21:47 - 08/06/2014

ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ένας 17χρονος λιβανέζος, σήμερα Κυριακή 08/06/14 βίασε ένα παιδάκι σύριο πέντε χρονών , μετά το σκότωσε και μετά πέταξε το άψυχο σωματάκι του σε σκουπιδοτενεκέ της πόλης Akkar , βόρεια της πόλης Τρίπολης του Λιβάνου .

“Η Αστυνομία έλαβε μια κλήση από τον Mahmoud Al-khuli., ο οποίος κατήγγειλε ότι ο γιός του N. Aa., 17 ετών, του εξομολογήθηκε ότι δολοφόνησε ένα παιδί και πέταξε το πτώμα του στον σκουπιδοτενεκέ κοντά στο Ινστιτούτο Halba ” έλεγε το ανακοινωθέν της Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας.

Με τη συνεργασία του πατέρα, ο δολοφόνος και βιαστής συνελήθφη. Το παιδάκι που ήταν προσφυγόπουλο της Συρίας βρέθηκε στα σκουπίδια με πολλαπλές θανάσιμες μαχαιριές στα πλευρά του, σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν.

Στην ανάκριση ο δολοφόνος ομολόγησε ότι βίασε το παιδί και ότι το σκότωσε με μαχαίρι μέσα σε ένα μαγαζί ζαχαροπλαστικής που είχαν οι γονείς του και ότι μετά πέταξε το σώμα του σε σκουποδοτενεκέ .

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό του παιδιού και τις πέντε μαχαιριές που δέχτηκε το παιδί στα δεξιά πλευρά του, σύμφωνα πάλι με τις ανακοινώσες της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Λιβάνου.

Σύμφωνα με φήμες, ο δράστης σκότωσε το παιδί για αντίποινα στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι Σύριοι του Λιβάνου, για τις προεδρικές εκλογές τους.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Εντάξει πόσο πίσω από τον κόσμο είναι κάποιοι άνθρωποι? Πόσο ζώα κτήνη και απανθρωποι? Μπράβο στο ίδιο του τον πατέρα που τον κατεδωσε αν και τέτοια άτομα πρέπει να πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα ότι έκαναν. Ζώο ε ζώο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί