Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:20 - 11/06/2014

Βουλγαρία: Πέφτει η κυβέρνηση για τον South Stream…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βουλγαρία: Πέφτει η κυβέρνηση για τον South Stream…

Ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Βουλγαρία «τρίζει» και παρότι η ερμηνεία που ακολουθεί δεν καλύπτει την πραγματικότητα 100%, μάλλον δεν θα πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες ότι έχει παίξει τον βασικότερο ρόλο για τη νέα πολιτική αναταραχή που μαστίζει τη γειτονική μας χώρα.

Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα, ότι το ζήτημα που έχει εγερθεί με τον αγωγό South Stream, που προωθεί η κυβέρνηση και μπλοκάρεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέβαλε τα μέγιστα στην αποσταθεροποίηση που παρατηρείται. Η κυβέρνηση προέκρινε το σταμάτημα της διαδικασία, έως ότου επιτευχθεί συμφωνία με τις Βρυξέλλες, ενώ και οι υπερατλαντικές πιέσεις είναι ασφυκτικές.

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να «παγώσει» τις διαδικασίες κατασκευής του αγωγού, προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στον κυβερνητικό συνασπισμό, με τον κυβερνητικό εταίρο «Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες» να ασκεί σφοδρή κριτική στον κυβερνητικό συνασπισμό για τον χειρισμό της υπόθεσης. Εξίσου καυστικά είναι και τα σχόλια του άλλου κυβερνητικού εταίρου, του κόμματος «Πολίτες για την Ευρωπαϊκή Ανάπτυξη της Βουλγαρίας».

Τώρα, οι ίδιοι οι Σοσιαλιστές που κυβερνούν ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης και την άμεση προσφυγή στις κάλπες (τον Ιούλιο). Προφανώς, ο βουλγαρικός λαός θα κληθεί να αποφασίσει εμμέσως και για τον γεωπολιτικό προσανατολισμό της χώρας, αφού αυτή έχει βρεθεί λόγω και της γεωγραφικής της θέσης στο επίκεντρο της σύγκρουσης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, με αφορμή τα γεγονότα της Ουκρανίας.

Στις Ευρωεκλογές οι Σοσιαλιστές ηττήθηκαν και όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα έχει την ίδια τύχη με αυτή του φιλοδυτικού Μπόικο Μπορίσοφ, η οποία είχε καταρρεύσει υπό το βάρος των αντιδράσεων στις αρχές του 2013. Η Βουλγαρία δύσκολα θα δει σταθερή κυβέρνηση και όσο δεν επιλύονται τα προβλήματα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας, μαζί με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, οι προβλέψεις δεν μπορούν να είναι θετικές.

Τα εισοδήματα μειώνονται και το ενεργειακό κόστος για τη χώρα αυξάνει, οι αντιδράσεις του λαού είναι συνεχείς και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με ακρίβεια την πορεία που θα λάβουν οι εξελίξεις. Όσο βέβαια διατηρείται η πολιτική αναταραχή, τόσο θα οξύνονται τα προβλήματα και η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και πιο εκρηκτική…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ιωσήφ Βατοπεδινός, κοιμήθηκε το 2009, τα έλεγε από τη δεκαετία του 90.
    "Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία!"

    Η συζήτηση με άλλον Γέροντα έγινε το Σεπτέμβρη του 2007. "Θα έχει γίνει η επίθεση των Αμερικάνων-Ισραήλ ενάντια στο Ιράν. Ο πόλεμος θα πιαστεί από ΚΑΤΩ, για ευλογία της Ελλάδας. Ομως θα ξεσπάσει πόλεμος και στη γειτονιά μας. Αλβανοί-Κροάτες-Βόσνιοι-μουσουλμάνοι-Αμερικάνοι και λίγο το ΝΑΤΟ ενάντια της Σερβίας και της Ρωσίας.
    Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση με λίγες εβδομάδες θητεία, θα “πέσει“ και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς, η Χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία, Θα μας επιτεθεί."

    • Ανώνυμος 06/11/2014 @ 7:14 ΜΜ

      πεστα πεστα !!!!!!!

      "ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ" …..

      που ειναι αυτος ο βλακας !!!!! που ελεγε…. "ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ " ?????

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!

  2. Ανώνυμος 06/11/2014 @ 12:42 ΜΜ

    Ας γράψουμε και εμείς την γνώμη μας…

    Είναι άγνωστο το πότε θα καταλάβουν οι λαοί της Χερσόνησου του Αίμου… ότι το μέλλον τους υπάγεται στην Χάρτα του Ρήγα Φεραίου… και όχι στην δύση, μιας και ίσως δεν θέλουν την Ρωσία.

    Πέραν αυτού… υπάρχει σοβαρή περίπτωση ο γ΄Βαλκανικός να ξεκινήσει από την Βουλγαρία… αλλά η αιτία δεν θα έχει να κάνει με τα εσωτερικά της προβλήματα, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και ο South Stream… άλλη θα είναι η αιτία.

    Και τα εσωτερικά προβλήματα της Βουλγαρίας, μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αποτελούν ζήτημα της δύσεως… ίσως κάποτε κάποιοι αναρωτηθούν, για το ποιο είναι όραμα των "δυνάμεων" της δύσεως, για την ανθρωπότητα… άκρατος καταναλωτισμός; κοινωνική εξαθλίωση; εθνική αποσάθρωση; πλήρεις έλεγχος του ανθρώπου; η απλά μόνο βομβαρδισμός;

    Η Σερβία έχει δώσει τον φόρο αίματος που της αναλογούσε… ειδικότερα ο φόρος αίματος του 1999, ήταν δικό μας γραμμάτιο του 1996… που επειδή επενέβησαν οι Η.Π.Α…. βγήκε στην Σερβία.. και αυτό ήταν κάτι που το πλήρωσε ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μ. Κλίντον. Βεβαίως το δικό μας γραμμάτιο του 1996… έχει μείνει ανεπλήρωτο, μιας και επικαλύφθηκε με την προδοτική Συνθήκη της Μαδρίτης του 1997, που προς στιγμή ακόμα ουσιαστικά παραμένει στα χαρτιά… και αυτό είναι βασική αιτία που ΔΕΝ πρόκειται εκ μέρους της Ελληνικής μεριάς, να ανακηρυχθεί Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο!

    Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τον πόνο, η τον τρόπο σκέψεις του άλλου…. θα πρέπει ως ακεραιότητα, να βάλει τον εαυτό του στην θέση του άλλου. Για να καταλάβουμε την εξωτερική πολιτική ενός κράτους, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία της φυλής, και της ιδρύσεως αυτού του κράτους.

    Ίσως να υπάρχουν μεγαλεπήβολα σχέδια επί χάρτου εκ μέρους των Η.Π.Α. και του Ισραήλ για το Ιράν… αλλά θα μείνουν μόνο σχέδια επί χάρτου!

    Ακόμα και αυτή την στιγμή, αν είχαν ανάψει η μηχανές των F16… για Μπουσέχρ… ποτέ δεν θα προλάβαιναν να φτάσουν εκεί… θα επέμβαιναν ακαριαία άλλοι μηχανισμοί, που θα απότρεπαν κάτι τέτοιο. Το ποιοί μηχανισμοί είναι αυτοί… και γιατί θα απότρεπαν κάτι τέτοιο, δεν μου επιτρέπεται να γράψω για το καλό της πατρίδας… αλλά μια έμπρακτη γεύση πείραμε τον Αύγουστο του 2013, με το φιάσκο της παρολίγον επιθέσως των Η.Π.Α. στην Συρία.

    Να υπενθύμησω μόνο ότι μέρος της αναβολής επιθέσεως εναντίων της Συρίας, διαδραμάτισε η μη επικύρωση από την Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλέιου…

    Η πρόσφατη συμπροσευχή του Bartlomeo με τον Franci στην Ρώμη… για την Μέση Ανατολή, ίσως κάτι το σοβαρό να προμηνύει… αλλά όπως και να έχει, έχουμε ακόμα δρόμο.

    這些

  3. Ανώνυμος 06/11/2014 @ 5:52 ΜΜ

    Αυτα πουτιν συρια ειπε νιετ.Το ιραν θα χτυπηθει την ιδια η την επομενη μερα του τουρκικου κλεισιματοs των στενων του βοσπορου..Δεν σου επιτρεπετε να πειs η δεν ξερειs την τυφλα σου…Mου αρεσει που δεν πιστευειs σε προφητεs και το παιζειs – ωραια -προφητηs. A…PERI…SPASTOS

  4. Ανώνυμος 06/11/2014 @ 7:34 ΜΜ

    Έχω επαναλάβει κάπου αλλού, ότι έχω ένα σπάνιο τμήμα από μετεωρήτη!!! Το σπάνιο αυτό ορυκτό λέγεται μαλακομαγνήτης… έχει την μοναδική ικανότητα, να τραβάει τους μ@λ@κες.

    Πέραν αυτής της ιδιότητος… χαίρομαι όπου οι περισσότεροι συνδαιτυμόνες γνωρίζουν κινέζικα… ίσως κάποια στιγμή όταν μάθεί και ο γράφων την γλώσσα, να μπορέσουμε να συννενοηθούμε.

    Το Ιράν ΔΕΝ πρόκειται να χτυπηθεί.. ούτε από τις Η.Π.Α. :^D^: ούτε βεβαίως από την Ρωσία… το γιατί θα συμβεί αυτό; Γιατί κλάνει το γατί…

    Υπάρχουν άνθρωποι που ρίχνουν άδεια, για να πιάσουν γεμάτα.. προς στιγμήν ας πιάσουν τους όρχις μας.

    ΔΕΝ πρόκειται να χτυπηθεί η Τουρκία για κανένα κλείσιμο των στενών Συνθήκη Μοντρέ κ.λ.π. αυτά τα λέει ο Βελόπουλος που πουλάει βιβλία… και απλά κάποιοι ανιστόρητοι τα αναμασούν… άλλη θα είναι η αιτία.. πολλές φορές η μελέτη της ιστορίας επιφυλάση εκλπήξεις…

    Ποτέ δεν έχω γράψει ότι πιστεύω, η ότι δεν πιστεύω σε προφητίες… αν υπάρχει το ιστορικό και απτό υπόβαθρο της χρονικής στιγμής, λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψειν και κάποιες προφητίες από ορθόδοξους μοναχούς και όχι μόνο… ο γράφων είναι Ιπποκράτης, έχει χρέως πρώτα στον εαυτό του, να κρατάει την μέση οδό, σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα.

    Έχω ξανά γράψει ότι πολλοί ορθόδοξοι προφήτες, μεταξύ τους αναιρούν ο εις τον άλλον! Πρόκειται για πολιτική και όχι για προφητικό χάρισμα… έχω ξανά γράψει την γνώμη μου για τις προφητίες…

    Το 1999, είχα κάποιες συναντήσεις με ανώτατους αξιωματικούς μέσα από το Γ.Ε.Σ. είχα φτιάξει ένα χάρτη… ανάμεσα στις περιοχές, ήταν η Νότιο Ευρώπη, Βόρειο Αφρική, Μέση Ανατολή… αλλαγές συνόρων, ημερομηνίες, μετακινήσεις στρατευμάτων, νέες συμμαχίες… ο χάρτης εγκρίθηκε, και απλά εξαφανίστηκε.

    Προς τον 8:52… έχεις μεγάλη πλάκα. Κάποια στιγμή στην ζωή σου, ίσως καταλάβεις ότι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ… έχουν ήδη "γεννηθεί" άνθρωποι… που λόγω φύσεως θα αντιμετωπίσουν αυτό που οι περισσότεροι από εσάς, γεννήθηκαν να φοβούνται!

    這些

    ΥΓ. Άγνωστό γιατί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, προσπαθεί να με διαφημίσει ο Τράγκας… δεν του το ζήτησα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*