19:24 - 02/05/2015

«Αρχάγγελος Ουριήλ :Ένας ξεχασμένος αρχάγγελος-γιατί διεγράφη από-τα αρχεία της εκκλησίας; «


ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ !!!

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ « Ο Εκτελεστικός Άγγελος, ο Άγγελος που Υπηρετεί» Αυτός ο αρχάγγελος που το όνομα του σημαίνει «Το Φως του Θεού», φέρνει το θείο φως στη ζωή μας, καθότι μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες και μας απελευθερώνει από τα οδυνηρά φορτία ή ευθύνες του παρελθόντος, αλλά και ο Αρχάγγελος που ζει τη δυστυχία των κολασμένων.

Άγγελος της Μουσικής

Κατά τον Χριστιανισμό ο Ουριήλ είναι ο Αγγελος της Μουσικής. Ο Άγγελος της Ποίησης και ο ΄Αγγελος της Προφητείας. Η εκκλησία τον αποδεχόταν ως έναν από τους αρχαγγέλους για πολλούς αιώνες και τελικά τον αφαίρεσαν από τα αρχεία το 745 μ.Χ. για τον λόγο ότι την ανησυχούσε πάρα πολύ η εξέχουσα θέση που ο λαός προσέδιδε στους αγγέλους. Μερικές φορές περιγράφεται σαν ο «Αρχάγγελος της Σωτηρίας», «το Φως του Θεού», «η Φωτιά του Θεού». Το σύμβολο του Ουριήλ, ένα ανοιχτό χέρι που κρατά μια φλόγα, συμβολίζει ένα μεγάλο δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι η φλόγα της Αγάπης που πυροδοτεί την καρδιά στην υπηρεσία του Θεού.

Αρχάγγελος του Άδη

Ως τέταρτος Αρχάγγελος αναφέρεται ο Ουριήλ. Η ονομασία του σημαίνει πως ο Θεός είναι φως! Γεγονός είναι πως γι’ αυτόν δεν έχουμε καμία αγιογραφική τεκμηρίωση, όμως αντλούμε αρκετές σχετικές πληροφορίες από την Ιουδαϊκή και τη Χριστιανή παράδοση. Προβάλλεται ως ο Αρχάγγελος του Άδη, με ειδική μάλιστα αποστολή και λειτούργημα την επιμέλεια των ψυχών. Σε όραμα που είδε ο Άγιος Νήφων, επίσκοπος Κωνσταντιανής «της κατ’ Αλεξάνδρειαν» (4ος αιώνας μ.Χ.), ο Ουριήλ ήταν «αρχηγός αγγελικής παράταξης, λευκός σαν το χιόνι, ολοφώτεινος και σαγηνευτικός»[1]. Είναι ο Αρχάγγελος που ζει τη δυστυχία των κολασμένων και με βαθιά συμπόνια σ’ αυτούς, ψάλλει τον όγδοο στίχο του 81ου ψαλμού: «Ανάστα, ο Θεός, κρίνον την γην»[2]. Προσεύχεται να έλθει γρήγορα η ημέρα της Κρίσεως…[3]

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 19:59
  0
  0
  exete dikio.gnorizo pos yparxi o oiriil ala pote den akousa esto kati ja afton opos ja tous alous agellous
 2. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 20:12
  0
  0
  ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ – ΑΓΓΕΛΟΙ 888 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ – ΔΑΙΜΟΝΕΣ 666 ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ – ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ – ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777…
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ …ΑΜΗΝ..
  • Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 07:51
   0
   0
   Θα ήθελα και εγώ λίγο από αυτό που καπνίζεις. Καλημέρα
  • Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 13:39
   0
   0
   ΤΙ ΠΙΝΩ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ? ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΙΧΑΗΛ, ΟΥΡΙΗΛ, ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΑΣΜΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..
   ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ (ΠΕΣΑΧ) ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.
   ΟΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ..
  • Ανώνυμος 4 Μαΐου 2015 @ 11:44
   0
   0
   ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΟΕΑΤΖΗ…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…
  • Ανώνυμος 4 Μαΐου 2015 @ 16:28
   0
   0
   ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ… ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΧΛΑ..
   ΙΔΟΥ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ" ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΗΡΕ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ) ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ – ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (LUNAR CALANDER) ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ …ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ) ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ:
   ΙΔΟΥ:
   https://web.archive.org/web/20130112002210/http://hermeticgoldendawnlondon.org.uk/
   GOLDEN DAWN (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ) – LUNAR CALENDAR (ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ) = ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

   ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ…
   ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ?
   ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ "Η ΓΥΝΗ ΠΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ"…?
   ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ (ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛ. ΣΥΣΤΗΜΑ) ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ – ΑΠΙΣΤΩΝ?
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, Ο ΗΛΙΟΣ, ΑΣΤΡΑ,..ΚΛΠ?? ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΕΛΗΝΗ??? ΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΧΕΙ?
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ……
   ΚΑΘΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ…..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ…
  • Ανώνυμος 6 Μαΐου 2015 @ 18:08
   0
   0
   OEATZH NA ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΚΑΜΕΝΗ ΠΑΤΕΡΑ…ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ…ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΡΟΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
 3. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 20:25
  0
  0
  "Ελληνικότατο" όνομα αυτό το Ουριήλ! Βρίθει από "ελληνισμό" ο εβραιοχριστιανισμός! Εξάλλου όλη η ελληνική ιστορία, παράδοση και ονοματολογία είναι γεμάτες από ονόματα σε -ηλ, Σωκρατήλ, Πλατωνήλ, Λυκουργήλ, Λεωνιδήλ, Περικλήλ, Ξενωφονήλ, Μεγαλήλ Αλεξανδρήλ και πολλοί άλλοι! Μύρισε Ελλάδα πάλι!
 4. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 22:46
  0
  0
  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ….ΑΚΟΜΑ!!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ''ΑΓΙΟΥΣ'' (ΒΛΕΠΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΕΛΗΝΗΣ Β ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ Γ..) …ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΗ ΜΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!), ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΖΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…ΟΥΡΙΗΛ ΚΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!!! ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!.

  http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3.html

  Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά "Μεγαλης Δρυός", Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.

  «…….Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.
 5. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 22:57
  0
  0
  ΠΟΙΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ????
 6. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 23:40
  0
  0
  Με το συμπαθειο, αλλα αν βρεις κουτακι..εμενα να με χεσεις.

  Ρε stranger κανε κατι μ αυτο το μαλακοκουτακι..
  μας εχει σπασει τ @ρχιδια.
  Ευχαριστω
 7. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 23:41
  0
  0
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΥΗΣΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ -ΗΛ (ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΟΥΡΙΗΛ ΚΛΠ) ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΡΑΦ Ή ΣΕΡΑΦΕΙΜ => ΦΛΟΓΕΡΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΔΗΛΑΔΗ "ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ" (ΒΛ. ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΠΕΡΙ ΣΕΡΑΦΕΙΜ – ΔΡΑΚΟΝΩΝ)
  • Ανώνυμος 4 Μαΐου 2015 @ 17:22
   0
   0
   για πρωτη φορα συμφωνω με τους οεαδες!!!
   θα μου πειτε χεστηκατε,,,

   ομως …μην ξεχασετε αδελφια να κοιταξετε ελληνικες λεξεις με τον ελ-ηλ-ολ- αλ μπροσταντζα,..
   έκει θα τα βρειτε ολα,,,
   Μην ντρεπεστε,,,οτι κατσει απο την ερευνα,,,μιση ντροπη δικη σας,,,και ολη η ντροπη δικη μου ,εκει θα βρουμε πολλα ερπετα ..καθως και πως ειναι στην φατσα,,,ακομη και τι χρωμα σωβρακο φορανε,,,

   επισης θα δουμε την,,,,,,μεγαλη εκτιμηση που ειχαν οι προγονοι μας ..χαχαχχα σε αυτους τους αλ-ηδες,Αλ-ητες ,αλ-ανους αλ-βανους ,τους αλ-βιωνους που ζουσαν στο καμ-ελοτ μαζι με τον αλ-[ρ]θουρο τον πεντραγκον [τον δρακοντα που ειχε γ- αλ-αζιο αιμα!!!!!,

   και ολο αυτο το κακο συναπαντημα,,που κρυβονταν πισω απο τις θρησκειες και πισω απο τις αιματηρες
   τ-ελ-ετουργιες

   ξεκιναμε σαν μ-αλ-ακες [κοιταχτε εκτιμηση που τους ειχαν,,χαχχαχα μεχρι σημερα τους βριζουμε ]

   δεν ξερουμε τιποτα αφηνουμε τα παντα πισω μας,,ακομη και τους
   κ-ελ-εμπιες ,[ασπρους και μαυρους] δεν πιστευουμε τιποτα απο οσα μας λενε και αν βγουν σωστο απο την ερευνα …. μαγκια τους
   και μεις μαζι τους
   αν οχι τοτε δεν υπαρχει ελ-εος γιαυτους….φτυσιμο στην μουρη οπου τους βρουμε,,δεν θα σωθουν ουτε στον
   ολ-υμπο ουτε στην σ-ελ-ηνη….

   εσεις δεν λετε οτι οι δρακοντες κρυβονται στην σ-ελ-ηνη μαζι με την ελ-ενη?

   εσεις ξεσκονιζεται τα νουμερα και ειστε αριθμ-ολ-ατρες ξεσκονιστε και τις λεξεις

   και θα δειτε οτι πισω απο τις λεξεις κρυβετε ο Αλ-εξης
 8. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 23:46
  0
  0
  Ναι κυριοι του κατοχικα
  Να βαζετε μονο αναρτησεις της εοα
  Να μας ξεκολησει το κεφαλι
  Να το κανουμε τοπι και να παιζουμε μπαλα.

  Πολυ ωραια θα ναι !!!!!!!!!!!!
 9. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 07:51
  0
  0
  ναι και ο Χριστός τι είναι. . Αρχηγος των δρακονιανων? Τι βλακειες διαβαζω στα σχόλια ..
 10. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 09:57
  0
  0
  Τελικά ο αι Γιώργης σκότωσε ένα σεραφείμ;;;;…
 11. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 10:34
  0
  0
  το Ηλ στο τελος δηλωνει των Ηλιο αρα Φως δυναμη Ενεργεια. Επειδη οι οβριοι δεν αντεχουν να κοιταξουν τον Ηλιο καπιλευτικαν για μια ακομη φορα των ΕΛΛΑΝΙΟ συνδιασμο λεξεων το καρφωσαν και αυτη με την ψευτικη σκοτεινη ελπιδα πως θα παραγουν και αυτοι φως καταστροφικο.. Δεν ξερω αν ειναι ετσι απλα καπως ετσι το αντικαμβανομαι. Καποιος να με φωτεισει;;;
 12. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 10:37
  0
  0
  Αναστηθικε ο Θεος για να κρινει τον κοσμο;;; τι λες τωρα… οεα εαν μονο η προταση ειναι αληθεια σας συνηστω προσοχη γιατι με τοσες μαλακιες δεν βλεπω να σονονται και πολοι χαχαχαχα χαμος θα γινει :)
 13. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 14:58
  0
  0
  Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ''ΕΛΛΑΝΙΩΝ'' ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ''ΟΛΥΜΠΙΩΝ'' ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ …..ΟΥΡΙΗΛ ΚΑΙ ΕΖΕΚΙΗΛ!!!!, ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΑΓΙΟΙ'' ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΕΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ( ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΘΩΝ ''ΑΓΓΕΛΩΝ'' ΕΝΩ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ/ΝΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ''ΚΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ'' ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …….
 14. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 18:46
  0
  0
  καλησπερα

  Λεβεντες μου,συμφωνω απολυτα με τον ανωνυμο που ελεγε για την καταληψη ονοματων που τελειωνουν σε -ηλ εχουν προελευση η σκουπιδοευραιων η τελος παντων φοινικων και γενικα ανατολιτων….ουρ-ιηλ ,σατανα-ηλ,σκατου-ηλ, παπαρα-ηλ και τα σχετικα,,,

  Ο αγαπητος φιλος ,ο οποιος φαινεται και μερακλης , το πηρε το θεμα…. απο πισω
  εγω θα παρω το θεμα ορθοδοξα….απο μπροστα…

  εχουμε λοιπον Ηλ-ιος αλλα και α-ελ-ιος η α-ηλ-ιος
  [ειναι γνωστο οτι το ε συτα αρχαια χρονια προφερονταν σαν Ι η σαν Η ,αλλα και στην σημερινη αγγλικη το Ε προφαιρεται Ι και Η ….HERACLES=ΗΡΑΚΛΗΣ]

  αφου το ξεμπερδεψαμε συνεχιζουμε,,,,

  με τον τον ηλ-ιο ……εχουμε,,,
  ΕΛ-φαίρω =ΕΞΑΠΑΤΩ
  ΗΛ- εόφρων= ΗΛΙΘΙΟΣ ,ΒΛΑΚΑΣ
  ΈΛ-λερος=ΚΑΚΟΣ

  μετα το πρωτο κοσμητικο ελ-[Το οποιο ειναι συνωνυμο της κακιας και βλακειας ], παμε στους
  ΕΛ του λιακοπουλου,,χαχχαχαχ
  F-ΕΛ-χανο τον ΔΙΑ δεν ξερω μπορει να τον φοβοντουσαν
  Απ-εΛ-λων ετσι ελεγαν οι δωριεις τον Απολλωνα αυτον σιγουρα φοβοντουσαν θεοι και ανθρωποι….

  μετα εχουμε στους φοινικες και σκουπιδοευραιους τον καλο θεο
  ΒΑ-ΑΛ
  τους επισης καλους θεους των οβραιων
  ΕΛ-ΟΧΙΜ
  τον καλο θεο των ισλαμοφασιστων
  ΑΛ-ΛΑΧ

  θα προτιμουσα να η ΕΛ-ΛΑΣ να ετυμολογειται σαν ΕΝ-ΛΑΣ και το ν να γινεται Λ για χαρη ευφωνιας
  και να ετυμολογειται σαν ισχυρος λαος

  παρα σαν ελ-λας κατα το λιακοπουλικο η γη των ελ…..μπρρρρρρρρρ
  η σαν πετρα φωτος…..η σαν φωτεινη χωρα

  εχω την αισθηση ,πως το ελ-ηλ του ηλιου μπορει να αναφαιρεται ,χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ισως να αναφερεται στην καταστροφικη πλευρα του ηλιου,,,,στην πολλη ζεστη και στις καταστροφες της ξηρασιας
  μπορει εδω να παπαρολογω,,,,,
  αλλα εδω μας πειραζει η καταληξη -ελ-ηλ -αλ και δεν μας πειραζουν αλλα…..

  ταλεμε

  PANDAROS
 15. Ανώνυμος 3 Μαΐου 2015 @ 19:40
  0
  0
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ-ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΤΑ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΑ-ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ-
  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΟΥΡΙΗΛ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟ 745 ΜΧ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΕΔΙΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗ-
  ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΙΗΛ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ-
  ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΥΡΙΗΛ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗ -ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΛΧΕΙΜΙΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΙΗΛ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ-
  ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΟΥΡΙΗΛ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ-
  ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΤΟΙ –ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΒΡΙΗΛ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΟΥΡΙΗΛ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ-
  ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΘΕΙΚΟΙ——
  • Ανώνυμος 4 Μαΐου 2015 @ 14:42
   0
   0
   ΓΙιατι ρε λεβεντη δεν πρεπει να τα τα μαθουμε ολα για να σωθουμε?
   ετσι ειναι οι ορθοδοξοι?

   τι ειναι αυτα αγαπητε μου?,,,,αυτο ειναι σκοταδισμος,,

   ποιοι ειναι οι αλλοι 3αρχα
   αγγελοι?τους κρυβουμε ντρεπομαστε να τπουμε ποιοι ειναι?
   και γιατι να ειναι 7 και οχι 17?
   Αλλωστε οι αρχαγγελοι κατα τους ορθοδοξους ειναι αγγελοι της πλακας,,,
   ουτε θρονοι ειναι ουτε σεραφιμ,,,
   γ εθνικης ειναι,,,σε τοπικο πρωταθλημα παιζουν,,,
   ντελιβεραδες ειναι,,, απλοι αγγελιοφορο ιειναι,,,και πολυ φοβαμαι,,αν τους βαλουμε μεσα στο πλατωνικο συστημα =δαιμονες,,μετην ελληνικη εννοια σαν συνδεσοι θεων και ανθρωπων..
   ειμαι βεβαιος ουτε τους θεους δεν βλεπουν,,,που και αυτοι-οι θεοι δηλαδη ,βλεπουν την αντανακλαση του θειου,,,ρεζιλι ….

   ειμαι πλεον βεβαιος οτι ο εν -ο πραγματικος θεος δεν ξερει οτι υπαρχουν,,ουτε αυτοι-οι αγγελοι ουτε φυσικα και εμεις,,,,,

   τα λεμε,,
  • Ανώνυμος 6 Μαΐου 2015 @ 18:11
   0
   0
   5.42 μαλακιες λες…συνελθε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί