08:30 - 06/11/2014

Αυτό είσαι

Αυτό είσαι

Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε όποια σελίδα του facebook γουστάρει, αλλά η ουσία είναι αν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; Επιπλέον η τεχνική της Προπαγάνδας ορίζει ρητά:


Πρωταρχικό στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου, η τεχνική της διασκέδασης συνίσταται στη στροφή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα, σε ασήμαντες δραστηριότητες, σε ασήμαντες πληροφορίες, με ένα αδιάκοπο καταιγισμό διασκεδαστικών κι ασήμαντων λεπτομερειών.

Απλά. Αν αντι να υποστηρίζεις ενεργά κάθε τι επιβιωτικό δίνεις την προσοχή σου στα σκουπίδια κι ετσι δημιουργείς μια πολιτεία σκουπιδιών.

Υπάρχουν απίστευτες ιστοσελίδες στο web με αληθινά υπέροχα άρθρα για κάθε θέμα. Όμως βρίσκονται πολύ χαμηλά στις μηχανές αναζήτησης γιατί τα ανθρώπινα ζωντανά δεν τις επισκέπτονται. Δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ικανότητα να διαβάσουν πάνω από μια αράδα λέξεις. Ετσι οι σημαντικές και ποιοτικές από θέματα ιστοσελίδες, στερούνται οικονομικών εισφορών. ΕΣΥ είσαι υπέυθυνος και γι’ αυτό.

Το να κάνεις λοιπόν ότι σου κάνει κέφι και να υποστηρίζεις την κάθε σαβούρα που σου προσφέρουν, χωρίς έλεγχο, χωρίς επιλογή, δείχνει, το επίπεδο σκέψης και ύπαρξης σου.

Αρα αυτό που είσαι, αυτό εισπράτεις.

Το πόσο χάλιας είσαι, το δείχνουν οι παρακάτω αριθμοί.

edwhellas.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    αγαπτε αρθρογραφε ριξε μια ματια παλι στις διαφημησεις που δινουν ωθηση στο site σου και μετα ξανασυζηταμε. Και με καθε σεβας δημοσιευσε το .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί