16:27 - 27/11/2014

Αποκωδικοποίηση του γράμματος Μ

Γράφει ο Νικ. Αλ Αργυρίου

Το γράμμα Μ στα κλειδιά του Πυθαγόρα είναι κρεμασμένος.


Το «κρεμασμένος» είναι ένα σημάδι ψυχικής καταγωγής και το συνηθέστερο είναι να υπάρχει χαραγμένο στις παλάμες διαισθητικών ανθρώπων .

Το «κρέμασμα» είναι ένας απόκρυφος συμβολισμός που συνδέεται με το Δέντρο της Ζωής, τον Ουράνιο Δίαυλο και το άρμα της Αργούς.

Το γράμμα Μ επίσης στα κλειδιά του Πυθαγόρα έχει ιερογλυφικό το τρίγωνο, αντίστοιχο με το γράμμα «Τσαδάι» του ελληνικού αλφάβητου, που σημαίνει Άστρο και σκόπιμα το αφαίρεσαν.

Το τρίγωνο συμβολικά σημαίνει το Άστρο του Μηρού το Σείριο…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ, ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Μ". ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΑ…
  i34
 2. 0
  0
  με την μόνη διαφορά οτι αυτη η παλάμη ειναι πολύ χαμηλή ανάλυση αφού φαίνονται πιξελ και πιθανόν επεξεργασμένη. Επίσης η παλάμη αυτη φαίνετε οτι ήταν 10 ώρες στο νερό, μουλιασμένη.. λολ
  Πέρα ταύτα… εγω το εχω ξαναρωτήσει αυτο, η δεξιά μου παλάμη το κέντρο οχι τα δάχτυλα, που εχει της μεγάλες γραμμές… Σχηματίζουν ενα Άστρο με 4 ακτίνες… δηλαδή δεν δημιουργούνται υπο φυσιολογικές συνθήκες όπως σε άλλους, παράλληλες γραμμές, κτλ… 4 γωνίες όλες οι γραμμές και σαν σύνολο ολες μαζι σχηματίζουν ενα Άστρο τετρακτινο.
 3. 0
  0
  Το έχω! πεντακάθαρα στο δεξί χέρι ,χαμηλά εφαπτόμενο με την βάση της γραμμής Ζωής.

  ο τελευταίος των ανθρώπων…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί