15:42 - 01/07/2014

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)

O Ιρακινός στρατός μάχεται τους σουνίτες- μουσουλμάνους και τις δυνάμεις τους στο Τικρίτ, η μεγαλύτερη αντεπίθεση από τον στρατό του ISIS και τους συμμάχους της, πήγε στην επίθεση. Επίσης στέλνουν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη. Βλέπουμε την έναρξη σταδιακά του 3ου Παγκοσμίου πολέμου;

Για περισσότερα σχετικά με αυτή την ιδιαίτερα σημαντική στροφή των γεγονότων: «ΕΊΔΗΣΗ βόμβα! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ! Η Αλ-Κάιντα δηλώνει ΕΠΙΣΉΜΩΣ ισλαμικό κράτος! Μουσουλμανικό Χαλιφάτο δήλωσε! Η σάρκα της Χήνας σε προφητικό χρόνο!»

Τι είναι ένα «χαλιφάτο»; Σύγκρουση στο Ιράκ.

Οι μαχητές της ISIS κήρυξαν νέο ισλαμικό κράτος στο Ιράκ και τη Συρία.

Μάχες για την Τικρίτ: άγριες μάχες στην πατρίδα του Σαντάμ Χουσεΐν.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  ΑΣΕ ΤΟ 3ο Ο 4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ?
 2. 0
  0
  oxi akomh
 3. 0
  0
  Ποιος ηρθε; όρεξη δια αστεια εχετε
 4. 0
  0
  Η τους βαρεσε η θερμοκρασία η μυριστικαν κατι αλλο
 5. 0
  0
  βλέποντας το προτελευταίο βιντεάκι με τους ανδρείους ιρακινούς στρατιώτες να τραγουδάνε κάτω από την αψίδα με τα σπαθία (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)….μου θύμισε αυτό.https://www.youtube.com/watch?v=ol5Dfs7jqFI …ορίστε κυρίες και κύριοι η απάντηση!
 6. 0
  0
  Βρισκόμαστε προς περικύκλωση του Ιράν, και κατά δεύτυερον της Ρωσίας… αυτό αργά η γρήγορα θα σημάνει την έναρξη του Γ΄ Π.Π. το ζητούμενο είναι το πως, και το πότε.

  Επειδή οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων ζούνε σε ένα εντελώς άλλο κόσμο… τι να κλάσει η στρουθοκάμηλος;… αυτή την στιγμή Ρώσοι μάχονται σε πεδία μαχών στην Ουκρανία… ενώ το Ιράν (πέραν της Ρωσίας) έχει στείλει στρατεύματα στο Ιράκ και Συρία… αυτό σημαίνει μια αναβάθμηση πρώτου επιπέδου… αυτή την στιγμή η Ρωσία και το Ιράν βρίσκονται σε ανεπίσημο πόλεμο… όπου σε άγνωστο χρονικό περιθώριο μένει να επισημοποιηθεί!

  Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ναι μεν θα υποστούν τις συνέπειες ενός… παράλληλου τριπλού πολέμου, αλλά δεν θα διαδραματίσουν κανένα ρόλο σε αυτά τα γεγονότα… παρά μόνο με την θυσία τους.

  Όσοι από εμάς ζήσουν… θα έχουν να διηγούνται κάποια ενδιαφέρον γεγονότα, στις επόμενες γενεές.

  這些
 7. 0
  0
  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ…ΝΙΚΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ…ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ…ΑΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΝΤΑΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΟΡΕΑ.-ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί