05:25 - 14/07/2014

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: «Όπως κάποτε ήταν ταμπού η ομοφυλοφιλία και τώρα η κοινωνία την θεωρεί ‘φυσιολογική’, το ίδιο θα γίνει σε λίγο με την παιδεραστία και την αιμομιξία», λέει Δικαστής σε δίκη αιμομίκτη βιαστή…

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: «Όπως κάποτε ήταν ταμπού η ομοφυλοφιλία και τώρα η κοινωνία την θεωρεί ‘φυσιολογική’, το ίδιο θα γίνει σε λίγο με την παιδεραστία και την αιμομιξία», λέει Δικαστής σε δίκη αιμομίκτη βιαστή…

Είναι μόνο θέμα χρόνου ο δυτικός κόσμος να αποδεχτεί κάθε σεξουαλική διαστροφή ως «φυσιολογική». Το γεγονός ότι ακούμε έναν δικαστή να λέει ότι αυτές οι σεξουαλικές διαταραχές είναι σαν την ομοφυλοφιλία, είναι απλά ένα σημάδι ότι ετοιμάζουν να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου.


Πολύ σύντομα θα θεωρείσαι ένας αναίσθητος φανατικός, αν δεν εγκρίνεις τους ενήλικους που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τα παιδιά τους ή τα κατοικίδια ζώα τους.

Λέει η Stuff New Zealand:

Ένας δικαστής από το Σίδνεϊ σύγκρινε την αιμομιξία και την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία, λέγοντας ότι η κοινωνία ίσως να μην βλέπει πλέον τη σεξουαλική επαφή μεταξύ αδελφών ή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ως «αφύσικη» ή «ταμπού».

Ο Επαρχιακός Δικαστής Garry Neilson είπε ότι όπως ακριβώς το ομοφυλοφιλικό σεξ ήταν κοινωνικά απαράδεκτο και ποινικά κολάσιμο στη δεκαετία του 1950 και του 1960, αλλά τώρα είναι ευρέως αποδεκτό, «ένα σώμα ενόρκων μπορεί να μην βρει τίποτα το κακό στο φλερτ του αδελφού προς την αδελφή του, από την στιγμή που έχει ωριμάσει σεξουαλικά, είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άνδρες και είναι πλέον «διαθέσιμη», χωρίς να έχει σεξουαλικό σύντροφο».

Δήλωσε επίσης ότι ο «μόνος λόγος» που η αιμομιξία αποτελεί ακόμα έγκλημα είναι λόγω του υψηλού κινδύνου γενετικών ανωμαλιών σε παιδιά που γεννιούνται από αιμομικτικές σχέσεις, «αλλά ακόμη και αυτό μέχρι ενός σημείου, καθώς υπάρχει ευκολία στην αντισύλληψη και εύκολη πρόσβαση στην άμβλωση».

Ο Δικαστής Neilson έκανε αυτές τις παράξενες παρατηρήσεις στην υπόθεση ενός 58χρονου, γνωστού ως ‘MRM’, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την μικρότερη αδελφή του επανειλημμένα στο σπίτι της οικογένειας στο Σίδνεϊ το 1981. Ο άνθρωπος αυτός είχε νωρίτερα ομολογήσει την ενοχή του για σεξουαλική επίθεση στην αδελφή του όταν ήταν 10 ή 11 ετών, το 1973 ή το 1974, όταν η αστυνομία ηχογράφησε μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των αδελφών τον Ιούλιο του 2011 στην οποία παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της όταν εκείνη ήταν «παιδί».

Αλλά δεν παραδέχτηκε την ενοχή του για την κατηγορία της σεξουαλικής επαφής χωρίς συγκατάθεση, με την επιβαρυντική κατηγορία της αιμομιξίας, σε ό, τι αφορά τα γεγονότα του 1981.

Το Δικαστήριο υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί ο MRM άρχισε να βιάζει την αδελφή του «από το πουθενά» και γιατί δεν το ανέφερε στην αστυνομία ή στους γονείς της.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ο MRM την είχε προειδοποιήσει να μην το πει στους γονείς τους οι οποίοι είχαν μόλις χάσει ένα άλλο παιδί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και φοβόταν να αναστατώσει τους γονείς της όταν η κακοποίηση ξανάρχισε το 1981.

Αλλά ο δικαστής Neilson αρνήθηκε να δεχθεί τα αποδεικτικά στοιχεία, λέγοντας ότι η σεξουαλική κακοποίηση η οποία είχε συμβεί όταν το κορίτσι ήταν 10 ή 11 ετών και εκείνος 17 συνέβη σε διαφορετικό πλαίσιο με τις σεξουαλικές σχέσεις που συνέβησαν όταν ήταν 18 και εκείνος 26. Το 1981 είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο άντρες και είχε ένα μικρό παιδί.

«Σε εκείνο το σημείο οι δύο ήταν ώριμοι ενήλικες. Το θύμα ξύπνησε, ας πούμε, σεξουαλικά, έχοντας σχέσεις με δύο άντρες και ήταν “ελεύθερη”, όταν η δεύτερη σχέση χάλασε», δήλωσε ο δικαστής Neilson.

«Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει αυτό είναι το γεγονός ότι ήταν ένας αδελφός και ήταν η αδελφή του, αλλά έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τη δεκαετία του 1950 … όταν η θέση του νόμου ήταν ότι το σεξ εκτός γάμου ήταν παράνομο».

Έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο «μόνος λόγος» που η αιμομιξία αποτελεί ακόμα έγκλημα είναι λόγω του υψηλού κινδύνου γενετικών ανωμαλιών, αλλά η ευκολία στην αντισύλληψη και η εύκολη πρόσβαση στην άμβλωση ακυρώνουν αυτό τον λόγο».

«Εάν ήμασταν στο ’50 και είχατε μια επιτροπή ενόρκων αποτελούμενη από 12 άτομα θα λέγατε ότι είναι αφύσικο για έναν άνδρα να ενδιαφέρεται για έναν άλλον άνδρα ή ένας άνδρας να ενδιαφέρεται για ένα αγόρι. Αυτά τα πράγματα έχουν περάσει».

Η πρόεδρος της ομάδας Ενηλίκων που κακοποιήθηκαν ως παιδιά, Dr Carol Kezelman είπε: «Το να εξισώνεις την ομοφυλοφιλία, με την αιμομιξία και το έγκλημα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης είναι τόσο επικίνδυνη πληροφόρηση δεδομένου ότι είναι εντελώς εξωφρενικό».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  Παιδια θα τρελαθουμε τελειως? Τι αλλο θα ακουσουμε και μαλιστα απο τα χειλη ενος υποτιθεται μορφωμενου ανθρωπου?


 2. 0
  0
  Aυτό το λέμε χρόνια,αν πρέπει να αναγνωρίσεις μια ανωμαλία,μετά θα είσαι υποχρεωμένος να αναγνωρίσεις και τις άλλες..Είναι θέμα "ρατσισμού".Πόσο ζώα είστε τελικά?Ερχεται η αιμομιξία,η παιδοφιλία,η κτηνοβασία,μετά το ελευθερο γ@μήσι θα ξυπνάς το πρωί και η εξώπορτα θα είναι μπουκομένη και απ ότι ξέρω συμβαίνει ήδη σε κάποιο σημείο της Ελλάδας και κάποιοι το συνήθησαν..Δείτε ορισμένοι τι σκατοκοινωνία θέλετε με τις αποψούλες σας και τις φανταστικές ιδέες που παίζουν στο κεφάλι σας..
  • 0
   0
   Εσύ καλά τα λες αλλά αυτά να τα πεις στα πουσταριά που θέλουν να επιβάλουν την αποδοχή τους σώνει και καλά.
   Γιατί για "δικαιώματα" δεν τίθεται πλέον λόγος. Δεν ξέρω κάποιο δικαίωμα που έχω εγώ και δεν το έχουν αυτοί.
   Τη συνολική αποδοχή ζητάνε όταν μιλάνε για "δικαιώματα"

   Ο μόνος τρόπος πάντως να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο κάθε ανωμαλία (συμπεριλαμβανομένης και της ομοφυλοφιλίας) να μη γίνεται αποδεκτή κατά κανένα τρόπο από τον καθένα μας χωριστά.

   Μόνο έτσι θα αποκλειστούν σταδιακά και αν εμείς (η κοινωνία) δε το αποδεχτούμε και το αποστρεφόμαστε στην καθημερινότητά μας, στο περιβάλλον μας, στη δουλειά μας, κ.λ.π. τότε κανείς δε θα μπορέσει να μας το επιβάλλει.

   Τα πουσταριά έχουν βγάλει το κεφάλι από τα σκατά γιατί κάποιοι "καλοί" άνθρωποι τους είδαν κάποτε με καλό μάτι γιατί τους λυπόντουσαν και τους αποδέχθησαν και σιγά σιγά χωθήκανε παντού και κανονίζουν και τις τύχες μας τώρα…….
   • 0
    0
    Δεν τα λές καλά στο τέλος,δεν πρόκειται περί λύπης,απλά κ@υλώνουν με τη διαφορετικότητα: όπως τι να μας πεί λευκός εδώ έχουμε μαύρους ή καλύτερα μαυρούλιδες που τόσο χρόνια υπέφεραν απο τους λευκούς,έχουμε πούστηδες και μας το γυρίζουν στα μούτρα(αν είναι δυνατόν)και λένε "δεν είσαι πιο άντρας απο ένα πούστη"…ρεεεεεεεε? θα μας τρελάνεται?και δεν φτάνει αυτό η κοινωνιάρα η τρελή μη δεί άντρα να κράζει αδερφή αμέσως να πέσουν οι "φιλοζωικές" και να λένε οτι έπεσε πολύ αντρίλα ή βαρβατίλα,αλλά οι ίδιες οι "φιλοζωικές" λένε "χάθηκαν οι άντρες" πιάσε το αυγό και κούρευτο..Εγώ πιστεύω πως η παιδοφιλία θα πάρει λίγο παραπάνω καιρό απο τις άλλες ανωμαλίες ώστε να γίνει αποδεκτή απ όλες τις "δυτικές κοινωνίες" βέβαια αν συνοδεύεται η απόφαση απο καμιά τσαντούλα και κάνα iphone 6 ίσως ρίξουν και τα πιο δύσκολα κάστρα,έτσι κι αλλιώς θα είναι μια προοδευτική κίνηση…Τέλος έχω μια απορία ας μας απαντήσει ένας "υπερήφανος" όταν νομιμοποιηθούν οι κτηνοβάτες και οτι άλλους έχετε κατα νού,θα έρχονται και στην πορεία σας?δηλαδή τι θέλω να πώ..θα σκάει μύτη ο άλλος με την κατσίκα του με λουρί και τα σχετικά χρώματα,η άλλη με το σκύλο της?την κότα και κ.α? (δεν αναφέρομαι στην παιδοφιλία γιατί δεν είναι ούτε για αστείο)δεν θα συγκρουστείτε έτσι με τις φιλοζωικές όμως? ή θα φταίει η χρυσή συγή πάλι?
 3. 0
  0
  SOR E BRE KA TI MOY ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ.τον καβαφη που με τα μπουρδελοβιβλία του καταφερε να μην ακούγετε η πουστιά του και το πόσο έκφυλος ηταν οταν ψωνιζε αγορακια
 4. 0
  0
  Ενδέχεται λοιπόν η πουστιά να συμβαίνει λόγω αναγνωσμάτων διασήμων η μη που ύπουλα πέρασαν έννοιες και χαρακτήρες αδύναμους μπερδεμένους αμφιλεγόμενους και προπαντων αναζητητες< τι να σημαίνει αυτο το αναζητητές αφου γραφτηκε η χρυση τομη….αναζητητες περιεργο παγιδα που με χαρα μπαινεις
 5. 0
  0
  Ειναι να μήν πάρει την εξουσία πούστης….ολους πούστηδες θα τους κάνει.
 6. 0
  0
  Αν ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβάλια ο πούστης τι ονειρεύεται;
 7. 0
  0
  ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΑΛΛΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙ'ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ)ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ'ΟΥΤΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΚΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ 'Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ''ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ'' ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ)ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,'Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ(Η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ),'Η ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΞΑΔΕΛΦΩΝ,ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ 'Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΡΕΥΑΝ 15ΧΡΟΝΕΣ ΜΕ 35ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ,ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕΣ(ΑΝΑΛΗΘΗΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΦΗΜΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΥΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΤΑΜΠΟΥ,ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ(ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ,ΟΧΙ ΤΙΣ ''ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΕΣ'').ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ 'Η ΣΩΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ('Η ΤΙΣ ''ΩΡΑΙΕΣ''ΔΕ ΞΕΡΩ)ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ ΜΕΡΙΚΑ ΩΡΑΙΑ,ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΩ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤA ΤΩΡΑ:OTI KI'AN EKANE O KABAΦΗΣ ΕΝ ΖΩΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΟΣ('Η ''ΚΥΡΙΑ'')ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΣΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ)ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΜΝΗΣΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,ΟΧΙ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΕΙΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΡΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ..''ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ'' ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ''SOFT'' )ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ:MIA ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ;ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ''ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ''ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,ΠΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥN ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ''ΑΝΕΒΕΙ'',ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΣΕΞ!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ''ΜΕΓΑΛΟΙ''!ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΟΥΝ:ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ,ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΙΑ,ΣΚΡΟΦΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί