16:59 - 05/09/2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και τα ΕΛΤΑ αναγνωρίζουν χωρα με το όνομα “Μακεδονία”;

Οταν ενα κράτος ειναι εθνοφαγο, οι πρώτοι μειοδότες ειναι οι κρατικοδιαιτοι κηφηνες. Άξιος ο μισθός σας (που παρεμπιπτόντως πληρώνεται απο κανονικούς Μακεδόνες).

Δημητρης Καμμενος

Olympia

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Μιας και περί Μακεδονίας ο λόγος, όσοι από εσάς έχετε ταξιδέψει με την RYANAIR ενδεχομένως να έχετε γευτεί κάποια από τα προϊόντα που πωλούνται στο αεροσκάφος. Δεν υπάρχει πλουραλισμός στις επιλογές, είναι αρκετές όμως για να προσφέρουν γιαουρτάκι παρασκευασμένο στην… MAKEDONIJA. Και αναρωτιέμαι, χάθηκαν ρε μαλάκες της RYANAIR οι χώρες που παράγουν γιαουρτάκια και επιλέξατε, ακόμη και σε πτήσεις εσωτερικού να έχετε τη συγκεκριμένη προσφορά? Όχι βέβαια, άρα τι παίζει? Νιάου Νιάου? Και μιας και περί RYANAIR ο λόγος. Όσοι από εσάς έχουν κάνει κράτηση eticket με το που επιλέγεις πτήση ανοίγει φόρμα όπου προσφέρεται η λεγόμενη travel insurance – ασφάλεια, με κάποιο επιπλέον κόστος που ελάχιστα διαφέρει ανάλογα με την χώρα καταγωγής του επίδοξου ταξιδιώτη, και ερωτώ: ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΄GREECE΄ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ DO ΝΟΤ ΙNSURE ME; Μπορέι κάποιος να μη θέλει να επιλέξει ασφάλεια πτήσης και να γλιτώσει τα 15 Ευρώ, γιατί δε δίνεις όμως τη δυνατότητα επιλογής στους Έλληνες και μονον; Δυστυχώς πρέπει να πέσει πρώτα κανένα αεροπλάνο για να ανοίξει το μάτι ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας (και εάν), έως τότε, όνειρα γλυκά υπνοβάτες……
  2. 0
    0
    Αυτοί και όλος ο πλανήτης. Γ@ματα αδερφέ δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Είναι σαν τον δήμαρχο της κάτω Ραχούλας να κάνει κουμάντο την Ευρώπη. Αυτά δεν τα αφήνει κανείς να του ξεφύγουν, τα ξεριζώνει πριν φυτρώσουν, όπως τα ζιζανια. Τώρα θέλει ραουνταπ Monsanto ξέρεις λεφτά, και άλλα μέσα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί