Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:38 - 13/05/2014

“Αυτό που έρχεται από την Ευρώπη θα μας μαυρίσει τις ψυχές”.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Αυτό που έρχεται από την Ευρώπη θα μας μαυρίσει τις ψυχές”.

Μπορεί να διαχειρισθεί η Ευρώπη ¨ ανώμαλες καταστάσεις¨ και η Ελλάδα σε τι επίπεδο διαχείρισης κρίσης θα βρεθεί μέσα στα πλαίσια της ΕΕ;
Ευρωεκλογές 2014 = Δημοψήφισμα για την Ευρώπη;

Η μεταπολεμική Ευρώπη του Β΄ ΠΠ τι έφερε;

¨ βλέπω ένα μαύρο σύννεφο να ξεκινάει από την Ευρώπη και να έρχεται σιγά- σιγά προς την Ελλάδα¨ Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης ο Ομολογητής ( 1901- 1959) Σίψα- Δράμα.

¨ αυτό που έρχεται από την Ευρώπη θα μας μαυρίσει τις ψυχές¨ Γέροντας Φιλόθεος Ζερβάκος (1884- 1980) Λογγοβάρδα – Πάρος.

Και εγένετο σκότος…

Το μαύρο σύννεφο ήρθε και έφερε καταιγίδα..και τι μπόρα;

¨ μετά την μπόρα την δαιμονική έρχεται λιακάδα Θεϊκή ¨ Γέροντας Παίσιος ( 1924- 1994)

Αυτοί οι ταπεινοί πατέρες κάτι προσπάθησαν να μας πουν. Άραγε εμείς μέχρι σήμερα τι καταλάβαμε;
Και όμως σύντομα θα το καταλάβουμε όταν θα δούμε πως θα διαχειρισθεί η ΕΕ μία πιθανή κατάσταση
εμπλοκής και κρίσης μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας.

Κάποια σημάδια ήδη φαίνονται από τώρα.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σε επίσκεψή του στην Κεσάνη/Keşan τον Δεκέμβριο του 2013 τόνισε «Για μας, η Θράκη έχει ιδιαίτερη σημασία και έννοια. Η Θράκη ταυτόχρονα είναι Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα είναι Κομοτηνή, ταυτόχρονα είναι Ξάνθη” .

Στις 21.2.2014 και 12.3.2014 ακολούθησε ερώτηση και γραπτή επερώτηση [(Question for written answer to the Commission Rule 117 Laurence J.A.J. Stassen (NI)] στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για το τι θέση παίρνει η Ε.Ε. όσον αφορά τις δηλώσεις αυτές και τι θέση παίρνει σε τέτοιες έμμεσες απειλές σε χώρες μέλη. Η απάντηση ήταν η παρακάτω, διά στόματος Štefan Füle, με ακριβή λόγια πώς:

” The Commission is not in position to comment on every statement made by members of the Turkish Government as reported by the media. Turkey needs to commit itself unequivocally to good neighborly relations and to the peaceful settlement of disputes in accordance with the United Nations Charter, having recourse, if necessary, to the International Court of Justice.'”

Με λίγα λόγια …¨που τον είδατε τον Παναγή¨;

Γνωρίζουν πολύ καλά ¨εις τας Ευρώπας¨ ότι με τις σημερινές γεωπολιτικές ανατροπές στην Ουκρανία η Τουρκία είναι σημαντικότατο ανάχωμα στην στρατιωτική μηχανή της Ρωσίας. Άρα την έχουν ανάγκη.

Οπότε αν τυχόν σήμερα πει ο Ερντογάν ¨ η Θράκη ταυτόχρονα είναι Αθήνα¨ .. σχήμα λόγου φυσικά … η απάντηση των Ευρωπαίων πιθανώς να είναι η ίδια και να δηλώνουν αναρμόδιοι πάλι να λύνουν τέτοιου είδους ¨φραστικά¨ προβλήματα!!

Σήμερα η Ευρώπη ¨της Λισσαβώνας και του Μάαστριχτ ¨ πρέπει να διαχειρισθεί ένα τεράστιο εύρος γεωπολιτικών ¨ανωμαλιών¨ στα Ανατολικά σύνορα της που ξεκινάνε σχεδόν από τις Βαλτικές χώρες και φτάνουν στην Μεσόγειο ( Ελλάδα- Κύπρο).

Και αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να ισορροπήσει γρήγορα ανάμεσα σε προτεραιότητες συμφερόντων Αμερικής -Ρωσίας όσον αφορά το ενεργειακό και οικονομικό μέλλον της, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε αν τα δικά μας τωρινά προβλήματα και όσα ανακύψουν με τους εξ ανατολών γείτονες, πόσο την ενδιαφέρουν άμεσα .



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 05/13/2014 @ 8:31 ΠΜ

    Ας γράψουμε εθιμοτυπικά την γνώμη μας…

    Όσοι γνωρίζουν ιστορία για το Τάγμα των Τευτόνων Ιπποτών… και για ποιο λόγο "στήθηκε" το κράτος των Ρως… τότε και οι ίδιοι μπορούν να γίνουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα… προφήτες. Η έστω έτσι να ομοιάζουν, η να φαντάζουν στα μάτια των πολλών ανιστόριτων.

    Αυτά.

    • Ανώνυμος 05/13/2014 @ 10:51 ΠΜ

      τι τους ειπες τωρα !!
      χαχαχαχαχα

      • Ανώνυμος 05/14/2014 @ 10:57 ΠΜ

        τι ΜΑΣ είπε… χάχα.

        για πέστα και σύ που γνωρίζεις και άσε την ειρωνία..

        βοήθησε αν εχεις γνώση αλλιώς μούγκα.
        απο ειρωνία χορτάσαμε..

        ορθιος

  2. Ανώνυμος 05/13/2014 @ 10:38 ΠΜ

    Γειά σου αυτια τεραστιε γαβγαβμηλε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*