Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:11 - 28/04/2015

Βλέπουν καλά τα ματάκια μου ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το σκηνικό είναι τέλεια στημένο ώστε να δημιουργηθούν τα ανάλογα ντόμινο και να μπορέσουν σιγά σιγά τα “κράτη” να περάσουν σε νόμους στέρησης ελευθερίας και κατάχρησης των δικαιωμάτων μας ..στο όνομα της ασφάλειας ενός παγκόσμιου “χωριού”.

Λίγο πριν έρθει το “γκαβό” αφεντικό τους ,,λίγο πριν έρθουν οι χοροί στα παγκόσμια χρηματιστήρια …πρέπει να είσαι έτοιμος ..με νομo και κανόνες …να υποταξεις τα πεινασμένα πληθη …να σταματήσεις δηλαδή το “κακό” στην ρίζα του…και όταν δεν έχεις “κακό” δημιουργείς ένα να τελειώνεις !

Και εκεί που όλα φαίνονται λογικά στην εξέλιξη του παζλ των ερπετικων διαθέσεων…Τσουπ και το κερασάκι στην τούρτα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ..ποιος παίζει μπάλα σήμερα!

Βαλτιμόρη, πανικός , λεηλασίες , μάχες με τους αστυνομικούς στους δρόμους..μοιάζουν σαν να ξύπνησε η αμερικάνικη άνοιξη …σκαει και η εθνοφρουρα με 5000 στρατιωτες …που είναι το κερασάκι;

Η σημαία της Ίσις φάτσα κάρτα …

Αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα την φώτο δεν θα δεις ουσιαστικά την Ίσις αλλά ένα άλλο γκρουπ των μουσουλμάνων της Αμερικής ,CAIR …. στο οποίο γίνονται προσπάθειες από τα ξένα μέσα ενημέρωσης να τα ενώσουν όλα σε ένα …. !

This is consistent with jihadist groups and American terror-linked groups like CAIR exploiting division, violence and hate in America. Hamas-CAIR has been agitating using race schism for years — they use the same language as the race-baiters (ie civil rights) and cloak themselves in the same “oppression” (even though Islam is not a race). We saw ISIS in Ferguson, too…”

Ρε που το παει ο σκηνοθέτης που το παει;;;

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*