20:11 - 28/04/2015

Βλέπουν καλά τα ματάκια μου ;

Το σκηνικό είναι τέλεια στημένο ώστε να δημιουργηθούν τα ανάλογα ντόμινο και να μπορέσουν σιγά σιγά τα «κράτη» να περάσουν σε νόμους στέρησης ελευθερίας και κατάχρησης των δικαιωμάτων μας ..στο όνομα της ασφάλειας ενός παγκόσμιου «χωριού».

Λίγο πριν έρθει το «γκαβό» αφεντικό τους ,,λίγο πριν έρθουν οι χοροί στα παγκόσμια χρηματιστήρια …πρέπει να είσαι έτοιμος ..με νομo και κανόνες …να υποταξεις τα πεινασμένα πληθη …να σταματήσεις δηλαδή το «κακό» στην ρίζα του…και όταν δεν έχεις «κακό» δημιουργείς ένα να τελειώνεις !

Και εκεί που όλα φαίνονται λογικά στην εξέλιξη του παζλ των ερπετικων διαθέσεων…Τσουπ και το κερασάκι στην τούρτα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ..ποιος παίζει μπάλα σήμερα!

Βαλτιμόρη, πανικός , λεηλασίες , μάχες με τους αστυνομικούς στους δρόμους..μοιάζουν σαν να ξύπνησε η αμερικάνικη άνοιξη …σκαει και η εθνοφρουρα με 5000 στρατιωτες …που είναι το κερασάκι;

Η σημαία της Ίσις φάτσα κάρτα …

Αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα την φώτο δεν θα δεις ουσιαστικά την Ίσις αλλά ένα άλλο γκρουπ των μουσουλμάνων της Αμερικής ,CAIR …. στο οποίο γίνονται προσπάθειες από τα ξένα μέσα ενημέρωσης να τα ενώσουν όλα σε ένα …. !

This is consistent with jihadist groups and American terror-linked groups like CAIR exploiting division, violence and hate in America. Hamas-CAIR has been agitating using race schism for years — they use the same language as the race-baiters (ie civil rights) and cloak themselves in the same “oppression” (even though Islam is not a race). We saw ISIS in Ferguson, too…”

Ρε που το παει ο σκηνοθέτης που το παει;;;

Stranger…

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί