18:54 - 21/03/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΌ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ – Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ-ΜΑΘΕ ΔΙΑΔΩΣΕ!!
Αυτό το άρθρο το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Εξαιρετικά σε αυτούς που ονομάζω “εκλεκτούς” γιατί κρύβουν μέσα τους αυτήν την περήφανη , ατίθαση αλλά και δύσπιστη Ελληνική ψυχή…. Σε όλους τους Έλληνες που “δεν τρώνε την φόλα”.

Σε όλους τους Έλληνες καθηγητές, οικονομολόγους , νομικούς και τεχνοκράτες, που έπεσαν στην παγίδα των Αμερικανών και απαξίωσαν να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τον Σώρρα. Στους Έλληνες δημοσιογράφους και ειδικά αφιερώνεται στον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή τον τελευταίο καιρό, “τον έχουν ζαλισει” αλλά επειδή είναι και νομικός. Αφιερώνεται ακόμα και σε αυτούς τους Έλληνες, που ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ και πίστεψαν σε ότι άκουγαν, από αυτά τα εκπαιδευμένα “Αμερικανάκια” και χωρίς να το σκεφθούν ή να ρωτήσουν τουλάχιστον έναν δικηγόρο, υπέγραψαν αυτό το πολύ πονηρά διατυπωμένο κείμενο, χωρίς να αντιλαμβάνονται τι υπογράφουν, ξεχνώντας ότι, την υπογραφή μας, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ που την βάζουμε.

Το αφιερώνω επίσης, με διαφορετικά όμως συναισθήματα και σε όλα αυτά τα “Αμερικανάκια”, που ήρθαν στην πατρίδα μου για να πουλήσουν “πονηράδες” και να ΞΕΓΕΛΆΣΟΥΝ αυτόν, τον σκληρά και απάνθρωπα δοκιμαζόμενο λαό, επειδή σε αυτήν την κατάσταση τον θεώρησαν ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ. Και έχω να τους πω το εξής ΔΗΜΟΣΙΩΣ, γιατί δεν έχω μάθει να κρύβομαι . «Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασχοληθώ μαζί σας, όπως άλλωστε δεν ασχολήθηκε και κανένας σοβαρός Έλληνας, οικονομολόγος ή νομικός και πιθανόν να είχα πέσει και εγώ στην παγίδα σας.

ΕΣΕΙΣ όμως επικοινωνήσατε μαζί μου στο mail μου και ζητήσατε να συναντηθούμε και να με γνωρίσετε. Ίσως να νομίζατε, ότι θα μπορούσατε να πείσετε και εμένα με τους εξωπραγματικούς ισχυρισμούς σας, ώστε να πάρετε με το μέρος σας την “δυνατή” μου πέννα, όπως την χαρακτηρίσατε. Δυστυχώς για σας, δεν γνωρίζατε ότι έχω γνώσεις νομικών καθώς και διεθνούς κεφαλαιαγοράς, όπως δεν γνωρίζατε και τις “υψηλές πηγές” πληροφόρησης που διαθέτω, ακόμα και στην “έδρα” σας. Στις Η.Π.Α.

Μου παρουσιάσατε αναλυτικά λοιπόν, όλο το “επενδυτικό” σας σχέδιο, αλλά από τις ερωτήσεις που σας έκανα, καταλάβατε αμέσως ότι δεν είμαι “αυτό” που ψάχνατε, γι’ αυτό και δεν επιχειρήσατε άλλη συνάντηση μαζί μου. Ήταν όμως αργά για σας, διότι και εγώ κατάλαβα με ποιούς μιλούσα και “μυρίστηκα” ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ελλάδα. Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα και τα πρώτα στοιχεία τα δημοσίευσα στο άρθρο με τον τίτλο “AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ E.N.D. ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ”, περιμένοντας τις αντιδράσεις.

Από τις αντιδράσεις και τον πανικό σας, κατάλαβα ότι ήμουν στον σωστό δρόμο και επέκτεινα την έρευνα στο τρίγωνο, Αθήνας – Λευκωσίας – Νέας Υόρκης.» Ολοκληρωμένη τώρα και χωρίς κανένα αναπάντητο σημείο, την παρουσιάζω σε όλους τους Έλληνες για να γνωρίσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον “Έλληνα” Σώρρα τον “πατριώτη”.

amazonios Corfu

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η Ελλάδα μας είναι η χώρα που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες παγκόσμιες πρωτιές. Μέσα σε αυτές θα συμπεριλάβουμε και αυτήν την παγκόσμια μοναδική “υπόθεση Σώρρα”.Την επίμονη προσπάθεια ενός ΙΔΙΩΤΗ, να γίνει ο ΜΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ , ενός ολόκληρου κράτους. Μία “θολή” και “σκοτεινή” υπόθεση, που αφορά όμως ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αφού προσπαθεί και επιδιώκει να δημιουργήσει μία οικονομική εμπλοκή, με το συνολικό ταμείο του Ελληνικού κράτους, με την μορφή της παροχής, ενός ΝΕΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
Να μην μας ξεγελάνε οι Ελληνικές σημαίες και το δήθεν “πατριωτικό” περιτύλιγμα ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, γιατί δεν χαρίζουν ΤΙΠΟΤΑ.

Ενας ΝΕΟΣ “ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ” είναι , μόνο που τώρα δεν είναι Ευρωπαϊκός, αλλά Αμερικάνικος. Και το νέο δάνειο που δίνουν, φιλοδοξεί να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, μόνο που τους ειδικούς όρους και τα λεγόμενα “ψιλά γράμματα” αυτού του δανείου, δεν τους ξέρει κανείς ΕΚΤΟΣ από τους ίδιους τους εμπνευστές. Όλη αυτή η μυστικότητα δεν δείχνει σχέδιο Ελλήνων, αλλά ένα σχέδιο βγαλμένο από “Αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες”. Όλα είναι ένα “καμουφλάζ”. Πρόκειται για την μεταμφίεση του Αμερικάνικου “λύκου” με τον μανδύα του Ελληνικού “προβάτου” με προφανή σκοπό, την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των Ελλήνων.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός της επιλογής τους, ως πρός την ενημέρωση των Ελλήνων. Διότι ο φαιρόμενος ως “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα του, επέλεξαν την δημοσιότητα δια της ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ των μονολόγων και των διαρροών στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και ΟΧΙ δια της ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΔΟΥ της ενημέρωσης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ακόμα και σήμερα, μετά από περίπου ενάμιση χρόνο από την εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα στον δημόσιο βίο της χώρας, η υπόθεση αυτή να παραμένει μέσα σε μία “ομίχλη” και να εξακολουθεί να κινείται στο “σκοτάδι”, με αποτέλεσμα, σε ένα τόσο σοβαρό ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, οι Έλληνες να μην γνωρίζουν τίποτα με σαφήνεια, με ακρίβεια και εγκυρότητα, αλλά παρ’ όλα αυτά να υπάρχουν αφελείς Έλληνες, που εξαπατούνται και υπογράφουν ένα ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Αυτό όμως δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ αλλά είναι αποτέλεσμα της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. Σήμερα όμως θα πούμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και θα ρίξουμε άπλετο φώς σε αυτήν την “σκοτεινή υπόθεση Σώρρα”, που δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο από έναν περιφερόμενο θίασο, (όπως θέλουν να παρουσιάζονται στα μάτια των σοβαρών πολιτών και των σκεπτόμενων Ελλήνων ), αλλά για μία ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, που θα αποκαλύψουμε στην συνέχεια.

H ΠΕΡΙΦΗΜΗ “ΑΘΩΩΤΙΚΗ” ΑΠΟΦΑΣΗ.

Εδώ σημειώθηκε άλλη μία παγκόσμια Ελληνική πρωτιά. Τον ρόλο της ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ανέλαβε να τον “παίξει” το δικαστήριο.
Μία απόφαση που ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ στον Σώρρα, αφού την πήρε και την έκανε ΣΗΜΑΙΑ, διατυμπανίζοντας ότι αυτή η απόφαση, αποδεικνύει την “ΑΛΗΘΕΙΑ” της πρότασης του.

Τι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ δηλαδή; Αποδεικνύει ότι ο Σώρρας, έχει λεφτά;

Και ΓΙΑΤΙ ο Σώρρας να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ μία απόφαση ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι έχει ΛΕΦΤΑ; Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;

ΣΙΓΟΥΡΑ θα έκανε η βεβαίωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ,ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ στα χέρια του ο Σώρρας ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η τράπεζα όμως μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την ύπαρξη τέτοιου ποσού. Και ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ για να βεβαιώσει τα χρήματα της κατάθεσης του Σώρρα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. Αλλά όχι μόνο για τον Σώρρα. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θέλει να βεβαιώσει μία κεφαλαιακή συναλλαγή με τράπεζα , ΔΕΙΧΝΕΙ το αντίστοιχο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ. Είτε καταθέσεις 10 ευρω, είτε 1000, είτε καταθέσεις 600 δις. θα πάρεις μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Θα πάρεις ένα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ λοιπόν ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τα κατατεθειμένα ποσά και ΟΧΙ ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ.Αυτό ισχύει για όλον τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΟ κόσμο που έχει γνώση της οικονομίας. Αυτό ισχύει για τον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ κόσμο και όσους ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ μέσα στην ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ.
Ο Σώρρας όμως δεν πήγε να απευθυνθεί στους ΓΝΩΣΤΕΣ της ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ. Αντικατέστησε το ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ που δεν είχε, με την δικαστική απόφαση που του ΕΚΑΝΕ “ΔΩΡΟ”, o υπουργός της “υγείας” και ξεκίνησε για τα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ, στις ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ πολεις και στα χωριά, για να “ψαρεύει” παπούδες και γιαγιάδες και όσους αφελείς δεν γνωρίζουν ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ από τον ΔΙΚΑΣΤΗ.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Αυτό που επιδιώκει, με αυτόν τον MADE IN U.S.A. σχεδιασμό, είναι κάτι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ στην παγκόσμια διεθνή κεφαλαιαγορά. Επιδιώκει δηλαδή, να συνταχθεί και να υπογραφεί μία ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, μεταξύ ενός ΚΡΑΤΟΥΣ και ενός ΙΔΙΩΤΗ ως φυσικού προσώπου. Αυτό, αν είχε προσπαθήσει να το κάνει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ σε κάποιο άλλο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , δεν θα τον έκλειναν στην φυλακή ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.

Είναι όμως απαραίτητο να το εξηγήσουμε με απλά λόγια, για να γίνει κατανοητό από τους απλούς ανθρώπους, που δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν γνώση της καφαλαιαγοράς, αλλά είναι ΑΥΤΟΙ τους οποίους ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ο Σώρρας.

Αν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ που “κέρδισε” ξαφνικά δύο τρις, πάει στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ενός Ευρωπαϊκού ΚΡΑΤΟΥΣ και της δηλώσει ότι θέλει να την ΔΑΝΕΙΣΕΙ με 600 δις για εκατό χρόνια, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα τον καλοσωρίσει, θα τον ευχαριστήσει και θα του πει ότι, ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ που θα μπορεί να τα αγοράσει, από την πρωτογεννή ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. Αν ΌΜΩΣ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν θέλει να δανείσει το ΚΡΑΤΟΣ μέσα από την αγορά ομολόγων , αλλά θέλει να υπογραφεί μία ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, του ΚΡΑΤΟΥΣ με τον ΠΟΛΙΤΗ, στην καλύτερη περίπτωση , θα του προσφέρουν μία δωρεάν ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. Διότι αυτό είναι εντελώς ΠΑΡΑΤΥΠΟ και δεν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ καμία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σε μία τέτοια ενέργεια, καθώς ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ και σε άρθρα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Οικονομολόγοι, οι καθηγητές , οι νομικοί και όλοι οι σοβαροί Έλληνες, γι’ αυτό και από την αρχή τον χλεύασαν, τον απαξίωσαν και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. (ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ).

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, γιατί δεν ήρθε με ΣΧΕΔΙΟ να κοροϊδέψει και να παραπλανήσει την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , και τους γνώστες ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, που άλλωστε δεν θα μπορούσε, αλλά ήρθε να παραπλανήσει αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. Γι’ αυτό τρέχει και “ΨΑΡΕΥΕΙ” στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στίς ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ

Αυτό που ξέρουμε να συμβαίνει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, στην διεθνή κεφαλαιαγορά με τα κρατικά δάνεια, είναι το εξής: ένα κράτος μπορεί να δανείσει ένα άλλο κράτος. Υπάρχουν οι διακρατικές δανειακές συμβάσεις. Δηλαδή ένα σύνολο πολιτών που αποτελλούν μία οργανωμένη πολιτεία, εντός διεθνώς αναγνωρισμένων γεωγραφικών συνόρων, (αυτό λέγεται κράτος) μπορεί να δανείσει ένα άλλο σύνολο πολιτών. Ένα κράτος , μπορεί ακόμα να δανειστεί και από διεθνείς λεγόμενους “μηχανισμούς στήριξης” που διαχειρίζονται κεφάλαια πολλών κρατών. Μπορεί επίσης να δανειστεί και από ιδιωτικούς οργανισμούς (τράπεζες) αλλά και από ιδιώτες, ΟΧΙ όμως με την υπογραφή ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, αλλά μόνο μέσα από την πρωτογεννή αγορά, κρατικών ΑΝΩΝΥΜΩΝ ομολόγων.

Δηλαδή και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους τους Έλληνες:ένα σύνολο ανθρώπων (κράτος), μπορεί να δανείσει ένα άλλο σύνολο ανθρώπων. Ένα άλλο σύνολο ανθρώπων επίσης, όπως οι Τραπεζικοί οργανισμοί, μπορούν να δανείσουν έναν άνθρωπο ως φυσικό πρόσωπο. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ άνθρωπος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δανείσει έναν άνθρωπο, ούτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, γιατί αυτό είναι παράνομο και κατηγορείται διεθνώς ως τοκογλυφία.

Αφού λοιπόν ο Σώρρας (σαν φυσικό πρόσωπο), δεν μπορεί ΝΟΜΙΜΑ να δανείσει ούτε έναν άνθρωπο, αυτός επιδιώκει και φωνάζει, πως θέλει να ΔΑΝΕΊΣΕΙ έντεκα εκατομμύρια Έλληνες.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όλοι οι σοβαροί Έλληνες και οι γνώστες των νομικών και οικονομικών επιστημών, απαξίωσαν να αχοληθούν μαζί του, γιατί τον θεώρησαν έναν ήλίθιο και γραφικό που δεν έχει γνώσεις οικονομίας, αφού η συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει καμία νομική βάση.

Γι’ αυτό άλλωστε και στην όμάδα του Σώρρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γνωστός Έλληνας οικονομολόγος ή νομικός, που να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τους ισχυρισμούς τους, ενώ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ , διά στόματος Λαμπράκη, που έχει πει δημοσίως, ότι οι οικονομολόγοι της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. είναι όλοι φερέφωνα των Εβραίων.

Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε:ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ώστε να μην γνωρίζουν τους νόμους της διεθνούς κεφαλαιαγοράς; Και αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι τόσο ηλίθιοι, τότε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και τι περιμένουν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

EΛΛΕΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Αυτή η υπόθεση από την αρχή της κινήθηκε “περίεργα” και “ύποπτα” ως προς την ύπαρξη κεφαλαίων και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά, διότι η υπόθεση παρουσίαζε πολλά ΑΣΥΝΔΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, αλλά το κυριότερο, παρουσίαζε σαφέστατο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. (κατά την βεβαίωση της τράπεζας)

Όλα τα κεφάλαια σήμερα, διακινούνται δια της τραπεζικής οδού και τα ίχνη τους δεν χάνονται, ακόμα και μετά από πάροδο πολλών δεκαετιών. Οποιοσδήποτε σήμερα, χρειάζεται να βεβαιώσει την ύπαρξη κεφαλαίων του, απαιτείται μόνο να προσκομίσει την σχετική βεβαίωση της τράπεζας. Την λεγόμενη ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΑΠΕΖΗΣ και τίποτα άλλο. Ο μόνος ΑΡΜΟΔΙΟΣ λοιπόν που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και μπορεί να βεβαιώσει την ύπαρξη της κατάθεσης των εξακοσίων δις, είναι ΜΟΝΟ η τράπεζα και κανένας άλλος.

Ο Σώρρας και η ομάδα του, ποτέ δεν προσκόμισαν αυτήν την σχετική βεβαίωση της τράπεζας. Άλλωστε με αυτήν την βεβαίωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ, θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΝ τα πράγματα και θα έμπαινε ένα τέλος σε αυτήν την ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ αντιπαράθεση.

Η τράπεζα όμως, όπως είπε και στην εκπομπή του , ο Νίκος Χατζηνικολάου, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει, αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ την ύπαρξη τέτοιου κατατεθειμένου ποσού, στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;

Συμβαίνει το εξής: όλα αυτά τα γεγονότα, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, την ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της ομάδας του Σώρρα, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, αλλά αποτελούν μέρος, πολύ πονηρού ΣΧΕΔΙΟΥ, γιατί με αυτόν τον τρόπο, ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ και πέτυχε να τον ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ όλοι οι σοβαροί τεχνοκράτες Έλληνες, που έχουν γνώση του τραπεζικού συστήματος, γιατί και αυτοί ασχολήθηκαν μαζί του, αφού τον θεώρησαν έναν φαιδρό, “παπατζή”.

Το ερώτημα όμως ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: αφού δεν υπάρχει το λεγόμενο ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ , τότε ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και τι περιμένουν να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ;

Ο Αρτέμης Σώρρας λοιπόν και η παρέα του, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ στα μάτια της επιστημονικής κοινότητας, δηλαδή στους οικονομολόγους, στους καθηγητές, στούς νομικούς και στούς γνώστες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και γενικά στα ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ μυαλά, ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΩΝ “ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ” που φωνάζουν και προσπαθούν εδώ και ενάμιση χρόνο, για να πετύχουν ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ.

ΠΡΩΤΗ: να γίνει ο Αρτέμης Σώρρας ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη, που θα έχει δανείσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ένα ολόκληρο κράτος με έντεκα εκατομμύρια πολίτες, χωρίς να υπάρχει ΚΑΜΙΑ νομική βάση για να το πετύχει αυτό και

ΔΕΥΤΕΡΗ: αυτό να το πετύχει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, αφού η εν λόγω τράπεζα αρνείται την ύπαρξη ΟΠΟΙΑΣΔΉΠΟΤΕ κατάθεσης στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δηλαδή αν παρομοιάσουμε την προσπάθεια του Σώρρα, είναι σαν να προσπαθεί να πάει στο ΦΕΓΓΑΡΙ, πηδώντας πάνω σε ένα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ. Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση, να τον πάρει στά σοβαρά κάποιος καθηγητής, οικονομολόγος ή νομικός;

Και όμως να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι υπάρχουν Έλληνες που τον ΑΚΟΥΝ και τον ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ γιατί δεν έχουν καμία γνώση. Και αυτό το έχει πετύχει, γιατί τους λέει ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Λέει δηλαδή ότι ζητάει να γίνει λογιστικός έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ μαζί. ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ τούς λέει και ένα ΚΑΡΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ που πολλά από αυτά ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ “παλαβά” ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ Έλληνες που γνωρίζουν, να τον χλευάσουν και να μην ασχοληθούν μαζί του. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ο απλός κόσμος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Αυτές οι ενέργειες του Σώρρα, μπορεί να φαίνονται ηλίθιες και φαιδρές ,σε όσους έχουν ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, αλλά είναι πολύ επικίνδυνες, γιατί δείχνουν “ΟΧΙΕΣ” που ψάχνουν να “ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ”. Και με τα σχέδια των “μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.” δεν γελάνε. Γιατί ο Σώρρας και η παρέα του, δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να αστειευτούν.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ;

Ο πραγματικός σκοπός αυτού του Αμερικάνικου σχεδίου, που ΘΕΛΕΙ ΤΟ “ΠΤΩΜΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , όσο και αν φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ και ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πραγματοποιηθεί υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, είναι αυτός, για τον οποίον λένε ότι έχουν έρθει.

ΝΑΙ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ. Να γίνει ο Αρτέμης Σώρρας , ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος στον πλανήτη, που θα ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΕΙ έντεκα εκατομμύρια Έλληνες και θα ΚΡΑΤΑΕΙ οικονομικά στα χέρια του, ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα. Και αφού πρώτα θα την ΕΞΑΓΟΡΆΣΕΙ μετά με την σειρά του θα μπορεί να την ΠΟΥΛΗΣΕΙ, αφού ως γνωστόν τα δάνεια ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.(Γι’ αυτό επιμένει ότι πρέπει η “χρηματοδότηση” να γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με ΔΑΝΕΙΟ και όχι με την αγορά Ελληνικών ομολόγων ).

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Aν πετύχει, να ΚΡΑΤΑΕΙ ένας ΙΔΙΩΤΗΣ στα ΧΕΡΙΑ του, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, αυτό θα φέρει ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Γιατί θα αλλάξει όλα τα σημερινά δεδομένα, αφού πρόκειται να αλλάξει τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ μεταξύ του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ., και αυτό σημαίνει ότι από εκείνη την στιγμή αλλάζουν τα πάντα στίς σχέσεις Η.Π.Α. και Γερμανίας, αφού όλο το χρέος της Ελλάδος, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ θα περάσει στις Η.Π.Α. και θα πετάξει έξω την Γερμανία και την Ε.Κ.Τ. από τις όποιες διεκδικήσεις τους, αφού αυτοί θα πάρουν ότι έδωσαν. Δηλαδή ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ενώ η Ελληνική γη με τον ορυκτό πλούτο της, θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτός είναι ο στόχος αυτού του μεγαλεπίβολου Αμερικάνικου σχεδίου, που ήδη έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται στην πατρίδα μας, εδώ και ενάμιση χρόνο.

Και αν υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν, ότι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των Η.Π.Α. και του ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ της Ευρώπης που ΣΥΓΚΡΟΎΟΝΤΑΙ πάνω στην Ελλάδα, θα ΑΦΗΝΑΝ τον κάθε Σώρρα και τον κάθε “Ψώρα” , να τους πληρώσει με ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ και να τους ΑΡΠΑΞΕΙ την “ΜΠΟΥΚΙΑ” μέσα από το “ΣΤΟΜΑ”, αν υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, τότε αυτούς περιέγραφε ο μακάριος Στέλιος Καζαντζίδης, στο τελευταίο του τραγούδι: «Ξέρω νεκρούς που περπατούν κανονικά, πίνουν καφέ και διαβάζουν εφημερίδα».
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ;
.
Όπως αναφέραμε, υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ δεν υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ, για να καταστεί δυνατή η υπογραφή μιας τέτοιας παγκόσμια μοναδικής ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Ο σκοπός αυτού του υπερατλαντικού σχεδίου λοιπόν, είναι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ αυτές τις ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, που θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ τον ΔΡΟΜΟ και θα επιτρέπουν την υπογραφή μιας τέτοιας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

Ο τρόπος, με τον οποίον προσπαθούν να δημιουργήσουν αυτό το ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ που χρειάζονται, για να ΑΝΟΙΞΕΙ ο ΔΡΟΜΟΣ για την υπογραφή της σύμβασης, είναι Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ των Ελλήνων, γιατί αυτό δηλώνει ότι το ΕΠΙΘΥΜΕΙ και το ΖΗΤΑΕΙ ο Ελληνικός λαός.

ΑΥΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ χωρίς να αντιλαμβάνονται τι κάνουν, οι συνέλληνες που έχουν πλανηθεί και έχουν πέσει στην παγίδα των Αμερικανών και του Σώρρα. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ένα έντυπο που λέει, “προς πάσα δημόσια αρχή” που μπορεί να είναι και η Βουλή των Ελλήνων και δηλώνουν ότι, “επιθυμούν να γίνει δεκτή η πρόταση δανειοδότησης του Σώρρα, από την Ελληνική Κυβέρνηση”.

Για να υπογραφεί όμως αυτή η παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΗ δανειακή σύμβαση, μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ενός ΙΔΙΩΤΗ, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο “τιμόνι” της χώρας να βρίσκεται και μία ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση και όχι ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ σαν την σημερινή. (“καλομελέτα και…. από το Τέξας έρχεται”)

Για να άρθούν λοιπόν όλα τα έμπόδια και να δημιουργηθούν οι ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, χρειάζονται οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των Ελλήνων και μία ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ κυβέρνηση για να το δεχτεί και να το υπογράψει. Και τότε θά ανοίξει ο δρόμος για την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και τον ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ της Ελλάδος, αφού θα έχουν παραμεριστεί τα σημερινά ΕΜΠΟΔΙΑ , που είναι οι εκατοντάδες κάτοχοι ομολόγων, καθώς και οι Ευρωπαίοι δανειστές.

Ισως να μην το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες, αλλά ΑΥΤΟΣ είναι ο ΛΟΓΟΣ που δεν έχουν χρεωκοπήσει ακόμα την πατρίδα μας. Γιατί σε περίπτωση χρεωκοπίας, είναι πολλοί οι δικαιούχοι κάτοχοι ομολόγων και πολλές οι Ευρωπαϊκές τράπεζες που θα δικαιούνται μερίδιο.Είναι και τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Κ.Τ. Και όλοι θέλουν τις ενεργειακές πηγές.

Όλα αυτά τα εμπόδια όμως θα πάψουν να υπάρχουν, αφού ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, θα ανήκει στον “Έλληνα” Σώρρα και αυτός θα είναι ο μόνος “ιδιοκτήτης” της Ελλάδος. Μετά βέβαια, θα μπορεί να την προσφέρει στον “χρηματοδότη” του.

Όσο για τα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, που ο Σώρρας IΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι υπάρχουν, ενώ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι δεν υπάρχουν, είναι και αυτό ΜΕΡΟΣ του ΣΧΕΔΙΟΥ για να παραπλανούν τους Έλληνες, οδηγώντας τους σε μία στείρα αντιπαράθεση, για το αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και αυτό το ερώτημα, να τους ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ και να τους ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ, γιατί είναι πλασματικό.
Γιατί αυτό το σχέδιο έχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ. Και δυστυχώς ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΙ και οι σοβαροί Έλληνες, που πολύ σωστά υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν τα λεφτά. Και η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ είναι η ΕΞΗΣ: αντιπαρατίθονται στην πρόταση του Σώρρα, με την στείρα αντιπαράθεση, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και όχι πάνω στο ουσιώδες και επικίνδυνο σημείο, που είναι ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.

Δηλαδή κύριε Χατζηνικολάου και αγαπητοί οικονομολόγοι και νομικοί, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, θα είναι όλα ΚΑΛΑ και ΩΡΑΙΑ;
Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι , ότι τα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά ΟΧΙ στην τράπεζα. Τα λεφτά βρίσκονται στο ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ των Η.Π.Α. και θα αποδεσμευτούν, όταν θα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, οι ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που προαναφέραμε. Τότε, ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ όλοι οι σοβαροί Έλληνες και οι γνωρίζοντες την κεφαλαιαγορά, που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λένε σήμερα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ στην τράπεζα. ΤΟΤΕ θα καταλάβουν ότι και ΑΥΤΟΙ είχαν ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ των Αμερικανών. Γιατί τότε, αφού θα ΒΡΕΘΟΥΝ τα λεφτά, ο Σώρρας θα λέει “αλήθεια”, ενώ σήμερα, η αλήθεια είναι άλλη.

ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ

Όπως είπαμε, με σχέδια των “μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α.” ούτε γελάνε όυτε παίζουνε. Γιατί ο Σώρρας και η παρέα του, δεν ήρθαν στην Ελλάδα να αστειευτούν, ούτε να την “ευεργετήσουν”. Ήρθαν για να την ΑΡΠΑΞΟΥΝ, με το πιο ύπουλο και το πιο βρώμικο σχέδιο που φτιάχτηκε ποτέ για την Ελλάδα. Ήρθαν να την ΑΡΠΑΞΟΥΝ τώρα, που την βρήκαν στην πιο ΑΔΥΝΑΤΗ στιγμή της ΙΣΤΟΡΙΑΣ της, αφού περνάει την μεγαλύτερη κρίση, που όμοια δεν έχει ξαναπεράσει λαός στην ανθρωπότητα. Είναι κρίση οικονομική, είναι ανθρωπιστική, είναι πνευματική, είναι κρίση πολιτισμού, είναι κρίση θεσμών και πολιτικού συστήματος, είναι κρίση εθνική γιατί νοιώθουμε να μας απειλούν. Είναι ακόμα κρίση υγείας του λαού, σε ένα σύστημα που δεν δουλεύει τίποτα και οι Έλληνες ψάχνουν απεγνωσμένα γιατρούς και φάρμακα.
ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν συσσωρεύθηκαν ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ πάνω σε έναν λαό. Και αυτήν την ΣΤΙΓΜΗ επέλεξαν να έρθουν και να μας ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ, γιατί μας θεώρησαν ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ στην κατάσταση αυτή και πίστεψαν ότι θα μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ εύκολα, αφού ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ “ΔΩΡΑ” και ΜΕ “ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ”.

“ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ”.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ

Ολόκληρο αυτό το Αμερικάνικο σχέδιο, βασίζεται στην ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗ του Έλληνα, με στόχο την υφαρπαγή της υπογραφής του, ώστε να ΔΗΛΩΝΕΙ οτι ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την πρόταση ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ του Αρτέμη Σώρρα, ΧΩΡΙΣ όμως να ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για τους ΟΡΟΥΣ.
Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ γιατί όλοι οι νομικοί γνωρίζουν, πως ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟ ΟΡΟΣ σε οποιοδήποτε συμβόλαιο ή στην περίπτωση μιας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, μπορεί να αλλάξει, ακόμα και να αναιρέσει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Αν υπογράφει λοιπόν κάποιος, ότι ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, είναι, ή ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ σε βαθμό που τον καθιστά επικίνδυνο για τον εαυτό του και την οικογένεια του, ή είναι ΠΟΛΥ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ. Όπως είπα όμως, όλο αυτό το Αμερικάνικο σχέδιο, βασίζεται στην ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των Ελλήνων.

Πρώτα μιλάει για “εξαγορά” του χρέους , αλλά η λέξη, “εξαγορά”, είναι ένα ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ, που εμποδίζει τους απλούς πολίτες που δεν έχουν γνώσεις οικονομίας, να αντιληφθούν ότι μιλάει για ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, που το φέρνει σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ όλων των παλαιών και ΔΙΑΣΠΑΡΤΩΝ δανείων, αλλά και του ομολογιακού χρέους, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Μία δανειακή σύμβαση, αποτελείται από δεκάδες σελίδες με εκατοντάδες όρους και πολλά “ψιλά γράμματα”. Όλοι αυτοί παραμένουν ΚΡΥΦΟΙ και ΑΓΝΩΣΤΟΙ στους Έλληνες. Αναφέρει μόνο δύο. Το επιτόκιο του 0.5%, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν είναι μηνιαίο, ετήσιο ή δεκαετές και την διάρκεια των 100 ετών, κάτι όμως που μπορεί να μεταβληθεί ακόμα και σε ένα χρόνο, αν συντρέχουν άλλοι όροι, που δεν τους γνωρίζουμε. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν το δάνειο μεταβιβάζεται, αν μεταφέρεται ή αν μπορεί να παραχωρηθεί σε κάποιον τρίτο, αφού ζητάει να είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δανειστής. Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν το δάνειο ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ και ποιός θα είναι δικαιούχος, μετά από τον θάνατο του Σώρρα. Θα μπορούσα να συνεχίσω με δεκάδες όρους που γνωρίζω. Να σημειωθεί ότι στην αρχή της περιοδίας του, έλεγε ότι το δάνειο είναι άτοκο και αυτό λέει και το προπαγανδίστικο έντυπο του. Αργότερα έγινε έντοκο. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ που ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙ ΦΑΝΕΡΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το επιτόκιο 0.5% στο ποσό των 600ων δις για την χρονική περίοδο των 100 ετών, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΟ και ΧΩΡΙΣ αυτό να ΑΝΑΤΟΚΙΖΕΤΑΙ, ο συνολικός τόκος ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 300ωνδις. ΑΝ όμως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΣ ώστε ο τόκος να ανατοκίζεται και με άλλο διαφορετικό επιτόκιο, τότε ο συνολικός τόκος μπορεί να περάσει το 1 τρις. Αν όμως το επιτόκιο στούς όρους το αναφέρει μηνιαίο, τότε το ετήσιο είναι 6%. Και τα ποσά των τόκων στην πρώτη περίπτωση είναι 3.6 ΤΡΙΣ. Και στην δεύτερη περίπτωση είναι 12 ΤΡΙΣ.
“ΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ”;

Και με αυτό το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, με τους μέχρι τώρα ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, που το παρουσιάζει ως “αναπτυξιακό” και το έχει “ντύσει” με “πατριωτικό” συναίσθημα, ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ τους αφελείς και ευκολόπιστους Έλληνες, που χωρίς να γνωρίζουν τους βασικούς όρους και τα “ψιλά γράμματα” αυτού του ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, πηγαίνουν και ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ , ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ την πρόταση δανειοδότησης του Σώρρα, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Πρέπει να πάρουν ΑΜΕΣΑ θέση οι ΝΟΜΙΚΟΙ της Ελλάδος, ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αυτή η ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραπλάνηση των Ελλήνων, που γίνεται ειδικά στην επαρχία ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για τον ΚΙΝΔΥΝΟ που υπάρχει από την ΑΠΟΔΟΧΗ ενός ΔΑΝΕΙΟΥ , με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ακόμα και στο θέμα της δημοσιότητας, ο στόχος τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ αλλά να ΜΠΕΡΔΈΨΟΥΝ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον κόσμο, δια μέσου της παραπληροφόρησης, με βασικό σκοπό να ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ και να ΠΛΑΝΗΘΕΙ ο απλός , ο καλόπιστος, αλλά κυρίως ο ΑΝΕΥ ΓΝΩΣΕΩΝ πολίτης και να υπογράψει.Σε αυτούς τους Έλληνες απευθύνθηκε και αυτούς στόχευε, όλο το στήσιμο του σχεδίου. Αυτούς δηλαδή, που δεν είχαν καμία γνώση ούτε νομικών, ούτε οικονομικών θεμάτων.

ΈΦΕΡΑΝ δηλαδή από την Αμερική στην Ελλάδα, μία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ πρόταση, ύψους 600ων δις δολλαρίων, πλαισιομένη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μέσα στο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, και αντί να την παρουσιάσουν στους ΝΟΜΙΚΟΥΣ και τους ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ της Ελλάδος, αρχίζουν να περιφέρονται στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ , στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ, και σε ΜΙΚΡΟΑΙΘΟΥΣΕΣ, με φανερή πρόθεση να απευθυνθούν σε άτομα, χωρίς νομικές και οικονομικές γνώσεις, που μπορεί να ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΝ εύκολα και να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ.

Αν η πρόταση είναι ΚΑΘΑΡΗ , ΝΟΜΙΜΗ , ΣΟΒΑΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ, και μπορεί να παρουσιαστεί χωρίς ΝΤΡΟΠΗ στον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ στον ΝΟΜΙΚΟ και στον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ποιος ο λόγος να τρέχει και να ΣΤΗΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ σε ΚΑΦΕΝΕΙΑ και σε ΠΛΑΤΕΙΕΣ χωριών;
Οι δισεκατομμυριούχοι που παρουσιάζουν τέτοια επενδυτικά προγράμματα 600ων δις δολλαρίων, δεν στήνουν ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ σε ΚΑΦΕΝΕΙΑ. Μισθώνουν μία συνεδριακή αίθουσα τριών χιλιάδων ατόμων στην Μεγάλη Βρετάνια ή στο Χίλτον. Ενημερώνουν με ανακοίνωση, δια του ημερησίου τύπου και καλούν τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , τον ΝΟΜΙΚΟ , τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, και τον ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ κόσμο της ΕΛΛΑΔΟΣ και παρουσιάζουν και διανέμουν ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΥΠΩΜΕΝΗ σε ντοσιέ πολυτελείας, την επένδυση του αιώνα. Οι σοβαροί δισεκατομμυριούχοι επενδυτές λοιπόν , που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ κανέναν, απευθύνονται στούς γνώστες. Ενώ ο Σώρρας και η παρέα του στήνουν ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ της ΕΠΑΡΧΙΑΣ, για να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ απλούς Έλληνες χωρίς γνώσεις, για να τους ΑΡΠΑΖΟΥΝ την ΥΠΟΓΡΑΦΗ, με στόχο να μπορέσουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Εδώ θα μεταφέρω αυτούσια τα λόγια “κάποιου” που δεν κατοικεί στην Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα του χρωστάει πολλά. Είναι ένα μικρό απόσπασμα από μία συνέντευξη:……… «Κατοικείτε επάνω σε μία βόμβα, (εννοεί την Ελλάδα) που αναβάλλεται συνεχώς η ανατίναξη της. Αυτό το γνωρίζετε, αλλά συμπεριφέρεστε σαν να μην το γνωρίζετε. Έχετε την μοναδική χώρα, που κατάσχεται ολόκληρη με τις λεγόμενες συνοπτικές διαδικασίες, όπως η τράπεζα κατάσχει μία φάρμα. Αυτό γίνεται με τους νόμους που εσείς έχετε ψηφίσει.

Μπορεί προς το παρόν να αναβάλλεται, αλλά μπορεί να πατηθεί το κουμπί οποιαδήποτε ώρα. Να γνωρίζετε ότι από σας εξαρτώνται όλα . Όχι από την κυβέρνηση σας. Αυτή δεν μπορεί να κάνει κάτι αν εσείς δεν το γνωρίζετε και δεν συμφωνείτε». ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι αλλά για το σχέδιο αυτό με τον Σώρρα, μπορεί κάποιοι να υπογράφουν ότι συμφωνούν, αλλά δεν το γνώριζαν. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Πρέπει να το γνωρίζουν πρίν συμφωνήσουν, μόνο όταν είναι παράνομο ή αντισυνταγματικό. Ο Σώρρας δεν διαπράττει καμία παρανομία.

Δεν πουλάει κάτι, δεν ζητάει χρήματα. Ζητάει και παίρνει την σύμφωνη γνώμη (υπογραφή) ενηλίκων, για αυτό που θέλει να κάνει. Αν μπορεί και γίνεται πιστευτός με αυτά που λέει, αυτό δείχνει ικανότητα , ειδικά όταν αυτό το πετυχαίνει, απέναντι στον εξυπνότερο λαό του κόσμου…………..».

Αυτό είναι το MADE IN U.S.A. σχέδιο ΑΡΠΑΓΗΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και αυτός είναι ο “Έλληνας” Σώρρας, o “πατριώτης”. Σεβόμαστε την “ικανότητα” του να κοροϊδεύει και να ξεγελάει τους Έλληνες, αλλά είναι ώρα να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ την ικανότητα των Ελλήνων, να ξεσκεπάζουν και να αποκαλύπτουν τους ΛΥΚΟΥΣ.

Όλα αυτά τα “ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ” τα παραδίδω τώρα στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου αλλά και του νομικού. Επίσης καλώ όλους τους Ελληνες καθηγητές , οικονομολόγους και νομικούς , να μεριμνήσουν για την ενημέρωση του λαού και για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ, από την ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗ μιας πρότασης ΔΑΝΕΙΟΥ.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς ,όλους όσους με βοήθησαν και συνετέλεσαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η μοναδική και πολύ δύσκολη έρευνα.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (95)

 1. 0
  0
  Καλα κρασια !
 2. 0
  0
  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΥΣΙΣ
 3. 0
  0
  kati mou bromaei… ti symferonta sas diakyvevontai?
 4. 0
  0
  ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΔΕΡΦΕ!!!
 5. 0
  0
  Ιωάννης Λαμπρόπουλος
  Συγγραφέας-ερευνητής
  ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ………………
 6. 0
  0
  Καλά….εισαι και μεγαλος…."αναλυτης"κα"οικονομολογος".
  Ρουφιανος του κερατα εισαι.
  Οί "αγορες" βρε βλακα τι είναι? κρατη η ιδιώτες?
  Ετσι…μια απλη παρατηρηση σε ολες τις μαλακιες που γραφεις.
  Καί μονον το οτι εχετε πεσει επανω του ολοι και σας βριζει προδοτες και του κλανετε τα αρ….δια μου λεει οτι σας τσουζει παρα πολυ.
 7. 0
  0
  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ (ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΑΡ).
 8. 0
  0
  Λαμπρόπουλε….. Είσαι ποοολύ μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τελικά !!!
 9. 0
  0
  Ασχολείσου ρε με τα λαμόγια που κυβερνούν και ασε το σωρρα που δε γεμίζει ουτε ταξι να λεει οτι θέλει…
  Μας εχετε ζαλίσει τα @@
  Andre.
 10. 0
  0
  κιοφτέδες έχει…
 11. 0
  0
  ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΤΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΜΠΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ. ΜΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ? ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ 150 ΔΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΟΦΟΣ ΠΩΣ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ? ΛΕΩ
 12. 0
  0
  Ούτε μέχρι την μέση δεν άντεξα να διαβάσω αυτό το ηλίθιο -ασύνδετο και γραμμένο από εντελώς άσχετο παπαρολόγο και χωρίς καμία σχέση με οικονομικά ! Χώρίς να πιστεύω τον Σώρρα και χωρίς να έχω υπογράψει κανενός είδους δήλωση-αίτηση ,ή κατι σχετικό με την προσφορά Σώρρα ,και χωρίς να με έχει πείσει ο Σώρρας για την δυνατότητά του να έχει στην κατοχή του τόσο πολύ χρήμα ή ομόλογα ή κάτι άλλο, είμαι σίγουρος οτι με τέτοιου είδους πραγματικά ηλίθια άρθρα ,ποτέ και κανείς δεν θα μάθει την αλήθεια !Καί με κατηγορίες του στύλ "Είναι πράκτορας",Ή "Όλοι οι ειδικοι οικονομολόγοι λένε…" και κάτι τέτοια αστεία και ηλίθια επιχειρήματα , χωρίς αποδείξεις και ούτε καν ενδείξεις ,φανερώνουν την ανεπάρκεια και την ασχετοσύνη του γράφοντος το παραπάνω παπαρογράφημα ! Δυστυχώς το ελαδιστάν έχει καταντήσει κοινωνία ηλιθίων που οι μέτριοι και οι δευτεράτζες διαμορφώνουν γνώμη στα ελαδιστανά δίποδα ! Αυτό το κατάντημα θα το πληρώσει ο τόπος ακριβά ! Και το χειρότερο είναι …ότι και να πάθει …λίγο θα είναι ! —Λεωνίδας—
 13. 0
  0
  Κρίμα..κουραστικό πολύ το άρθρο σου..όσο για τον μαλακά ποιος τον γαμαει……
 14. 0
  0
  ΛΑΘΟΣ!!!ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, θα ανήκει OXI ΣΤΟΝΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ στον SINO και αυτός θα είναι ο μόνος “ιδιοκτήτης” της Ελλάδος.!!!!!!!!!

  end η πλανητικη μαφια η αλλιως η πλανητικη βλακεια! – αττικα νεα …
  attikanea.blogspot.com/2014/03/end.html‎
 15. 0
  0
  …ρε ουστ απο κει , τενεκε, εε τενεκε που γραφεις και σεντονια,…ΚΑΤΟΧΙΚΗ μιαρη ψυχη του σκοτους
 16. 0
  0
  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!!!!!!!!!


  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ
 17. 0
  0
  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

  Ήρθαν ντυμένοι φίλοι
  αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
  το παμπάλαιο χώμα πατώντας
  και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

  Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή, και το Γεωμέτρη,
  την πάσα υποταγή και δύναμη,
  παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.
  Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.

  Ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε
  το χρυσό ν’ αρχίσει παιχνίδι
  ζέφυρος καν, τις λεύκες να φουσκώσει ποδιές.

  Έστησαν και θεμελίωσαν
  στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
  πύργους κραταιούς και επαύλεις
  ξύλα και άλλα πλεούμενα,
  τους νόμους τους θεσπίζοντας
  τα καλά και συμφέροντα,
  στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.

  Και το μέτρο δεν
  έδεσε ποτέ με την σκέψη τους.
  Ούτε καν ένα χνάρι θεού
  στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε
  ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς
  τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

  Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι»
  αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
  τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
  Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
  παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
  Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
  μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά.
  Μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά

  Οδυσσέας Ελύτης – “Αξιον Εστί.

  ΑΥΤΑ.
 18. 0
  0
  ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.χχ
  • 0
   0
   ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ(ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΞΕΙ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ….. ΘΑ'ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ;;;; ΚΙ'Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΟΤΕ.
 19. 0
  0
  Ούτε εισπράκτορας λεωφορειούχων δεν μπορεί να είναι ο Σώρρας. Ένας βλάκας και μισός είναι και έχει βρει μερικούς χαζούς που τον πιστεύουν. Τέλος.
 20. 0
  0
  καλά δεν υπάρχουν λόγια πλέον για να χαρακτηρηστεί το κείμενο ενός υποκείμενου όπως ο αρθρογράφος…ένας μπουρδολόγος δίνει ρεσιτάλ μπουρδολογίας…τόσο πολύ τον τρέμετε λαμόγια ε;;σκόνη θα γίνετε όλοι …΄΄ζώα έ ζώα΄΄ που λέει και ο Αρτέμης.
 21. 0
  0
  Αληθεια πιστευετε οτι υπαρχουν τα λεφτα??????
  Το πως πιανει τα χωρια ειναι αληθεια !!!!!!
  Και εχουν τον τροπο να κανουν και φανατικους οπαδους μαλιστα !!!!!
  Και προπαντως γοητευουν οικαταπληκτικοι ρητορες του που μυραζου ωραια λογια και χτυπουν στο κουρασμενο μυαλο των απογοητευμενων απο την αφραγγια ανθρωπων !!!!
 22. 0
  0
  καλα λιγο αξιοπρεπεια δεν εχεις? αλλα αν στην αγορασαν, που να την βρεις…καλα, δεν βαριεσαι ρε φιλαρακο? κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα πλεον
 23. 0
  0
  Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ακριβώς παίζει με τον Σώρρα αλλά απευθύνομαι στον συντάκτη του άρθρου…..Φάσκεις και αντιφάσκεις:(Αυτό φαίνεται και από το γεγονός της επιλογής τους, ως πρός την ενημέρωση των Ελλήνων. Διότι ο φαιρόμενος ως “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης Σώρρας και η ομάδα του, επέλεξαν την δημοσιότητα δια της ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ των μονολόγων και των διαρροών στα ΚΑΦΕΝΕΙΑ και στις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και ΟΧΙ δια της ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΔΟΥ της ενημέρωσης.)που ήθελες να πάει στα αντικειμενικότατα και δημοκρατικά μμε της χώρας μας πήγε εκεί στην αρχή και όλοι είδαμε τι έγινε.(Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Οικονομολόγοι, οι καθηγητές , οι νομικοί και όλοι οι σοβαροί Έλληνες, γι’ αυτό και από την αρχή τον χλεύασαν, τον απαξίωσαν και δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. )Ολοι αυτοί δηλαδή που τον τελευταίο καιρό μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την υποταγή(μνημόνια).

  ΥΓ.Δεν μπορώ να θεωρήσω τυχαίο ότι ο συντάκτης του άρθρου είναι ο μόνος που γράφει τόσο καιρό για τον Σώρρα(Εργολαβία έχεις πάρει την δυσφήμηση του σώρρα;)…..
 24. 0
  0
  Ο αρθρογράφος πρέπον είναι να κόψει την πεοκρουσία.
  Κατηγορεί τον Σώρρα για κάτι που το έχουν ήδη πράξει αυτοί που τον μισθοδοτούν να γράφει τέτοιες μαλακίες…

  Α.Κ. – Ν.Υ.
 25. 0
  0
  και αφου δεν υπαρχουν τοσα λεφτα ,
  ΠΟΙΟΣ εχει τα τρις πυ χρωσταν τα κρατη ??????????????
  και αφηστε το παραμυθακι με τς αγορες =τραπεζες γιατι αυτες ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ !!
  ΦΤΑΝΕΙ η ΜΑΚΑΚΙΑ !!
  αφου εχετε στοιχεια τραβηξτε μια μηνυση , τι καθεστε ??
  αι να τελειωνουμε.
  • 0
   0
   ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΘΑΡΡΥΝΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ, ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΖΙ ΕΡΧΩΝΤΑΙ !!!!!!!!
 26. 0
  0
  Ηλίθιοι, σας έθιξαν τον μογγόλο Απόλλωνα…

  Αφού είναι γνωστό ότι ως κοντινός συγγενής του Skroutz mac Duck είναι κληρονόμος του…

  …….
 27. 1
  0
  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ
  ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ
  ΤΡΑΤΑΡΕΤΕ. ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙ ΘΕΣΗ…
 28. 1
  0
  ΟΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΝ ΕΙΧΕ 600 ΔΙΣ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ? ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΠΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ!
 29. 1
  0
  Εδω τους λέει οτι εχει επαφη με ολυμπιους η οτι ειναι οι ιδιοι ολυμπιοι ελλανιοι κλανιοι. μα καλα τοσο ζωα εχουμε εδω στην ελλαδα που χαβουν τις ανοησιες του Σώρρα; αλλα να μου πεις οποιους και να ρωτησεις σημερα οι μισοι θα σου πει οτι ειναι ενσαρκωμενοι ολυμπιοι η ο πολεμαρχος του θεου, ενω οι αλλοι μισοι θα σου πουν πως ειναι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι η κυβερνητες σε σκαφοι των ανδρομεδιων! τελειως ξεπεσμος για απολυτη πλανη για τον ελληνικο λαο. τοσοι ανοοητοι και πλανεμενοι μαζι ποτε δεν ξανα μαζευτηκαν. θα ερθει η εποχη που ολοι αυτοι θα καταλαβουν σε τι πλανη ειναι κ τοτε θα ντρεπονται να κοιταχτουν ακομη και στον καθρεπτη!

  Υ.Γ.: αν ειχαν ενσαρκωθει τοσοι θεοι και σοφοι, γιατι παμε κατα διαολου ; γιατι μαλλον ειστε ΠΡΟΒΑΤΑ!!! και τιποτα παραπανω ΚΛΑΝΙΟΙ Ε ΚΛΑΝΙΟΙ
  • 0
   0
   ΜΠΡΑΒΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΙ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑ…. ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑ ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ;;;;
 30. 0
  0
  ουτε ενα στοιχειο δεν παραθετεις ουτε για τα ματια του κοσμου.απλα κατηγορεις,λες πως ο Σωρρας γυρναει στα καφενεια .αν δεις στο ΥΟutube εχει κανει συνεδριο με 1000 ατομα στο πορτο παλ΄λας στη θεσ/κη.και συγκεντρωση 6000 στο γηπεδο του παοκ.Λες ακομα "Δηλαδή και για να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους τους Έλληνες:ένα σύνολο ανθρώπων (κράτος), μπορεί να δανείσει ένα άλλο σύνολο ανθρώπων. Ένα άλλο σύνολο ανθρώπων επίσης, όπως οι Τραπεζικοί οργανισμοί, μπορούν να δανείσουν έναν άνθρωπο ως φυσικό πρόσωπο. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ άνθρωπος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δανείσει έναν άνθρωπο, ούτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, γιατί αυτό είναι παράνομο και κατηγορείται διεθνώς ως τοκογλυφία'' —–> Καλα ολα αυτα αλλα η δανειακη συμβαση που υπογραψαμε με το ΔΝΤ αυτο ακριβωςσ δεν ειναι?νομιζω πως εσυ συμπεριφερεσαι περισσοτερο σαν πρακτορας παρα ο Σωρρας
 31. 0
  0
  στεκομαι στο δινουν χαρτονομισματα και παιρνουν ορυκτο πλουτο.
  σημερα δηλαδη τι γινεται τι κανει η κατσικα του βερολινου και οι εθνικοι προδοτες ????? πειτε λοιπον καποτε αληθειες σε αυτον τον ερημο λαο! μην σκυλευεται στο πτωμα που δημιουργησαν οι κρατουντες χρησιμοποιοντας το φοβο. ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ
 32. 0
  0
  Γεια σου ρε ΤΕΝΕΚΕ Ιωάννη Λαμπρόπουλε Ρουφιανε
 33. 0
  0
  Ο καιρός πλησιάζει. Είναι λογικό να φοβάστε…
 34. 0
  0
  Μπράβο για την αναδημοσίευση! Μπράβο στον Λαμπρόπουλο!

  Επειδή κάποιοι πουλάνε ακόμα και τη λογική τους (διότι βαριούνται να αγωνιστούν πραγματικά και γουστάρουν το ψευτοσενάριο του κάποιος λεφτάς με μια υπογραφή τους από τον καναπέ να τους σώσει), και μετά είτε μας πλακώνουν στα βρισίδια, είτε μας κατηγορούν ως μασόνους ή ότι δουλεύουμε για σκοτεινές δυναμεις (κατ αντιστοιχίαν του τι κάνει ο Άδωνις, που όποιος διαφωνεί μαζί του ταμπελώνεται ως κομμουνιστής ακόμα και αν τον είχε ψηφίσει παλαιότερα) δεν σημαίνει πως εμείς θα κλείσουμε το στόμα μας απέναντι στον βιασμό της λογικής. Ίσα ίσα, ο αγώνας μας θα δυναμώνει, για τα δίκαια της ανθρωπότητας. Εμείς αγωνιζόμαστε για τη σωτηρία ΕΜΠΡΑΚΤΑ, και όχι με υπογραφές από τον καναπέ.

  Εύγε Κατοχικέ!
 35. 0
  0
  Πολλοί Σωρρικοί παρακολουθούν τα κατοχικά τελικά…
 36. 0
  0
  Και μονο οτι θεωρεις αξιοπιστους τους τραπεζιτες δειχνει απο ποιους πληρωνεσαι ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ DNA. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΦΥΣΙΚΑ
 37. 0
  0
  http://www.youtube.com/watch?v=-vt696NkbDs#t=1309.

  Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
 38. 0
  0
  ΕΣΥ ΠΟΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ?ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Η ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ? ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ Αριθμός Απόφασης: 67650/13 ….ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ….ΣΚΕΨΟΥ
 39. 0
  0
  "ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡ ΙΑΚΩΒΟ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΠΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ,ΠΟΥ 'ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ' ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΣΑΪ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΊ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΑΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ,ΘΑ ΜΕ ΤΑΪΣΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΩ…ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.!
  ΣΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΝΕΚΟ,ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟΑ,ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!
 40. 0
  0
  ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ,
  Η ΑΜΕΡΙΚΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΤΣΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΜJ 12 MISTER ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ….
  ΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ/ΣΥΡΙΑ,ΚΛΠ.
  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΙΑ.ΑΠΛΑ Ο COUSIN ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΟΑ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ ΕΚΕΙ Έ;)ΚΑΙ Ο COUSIN THΣ ΑΜΕΡΙΚΑ,ΛΕΓΕ ΜΕ ΔΑΒΙΔΑΚΟ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡΑΚΟ,ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΤΑΪΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 'ΞΕΝΟΥΣ' 'ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ' ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΚΟΪΜΙΑ.ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΣΟΜΠΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΙΚΙΑ!
 41. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ CORFU,

  ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Έ;ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ Έ;ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,ΜΕΣΩ ΡΟΡ-ΛΕΓΕ ΜΕ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ-ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ….ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.
  ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ:ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΕΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚ.ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ-ΤΟΤΕ ΤΟ 1828-Ο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ.
  ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΨΑΝ ΛΑΣΠΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΛΕΟΝ…ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΑΣ!
  ΠΕΣ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο 'ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ'.ΠΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….
 42. 0
  0
  στα παπαρια μας λαμπροπουλε η γνωμη σου!
 43. 0
  0
  i vlakia tou limperopoulou se olo tou to megalio meta apo erevna.alithia; paparolimperopoule gia pio sistima eseis doulvete;
 44. 0
  0
  ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝ` ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…..ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ.
 45. 0
  0
  Αντίνοε, μήπως έχεις αντιληφθεί ότι σπαρταράς;;;;; Μπορείς να διαμηνύεις ότι θέλεις, εξάλλου πολύ σύντομα θα πεθάνεις. Το βέλος του Οδυσσέα ήδη σε έχει χτυπήσει, εκεί ακριβώς που πρέπει. Είναι θέμα χρόνου, θα πεθάνεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες που κλέψατε τη ζωή και το βιός των Ελλήνων.
 46. 0
  0
  ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΑΛΛΙΩΣ,ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ…
 47. 0
  0
  Min pesoume stin pagida you Sorra….xaxaxa.. .na protimisoume ton Boubouko pou kserei apo agores. .
 48. 0
  0
  Εσύ παπαγάλε του καθεστώτος, πληρωμένε κονδυλοφόρε…δήθεν πατριώτη… πρακτοράκο που "τα παίρνεις" για να γράφεις αστοιχείωτες παπαρολογίες αν διαμελιστεί η Ελλάδα ο Σώρρας μιλά και θέλει την ΕΝΩΣΗ!
 49. 0
  0
  Ώξω ρε ζώο που θα πιάσεις τον Αρτέμη στον βόθρο σου! Δεν έχετε (εσύ και αυτοί που υπηρετείς) ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! Αν είχατε θα τον είχατε σταυρώσει καργιόλια!
 50. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ……….. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ….ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ … ΦΑΤΕ ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ …. ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ … ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ …ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ …. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ
 51. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ,

  ΕΣΠΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΕΣ Μ……Σ ΣΟΥ
 52. 0
  0
  Όσοι πιστεύουν στα παραμύθια του Σώρρα θέλουν, απλά, ψυχίατρο.
 53. 0
  0
  α) καταρχήν το όνομα σωρρος η σορός μόνο ελληνικό δεν είναι

  β) το πρόσωπο του γενικά εχει στοιχεία Μογγολίκα μόνο μεσογειακού τύπου δεν είναι

  γ) μια αξιόλογη προσωπικοτητα δεν συναθροίζεται σε συνοικίες και επαρχιες για δήλωση τον σκοπο του

  δ) ολοι η επιχείρησή Σωρρα μου μυρίζει δόλο δεν εμφανίστηκε πριν το μνημόνιο όταν κάποιοι φωναζαν λεφτα υπαρχουν !

  ε) σε μια εποχη οπου ολοι οι Έλληνες εχασαν την εμπιστοσύνη στην πολιτικη αλλα και οικονομικα εχουν τρομοκρατηθεί ο Σωρρας ερχεται σαν εθνικος σωτήρας

  συμπερασμα …..έχουν κάποιο στοχο όχι να μας χωρίσουν τα σύνορα
  ουτε να μας αλλαξουν τα φωτα
  κατι άλλο θα αλλάξουν πολύ ύποπτο
  για να δω δουλευει το μυαλο σας ! ! ??
 54. 0
  0
  Σε ενα πραγμα θα συμφωνησω μαζι σας κυριε Λαμπροπουλε, οτι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και καχυποπτοι. Κατα τα αλλα διαφωνω με την εκθειαση αυτων που κατεχουν γνωσεις νομικες, οικονομικες κ.α γιατι ολοι αυτοι δεν εκαναν κατι για να αποτρεψουν την κατασταση στην οποια εχει περιελθει η χωρα. Επισης διαφωνω με την υποτιμηση και περιφρονηση αυτων που δεν κατεχουν τετοιου ειδους γνωσεις, οπως εγω. Ειμαι λοιπον μια απο τους αφελεις, αδαεις ανθρωπους, κατα την γνωμη σας, που υπεγραψαν την αιτηση της end. Μονο που η αιτηση δεν ζηταει να γινει η δανειακη συμβαση. Αλλωστε ουτε εγω ουτε κανενας αλλος μπορει να κανει δανειακη συμβαση ουτε καν για τον εαυτό του, ακομα κι αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να εξοφλησει το δανειο γιατι πολυ απλα δεν συμφερει πλεον τις τραπεζες να συναπτουν δανειακες συμβασεις. Αυτο που ζηταμε με την αιτηση αυτή ειναι να αξιολογηθει η προταση της end απο τους αρμοδιους. Δοξα τω θεω εχουμε υπουργειο οικονομικων με προσωπικο που οσο βυσματα κι αν ειναι καποιες γνωσεις θα εχουν, δεν μπορει. Οπως καταλαβαινετε ξερουμε τι υπογραφουμε! Αυτή η προταση πρεπει να αξιολογηθει. Αν ειναι συμφερουσα να προχωρησει διαφορετικα ας μεινει στο αρχειο. Δεν περιμενουμε καποιο σωτηρα κυριε Λαμπροπουλε, ειμαστε μονοι μας, το ξερουμε και ετσι θα προχωρησουμε.
 55. 0
  0
  ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
 56. 0
  0
  ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
 57. 0
  0
  ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ
  ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ

  "ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ"

  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ!!!!!!
 58. 0
  0
  "ΤΟ ΜΟΓΚΟΛΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ.ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ 5 ΧΩΡΕΣ(ΑΓΓΛΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 5 ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΚΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ"


  ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ?

  ΟΧΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ
  ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!!!!!
 59. 0
  0
  ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
 60. 0
  0
  ΚΑΖΑΚΗΣ "ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ"

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΗ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΑΠΑΝΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΘΝΗ
  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
 61. 0
  0
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!!
 62. 0
  0

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ
  ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
  ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΙΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΤΣΙ

  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η ΚΙΝΑ ΘΑ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ" ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 63. 0
  0
  ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ
  Η ΧΡΥΣΟ Η ΕΙΣΒΟΛΗ
 64. 0
  0
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
 65. 0
  0
  "…ψάχνονται να βρουν τάχα τον χρυσό!!! Ποιο χρυσό; Αυτός είναι ήδη φευγάτος προς την Άνω Σιών (Σελήνη) "
 66. 0
  0
  "…ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ), ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!"
 67. 0
  0
  ποιός να είναι άραγε ο ρόλος του ΣΩΡΡΑ;

  "Σκάνδαλα με ψεύτικους ράβδους χρυσού σε τράπεζες… και η GATA που μυρίστηκε την εμπλοκή Rothchild "

  Τώρα κατάλαβα γιατί τους βρίζει όλους τους παλιούς θεσμούς και προσπαθεί να δημιουργήσει νέους

 68. 0
  0
  ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ

  ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
 69. 0
  0
  "Δικός μου είναι ο άργυρος και δικός μου ο Χρυσός!"
 70. 0
  0
  ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ?
 71. 0
  0
  Praktoraki kai o swrras ths dekaras… Pes mas kati pou den kseroume re file kai an thes theleis na diavasei kapoios ena katevato oloklhro pou to vaftizeis kai arthro kai upografeis ws ereunhths sugrafeas mhn ksekinas – Σε όλους τους Έλληνες καθηγητές, οικονομολόγους , νομικούς και τεχνοκράτες, που έπεσαν στην παγίδα των Αμερικανών και απαξίωσαν να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με τον Σώρρα. Στους Έλληνες δημοσιογράφους και ειδικά αφιερώνεται στον Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή τον τελευταίο καιρό, “τον έχουν ζαλισει” αλλά επειδή είναι και νομικός. – Eleos theleis na se parei kaneis sta sovara otan les auta ta pragmata ??? mexri ekei diavasa kai hthela na kserasw re mpaglama…..
 72. 0
  0
  ΣΩΡΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ 1 ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ..ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΤΙ(ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ)..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ.
 73. 0
  0
  αν κατι επρεπε να σας προβληματιζει ειναι οτι οι ιδιοι οι προδοτες(καλη ωρα σαν και αυτον που εγραψε το αρθρο) σπευδουν να απομακρυνουν εμας απο την ''πλανη'' του κ. Σωρρα…….μηπως καποιο λακκο εχει η φαβα;…μηπως δεν τους συμφερει να προχωρησει τα σχεδια του(αλλα προσεξτε εκεινους οχι εμας τους πολιτες);;…αλλωστε για ποιο λογο να ενδιαφερονται τωρα για εμας οι τυπου λαμπροπουλοι;εχουν ηδη αποδειξει οτι ειναι πουλημενοι,ποιος ο λογος να τους πιστεψετε τωρα;
 74. 0
  0
  ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΞΥΠΝΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ….ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ &ΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ???ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ????
 75. 0
  0
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ…ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ…ΕΕΕ? ΓΙΑΤΙ?
  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΔΩΝΗΣ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ…ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ…ΑΥΤΑ …ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ
 76. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 6:39μμ

  ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?
  ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ?
 77. 0
  0
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ανώνυμο 24 Μαρτίου 2014 – 6:39 μ.μ…. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…ΕΕΕ? ΓΙΑΤΙ?
 78. 0
  0
  Ρε πουλημενο τομαρι Λαμπροπουλε,πρεπει να εχεις παρει πολυ χρημα απο τους Ροτσιλντ για να συνεχιζεις να λες τα ψεματα σου!!!Τι εγινε ρε τα αφεντικα σου σκιαχτηκανε που πρεπει να πληρωσουν τα ομολογα πουλημενε??????Τοσοι Ελληνες σκοτωθηκαν τοτε στη Μικρα Ασια,ηρθε ο καιρος να πληρωσουν αυτοι που τους σκοτωσαν!Η ωρα τους ηρθε να τους πεις και η δικια σου το ιδιο…….!!!!!
 79. 0
  0
  Έχω εντυπωσιαστεί με το επίπεδο του αρθρογραφούν αλλά και των σχολιαστών.
  Αναφέρονται στους Έλληνες και έχω πάθει σοκ.
  Γιατί όλοι μιλάτε τόσο υποτιμητικά για την Ελλάδα την χώρα μας, και τους Έλληνες δηλαδή τους εαυτού σας, αλλά και εμένα, ποιος σας έδωσε την θεία κρίση του ανώτερου θεού σας που οι υπόλοιποι Έλληνες δεν έχουν; Για σοβαρευτείτε λίγο γιατί εσείς θέλετε με τα λεγόμενα σας να μην σας λαμβάνει κανένας υπόψη του, δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο του πληθυσμού των Ελλήνων σας δίνει το δικαίωμα να μιλάτε έτσι.
 80. 0
  0
  Δεν μπορούν κάποιοι να καταλάβουν ότι όσο προσπαθούνε να ρίξουνε λάσπη στον Σώρρα,το μόνο που καταφέρνουν είναι να την τρώνε στη μάπα,το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω παλληκάρια και ήδη σας έχει πάρει και σας παρασύρει στον γκρεμό μην παιδεύεστε άδικα.
 81. 0
  0
  γδγσγσγσγ
 82. 0
  0
  Δεν μας λες κατι πολυ απλο γιατι αυτον τον απατεωνα που κανει συγκεντρωσεις και κατηγορει τους κυβερνωντες ως ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ μπροστα σε 8500 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ στο κλειστο της ΠΥΛΑΙΑΣ στη Θεσσαλονικη δες 09-02-2014 και οχι μονο , δεν επεμβαινει το συστημα μαζι με τους εξεχοντες οικονομολογους σε μια ακροαματικη διαδικασια να καταδικαστουν εαν ειναι ενοχοι, Γ Ι Α Τ Ι ! και να σταματησουμε εμεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι[ηλιθιοι] να τους πιστευουμε , ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ , γιατι εισαι φερεφωνο εσυ και τα κατοχικα σου στους τραπεζιτες ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ -ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ οπως και οι Πρωθυπουργευοντες////////////// ΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, για πρωτη φορα το τι παιζεται απο την εποχη του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και εντευθεν , ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ για τα ποσα του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ με τις επισημες υπογραφες των Αλογοσκουφη.Προβοπουλο, Βασιλακη,2007. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
 83. Ανώνυμος 5 Μαΐου 2014 @ 15:21
  0
  0
  Κ.Λαμπρόπουλε, .η ενημέρωση των πολιτών από πλευράς της END,ναι μεν γίνεται στα καφενεία και τις πλατείες,αλλά μέσω διαλόγου με τους υπόλοιπους συμπολίτες και συμβαίνει τούτο, διότι όποιος διαθέτει κοινό νου αντιλαμβάνεται το λόγο που οι ενημερώσεις αυτές δεν λαμβάνουν χώρα στα πάνελ των καθεστωτικών " μεγάλων " καναλιών.
  Η ενημέρωση όμως,έχετε άδικο δεν γίνεται μόνο στις πλατείες αλλά και μέσω κάποιων διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και ελεύθερων τηλεοπτικών σταθμών της περιφέρειας.
  Επίσης, αυτός που διαθέτει κοινό νου αντιλαμβάνεται και τον λόγο που οι πολιτικοί μας -αν και μηνυόμενοι και οι 300-κωφεύουν στην κατάθεση των 600 δισ..Και κωφεύουν,όχι για τους λόγους που εσείς φαντάζεστε,αλλά δεν τους συμφέρει ο έλεγχος του χρέους,ούτε ο έλεγχος και των κυβερνήσεων από το ΄74 και εντεύθεν όπως πολύ σωστά,έχει θέσει ως όρους η END .

  Αφήνουμε προς το παρόν τα 600 δις και ας΄πάμε παρακάτω,,
  στους ΔΗΜΟΥΣ..

  Κ, Λαμπρόπουλε δηλώνετε ερευνητής…,ερευνήσατε να μάθετε τί εστί διεθνές καταπίστευμα;
  Γνωρίζετε ότι η Ελλάδα έχει δικά της χρήματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει σε περίοδο κρίσης πχ, και να τα επιστρέψει μέσα σε πενήντα χρόνια,- άτοκα ακριβώς επειδή είναι δικά της χρήματα,για να τα ξαναχρησιμοποιήσουν οι επόμενες γενιές των Ελλήνων αν και εφόσον παραστεί ανάγκη;
  Γι όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις ,δεν είναι προιόν της δικής μου φαντασίας,θα βρείτε,αν ψάξετε τα έγγραφα και τις σφραγίδες,κ.Λαμπρόπουλε.Θα δείτε διευθύνσεις και ονόματα που δεν θα πιστεύετε τα όσα βλέπετε .

  Αν υποψιαστώ δε, πως και η άτοκη χρηματοδότηση των ελληνικών δήμων στο φωτεινό και ερευνητικό μυαλό σας φαντάζει μηχανισμός στήριξης με την έννοια που όλοι μας γνωρίζουμε,θα πεθάνω!
  Η δυνατότητα εξόφλησης των κόκκινων δανείων των δημοτών μήπως κι αυτή;
  Η δυνατότητα μηδενικής ανεργίας και η άνοδος της ποιότητας της ζωής των δημοτών ;
  Ποιον ενοχλεί η ανάπτυξη του τόπου,μέσω μιας άτοκης δανειοδότησης με εξόφληση του κεφαλαίου χωρίς τόκους,σε βάθος χρόνου μιας πενηντακονταετίας;
  Εσείς γνωρίζετε πολλούς μηχανισμούς στήριξης που δανείζουν άτοκα χρήματα;
  Πείτε μας κ.Λαμπρόπουλε, πείτε μας.

  Και πάμε παρακάτω …
  Το πόρισμα της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας ως προς την διερεύνηση της πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου με εγγυητή τον Αρτέμη Σώρρα, το γνωρίζετε;

  SXETIKO 1-Porisma Epitropis-IERAPETRA-7-1-2014.pdf

  κ,Λαμπρόπουλε ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να έχετε γνώμη δίχως να έχετε γνώση;Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να γράφετε άρθρα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία; Και αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ως αποτέλεσμα ας πούμε της έρευνάς σας γιατί δεν κατατέθηκαν στο δικαστήριο,όταν ο Γεωργιάδης μήνυσε τον Αρτέμη Σώρρα ,με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων,όπου οι ψευδείς ειδήσεις αφορούν την κατάθεση των 600 δισ στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας.Την 28 Ιουνίου 2013 έγινε η δίκη,και΄όπως αποδείχτηκε τελικά οι ειδήσεις δεν ήταν ψευδείς και ο Αρτέμης Σώρρας αθωώθηκε πανηγυρικά.
  Πού ήσασταν εσείς τότε να καταθέσετε τα στοιχεία της έρευνάς σας;;

  Πείτε μου λοιπόν γιατί θα πρέπει να εμπιστευτώ τον δικό σας έωλο λόγο ,.την στιγμή που δικαστήρια και ελεγκτικές επιτροπές μίλησαν χωρίς να προσδώσουν ίχνος επιβαρυντικού στοιχείου στον Αρτέμη Σώρρα και την END.;
 84. 0
  0
  Γεια σας,
  Αυτό είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό ότι η κ Laura Frank, ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα δάνειο έχει ανοίξει μια οικονομική ευκαιρία για όλους που έχουν ανάγκη από κάθε οικονομική βοήθεια. Δίνουμε έξω δάνειο με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες με σαφή και κατανοητό τρόπο και την κατάσταση. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail στη διεύθυνση: laurafrankloanfirm@gmail.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί