελεί τον πρώτο σύνθετο οργανισμό που βρέθηκε έξω από τον πλανήτη μας.

«Τα ευρήματά μας είναι πραγματικά και θα αλλάξουν για πάντα την άποψή μας για την ανθρώπινη ζωή και την εξέλιξη. Ανατίναξαν όλες τις θεωρίες της βιολογίας και της εξέλιξης έξω από το νερό. Ίσως θα πρέπει να ξαναγράψουμε από την αρχή τα βιβλία της βιολογίας μας.Η μόνη εξήγηση είναι ότι έχουν έρθει από κάπου αλλού στο διάστημα, και αυτό ενδέχεται να είναι απόδειξη πως η ζωή στη Γη, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, προέρχεται από οργανισμούς στο διάστημα», υποστήριξε ο καθηγητής Chandra Wickramasinghe που πήρε επίσης μέρος στη μελέτη, υπογραμμίζοντας: «Έχουμε αποδείξεις ότι ακόμα και στο ανθρώπινο γονιδίωμα, το 40% του DNA μας είναι ιογενές, και αυτό έχει ενσωματωθεί κατά τη διάρκεια της εξέλιξής μας. Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις που δείχνουν ότι το DNA μας προέρχεται από το διάστημα και μεταφέρεται στην ατμόσφαιρά μας από μικρομετεωρίτες. Ό, τι έχουμε στη Γη προέρχεται από το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων».

(Δημοσίευμα του The Independent το 2014)

(Δημοσίευμα της Express το 2014)

(Δημοσίευμα της huffingtonpost το 2013)

(Το Πανεπιστήμιο του Sheffield έχει δημοσιεύσει την έρευνα το 2013)

Αϊνστάιν: Η ζωή δεν μπορεί να είναι αποκλειστικό προνόμιο της Γη!

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρείται ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ού αιώνα, και συμμετείχε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της κβαντικής θεωρίας και της στατιστικής μηχανικής.

Έμεινε στην ιστορία για την εξίσωση του E=mc2 που αποτελεί τον πυρήνα της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας.Το όνομα του σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ από της 24 Σεπτεμβρίου 1947 και μετά, όταν με προεδρικό διάταγμα ιδρύθηκε η Majestic 12 που αποτέλεσε το εργαλείο ενός αφανούς κορυφαίου κυβερνητικού σχεδίου που περιελάμβανε την προεδρική και στρατιωτική εμπλοκή, για την έγκριση όλων των χειρισμών που αφορούσε την εξωγήινη παρουσία στην γη και την συγκέντρωση στοιχείων και τεχνολογίας.

Ήταν τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Harry Truman αναθέτει στον Υπουργό Άμυνας James Forrestal να προχωρήσει τις διαδικασίες και κλήθηκαν να συνεργαστούν επιστήμονες με παγκόσμιο κύρος και μοναδική προσφορά στην εξελικτική διαδρομή της ανθρωπότητας. Τέτοιοι ήταν οι Bous Vannenar, o Albert Einstein, και o Robert Oppenheimer.Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν να διαρρεύσει ένα έγγραφο που συνέταξαν μαζί τον Ιούνιο του 1947 οι Einstein και Oppenheimer έπειτα από σχετική απαίτηση των διευθυνόντων του προγράμματος όπου και κατέθεταν την άποψη τους πάνω στις σχέσεις ανθρώπων και εξωγήινων.

Η εφημερίδα Απογευματινή αναδημοσίευσε το 1955 μια αποκαλυπτική συνέντευξη του EinsteinΛίγα χρόνια αργότερα, στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ο Einstein θα παραχωρήσει μια συνέντευξη για την πιθανότητα ζωής σε άλλους πλανήτες η οποία θα αναδημοσιευτεί από την εφημερίδα Απογευματινή της 21/4/1955, δηλαδή 3 ημέρες μετά τον θάνατο του. Η συνέντευξη ακολουθεί παρακάτω ακριβώς όπως αναδημοσιεύτηκε:

Απογευματινή, 21/4/1955

«Είναι εγωιστικόν να υποθέσωμεν ότι η Γη μόνον έχει το προνόμιον της ζωής, μόνη εκ των εκατομμυρίων πλανητών της Δημιουργίας. Είναι εγωιστικόν να υποθέσωμεν ότι όλοι οι πλανήται εκτός από τον ιδικόν μας πλανώνται νεκροί εις το άπειρον. Δεν έχομεν εν τούτοις ακόμη τα μέσα να αποκαλύψωμεν το μέγα μυστικόν και προς το παρόν περιοριζόμεθα εις την διατύπωσιν θεωριών, εικασιών και προβλέψεων. Φυσικά είμαι απολύτως βέβαιος ότι η ανθρωπίνη επιστήμη θα επιτύχη τα μέσα διά την διαλεύκανσιν αυτού του απρόσιτου μυστηρίου. Αυτό πάντως, καθ’όλας τα προβλέψεις, δεν θα γίνει επί των ημερών μου. Είμεθα ακόμη ανίσχυροι να ρίψωμεν τους προβολείς της γνώσεως εις τόσον ιλιγγιώδες ύψος. Το φως μας φθάνει εκεί πολύ ασθενές και δεν μας επιτρέπει την παρατήρησιν. Είμεθα ακόμη μικροί, αλλά ύστερα από μερικάς δεκαετίας θα έχωμεν τα μέσα να δώσωμεν μίαν οριστικήν απάντησιν εις το ερώτημα αν υπάρχη ζωή εις τους άλλους πλανήτας».

Σημειώνεται ότι το Project Majestic 12, ανήκει στο χώρο των συνωμοσιολογικών σεναρίων καθώς δεν αναγνωρίστηκε ουδέποτε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α., δεν αναφέρεται σε κανένα επίσημο έγγραφο, ενώ ακόμα και η ύπαρξη του αμφισβητείται. Οι πληροφορίες όμως ήρθαν στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 1984 όταν ο Αμερικανός παραγωγός Σαντέρα φέρεται να έλαβε ένα φιλμ 35 χιλιοστών αποτελούμενο από κείμενο οκτώ σελίδων με πληροφορίες και ονόματα της μυστικής οργάνωσης.

Στίβεν Χόκινγκ: Οι εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά καλύτερα να τους αποφύγουμε

Στα 72 του όμως ο Στίβεν Χόκινγκ, διευθυντής Έρευνας του Κέντρου Θεωρητικής Κοσμολογίας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, παρά το ότι συνταξιοδοτήθηκε το 2009 από την έδρα των Μαθηματικών όπου κάποτε δίδασκε ο Ισαάκ Νεύτων και την οποία ο ίδιος κατείχε για 30 χρόνια, δεν μοιάζει ακριβώς διατεθειμένος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα είναι όπως όταν Κολόμβος έφτασε στην Αμερική .Οι ιθαγενείς δεν είχαν καλό τέλος», έχει προειδοποιήσει ο διάσημος αστροφυσικός.

«Οι εξωγήινοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να αποφύγουν την επαφή», δηλώνει σε μια σειρά για το Discovery Channel.

Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο επιστήμονα , «είναι απόλυτα λογική η ύπαρξη ευφυούς ζωή εκτός του πλανήτη μας. Όμως, εάν κάποτε οι εξωγήινοι αποφάσιζαν να μας επισκεφτούν, αυτό θα είχε ολέθρια αποτελέσματα για τους ανθρώπους.Τα εξωγήινα όντα θα κάνουν επιδρομή στη Γη μόνο και μόνο για τους πόρους του πλανήτη. Αφού απομυζήσουν ότι τους ενδιαφέρει, τότε θα αποχωρήσουν».

Για αυτό τον λόγο ο καθηγητής θεωρεί ότι, «αντί να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με εξωγήινους, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αποφύγουν την επαφή.Ας σκεφτούμε καλά , ας κοιτάξουμε μέσα μας για να δούμε πώς η ευφυής ζωή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι που δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε», καταλήγει ο Χόκινγκ.

Διευθυντής της NASA :«Πιστεύουμε ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τη Γη»

Η NASA προβλέπει ότι 100 εκατομμύρια κόσμοι στο γαλαξία μας μπορούν να φιλοξενήσουν εξωγήινη ζωή. Η διαστημική υπηρεσία ισχυρίζεται ότι θα είμαστε σε θέση να βρούμε εξωγήινη ζωή μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, με μεγάλη πιθανότητα να είναι έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας ομιλίας τον Ιούνιο του 2014 στην Ουάσιγκτον, η διαστημική υπηρεσία σκιαγράφησε έναν οδικό χάρτη για την αναζήτηση ζωής στο σύμπαν χρησιμοποιώντας μια σειρά από τρέχοντα και μελλοντικά τηλεσκόπια.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τη Γη» δηλώνει ο πρώην αστροναύτης και διευθυντής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν. «Θα τολμούσα να πω ότι οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου εδώ σήμερα λένε ότι είναι απίθανο στην απεραντοσύνη του σύμπαντος μας, οι άνθρωποι να στέκονται μόνοι τους.Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό κάθε αστέρι στο Γαλαξία μας να έχει τουλάχιστον ένα πλανήτη». Ένας άλλος καθηγητής αστροφυσική ανέφερε: Φανταστείτε τη στιγμή, που θα βρούμε ζωή και σε άλλους πλανήτες.Φανταστείτε τη στιγμή που ο κόσμος θα ξυπνήσει και η ανθρώπινη φυλή θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαστε πια μόνοι στο σύμπαν».

(Δημοσίευμα της Daily Mail με τις δηλώσεις του Τσάρλς Μπόλντεν)

zougla/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*