08:51 - 25/02/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Αλήθεια η μύθος ότι Δηλητηριάζεται με αλουμίνιο το αίμα των ανθρώπων – Για να υπάρχει ισχυρό σήμα στην κινητή τηλεφωνία;

To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

Ωστόσο…παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών… HΝ

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων. Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http://www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS

Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του. Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού…
Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά – και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας. Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα – προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα…

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του…

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων… ΗΝ.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Ας θυμηθουμε λιγο την πλυση εγκεφαλου που μας εκαναν πριν λιγα χρονια για την ανακυκλωση τοσο στα σχολεια οσο και απο τα ΜΜΕ…
  Ειχατε προσεξει ευαισθησια ????

  Οι προηγουμενες γενιες που ζεσταινονταν και μαγειρευαν με ξυλα, που τα τρανα δουλευαν με καρβουνο και τα λεωφορεια με πετελαιο, μας παρεδωσαν ενα μολυσμενο περιβαλλον!!!! ????? Οχι βεβαια !

  Ξαφνικα εμεις το μολυνουμε…????
  Η ΜΟΝΣΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ???

  ΑΡΑ ?????

  Απο οτι διαπιστωνουμε ολα τα υλικα που μας προτρεπουν να ανακυκλωσουμε, τα χρησιμοποιουν στους αεροψεκασμους : ινες απο γυαλι, αλουμινιο, χαρτι και πλαστικο !!! Βεβαια σ αυτα προσθετουν βαριο κλπ…

  Που θα εβρισκαν τσαμπα τοσους τονους υλικα ?
  Εμεις τα κοροιδα τους τα προμηθευουμε τσαμπα για το καλο δηθεν του πλανητη. Ετσι μας ειπαν….

  Ποιο καλο του πλανητη αφου ολους αυτους τους τονους τους τρωμε στην μουρη ?
  Να γιατι αρρωσταινουμε, να γιατι εξαφανιζονται οι μελισσες, να γιατι μολυνονται οι τροφες μας…

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ,
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ,
  ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ

  Δεν εχουμε να κανουμε με ευαισθητους ανθρωπους αλλα με κτηνη, με δολοφονους, με ανθρωπους που μας χειραγωγουν αναλογα με τα συμφεροντα τους
  που μας πασαρουν την καταστροφη μας με ευαισθητα λογια και σε… συσκευασια δωρου !

 2. 0
  0
  Κινητές κεραίες. Σε λίγο και σε εξάρτημα κεφαλιού.

  Οι "πολλοί μάρτυρες" που επιβεβαιώνουν τους ψεκασμούς μάλλον έχουν καεί από το πολύ αλουμίνιο στα blogs.

  Επίσης αρκετοί πιστεύουν ακράδαντα ότι η γη είναι επίπεδη και ότι αν φτάσουν στην άκρη θα πέσουν στο κενό. Όπως το κεφάλι τους.
 3. 0
  0
  http://www.rense.com/general11/chmmill.htm

  Αυτός ο Jeff Rense φαίνεται πολύ αξιόπιστος …
 4. 0
  0
  Με μπουρδολογήματα από παλιά posts σε ανάλογα blog και με πηγές κάτι απίστευτους τύπους προσπαθείτε να πείσετε κανέναν κακομοίρη ακόμα, αλλά γιατί; Ποια κρυφά συμφέροντα εξυπηρετείτε;
 5. 0
  0
  ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΖΟΥΣΑΤΕ;;;;;;; ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΥΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ;;;;;;;
  ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΑΚΛΑΒΑ" ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;;;;;;;;
  ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ '90 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ;;;;;;
 6. 0
  0
  re magkes ti eginan oi xrysoylides?
 7. 0
  0
  ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΟΥΜΕ,ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ….
 8. 0
  0
  Ναι, ναι μας ψεκάζουν βλακένιο. Τόσο πολύ μάλιστα που πολλοί έχουν ήδη γίνει κεραίες κινητής βλακείας.
 9. 0
  0
  Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι, είμαι ένας από τους λίγους που δεν έχουν κινητό. Συνειδητά έμαθα και πράττω στην ζωή το αυτονόητο,ότι…. η ελευθερία δεν χαρίζεται, σήμερα δεν είναι προνόμιο τον πολλών αλλά δυστυχώς των λίγων,,,,,,, Πριν κάποια χρόνια και συγκεκριμένα το 2004 γνώρισα έναν κύριο από την Φιλανδία στην σύντομη συζήτηση την οποία είχαμε αναφέρθηκα στο ότι δεν έχω κινητό τηλέφωνο, διότι πολύ απλά δεν το χρειάζομαι δεν…… γεννήθηκα με αυτό. τότε έμεινα έκπληκτος όταν μου απάντησε ότι….. και εγώ δεν έχω κινητό και εγώ επιθυμώ να είμαι ελεύθερος….. Μπροστά καλοί μου φίλοι είχα έναν άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της Nokia Φιλανδίας. Έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι? αλήθεια σημαίνει κινητό…… Προς το τέλος της συζήτησης μας μου είπε. Η οικογένεια σου έχει κινητό? του απάντησα πως…..συνειδητά κανείς δεν έχει κινητό. Τότε εκπλήσσοντας με για άλλη μια φορά μου είπε…… ΑΛΉΘΕΙΑ, χαίρομαι διότι θα είστε από τους λίγους ανθρώπους που κάποια μέρα θα μπορέσετε να σώσετε την συνείδηση σας……. Τον γνώρισα καλοκαίρι του 2004 μετά από ένα ατύχημα που είχε, ευρισκόμενος αυτός και η οικογένεια του στην χώρα μας για διακοπές. Ήταν 2 τα ξημερώματα όταν και τον βρήκα και λόγο του ότι δεν είχα κινητό τον……. μετέφερα στο νοσοκομείο. Έκτοτε γίναμε πολύ καλοί φίλοι…… Σήμερα είμαι 41 αυτός είναι 59, οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειας μας δεν έχουν κινητό, διότι πολύ απλά από κοινού γνωρίζουμε, ότι τα ιόντα αλουμινίου με τα οποία ψεκάζουν τους πληθυσμούς, δημιουργούν μια τέτοια αγωγιμότητα που θα επιτρέψει τα επόμενα χρόνια να……. μεταβιβάζονται κατά τον καλύτερο τρόπο στον ανθρώπινο εγκέφαλο υποσυνείδητα μηνύματα, ώστε να διαρρήξουν της συνειδητά ηθικές αντιστάσεις του ανθρώπου. Τα οποία αυτά υποσυνείδητα μηνύματα, τα επόμενα χρόνια θα καλπάζουν επάνω στις συχνότητες του υπέρ-όπλου HAARP.
  Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 20 χρόνια η γεροντική άνοια καλπάζει, καλπάζει λόγο των ιόντων αλουμινίου διότι φθείρει και….. καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα.
  Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία είκοσι χρόνια ο άνθρωπος έχει γίνει αιχμάλωτος των κινητών τηλεφώνων.
  Δεν είναι τυχαίο η συγκυριακό, ότι μια στις τέσσερις διαφημίσεις του……από- καλούμενου κουτιού { tv } περιέχει προϊόν κινητής τηλεφωνίας.
  Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ είμαστε 7 δις και κάτι παραπάνω άνθρωποι σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη που ονομάζετε Γη μέσα….. σε μόλις 20 χρόνια υπάρχουν πάνω από 9,5 δις-εκατομμύρια σκουπίδια, κινητών τηλεφώνων…..
  Σας παρακαλώ αναλογισθείτε σήμερα διότι…. αύριο ίσως και να είναι αργά…….
  Συγχωρέστε την μακρηγορία μου.
  Σας ευχαριστώ, ένας κάλος φίλος και συνοδοιπόρος στην ζωή GV.
 10. 0
  0
  Επίσης μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό ρεύμα. Κάνει κακό στο περιβάλλον η παραγωγή του (λιγνίτης, πυρηνικά, κλπ.), τα καλώδια που το μεταφέρουν προκαλούν αρρώστιες και στα σπίτια σας υπάρχουν ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τις πρίζες και τις λάμπες που θα σας αποβλακώσουν ακόμα παραπάνω. Μάλιστα λένε κάνει πολύ κακό και το τσιμέντο, τα τούβλα, οι μπογιές, όλα τα οικοδομικά υλικά γενικά, οπότε μάλλον πρέπει να βρούμε σπηλιές να ζήσουμε. Ουγκ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί