Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:28 - 13/06/2014

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 06/14/2014 @ 12:10 ΠΜ

    ΕΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΡΗ ΠΙΝΕΙΣ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΙΣΟΙ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΤΙ ΛΕΣ?

    • Ανώνυμος 06/14/2014 @ 8:42 ΠΜ

      Άμα έχει γαμάτο φραπέ στην πλατεία είμαι μέσα!!!

    • ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΦΡΑΠΕ, ΖΕΣΤΟ ΝΕΣ ΠΙΝΩ!

    • Εσύ φίλε μου πιστεύεις ότι αν μαζευτούμε σε μια πλατεία θα λυθεί το θέμα;;;
      Μαζευτήκαμε στην πλατεία και χωριστήκαμε στα δύο! Πάνω πλατεία και κάτω πλατεία!

      Πάντα θα υπάρχουν πρόβατα που θα ξεκόβουν και θα ακολουθούν ένα σακίδιο νομίζοντας ότι κάτι έχει μέσα και θα ψηφίζουν στοιχεία της φύσης, Ποτάμια, Ελιές, Λόγγους, Καταρράκτες ή βουνά.

      Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος σωτηρίας και ελευθερίας της Ελλάδας από τους κατακτητές και τους δοσίλογους κλέφτες, απατεώνες και προδότες που μας κυβερνούν είναι στις εκλογές (που δεν θα αργήσουν) να ΜΗΝ του ψηφίσουμε! Και να τα χώνουμε σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους που δουλικά υπηρετούν στα τέσσερα τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνούν.

      Θυμηθείτε: Οι εκλογές που έρχονται σύντομα θα είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία μας! Μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή!!!! Θα μας πάνε όλους στο σφαγείο!!!!!

      • Ανώνυμος 06/14/2014 @ 6:41 ΜΜ

        ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΑΓΟΙ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ… Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΟΠΩΣ Η ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ! ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Κ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!
        ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ! ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ?

    • Ανώνυμος 06/14/2014 @ 1:33 ΜΜ

      Ναι λέω .
      Ας το ξεκινήσουμε

  2. Ανώνυμος 06/14/2014 @ 12:27 ΠΜ

    Που κολλάει ο Σιούφας στο σύνταγμα του ΄75? ΜΕΛΛΟΝ !

  3. Ανώνυμος 06/14/2014 @ 11:47 ΠΜ

    mages as dsoumai mia mera oloi ena rantebou thn idia wra oloi stous dromous. apla balte mia mera h mia nixta ena sabato bradu px na bgoumai olou stous dromous kai anartisteto se ola ta site.h epanastash den 8elei hgetes 8elei thn psixh tou kosmo kanenas igeths den kerdise tipota xoris to lao kai o laos anadiknioi igetes. sas parakalw sas ekliparw apla anartiste mia imerominia giana bgoumai oloi stous dromous kai na diekdikisoumai ena dikaio shntagma. sto finale re mages to xrostamai stous progonoumas autoi edwsan to ema tous gia emas emeis eimaste toso axristoi pou den mporoumai na kanoume tipota gia ta paidiamas??? den to pisteyw auta apla 8eloumai mia eykeria… as dosoumai oloi enarantaeuou thn idia wra se olous tous dromous

  4. Ανώνυμος 06/14/2014 @ 3:21 ΜΜ

    kato oli pano kanenas 8a kano oti moy goystari kai xoris arxigoys. john

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*