11:37 - 20/04/2015

Αυτό είναι πρόταση συνεργασίας με ουσιαστικά οφέλη !

Προσωπικά όπου βλέπω κάποιο σύστημα που μπορεί να με κάνει να βοηθήσω και μένα αλλά και άλλους δεν το σκέφτομαι πολύ και συμμετέχω !

Έχω μάθει από μικρός να μην ντρέπομαι για την εργασία που κάνω όταν είναι τίμια και δίκαιη !

Προσωπικά γνωρίζω Οτι πρέπει να φύγουμε από το εγώ και να περάσουμε στο εμείς !

Αν δεις και την φύση το εμείς είναι αυτό που κυριαρχεί στον αγώνα της επιβίωσης και είναι σίγουρο ότι η σοφία της Ζωής είναι πολύ πιο έξυπνη από όλους όσους έχουν ακόμα το μοτίβο ..ο καθένας για πάρτη του!

Πολλες φορές αναρωτιέμαι αν θέλουμε να έχουμε την μιζέρια στο πλάι μας και να το παίζουμε ωχ εγώ ο καημένος ..!

Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εμάς επιλέγουν να βρίσκονται σε μια μαύρη κατάσταση έχοντας συνηθίσει να δικαιολογούνται και να ακούνε λόγια παρηγοριάς από τους υπόλοιπους !

Ξεκίνησα πρώτος σε ένα δίκτυο πωλήσεων με κουπόνια Σούπερ μάρκετ , όπου κουπόνια Σούπερ μάρκετ εννοούμε τρόφιμα και ότι άλλο χρειάζεται το σπίτι μας σε αυτή την μαύρη εποχή της κρίσης!

Ξεκίνησα γιατί πιστεύω ότι η ένωση είναι αναγκαία σε όλες τις μορφές της ,από τον τρόπο που θα μπορείς αύριο να κερδίσεις χρήματα μέχρι την στιγμή που θα απλώσεις το χέρι σου σε κάποιον για να τον βοηθήσεις να σηκωθεί!

Ξεκίνησα γιατί είδα την ευκαιρία σε αυτό το εγχείρημα , είναι φθηνό ,45 ευρώ , είναι πανεύκολα κατανοητό , είναι ένα προϊόν απόλυτα αναγκαίο , το γκρουπ που θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτό είναι τεράστιο , είναι όλα τα νοικοκυριά της γης !

Σε ρωτάω λοιπόν αυτή την στιγμή , πες μου έναν λόγο που δεν θα ήθελες να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που θα σου αλλάξει την οικονομική σου κατάσταση αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και άλλους συνανθρώπους σου να πετύχουν το ίδιο;

Ίσως σε εμποδίζει όλη η παραπληροφόρηση από τα κέντρα που σε θέλουν διαχωρισμένο η σε θέλουν να είσαι στα γόνατα !

Ίσως σε εμποδίζει ο εγωισμός σου που δεν βρήκες μια θέση διευθυντή σε μια πολυεθνική ,ίσως να έχεις συνηθίσει να ξεπουλάς τον χρόνο σου κάτω από μια υποτιθέμενη ασφάλεια και ένα συμβόλαιο που θα σε πληρώνει για ενα κομμάτι μόνο των ταλέντων σου και όχι για ότι αξίζεις !

Από την μεριά μου όμως η αξία κάθε εργασίας έχει να κάνει μόνο με το τι μπορεί να έχει σαν προσφορα στο σύνολο και όσο για το αν θέλω να είμαι δέσμιος στον χρόνο μου και να αμείβομαι για ένα κομμάτι των ταλέντων μου και οχι για το τι αξίζω ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ το έχω αναλύσει πολλές φορές !

Ξεκίνησα να κάνω δίκτυα όχι επειδή εν καιρό κρίσης έχουν άνθισει αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι το καράβι θα βγει από την φουρτούνα μόνο αν ΟΛΟΙ μαζί τραβήξουμε κουπί!

Επιχειρηματικά αν το δεις το να μπορείς σήμερα να κερδίσεις 1000-2000 και παει λέγοντας με το να συστήνεις σε ανθρώπους να αγοράσουν κουπόνια Σούπερ μάρκετ και να έχουν την ίδια ευκαιρία να αναπτυχθούν δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημο!

Σκέψου την εποχή μας , σκέψου τους αριθμούς , σκέψου την προσφορά , σκέψου ότι αυτό το δίκτυο έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει παγκόσμιο! Κάποιες στιγμές πρέπει να έχεις την κρίση και να αποδέχεσαι ότι μερικά πράγματα είναι καταπληκτικές ιδέες !

Εδώ λοιπόν σε χρειάζομαι να κάνουμε μια δυνατή ομάδα , να μπορέσουμε μαζί και να κερδίσουμε αλλά και να βοηθήσουμε , ..

Θες να το κάνουμε μαζί;

Ξεκίνα το πρώτο βήμα της αλλαγής της Ζωής σου αν το θες … γιατί αν το δεις χωρίς συναισθηματισμούς όλα είναι μια απόφαση … η απόφαση η δική σου να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει !

ΔΥΚΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Άλλη μια πυραμίδα τύπου Πόντσι με μια ελκυστική βιτρίνα..
  Ιωάννης
 2. 0
  0
  oilcitywyo.com/2015/04/20 i-80-again-closed-for-pile-up/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί