16:46 - 05/05/2014

ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ

Ένας αυξανόμενος αριθμός παιδιών στην Αμερική ονομάζεται, εντοπίζεται και επισημαίνεται επίσημα απο μια διάγνωση.

Οι μοναδικές προσωπικότητες επιπλήττονται και φορμάρονται από τα φάρμακα για να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά της παιδικής ηλικίας στους κοινωνικούς κανόνες. Τα παιδιά έχουν γίνει φυτά, ακίνητα, άψυχα -μακριά από τη φυσική κατάσταση της ευμερίας τους.

Ζώντας σε μια ελεγχόμενη ζωή που σχεδιάστηκε από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Οι συναισθηματικές και συμπεριφορικές διαφορές μεταξύ των παιδιών ζεύονται σε συμμόρφωση. Οι αγώνες ενός παιδιού δεν ακούγονται, δεν είναι κατανοητοί. Οι διαφορές, η συμπεριφορά και τα προβλήματά τους είναι σφραγισμένα στο μυαλό τους σαν είναι μια διανοητική ασθένεια. Τα ψυχιατρικά φάρμακα οδηγούνται κάτω από τους λαιμούς των νέων, δεδομένου ότι οι φαρμακοβιομηχανίες επεκτείνουν την ελεγχόμενη επιρροή τους.

Μια συγκλονιστική νέα μελέτη που διευκολύνεται από το Εθνικό Κέντρο του CDC για τις στατιστικές της υγείας αποκαλύπτει ότι 1 στα 13, ή το 7,5 τοις εκατό των παιδιών στις ΗΠΑ, βρίσκονται σήμερα σε κάποιο είδος ψυχιατρικών φαρμάκων. Οι ζωές των ανθρώπων σήμερα ελέγχονται από ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Η δυνατότητα της ελεύθερης σκέψης είναι μια απλή κουκίδα χαμένη στο χάρτη. Τα μυαλά μιας γενιάς έχουν λεηλατηθεί συλλογικά στον 21ο αιώνα, και ένας ανησυχητικός αριθμός γονέων και επαγγελματιών του ιατρικού τομέα είναι απογοητευμένοι σε μια νέα εποχή των χημικών γρήγορων λύσεων.

Τα ψυχοτρόπα φάρμακα προωθούνται επάνω στα παιδιά μας με ελάχιστο σεβασμό για τη φυσική ικανότητα τους για να υπερνικήσουν τις προκλήσεις. Τα ριζικά θέματα δεν εξετάζονται ποτέ όταν ένα φάρμακο χορηγείται ως ενίσχυση. Μια γενιά πριν, όλες αυτές οι ψυχικές ασθένειες και οι ταμπέλες ADHD ήταν ανύπαρκτες. Δεν ήταν θέματα μιας πολυεθνικής ψυχιατρικής φαρμακευτικής μηχανής, η οποία κατέχει πλέον το 1/13 της σημερινής αμερικανικής κουλτούρας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ανώνυμος 6 Μαΐου 2014 @ 00:14
  0
  0
  ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ …ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ [ ΑΘΕΗ ] ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 2. Ανώνυμος 6 Μαΐου 2014 @ 06:27
  0
  0
  Αφού τρελάνανε τους γονείς με την "ψυχολογία", σκοτώνουν τα παιδιά με "ψυχοφάρμακα."

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί