Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:40 - 19/04/2015

Από τα 16 στα 156 νησιά του Αιγαίου ‘υπό ελληνική κατοχή’ λένε τώρα οι Τούρκοι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στην ιστοσελίδα του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Odatv,156 νησιά έχει υπό κατοχή η Ελλάδα στο Αιγαίο και συνεπώς η Τουρκία τα διεκδικεί.

Το δημοσίευμα έρχεται ως συνέχεια συζήτησης στην τουρκική Βουλή προ μερικών εβδομάδων όπου είχε τεθεί θέμα – από αντιπολίτευση και κυβέρνηση- για…16 νησιά, ως συνεχεία βέβαια άλλων ,παλιότερων, αναφορών για 100 ή και περισσότερα νησιά. Τώρα η πλέον φρέσκια εκδοχή μιλάει για 156, εξ ού και ο τίτλος «Υπό κατοχή είναι όχι 16 νησιά, αλλά 156».

Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι τα εν λόγω νησιά ειναι υπό ελληνική κατοχή από το 2004 μέχρι σήμερα.

Και εστιάζει στο Αγαθονήσι- νησί που είχε παλιότερα ”βάλει στόχο” ένας γραφικός εθνικιστής βουλευτής. Το χαρακτηρίζει ως ένα από τα σημαντικότερα των 156 και ειναι, λέει, εντός των ορίων του νομού του Αϊντίν.

Τα βάζουν με την… Frontex και την …Λετονία

Το ευφάνταστο δημοσίευμα λέει ότι στην κατάληψη των νησιών υπήρξε…συνεργασίας όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα και της ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Συνόρων Frontex μαζί με τη Λετονία.

Για το θέμα αυτό, το κόμμα Vatan έστειλε – λέει- προειδοποιητικές επιστολές τόσο στην… Πρεσβεία της Λετονίας στην Άγκυρα και προς την ΕΕ.
Το παραμύθι διανθίζεται και με επίκληση ανύπαρκτων και ανιστόρητων ”στοιχείων” όπως -λέει- τον υπ’ αριθμ. 2 Χάρτη, που συμπεριελήφθη επιπροσθέτως στο 15ο άρθρο της Συνθήκης της Λωζάνης, φαίνονται με ”κόκκινη γραμμή” τα ονόματα των 14 νησιών που δόθηκαν στην Ιταλία και δεν υπάρχει το Αγαθονήσι.

Υποστηρίζουν ότι σκάφη του Λιμενικού της Λετονίας και της Ελλάδας… ασκούν καθήκοντα γύρω από το Αγαθονήσι χωρίς, λέει, να στηρίζονται σε κάποια νομοθεσία.
Επικαλείται δε το δημοσίευμα εντελώς επιλεκτικά εναν βρετανικό χάρτη του 1951 και έναν αμερικανικό χάρτη του 1957 που φαίνεται ότι τάχα μου το Αγαθονήσι ανήκει στην τουρκική Δημοκρατία. Ακόμα επικαλείται κάποιους ανώνυμους ειδικούς που λένε πως η Ελλάδα, η ΕΕ και η Λετονία παραβιάζουν τις αρχές του «απαραβίαστου των συνόρων» και του «σεβασμού στην εδαφική ακεραιότητα των κρατών» της Τελικής πράξης του Ελσίνκι …

Να θυμίσουμε ότι ο Εκπρόσωπος του ΥπΕξ, κ Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση, με τις οποίες αμφισβήτησε την κυριαρχία της Ελλάδας για τα 16 ελληνικά νησιά, είχε δηλώσει τα εξής:

«Ουδεμία αμφισβήτηση και ουδέν σημείο αμφιβολίας υφίσταται σχετικά με το καθεστώς οποιουδήποτε νησιού ή νησίδας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Άλλωστε, η διεθνής νομιμότητα είναι από τις βάσεις του ευρωπαϊκού πολιτισμού και δεν μεταβάλλεται ούτε με προθέσεις παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου ούτε με μονομερείς δηλώσεις ή ενέργειες.»

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 04/19/2015 @ 10:06 ΠΜ

    Μολων λαβε ρεεεεε

  2. Ανώνυμος 04/19/2015 @ 1:32 ΜΜ

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;;;;

    Μου θυμιζουν κατι "απαιτητικα" γυφτακια που τσαμπουκαλευονται οταν σου ζηταν…"δωσε ενε ευρω ρε μπαρμπα'…, και οταν δεν τους δινεις σημασια.., κανουν να σου την πεσουν ταχα !!
    Με το που τους βρωντας τα ποδια….τρεχουν να κρυφτουν !!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ …ομωως και αυτα (αμερικανακια) τους αδειαζουν τωρα και οτι ειναι να κανουν θα πρεπει να το κανουν μονοι τους!!!

    ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!!!!!

  3. Ανώνυμος 04/19/2015 @ 9:20 ΜΜ

    Τουρκόσποροι νομίζω ότι καί τό πουλί μας δικό σας είναι κι αυτό…….ελάτε νά τό πάρετε νά τό βάλετε στόν πάτο σας. Άντε γαμηθείτε πιά τουρκοδολοφόνοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*