20:15 - 08/02/2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ε.N.D. H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ “ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ “3.000.000” ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Η παροιμία λεει “Μας είδανε αλευρωμένους και μας περάσανε για ….μυλωνάδες”.
H Eλλάδα μας είναι η χώρα στην οποία έχουν συμβεί ΌΛΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Και παράλογο λέγεται αυτό που δεν συνάδει με την λογική.
Βέβαι στη εποχή μας αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα γιατί βιώνουμε μία πραγματικότητα, ΌΠΟΥ αγωνίζεται το παράλογο να γίνει λογικό και να κάνει το λογικό παράλογο.
Οί Έλληνες βέβαια έχουμε τον δικό μας τρόπο που αντιλαμβανόμαστε αυτές τις έννοιες. Και με αυτόν τον τρόπο θα αναλύσουμε και αυτά τα δύο Ελληνικά φαινόμενα. Την μετοχή ”ΤΕΡΑΣ” της “Ανατολής” και τους ισχυρισμούς του Σώρρα περί των “τριών εκατομμυρίων” υπογραφών.

Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ αλλά έχει και δόση από τις “χίλιες και μία νύχτες”. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ με την Eλληνική λογικη και με λίγες πληροφορίες που συγκέντρωσα.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ 670 ΔΙς. Η ΜΙΑ Σε αυτό δεν πρόκειται να αμφισβητήσω κανέναν από αυτούς που έκαναν την “έρευνα” και αφού το δέχονται όλοι, θα το δεχτώ και εγώ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ “ΤΕΡΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ………ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ……..ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 26 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ….ΨΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΔΙΣ.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ AYTA ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 75 ΔΙΣ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 600 δις ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39 ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ 170 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ……….. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ……….. ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ…….. ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;
ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ……….ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ “ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ”;

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ . ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΝΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι αυτά τα έλεγαν στον κόσμο, άνθρωποι “ΣΟΒΑΡΟΙ”, που φόραγαν ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

ΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ …………ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39.
“ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

Αυτό είναι το παραμύθι της “Ανατολής”. Αλλά μπορεί οποιοσδήποτε να ΓΙΝΕΙ ΣΩΡΡΑΣ. Αρκεί να τυπώσει ότι χαρτί του αρέσει και να γράψει επάνω ΟΤΙ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Θα μπορεί να το ΒΛΕΠΕΙ και να αισθάνεται ΠΛΟΥΣΙΟΣ. Δεν έχει καμία σημασία αν ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , αφού ούτε και του Σώρρα ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ “O ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ”.

Υπαρχουν οι άνθρωποι που ακούν, μόνο ότι θέλουν να ακούσουν και βλέπουν μόνο αυτά που θέλουν να δούν. Δυστυχώς όμως για αυτούς, η αλήθεια περνάει από μπροστά τους και χάνεται χωρίς να την προσέξουν και χωρίς να την ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΗ “MONO” 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΑNΑΤΟΛΗΣ” AKOYME ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ “ΦΑΚΕΣ” KAI ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΛΗΡΩΘΕΙ” Η ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΕΤΣΙ, ΑΚΟΥN ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑN ΤΑ ΤΡΙΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥOYN ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟΝ , ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟΝ , ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .(για να χρησιμοποιήσω τον πλούτο της Ελληνικής γλώσσας)

NA ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 50 ΜΈΧΡΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ 500. ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ υπογράφουν στο τελος το 10% έως 20%. των παρευρισκομένων. Αλλά όπως είπα δεν θα τα χαλάσουμε στα ποσοστά. Εγά θα βάλω ότι ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Κ.Ε.Π.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.

ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ 500 ΑΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200. ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 500 . ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ “ΔΩΡΟ” ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1000. (τσάμπα είναι βάλε)

ΕΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ , 4.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ”. OI MHNEΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΕΙΝΑΙ 16. ΕΠΙ 4.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ;

ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΑ 64.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 500ων ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 200ων. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΑΚΟΜΑ 500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. (τι άλλο θέλει;)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. (όπως είπαμε τσάμπα είναι και δεν κοστίζει τίποτα)

. ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ 3000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ “ΔΩΡΟ” ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 3.000 . ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ 6.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 24.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΕΠΙ 16 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΙ “384.000” ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ, Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ 46.000 ΚΟΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ “ΓΝΗΣΙΟ” ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΖΗΤΟΥΣΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΠΟΥ, ΟΛΗ Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ 25.000 , ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΙΛΑΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΛΑΚΑ” ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.

OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ “ΤΥΡΙ” KAI ΟΧΙ ΤΗΝ “ΦΑΚΑ”.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ” ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΔΕΧΘΗΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ” NA ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ “ΑΓΑΘΕΣ” ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ” ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

H EΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ O ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΤΑΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ, ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ “ΑΡΧΟΝΤΑ” ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ , ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ;
ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ; ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ EINAI “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΜΑΣ , AΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ;
Ή ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΔΙΛΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (52)

 1. 0
  0
  ναι τα έχει τα λεφτά ο σώρρας. σε θησαυροφυλάκιο στην λιμνούπολη.
 2. 0
  0
  δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την μανία σας με τον Σωρρα και τις μετοχές της Ανατολής ότι σονυ και ντε είναι μουφα εσάς τι σας κοφτει? και έτσι να είναι, την αξία τους, από την τσεπη σας θα την πληρώσετε?
 3. 0
  0
  Κύριε ερευνητή, βαριέμαι, βαριέμαι, ΒΑΡΙΈΜΑΙ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ……..
 4. 0
  0
  Ξαναθέλουμε ανθρωποκεντρικές κοινωνίες με στομα βοθρου υποσχέσεων και καμμία απολύτως προσφορ α στον ανθρωπο στις φαντασιώσεις του
 5. 0
  0
  Δεν θα ασχοληθω αν με τον κυριο αυτο αλλα με μια παραγραφο , απο που και ως που ρε μαστορα ο ελληνισμος ηταν ταυτισμενος με τον χριστιανισμο??? ρε ανιστοριτε αταλαντε συγγραφεα ερευνητη ???? Θς να πεις ο νεοελληνας ραγιας ? να συμφωνησω αλλα οχι οι γνησιοι ΕΛΛΗΝ
 6. 0
  0
  Ολοι αυτοί σαν κομπανια αδρανοποιούντε με το γέλιο ω και τους πήρατε τοσο μα τόσο σοβαρά…μα ο χρόνος κυλα
 7. 0
  0
  Εγω νομιζα οτι σοβαρευτικες αλλα εσυ το χαβα σου….δεν τη παλευεις τελικα.
 8. 0
  0
  Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ
  ΟΤΑΝ ΤΟ 85 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ [κατι που πρωτη φορα λεγεται με ντοκουμεντα και στοιχεια και πολυ πονο]ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΏΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ -ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 30-ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ ΤΟΤΕ-ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΆ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΑΡΘ ΤΕΤΡ 126 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΘΆΝΑΝ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΤΗΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ- ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΛΟΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ —-ΤΟΤΕ ΤΟ 87 ΣΚΑΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ -ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ – ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ -ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΞΕΧΆΣΤΗΚΕ ΑΠΛΑ- Ο ΔΕ ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΩΣΤΗΣΕ –
  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ [εχουν γραφτει και τραγουδια και ταινίες] ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΩΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑ 102 ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ—ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΊΤΕ ??????
 9. 0
  0
  Απο οτι βλεπω εχεις κανει ολο το κειμενο αντιγραφη απο προχτες ερευνητη-συγραφεα κ.Λαμπροπουλε.Κανονικα σημερα θα επρεπεν να εχεις ερθεις Θεσσαλονικη οπου μιλουσε ανοιχτα ο Σωρρας και να τον ξεφτυλισεις η εσυ η καποιος που πιστευει τα ιδια με σενα π.χ Καζακης,Γιαλτουριδης ,αλλα μαλον το μονο σας οπλο ειναι να μιλατε μονο απο εδω μεσα επειδη δεν εχετε τα κοτσια να τον αντιμετωπισετε καταμουτρα.Που ηταν σημερα οι κυριοι να σωσουν το κοσμακη απο το τον"απατεωνα"και καλα κυριε Λαμπροπουλε???Μαλον κρυφτηκαν στις τρυπες τους τα εν λογο ερπετα……
 10. 0
  0
  Ο ίδιος και οι άλλοι ίδιοι νομίζουν πως κάτι κάνουν μα τα καινούρια ίδια με τα παιλιας.Οι δαίμονες θέλουν να τους παίρνεις σοβαρα αν τονυς κοροιδευεις η γελάς μαζι τους παρεξηγούντε μπλοκηρουν και αρχιζουν τα παρατράγουΔα.Χτίζουν τουβλο τούβλο τείχους και πισω παρουσιάζοντε καινούρια για να μήν τα καταλαβαίνουν οι ανθρωποι χτίζοντας παραπερα τυχο μην αφήνωντας καθαρη οπτική στα ενδιάμεσα οπου εχει παγιδευτει σι φερτος τρεφοντας τα
 11. 0
  0
  ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΟΦΙΛΟΤΙΜΗΣΕΙΣ 'ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ' ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΣΟΥ.ΖΗΤΑ ΠΙΛΣΜΠΙΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΤΕΡ Φ(Χ)ΟΥX(Φ)ΤΕΛ,ΠΙΕΣ ΚΛΑΨΕ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΚΑΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΕΡ ΒΑΜΠΙΡΕΝ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ,ΦΙΛΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ,ΚΙ ΑΕΙ ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΞΑΠΟΔΟΥΪΛ-ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ-ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΟΥΣΤ ΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΜΟΙΡΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΤΡΕΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΟΣΤΑΛΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΧΙ MADE IN FOREIGN EMBASSIES,UNDERSTAND YOU FOGMAN?
 12. 0
  0
  οΙ πρώτες και σημαντικές κουβέντες που λένε ακόμα και ο ανωτερος υπάλληλος τους πρίν ξεκινήσουν τις θεωριες τους είναι μού είπαν να κάνω αυτό…ενώ τους το είπε ένας αυτοί μιλούν στον πληθυντικό το ίδιο γίνετε σε όλες τις πιάτσες τους…ο ναρκωμανής λέει μου εδωσαν αυτο…αν και φαίνεται ανούσιο δεν είναι μαλιστα το αναφέρουν και ψυχιατρικα τέστ δίνοντας όμως διαφορετική ερμηνία…μετα γίνεται ολο πολύπλοκο και ο νούς κουράζετε να Ψαξει.
 13. 0
  0
  Η αρηχη είναι το ημιση του παντως
 14. 0
  0
  Λιμνούπολη; έχει καμμιά σχέση η Λιμνούπολη με το Ντακέϊκο; τον ντοναλντ την νταίζη τον γκαστόνε;
 15. 0
  0
  Αν είναι ψεύτες, τότε ως Έλληνας θα πρέπει να κάνετε κατάθεση των
  στοιχείων σας στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
  Ο καιρός που θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια έφτασε και είναι λογικό που φοβαστε…
 16. 0
  0
  Ακόμα και συ μπορει να λές τι θα κάνουμε σημερα ποσα βγαλαμε σημερα ενω μονος εισαι
 17. 0
  0
  Αρκετα κυριε Λαμπροπουλε διαβασα
  το πρωτο σας αρθρο πριν μερικες μερες συγχυστηκα λιγο αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι σκεφτηκα οτι δεν αξιζει να χανω τον χρονο μου.Στο δευτερο αρκεστηκα να διαβασω μονο τα σχολια.Δεν μπορω να σας κρινω σαν συγχραφεα οπως δηλωνετε αλλα σαν ερευνητη με αριστα το δεκα σας αξιζει ενα πεντε κι αυτο επιεικως.Δεν μπορω να παρω καποιον ανθρωπο στα σοβαρα οταν στις πρωτες του δυο προτασεις στο πρωτο κειμενο εχει δυο ανακριβειες.Αν θελησετε να γραψετε και τεταρτο κειμενο μεσα σε δωδεκα μερες φροντιστε τουλαχιστον να ενημερωθειτε βαθυτερα με το θεμα αν και το βρισκω λιγο ΥΠΟΠΤΟ .
 18. 0
  0
  Δεν είναι δυνατόν από άσχετου άνθρωπος χωρίς καμία γνώση στο οικονομικά να γράφουν ότι τούς κατέβει. Κάποτε θα πρέπει να τελειώσει αυτό.
 19. 0
  0
  άμα τα βρήκε τα λεφτά από τον Μαύρο Πήτ που με ριφιφί κατάφερε να αδειάσει το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ ε τότε αλλάζει το πράμα, για δεν το λέτε τόσο καιρό; δεν είχα καμμιά επιφύλαξη.
 20. 0
  0
  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΠΩΣ ΟΣΟ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Π@π@ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΟΥΣΤ!!
 21. 0
  0
  ανιστορητος ερευνητης! Ελληναράς!
 22. 0
  0
  απο δω και στο εξής γενικολογίες του τύπου "ύπαγε οπίσω μου σατανά" δεν θέλω από φαν και γκρουπις του σώρρα δεκτόν μόνο το "ύπαγε οπίσω μου λαμπρόπουλε"
 23. 0
  0
  prepei na drepeste gia ayta pou grafete. eiste prodotes h vlakes eiste sinipefthini gia ayta pou kanei to prodotiko katestimeno sthn patrida!
  O Sorras einai to provlima sas.
  EAN HTAN APATEONAS THA HTAN FILAKI APO THN PROTH EBDOMADA toso diskolo einai na to katalabete
  einai prodosia na spernete pseudeis eidiseis
 24. 0
  0
  Δεν είναι δυνατό άνθρωποι που κόπτονται να σώσουν την Ελλάδα να βγάζουν οχετό μίσους και ύβρεων έναντι όποιων έχουν άλλη άποψη. Όποιος δεν είναι με τον ομίχλη σώρρα είναι πράκτορας λέει, ανθέλληνας, να ψοφήσει ου 666 ου 666. Σα μικρά παιδιά κάνετε χαζοχαρούμενα.

  Κι άντε στην Ελλάδα δεν τον γουστάρουμε. Σε άλλες χώρες που πουλάει το ίδιο παραμύθι, εεε σωτηρία θέλω να πω, τον έχει πάρει κανείς στα σοβαρά ; Θέλω να σας δω τι παπαριές θα λέτε οταν θα σκασει η φουσκα στη μαπα σας με την όποια λήξη της ιστορίας αυτής. Γιατί happy end δεν θα παίξει. Άκου κει 3000000 υπογραφές. Κανένας γνωστός μου δεν τον ξέρει σχεδόν κι αυτός έχει πάρει υπογραφές απο το 1/3 του πληθυσμού, συνυπολογίζοντας γέρους και παιδιά. Αφου τρώτε τέτοιο καραμπινάτο ψέμα ελάτε και σε μένα να σας σώσω. Εγώ έδωσα την ανύπαρκτη τεχνολογία που δήθεν έδωσε ο ψώρρας στον απόλλωνα και τον δία. Και μη μου πεις οτι λέω ψέματα. Εδώ δεν ζήτησες από τον σώρρα να σου δείξει τίποτα τόσο καιρό. Απλά τρως τα παλαβά που σου τάζει και τις παπαριές που έχει δώσει η σια στον λαμπράκη.

  psybernaught
 25. 0
  0
  Κύριε ερευνητή λυπάμαι που θα σας το πω αλλά είστε βαθιά νυχτωμένος.
 26. 0
  0
  εγω από την αρχή ήξερα πως είναι γύφτος , πως είναι άφραγκος και υπέγραψα απλά μήπως και μία στο εκατομμύριο υπάρχουνε αυτά τα χρήματα και σωθεί η πατρίδα μου.Ποτέ δεν πίστεψα σε τέτοιες γελοιότητες.Υπέγραψα απλά πως ως πολίτης θέλω να γίνει έλεγχος από το κράτος για το αν υπάρχουνε τα 600δις ή ΟΧΙ.Αλλά μας δουλεύει και το κράτος και ο απατεώνας μαζί.Που κατα εμέ , αυτός ο λοποδύτης είναι στημμένος από το σύστημα
 27. 0
  0
  Κε Λαμπρόπουλε, εκτιμώ την προσπάθειά σου να με πείσεις ότι αυτοί, Σώρας & Σια, είναι απατεώνες, αλλά δεν με έχεις πείσει ακόμα, Σας ερευνητής που είσαι μπορείς να αναρτήσεις ένα χαρτί της τράπεζας του Καναδά ότι τα ομόλογα με αντίκρυσμα 600 εκ. δολάρια δεν υπάρχουν; Αυτοί έχουν απόφαση δικαστηρίου ότι υπάρχουν, την έχω διαβάσει. Ερεύνησες αν υπάρχει το Παγκόσμιο Καταπίστευμα και ότι η Ελλάδα δικαιούται πολλά χρήματα μέσω Δήμων; Ερεύνησες αν η "Άγια" εκκλησία της Ελλάδος έχει πάρει χρήματα από το καταπίστευμα, όπως λένε αυτοί οι ψεύτες; Ερεύνησε, λοιπόν, την ουσία, βρες στοιχεία επίσημα και θα τους κάψουμε αυτούς, θα είναι εύκολο, στο Σύνταγμα.
 28. 0
  0
  Λαμπρόπουλε…..Λαμπρόπουλε….Λαμπρόπουλε…..
  Με τις κοτσάνες που γράφεις πάλι το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταλαμβάνεις κάνα δυο ανούσια μέτρα στην οθόνη,( υπόψιν εάν ήταν χαρτί θα είχες μπει μέσα οικονομικά).
  Όχι ότι μπήκα στον κόπο να διαβάσω όλο αυτό, αλλά το καλό κείμενο, και η ικανότητα στο γράψιμο, από τις πρώτες γραμμές φαίνονται.
  Μυαλό δεν βάζεις. Περιορίσου στο να γράφεις τίποτα βίους αγίων, και κειμενάκια Χριστιανικού περιεχομένου και άσε τα τρολλαρίσματα για κανέναν πιο ευφυή.

 29. 0
  0
  το μονο που ξερω ειναι οτι χτυπανε μονο το δεντο που βγαζει καρπους.
 30. 0
  0
  Τράβα να του τα πείς του Σώρρα στα μούτρα ρε ηλίθιε αρθρογράφε άν έχεις το θάρρος. Πάρε τις αποδείξεις σου και τράβα να τον βρείς αν τολμάς. Θα είναι στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σήμερα όπως ηταν και χτές.Αυτός δεν κρύβεται απο κανέναν. Δεν μπορεί να διατυμπανίζει τόσα χοντρά ψέμματα και να το παίζει άνετος. Εδω τα λαμογιόσκυλα έχουν πάρει χιλιάδες μέτρα προστασίας σε περίπτωση που ανακαλυφθούν οι απάτες τους. Μέχρι και το σύνταγμα παραποίησαν για να μή μπορεί κανείς να τους πειράξει. Και στο φινάλε και τα χρήματα να μην υπάρχουν θα έχουμε ενωθεί και θα γνωρίζουμε τι παίξατε ανα τους αιώνες στην πλάτη μας. Δεν μας ζήτησε ούτε τα σπίτια μας ούτε τα χωραφια μας ούτε τις καταθέσεις μας. Δεν έφτιαξε κομμα ούτε χρώμα ούτε δόγμα ούτε κατεβαίνει για πολιτικός. Εργαλεία μας προσφέρει για να τα χειριστούμε μόνοι μας. Για πρώτη φορά στην μεταγενέστερη ιστορία μας ΒΛΈΠΟΥΜΕ οτι εμείς είμαστε οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ και το συνάφι σου τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ που μας μόλυναν τον εγκέφαλο ανα τους αιώνες και ΑΥΤΟ είναι το ΜΟΝΟ που τρέμετε. Μάθε λοιπόν οτι η ζημιά έγινε. Ο Οδυσσέας, δηλ. ο ελληνισμός, έφτασε στην Ιθάκη. Το τί θα ακολουθήσει πιστεύω να το έμαθες στο όποιο σχολείο πήγες.
 31. 0
  0
  Λαμπρόπουλε συνεχιζεις τις παπαρες σου το ειπα και την προηγουμενη φορα ότι δεν μασανε οι ελληνες πλεον σας μαθαμε εσενα και κατι αλλους σαν και του λογου σου.
 32. 0
  0
  ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ .B.I.S.
  ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ "ΚΑΤΑΡΕΕΙ" ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ -ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΕΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ;
  NIKH
 33. 0
  0
  Ο ΧΕΡ ΓΙΟΧΑΝ ΜΑΣ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ Μ' ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣΣΟΝΩΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΤΡΕΣ!ΤΟ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ/ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ/ΦΙΛΟΤΗΤΑ/ΑΦΥΠΝΙΣΙΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ,ΟΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ…ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΜΑ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΨΕΥΤΡΑ;; ΤΟ 1966 ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΘΡΙΛΕΡ/ΤΡΟΜΟ/ΣΦΑΓΕΣ/ΚΛΟΠΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;Ή ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ;ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΕΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ".ΧΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΝΤΑΟΥΤΣΕΜΠΑΝΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ.ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΙ Η ΘΕΪΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ,ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥΣ…ΓΙΑ ΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΕ ΠΟΝΤΙΕ/ΣΜΥΡΝΙΕ/ΑΡΜΕΝΗ ΠΩΣ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΡΜΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ."ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΚΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ".
 34. 0
  0
  Δεν καταρέει το παλιό σύστημα…καταρέει το ματριξ ολόκληρο.
 35. 0
  0
  9/2/2014 12.37μμ
  ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ 600ΔΙΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
  ΝΙΚΗ
 36. 0
  0
  ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2014 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΗΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
  ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΣΥΝΕΧΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝΩΝΤΑΣ ΚΟΛΟ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ….

 37. 0
  0
  ΣΥΝΕΧΗΣΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ…
 38. 0
  0
  Φοβού τους πάντες Νίκη μου, έτσι κι αλλιώς με τον φόβο του απλού μέτριου ανθρωπάκου, συντηρούνται τα καθεστώτα μέχρι σήμερα. Σα συνετό μυαλό κι εσύ λοιπόν φοβού….
  Φοβού λοιπόν τους 600 δις φέροντες, αλλά μη φοβού τους τα μνημόνια και τας καταστροφάς έχουν ήδη φέρει.
  Φοβού λοιπόν γιατί, μπορεί να χάσεις την πείνα σου. Φοβού, ΦΟΒΟΥ, ΦΟΒΟΥ, ΒΟΥ ΒΟΥ ΒΟΥ.
 39. 0
  0
  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ:

  ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  AΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ .

  ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ . ΜΟΝΟ 250 ΕΥΡΩ.

  ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΤΕ

  Α ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ..

  http://www.ebay.com/itm/GREECE-1925-Banque-dOrient-National-Bank-of-Greece-125-Gold-Francs-Athen-1925-/261341790104?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3cd92f3f98

  ΤΡΕΞΤΕ . ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.
 40. 0
  0
  Τόσο σοβαρό είναι το θέμα ρε Λαμπρόπουλε; και έχεις ''φάει τα λυσακά σου'' τόσο καιρό με τις ''έρευνες'' σου για τον Σώρρα; δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς; Κάθε μέρα πουλάνε την Πατρίδα μας κομμάτι κομμάτι και σένα το μόνο που σε νοιάζει είναι τι κάνει ο Σώρρας; Ενας Ελληνας με όνομα και επώνυμο και χωρίς να κρύβεται πίσω από κάποια ΑΕ είρθε να δώσει χωρίς να ζητάει πάρει τίποτα… και τι να μας πάρει; ξεβράκωτοι είμαστε, έχουμε πιάσει πάτο. Θέλουν να μας πάρουν την αξιοπρέπεια μας ακόμα και την ψυχή μας κι έσείς (Stranger & Λαμπρόπουλοι) μας πουλάτε φούμαρα!!! Εσείς κονομάτε με το να γράφετε ότι μ@λ@κι@ σας κατέβει (ο ένας γράφει ο άλλος δημοσιεύει) κι έμεις οι βλάκες μπαίνουμε στο διαδύκτιο και ανεβάζουμε την ''επισκεψιμότητα'' στο blog σας για να κονομήσετε περισσότερα διαβάζοντας τις ασυναρτησίες σας… Για αλλάξτε πορεία γιατί σας βλέπω σε λίγο καιρό να πεινάτε, ''ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται'' λέει ο σοφός λαός και όταν λάμψει η Αλήθεια ίσως βρεθείτε εκτεθημένοι… Stranger μπορείς να μην δημοσιεύσεις το σχόλιο μου αν σε θίγει αλλά να ξέρεις ότι είμαι πολυ απογοητευμένος από όλους σας, το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του Περήφανου Ελληνικού Λαού είναι ανήθικο, έχετε χασει την συνειδητότητα σας η είστε άβουλα όντα που υπακούουν απλώς τ αφεντικά τους;;

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 41. 0
  0
  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΥΠΟΗΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ !!!

  δωωωωωωσε!
 42. 0
  0
  Λαμπροπουλε εισαι ΜΠΟΥΦΟΣ
 43. 0
  0
  Aκόμα ούτε το σχόλιο δεν έχετε ανεβάσει;
 44. 0
  0
  Λαμπρόπουλε συγχαρητήρια,

  γιατί κατάφερες πάλι να εισπράξεις τα καλύτερα μπινελίκια. Εγώ δεν έχω τίποτα να σου γράψω με κάλυψαν οι υπόλοιποι.
  Άντε και εις ανώτερα, στην επόμενη απόπειρα.
 45. 0
  0
  ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ
 46. 0
  0
  Η που κόλλησε η βελονα ή που δεν έχει τίποτα άλλο να γράψει ο εν λόγω συγγραφέας. Οταν πάμε στο ιντερνετ εμείς του εξωτερικού που τον αγνοούμε δεν δίνει τίποτα για τα βιβλία του μόνο για τις δηλώσεις του κατά του Σώρρα !!!Μήπως είναι ένα είδος διαφήμισης..; Ελα και ο Σώρρας να μην έχει φράγκο και η ΕΝΤ να μην έχει τίποτα πίσω της ποιός είναι ο σκοπός τους ο αυθεντικός !!!!!ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΕΙ….Πόσο μικρόψυχος και παμπόνηρος πρέπει να είναι κάποιος για να αντιτίθεται σε μία τέτοια δράση;;; Οσον και ο Εφιάλτης..Αν θελει να ερευνήσει κάτι ο κος Λαμπρόπουλλος ας ερευνήσει τις δηλώσεις της κυβέρνησης Σαμαρά στο εθνικό γαλλικό ραδιόφωνο (εκπομπή της περασμένης Πέμπτης εκτός λάθους μου λίγο πριν τις ειδήσεις των 19:00 ώρα υψηλής ακροαματικοτητας) ότι η Ελλάδα τώρα έχει πλεονασμα ότι όλα είναι θαύμα και ότι το 2013 ήταν σπουδαία χρονιά και το 2014 θα είναι φανταστικό….. Γιατι δεν τα ερευνά αυτά ή μήπως τα πέρνει της μετρητοίς…; Ασχοληθείτε και με κάτι άλλο κύριε γράψετε και κανένα βιβλίο και αφήστε τα οικονομικά από τους φίλους σας τους οικονομολόγους διότι κάτι τέτοιοι σαν τους φίλους σας βούλιαξαν αυτή την χώρα…. Οσον για τους θεοφοβούμενους θα τους θυμίσω ότι το 1453 οι κατοικοι της Κωνσταντινούπολης μπήκαν μέσα στην Αγία Σοφία και περίμενα το θεό τους και την Παναγία τους να τους σώσει από τους Τούρκους στους οποίους τους παρέδωσαν οι υπηρέτες του θεού τους παπαδαριό… ας περιμένουν και αυτοί τώρα οι αποκαλυπτικοί Ιωάννηδες αλλά χωρίς εμάς…
  Α.
 47. 0
  0
  ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΕ ΦΤΩΧΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΦΤΩΧΕ ΜΙΚΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΙΛΑΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΕΙΟΙ;;;;;; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΩΦΕΛΛΟ….
 48. 0
  0
  Αφου εισαι τοσο γατονι ερευνητης και ξερεις τα παντα, κανε μυνηση στον Σωρρα για απατη!!!!!Αντε για να σε δουμε!!!!ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ!!!!
 49. 0
  0
  αν υπήρχε αυτος ο πλούτος στην τράπεζα τότε, καπου πήγε. Καποιος τον εκμεταλεύεται τοσα χρονια και με τους τοκους ισως να εχει φτασει σε επιπεδα απιστευτα. Δε σημαινει οτι χρειαζεται να αποπληρωθει με ρευστο, μιας και το ρευστο παραγεται απο χρεος μονο. Μπορει να ειναι απατεωνας, και να μην ειναι το δικιο του δε θα το βρει ποτέ γιατι πολυ απλα θα τον φανε και οποιον αλλον παει να το συνεχισει. Τωρα, αυτη η παπαρια με την Ορθοδοξια, γαμω το κεφάλι σας για δηθεν Ελληνες, τι μαλακια ειναι παλι? Τι σχεση εχουν οι Ελληνες με τους Χριστιανους? Επειδη εκαιγαν Ελληνες, εσπαγαν μνημεια, χτισανε εκκλησιες πανω απο ναούς και εκφυλιστηκαν οι περισσοτεροι, σημαινει πως εχει οποιαδηποτε σχεση ο Ελληνισμος με το Χριστιανισμο? Τοσο αμορφωτος είσαι? Τοσο ζώο? Ειναι σα να λεμε οτι επειδη οι Τουρκοι μας ειχαν υποδουλους 400 χρονια επρεπε να ειμαστε αιωνια δουλοι τους, μιας και "απο αιώνες" ειχαν τον ελεγχο μας. Απαράδεκτοι, γραικύλοι.
 50. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΙΩ@ΝΝΗ Λ@ΜΠΡΟ-ΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ , ΦΕΝΕΣΤΕ ΕΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ……….ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ , ΜΕ ΑΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ ,ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ , ΜΕ ΑΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ ,ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ , ΜΕ ΑΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟ ,……………..ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ……………..ΑΝ ΕΣΕΝΑ Η ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ; …..ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ……ΕΦΟΣΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΟΡΥ; …………….ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ , ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΛΙ ………………….ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΥΔΕΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ………. ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ……..ΠΧ…ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟΠΟΙΗΣΩ …………ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟ 6 ΜΗΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΟΣΜΟ …. ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 10 ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ "ΑΝΑΦΟΡΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ …………………ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ……… ΟΙ 10 ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΟΤΟΓΕΝΩΣ 120 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ….ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60-70 ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΗΝΝΕΣ …………..ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΤΟΓΕΝΩΣ 150- 200 ΑΤΟΜΑ ………..ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΠΙΑ ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ………….. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ‘’ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ’’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5000-10000 ΕΛΛΗΝΩΝ ………………….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΣΑΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ) …..ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΙΩ@ΝΝΗ Λ@ΜΠΡΟ-ΠΟΥΛΕ ……..ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ……..Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ…… ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ!!!! ……. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ 600 ΔΙΣ …….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΙΒΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ….. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ …… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ …. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ……… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ. ….. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ………ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ …. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΡΕΥΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ …ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ….ΣΥ ΕΙΠΕΣ!!!!!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!
 51. 0
  0
  ANTI NA TΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΛΙΓΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ…ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ…..ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΠΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ?
 52. 0
  0
  Τί προτότυπος είσαι ρε αρθρογράφε, ή καλή εκλησσία καί οί ελληνολάτρες πού είναι ειδωλολάτρες καί παιδιά τού σκότους.Σέ ποιούς απευθήνεσαι στόν παπού καί τήν γιαγιά σου?Τουλάχιστον πές κάτι πιό προτότυπο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί