21:44 - 02/05/2015

Αποκωδικοποίηση συμβόλων, η θρησκεία της γίδας (Μέρος Β΄)

Στο ΄Α μέρος αποκωδικοποίησης συμβόλων γράψαμε περιληπτικά μερικές σκέψεις για τον συμβολισμό της κουκουβάγιας μέσα από τα αρχαία χρόνια και την λειτουργία των συμβόλων…συνειδητά και ασυνείδητα επηρεάζοντας την ανθρώπινη συλλογική συνείδηση προβάλλοντας μας, τα κλεμμένα σύμβολα από την μισάνθρωπη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Χρησιμοποιώντας την δύναμη του συμβολισμού πανάρχαιων κωδικών και απόκρυφων εννοιών οικοδομούν τον νέο γενετικό κώδικα ψυχικής υγείας!!! Να διευκρινίσω τι εννοώ…μολύνουν την ψυχική υγεία μας και προετοιμάζουν το νέο ψυχικό πεδίο. Ένας από τους τρόπους της είναι η μουσική, η επικοινωνία μέσω της “έξυπνης” τεχνολογίας των Σμαρτ συσκευών, και η προβολή των συμβόλων σχεδόν παντού… πχ. Τα τρίγωνα, τα κέρατα και ο πανοπτης οφθαλμός..

Η Νέα Ταξη κρατά στα χέρια της αρχαίες γνώσεις… μέσω των μαγικών συμβόλων επηρεάζει παγκόσμια την μνήμη του ανθρώπου….τον πολεμά λυσσαλέα σε όλα τα πεδία της συνείδησης του….υποτιμά την ανθρώπινη υπόσταση και μεταχειρίζεται την μάζα των ανθρώπων σαν ένα κοπάδι βοδιών…ή χοίρων.

Αυτό που η μάζα δεν μπορεί να κατανοήσει είναι ότι ο συμβολισμός… δες εδώ επάνω την κύρια Ροτσιλντ μαζί με την άλλη μάγισσα του ΝΔΤ… είναι η διεθνής μορφή επικοινωνίας τους, χωρίς λόγια, γιατί παρακάμπτει τα εμπόδια της γλώσσα, της φυλής και του πολιτισμού… περνώντας το μήνυμα άμεσα σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ψυχής…προγραμματίζοντας την συνείδηση..

Αλλά το πιο ουσιαστικό από όλα είναι ότι ο συμβολισμός περνάει άμεσα στο συλλογικό ασυνείδητο. Όταν βλέπουμε ένα σύμβολο πχ. Της Σελήνης καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το σώμα που λάμπει την νύχτα.…όταν δούμε την Γίδα καταλαβαίνουμε τι εννοεί ο κύρια Ροτσιλντ με τον κρεμαστό συμβολισμό της…

Το συλλογικό ασυνείδητο επίσης μας θυμίζει στην περίπτωση της Σελήνης μια συγκεκριμένη νύχτα, που για οποιονδήποτε λόγο, την έχουμε συνδέσει με το φεγγάρι…. πχ. καλη παρέα και μουσική στην παραλία. Ή την παιδική μας ηλικία όταν μας μάθαιναν το “φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ…κτλ” …ποια είναι τα συναισθήματα που σε κυριαρχούν σε αυτή την περίπτωση;;;

Στην περίπτωση της γίδας έχουμε το αρχέτυπο με τα κέρατα και τον κερατά…

Η προέλευση αυτής της θεότητας με τα κέρατα είναι περίπλοκη, και δεν είμαι ειδικός επί του θέματος.

Η παλαιότερη αναφορά του κερατοφόρου θεού ξεκινά με τον Μολώχ. Έχουν αλλάξει πολλές θεότητες και πολλές απεικονίσεις του θεού που λατρευόταν στον Μεσοποταμιακό πολιτισμό. Ήταν ένας από τους πολλούς θεούς στους αρχαίους ειδωλολατρικού πολιτισμούς που βλέπουμε στους Καναιτες, τους Σουμέριους, τους Φοίνικες, τους Ασσύριους, τους Βαβυλώνιους και εβραίους.… τώρα τι είχαν κοινό όλοι αυτοί οι πολιτισμοί; Όλοι τους αφιέρωναν ζωές και λάτρευαν την αιματοχυσία…

λατρεύοντας την θεότητα του Μολώχ και θυσιάζοντας τα παιδιά τους πίστευαν ότι κατεύναζαν την θεότητα και ως αντάλλαγμα

θα είχαν οικονομική ευημερία, γονιμότητα για την φυλή τους, καλή τύχη, ή οποιουδήποτε αλλου είδους ανταμοιβή. Μια μελέτη από το 1999 αναφέρει ότι περίπου 800.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στην Αμερική. 800.000 παιδιά είναι ένας τεράστιος αριθμός παιδιών…Η λατρεία του Μολώχ, της θεότητας με τα κέρατα δεν σταμάτησε ποτέ!!! θυμαστε τι είχε συμβεί στην Γαζα πριν βγει ο Ομπάμα πρόεδρος της Αμερικής; το Ισραήλ βομβαρδίζε για μέρες…αποτέλεσμα ήταν 500-600 νεκρά παιδάκια…(μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα στους νεκρούς υπήρχαν και πολλοί μεγάλοι)… Αυτή η ξαφνική επίθεση ήταν θυσία στον κερατοφόρο θεο Μολώχ προς βοήθεια του Ομπάμα…..

Πολλοί λάτρεις του κερατά φορούν στα ανοιχτά τα κέρατα του Μολώχ ως κοσμήματα…

Γι αυτό τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την δολοφονική πραγματικότητα που ζούμε…η ΝΤΠ σφάζει ανά τον κόσμο απο την μια πλευρά και από την άλλη μιλάει για “ανθρώπινα δικαιώματα”.…υπάρχουν οι θύτες και τα θύματα.…οι δούλοι και οι άρχοντες..… Στα εβραϊκά, Μολώχ σημαίνει «βασιλιάς» και Ba’al σημαίνει «αφέντης» ή «ιδιοκτήτης». Οι άρχοντες αυτού εδώ του κόσμου οι βασιλιάδες… οι αφέντες είναι το 1% που ελέγχει όλες τις βιομηχανίες… τις εταιρίες παραγωγής ενέργειας, τα μέσα ψυχαγωγίας τις τράπεζες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης….

Συνεχίζεται

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 22:31
    0
    0
    Ψεκάζουν τον κακό χαμό στην Αθήνα αυτή τη στιγμή. Θα μας πεθάνουν όλους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί