00:30 - 09/11/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ


Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Έτσι ε;;
 2. 0
  0
  "ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΕΛΟΧΙΜ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ" Η ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ = ΕΛΟΧΙΜ= ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ) ΤΩΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΨΕΙΔΗΣ ΝΤΙ. ΕΝ. ΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥ.

  "ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΗΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"= ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΟΒΡΙΟΙ [ΕΠΡΕΤΟΕΙΔΟΙ] ΠΟΥ ΕΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΘΙΚΟΕΙΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ [ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ] ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΖΑ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΥΡΟ [ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΚΡΟ] ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΜΕ [+] ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ]+[ . ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ + ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ , ΜΙΚΡΟ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΩΝ ΈΛΛΗΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟ Δ.ΕΝ.ΕΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ [ΑΘΛΙΟ] ΣΤΙΧΑΚΙ ΑΥΤΟΥ ΝΟΥ ΟΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΞΩ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΒΡΙΟΣ Ή ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΙΝΟΣ ΕΝΘΕΛΛΗΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΕΣΤΙ ΕΛ-ΛΑΣ. [ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΑΝ ΘΕΣ ΜΕΓΑΛΕ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚ-47 ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΛΟΥΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΧΑΖΟΒΛΑΚΑ] ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ. ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΓΑΜΗΣΙ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΟΡΓΙΖΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
  ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΒΡΙΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΓΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΒΡΙΑΚΕΣ ΑΛΗ-ΘΕΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.


  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟ ΕΛΛΗΝ ΟΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.
  "ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ"= ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ [Π.Χ. ΡΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ Κ.Α. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ: ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ]


  ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ. ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΙΚΗ ΟΒΡΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΙΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕ ΤΑΚΗ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ [ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ] ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΒΡΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ-ΣΧΕΔΙΑ-ΑΧΡΙΣΤΑ.
  + ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑ-ΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 1:10 ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; + ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΩΝ γιαχβουλη τους ΣΑΝ ΤΙ; Ε! ΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ.

  ΦΥΛΗ δαν: ΟΒΡΙΑΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ. ΑΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΟΒΡΙΑΚΑ ΑΠΟΓΑΜΗΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

  Υ.Γ. ]+[
  • 0
   0
   οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατόν οι Άγγελοι
   να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων και άρα, στο βιβλίο του Ενώχ με τη λέξη «ΕΛΩΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι.
   Αυτό άλ­ λωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της «Γένεσης», όπου στο έκτο κεφάλαιο και τρίτο στίχο (6,3) ο Θεός
   αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δε θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους
   για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Επομένως, αυτοί που προσελκύστηκαν από τις όμορφες γυναίκες και ενώθηκαν μαζί
   τους ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την
   ανάσταση των νεκρών τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμ­φεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι
   όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).
   Από τα λόγια του Ιησού Χριστού αντιλαμβανόμαστε ότι οι Άγ­ γελοι δεν παντρεύονται και συνεπώς δεν μπορούν να συνάψουν
   σχέσεις με γυναίκες. Οι «ΕΛΩΧΙΜ» είναι οι ενάρετοι και δίκαιοι άνθρωποι
   , ακούστε με και μην κατεβείτε από το άγιο βουνό, γιατί αν κατεβείτε η ζωή και η ευσπλαχνία δε θα είναι πλέον
   μαζί σας και δε θα είστε πλέον παιδιά του Θεού, αλλά του Διαβόλου».
   Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το θέμα που δημιουργήθηκε για τους Αγγέλους και τη σύναψη σχέσεων με τις
   κόρες των ανθρώπων στο βιβλίο του Ενώχ, «ΕΛΩΧΙΜ», που οι μεταφραστές
   της στην ελληνική γλώσσα της έδωσαν την σημασία των Αγγέλων και όχι των ενάρετων ανθρώπων΄. Αρα διαπιστώνουμε πως οι άγγελοι και οι ελοχείμ είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι ασώματοι και οι ελοχείμ με υλικό σώμα. Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα.
   Σύμφωνα με την γένεση πρώτα ο Θεός εποίησε το ελοχίμ και μετά τους αγγέλους. Οι ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους αγγέλους. Ειδικά ο πρώτος ελοχίμ.Ο παλαιός όλων των εποχών όπως λέει ο Ενώχ. Και αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία έδωσε εντολή να δημιουργηθεί ο άνθρωπος (σε ποιον;) καθ΄εικόνα και ομοίωση (στον πρώτο ελοχίμ). Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ομοίωση των ελοχίμ,κατά την εξέλιξη του θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους. Για αυτό το λόγο έγινε η ανταρσία των αγγέλων με αρχηγό τον σαμαέλ, τον γνωστό και ως διάβολο. Οι άγγελοι που εξεργέθηκαν έμειναν γνωστοί ως εκπεσόντες άγγελοι. ο Θεός να επιτηρούν την γη και τον άνθρωπο 201 ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε.
   η αρχαία ελληνική μυθιστορία, και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ,
   κάποιοι Ελοχείμ Ή ΕΛ Ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ, ΔΙΑΣ, ΖΕΥΣ ,
   συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν
   όντα, πλάσματα, ξεχωριστά ΚΑΙ οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπεράνθρωπες. OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΑΝ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΔΑΝ , ΠΑΛΙΟΑΣΧΕΤΕ , ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕξΥΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΘΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΣαι ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ,
   ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ Ο ΓΙΑΧΕΒΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΛΘΙΕ ΒΡΩΜΥΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΤΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ
   ΒΡΩΜΟΥΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΑΝΤΙΝΟΕ ΚΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ 1900 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΕΣΥ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΛΥΕΙΕ ΜΕ ΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑΚΡΙΝΕΙ ΑΛΑΛ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙΣ ΤΗΝ ΜΟΔΑ
   , ΟΒΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ . ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ,
   ΠΑΠΑΡΙΑ .

 3. 0
  0
  Ανώνυμος • 9 Νοεμβρίου 2014 – 2:53 μ.μ. + π² • 9 Νοεμβρίου 2014 – 3:50 μ.μ.
  ΒΡΩΜΟΥΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΟΒΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ . ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ,
  ΠΑΠΑΡΙΑ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί